mariner4 25.09.15, 10:54 www.tvn24.pl/indie-wielki-kontrakt-z-usa-na-smiglowce-apache-i-chinook,580190,s.html I dobrze! M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: kasa w ramach umowy offsetowej. 25.09.15, 11:17 cos mi to przypomina, zobacza dulary jak swinia niebo Odpowiedz Link Zgłoś
el.commendante Gdzie ty tu widzisz problem? 25.09.15, 13:53 Indie kupują ten sprzęt w śladowych ilościach tylko po to by go rozebrać i podpatrzeć technologie. A jak będzie tam coś ciekawego co zainteresuje Rosjan, to i oni na tym skorzystają. Indie to strategiczny partner Rosji a nie USA i masowe zakupy broni realizują w Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: Indie to strategiczny partner Rosji 11.10.15, 12:41 Indie to - przede wszystkim - strategiczny partner Indii, matołku. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_kryzysa Dla ludzi o mocnych nerwach , rosyjskie zlo 25.09.15, 14:16 www.skyscrapercity.com/showthread.php?s=147fefce52ad70e5cbe7ed0b41973433&t=916096&page=351 Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 To akurat nic dziwnego. 25.09.15, 14:40 Rosyjskie maszyny nie sprawdzają się w gorącym i wilgotnym klimacie jaki ma większość terytorium Indii, oraz ich potencjalny przeciwnik, czyli Pakistan. Na pocieszenie dla Rosjan powiem, że w Himalajach, Wyżynie Tybetańskiej i Karakorum (np. pole bitwy z Chinami) źle radzą sobie zarówno ruskie, jak i amerykańskie maszyny. Odpowiedz Link Zgłoś
piterrus Kolejny problemy marinera:-) 25.09.15, 16:35 mariner4 napisał: > www.tvn24.pl/indie-wielki-kontrakt-z-usa-na-smiglowce-apache-i-chinook,580190,s.html Egipt kupil 50 rosyjskich smiglowcow Ka-52:-) www.rg.ru/2015/09/23/vertoleti-anons.html Jankiesi kupili 60 rosyjskich silnikow rakietowych RD-180:-) defendingrussia.ru/a/rossijskije_raketnyje_dvigateli_dlja_ssha_pryzhok_vyshe_golovy-1325/ Indonezia kupila rosyjskie samoloty SU-30, trwaja negocjacji o zakupie smiglowcow i lodzi podwodnych:-) defendingrussia.ru/a/indonezija_zakupit_u_rossii_istrebiteli_su_35_vertolety_i_podlodki-1874/ ....etc, etc, etc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ja tylko dałem linka do artykułu 25.09.15, 16:59 mówiącego, że Indie, tradycyjny klient Rosji na broń, się wycofuje z współpracy. Te smigłowce to nie jkeden przykład. To nie jest mój problem. M. Odpowiedz Link Zgłoś
piterrus Kolejny znaffco:-) 25.09.15, 17:09 mariner4 napisał: > mówiącego, że Indie, tradycyjny klient Rosji na broń, się wycofuje z współpracy. Te smigłowce to nie jkeden przykład. Indie zawsze kupowali od roznych dostawcow i nigdy nie byli uzalezneni od kogos jednego. Czytaj, nieku: en.wikipedia.org/wiki/Indian_Armed_Forces > To nie jest mój problem. Kazdy dollar, ktory Rosja otrzymuje od kogokolweik jest twoim problemem, chory rusofobie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: No co ty! 25.09.15, 16:59 Kali-mariner byc zly,Amerykanin sprzedac dobrze,Rosjanin sprzedac niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Czy wszysy Ruscy to idioci? 25.09.15, 18:50 Mam nadzieję, że nie wszyscy są tak durni jak ty. M. Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan ale przyznaj, mariner, że ci łyso 25.09.15, 19:09 boś się pośpiesznie spuścił podniecony taką nowiną, a teraz masz kaca Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_ze_smolenska Niespodziewana radosc 25.09.15, 20:28 Patrzac na podobne watki , pomyslalem sobie , jak nie duzo potrzebuja niektorzy , zeby czuc sie szczesliwym czlowiekiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
gobo2 takie problemy , to rosja bierze 24/7 25.09.15, 20:36 to nie rosji wina, ze do tylu jestes, ze wszystkim, oprocz swojego zadowolenia...! mariner4 napisał: (...) > I dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
gobo2 wrecz przeciwnie,jest jak za bismarka,w niemczech 02.10.15, 17:02 spokoj, porzadek i niechec do zmiany....! w usa, to jest dopiero burdel....nawet nie chce mi sie wymieniac....! > ciesze sie ze sie wreszcie ocknąłes i dostrzegasz permanentny kryzys w rosji, j > est tak jak piszesz kryzys 24/7 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gobo2 Re: ciekawe więc co robisz na Zachodzie :P 03.10.15, 21:25 bo rzad prlu jak dal mi paszport bez prawa powrotu, nie przewidzial, takiej sytuacji.... ! a reszta , to zycie.. i prosze hamuj sie z jezykiem.....! > dlaczego nie siedzisz w rosji kłamco? Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: polskie media, polski poziom informacji 03.10.15, 21:42 dla Polakow , pod Polakow . mozna sie podetrzec obiektywnoscia polskich mediow . szkoda, ze prezentuja poziom ... dwa metry ponizej dna, mulu . a ... usa bedzie musiala sprzedac duzo, duzo wiecej broni do Indii , by osiagnac w tym zakresie obroty Indii z Rosja ( sprzt wojenny ) Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Szalom , wykrywaczu... 05.10.15, 13:35 ...w jakim kraju ty pasozytujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś