superspec 29.01.16, 17:54 Lenin stracił prawą stopę.:) wiadomosci.onet.pl/swiat/lenin-stracil-prawa-stope-zamach-na-pomnik-wodza-rewolucji/yv32vz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k Zamach? - byl :) 29.01.16, 18:04 Tusk (przy pomocy Merkel) zamachnal sie na Bruksele. i chyba ja pospolu z Junckerem zdobyli. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Anarchiści?:))) - yeah :) 29.01.16, 18:22 no jak szukasz sprzymierzencow do wspolpracy - to to potwierdze. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec I tak skończymy wszyscy jako obrońcy Białej Rasy:) 29.01.16, 18:32 Byłem nastoletnim anarchistą Oczekującym rewolucji Miałem styl, miałem ambicję Przeczytałem wszystkich autorów, znałem odpowiednie slogany Nie było wojny poza tą klasową Bylem gotowy podpalić świat Byłem nastoletnim anarchistą Oczekującym rewolucji Pamiętasz kiedy byleś młody I chciałeś podpalać świat? Pamiętasz kiedy byleś młody I chciałeś podpalać świat? Byłem nastoletnim anarchistą Ale polityka była za wygodna W otchłani ich człowieczeństwa Widziałem tylko bezkrwawą ideologię Z wolnością jako ich doktryną Zgadnij kto był nowym autorytetem Byłem nastoletnim anarchistą Ale polityka była za wygodna Pamiętasz kiedy byleś młody I chciałeś podpalać świat? Pamiętasz kiedy byleś młody I chciałeś podpalać świat? Kiedy byleś młody I chciałeś podpalać świat Bylem nastoletnim anarchistą Ale wtedy scena stała się zbyt sztywna To była mentalność tłumu Celowali do mnie z karabinu Wąskie wizje autonomii Chcecie żebym stracił swoją tożsamość Bylem nastoletnim anarchistą Rewolucja była kłamstwem Pamiętasz kiedy byleś młody I chciałeś podpalać świat? Pamiętasz kiedy byleś młody I chciałeś podpalać świat? Kiedy byleś młody I chciałeś podpalać świat Kiedy byleś młody I chciałeś podpalać świat Bylem nastoletnim anarchistą www.youtube.com/watch?v=c7RUeMCZL3Q Odpowiedz Link Zgłoś
j-k niekoniecznie... 29.01.16, 19:16 taki xylax, szuja & consortes bronia "wartosci" - zatem istnieja alternatywa. ja tam jestem - bialym tradycjonalista. i wole ruskiego nacjonaliste (vel komuniste) - z ktorym moge wypic wodke niz islamskiego nacjonaliste vel "demokrate" - z ktorym wodki wypic nie mogie... Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: I tak skończymy wszyscy jako obrońcy Białej R 29.01.16, 19:23 19.35 Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: Lenin stracił prawą stopę 09.02.16, 11:36 Był film pt "Moja lewa stopa" - teraz pora na film o prawej ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Zamach! 09.02.16, 12:20 bezczelny zamach w Niemczech zostanie ukarany,to pewne,jasny gwint zeby tylko nie dokonano inwazji na tych bezczelnych" Helmutow " Do Macierewicza z Waszczykowskim to pikus: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19601461,waszczykowski-w-sprawie-satyry-z-kaczynskim-msz-bedzie-pytac.html#BoxNewsImg Odpowiedz Link Zgłoś