Dodaj do ulubionych

Do Dany - olimpiada

25.08.04, 20:33

Czy słyszałaś, że zdobyliśmy dzisiaj złoty medal na olimpiadzie? Pierwszy
złoty w historii Izraela.
To nasz Gal Friedman, w żeglarstwie (mistral).
Hymn izraelski w Atenach i wielka uciecha w Izraelu.
Pozdrów Polskę,
Wtrącalski

Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek44 Re: Do Dany - olimpiada IP: *.inter.net.il 25.08.04, 20:45
      Szkoda, ze nie slyszalas Ha Tikva w Atenach. To bylo naprawde wzruszajace.
      Teraz wielka hagiga i kulam bohim mi simcha gdola.
      Milego odpoczynku.
    • Gość: totyle Re: Do Dany - olimpiada IP: *.nas26.tempe1.az.us.da.qwest.net 25.08.04, 20:53
      No tak to rzeczywiscie swieto jak rzyd cos zdobedzie swoja praca.
      Jeden medal nie przysloni rzydowskiego q.....wa na palestynczykach.
      Troche to za malo aby zmienilo opinie o Izraelu jako o syjonistycznej kolebce
      przestepcow gospodarczych i politycznych.
      • Gość: Tomek44 Re: Do Dany - olimpiada IP: *.inter.net.il 25.08.04, 21:04
        Wiedzialem, ze zaraz zaczniecie swoje bluzgi, ale mnie to zwisa, a wiesz gdzie?
        A teraz link dla Dany.
        www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2968472,00.html
        • nierzyd masujecie sie rzydki na polskim forum? 26.08.04, 08:17
          Czemu ci rzydzi ciagle tacy chudzi i zaglodzeni jakby dopiero teraz ich
          wypuscili? Nie macie teraz jeszcze co jesc?

www.ynet.co.il/PicServer2/01082004/417215/OLYSAI127_m.jpg

Tylko szaron wypasiony.
          • Gość: . Re: masujecie sie rzydki na polskim forum? IP: *.nas25.tempe1.az.us.da.qwest.net 26.08.04, 08:33
            SSzaron to jest oblesna swinia.Mam nadzieje ze zdechnie jak swinia.
          • wtracalski Re: masujecie sie rzydki na polskim forum? 26.08.04, 12:39
            nierzyd napisał:

> Czemu ci rzydzi ciagle tacy chudzi i zaglodzeni jakby dopiero teraz ich
            > wypuscili? Nie macie teraz jeszcze co jesc?
            >
            > www.ynet.co.il/PicServer2/01082004/417215/OLYSAI127_m.jpg
            >
            > Tylko szaron wypasiony.

Właśnie przypomniałem sobie jednego mojego kolegę z 5-ej klasy. Miał poważne
            problemy z ortografią i był uważany za niedorozwiniętego (dzisiaj miałoby to
            chyba bardziej naukową definicję). Czy to przypadkiem nie ty, nierzydku?
            Wtr.
            • nierzyd Re: masujecie sie rzydki na polskim forum? 26.08.04, 12:57
              to nie kwestia mojej ortografii tylko kwestia twojego braku inteligencji.
              • wtracalski Re: masujecie sie rzydki na polskim forum? 26.08.04, 13:08
                nierzyd napisał:

> to nie kwestia mojej ortografii tylko kwestia twojego braku inteligencji.

Nie mogę, oczywiście, temu zaprzeczyć, lecz mimo to jestem coraz to bardziej
                przekonany, że to jednak ty. Dokładnie te same reakcje i ten sam język. Kiedyś
                byłeś niedorozwinięty, teraz jesteś po prostu infantylny. Ale nic strasznego -
                to cecha wielu rasistów.
                Pozdrowienia z Tel-Awiwu od szkolnego kolegi
                Wtrącalski
                • nierzyd Re: masujecie sie rzydki na polskim forum? 26.08.04, 13:58
                  wiesz dlaczego jestes taki chory? bo nie wiedziec dlaczego myslisz ze
                  kogoklwiek interesuja twoje przekonania i wykwity fantazji rzydzie.

bujaj sie.
        • dana33 Re: Do Dany - olimpiada 26.08.04, 10:51
          • dana33 do tomka i wtracalskiego 26.08.04, 10:54
            z wami to konie krasc, chlopaki. dzieki za wiadomosc. swietowalam to wydarzenie
            wczoraj z przyjaciolmi lampka wina. powolutku, ale i nasi sportowcy pokazuja,
            co moga. w kazdym razie kupilam dzisiaj rano sportowa gazete polska i jak
            sie "przejade" po forum to poczytam....
            pozdrowionka i dziekuje jeszcze raz
    • gal.fridman Re: Do Dany - olimpiada 26.08.04, 14:43
      wtracalski napisał:

>
      > Czy słyszałaś, że zdobyliśmy dzisiaj złoty medal na olimpiadzie? Pierwszy
      > złoty w historii Izraela.
      > To nasz Gal Friedman,

Nie Friedman
      a Fridman!

> Pozdrów Polskę,
      Po co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka