kfugktru23 28.01.17, 23:00 wiadomosci.wp.pl/kat,1041977,title,Trump-chce-deportowac-z-USA-3-mln-imigrantow-Polacy-mieszkajacy-za-oceanem-spokojni-o-swoj-los-My-tu-ciezko-pracujemy,wid,18588535,wiadomosc.html?ticaid=11886f&_ticrsn=3 ale będą jaja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: 2 miliony 28.01.17, 23:22 www.youtube.com/watch?v=icDHmjEDG7cTja Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Polacy też wylecą. 29.01.17, 00:28 Trump mówi wyraźnie, każdy kto ma wyrok, jest nielegalnie itd. Czyli masa Polaków też wyleci. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Ale Nie tylko Polacy wylecą. 29.01.17, 06:49 kylax1 napisał: > Trump mówi wyraźnie, każdy kto ma wyrok, jest nielegalnie itd. Czyli masa Polaków też wyleci. I najzupelniej slusznie. ktos (narodowosc obojetna) kto nie znalazl w USA pracy i zajmuje sie ponad 6 miesiecy czyms innym - powinien jak najszybciej wyjechac Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: 2 miliony 29.01.17, 04:46 Taaaak, nie chciałem żeby mnie nagrywali ale zafundowali mi kolację w McDonaldsie to się w końcu zgodziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Felusiaka i malkontenta wywalą z USA? 29.01.17, 00:27 Oj, to się będzie działo. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Ano bedzie... 29.01.17, 07:13 kylax1 napisał: > Oj, to się będzie działo. :)) Ano bedzie... Najwieksza przestepczosc czynia w USA wprawdzie "Black People" . no... ale oni sa "legalni" do wyrzutki stana w pierwszym rzedzie Latynosi. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Felusiaka i malkontenta wywalą z USA? 29.01.17, 08:03 nas nie można wywalić z usa. Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Felusiaka i malkontenta wywalą z USA? 29.01.17, 08:07 Wszystko felus mozna. Mnie nie mozna bo siedze w lasach I udaje grizzly.... Odpowiedz Link Zgłoś
jorl Re: Felusiaka i malkontenta wywalą z USA? 29.01.17, 17:00 Zgadza sie Ciebie f1 i m6 wywalic z USA mozna. Ale m6 z roboty juz tak. Pracuje w panstwowej a ze podatki beda obciete wiec i na place dla panstwowych bedzie mniej. Duzo mniej. Juz widzialem na innym forum takiego Polaka co popieral Trumpa, i to mocno, sam pracuje w panstwowej robocie w NYC i wlasnie Trump obcina NYC dofinansowania z budzetu. To znaczy dla jego firmy ze bedzie mniej 60% kasy. I ze mu sie robot skonczy, juz wie. Gdzie gruchy obijal jak to w komunie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Felusiaka i malkontenta wywalą z USA? 29.01.17, 17:17 Jeszcze nie wytrzeźwiałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
jorl Re: Felusiaka i malkontenta wywalą z USA? 29.01.17, 17:23 malkontent6 napisał: > Jeszcze nie wytrzeźwiałeś? Ja nie pije. Nie to co Ty. Powinienes sie juz martwic drogi m6. Smiech mnie ogarnia z tego Polaka co jest Trumpa zwolennik i nagle robota mu sie konczy. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Felusiaka i malkontenta wywalą z USA? 29.01.17, 17:44 jorl napisał: > Ja nie pije. To się napij raz na jakiś czas. I bzyknij sobie jeśli jeszcze możesz. To pomaga na nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: nas nie można wywalić z USA 29.01.17, 17:24 Wszystko można, felusiak; u nas to się nazywa zrywanie z imposybilizmem ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Felusiaka i malkontenta wywalą z USA? 29.01.17, 16:51 Dziś rano pukali do drzwi dwaj panowie w czarnych garniturach. Nie otworzyłe tylko krzyknąłem "Państwa nie ma w domu" i sobie poszli. Nie wiem kto to był. CIA albo Jehowi. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Felusiaka i malkontenta wywalą z USA? 29.01.17, 17:39 Jehowi ......bo ci inni "pukaja "raz albo wcale www.youtube.com/watch?v=KLHs6xBZHVM Odpowiedz Link Zgłoś
kochany-pershing felusiaka wywala do Polski (albo do Meksyku) 29.01.17, 10:35 No ale po co komu taki felusiak w Polsce? Malo to nieudacznikow w tym biednym kraju... Felus i co tera bedzie z toba? Sprawdza forum na GW i te wszystkie glupoty, ktore tu wypisujesz od lat... CIA wezmie cie za du-pe i adijos muczaczeros... Meksyk czeka :))) Odpowiedz Link Zgłoś