Dodaj do ulubionych

Usa powinny przekazac atom ukrainie

24.01.15, 21:13
Tzn bron jadrowa z rakietami dalekiego sredniego i krotkiego zasiegu w tym takze mikroladunki jadrowe ktore by mozna odpalic na bazy zbrodniczych separatystow
Obserwuj wątek
    • tojabogdan świetny pomysł 24.01.15, 21:32
      przy okazji i my wyparujemy, a przynajmniej będziemy świecić jak robaczki świętojańskie
      • superspec Każdy kiedyś umrze.n/t 24.01.15, 21:37

• eva15 Usa powinny przekazac atom ukrainie. Koniecznie! 24.01.15, 21:41
      Bombki A przydadzą się banderowcom do odzyskania Przemyśla, a nawet Krakiwa - wg nich starego ukraińskiego grodu!

Głupia sprawa, ale takich duraków jak ciebie Putin musi chronić przed twą własną głupotą i nieszczęściem.
      • superspec Dolarowa Apokalipsa blisko. Hitler podobnie jak 24.01.15, 21:59
        dziś USA stosował keynesizm. A Putin to moim zdaniem mysz która ryknęła.
      • antyk-acap Re: Usa powinny przekazac atom ukrainie. Konieczn 24.01.15, 21:59
        Lepiej być Polakiem na Ukrainie niż Polakiem w Rosji...
        • superspec Najlepiej to Polsce wspierać amerykańskich 24.01.15, 22:02
          faszystów. Ale ja się nie czuję Polakiem tylko Człowiekiem.:)
          www.youtube.com/watch?v=SwdJKEfZ2JA&x-yt-ts=1421914688&x-yt-cl=84503534
          • antyk-acap Re: Najlepiej to Polsce wspierać amerykańskich 24.01.15, 22:15
            Jeśli nie czujesz się Polakiem to powinieneś wyjechać z Polski.
            • superspec Nie bo jestem Tutejszy i się zadomowiłem.n/t 24.01.15, 22:22

• antyk-acap Re: Nie bo jestem Tutejszy i się zadomowiłem.n/t 24.01.15, 22:36
                Zielony ludzik jak karaluch...
      • tirol1 Re: Usa powinny przekazac atom ukrainie. Konieczn 25.01.15, 09:54
        no Polsce broń jądrowa by sie też przydała,
        a z pkt widzenia usa ukraina jest chyba ważniejsza niż Polska
      • brat_kryzysa Otoz to Evo 25.01.15, 10:43
        takie przyszly czasy , ze Putin musi ratowac nawet tych oprychow co probuja muza wszelka cene zrobic kuku
        Sadzac po serii calych prowokacji jakie wyprawia hunta i jej banderowcy, mozliwe , ze Rosja bedzie musiala tam wkroczyc ratujacUkraine od nich samych, ja calkiem realnie boje sie ze te pajace uszkodza jakas elektrownie jadrowa by szantazowac wszystkich dookola jak to maja oni robic w zwyczaju
        • antyk-acap Re: Otoz to Evo 25.01.15, 10:49
          A jak usprawiedliwisz wejście Rosjan do Polski? Żaden Ukrainiec nie ma zamiaru zdobywać Przemyśla. To brednia FSB!
    • der-chef Re: Usa powinny przekazac atom ukrainie 25.01.15, 07:39
      Jak najbardziej popieram. Może by wreszcie to miejsce pomiędzy Bugiem a Odrą zostało wysterylizowane.
      • antyk-acap Re: Usa powinny przekazac atom ukrainie 25.01.15, 08:43
        Dlaczego chcesz zamordować Polaków?
        • kaszebe12 ...bez namniejszej watpliwosci i szybko ! 25.01.15, 09:39
          -Skoro pan Jaceniuk oswiadczyl , ze wstretne proruskie faszysty uzywaja broni chemicznej i brudnej amunicji jadrowej...
    • j-k Ale co z przekazaniem Tyrolu Austriakom? 25.01.15, 10:03
      tego srodkowego (zolty kolor)
      dalem ci przeciez mape.
      tam zyje wiekszosc austriacka.
      pl.wikipedia.org/wiki/Tyrol_(region)#mediaviewer/File:Tirol-Suedtirol-Trentino.png
      • antyk-acap Re: Ale co z przekazaniem Tyrolu Austriakom? 25.01.15, 10:05
        Po to mamy Unię by skończyło się to co teraz jest w Ukrainie!
        • j-k Ukraina nie jest w Unii 25.01.15, 10:15
          i jeszcze dlugo nie bedzie
          - o czym grzecznie przypominam.

a jesli kiedys bedzie, to BEZ DONBASSU - z czym zawczasu pora sie pogodzic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka