Gość: rychu Re: Andrzej Lepper u Łukaszenki IP: *.kwadratowa.waw.pl / 213.17.162.* 18.10.04, 15:23 O nienawiści GW do Leppera świadczy zamieszczenie jego zdjęcia. Świadczy to też o debiliźmie redaktora,który to własnie zdjęcie wstawił. Zenujace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Jaka morda takie zdjecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 15:56 Jaka mroda takie zdjecie... Cala prawda na buzce.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Lepper i Łukaszenko. Jedyna roznica to owlosienie IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 18.10.04, 15:34 Poza tym obaj sa ideowymi spadkobiercami 'jedynie slusznej partii'. Lepper moze tylko stracic wsrod polskich wyborcow, mowiac, ze wybory byly w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oso Re: Lepper i Łukaszenko. Jedyna roznica to owlos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 15:59 Lepperszenka uznaje tylko wlasnie takie wybory. I jego przydupni tez - patrz falszerstwa tej piggy Begerowej - toz to to samo prawie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Brawo, cóż za spostrzegawczość! IP: *.chello.pl 18.10.04, 16:58 Pomijając fakt, że jest to główna teza artykułu oraz linia walki z Samoobroną, przyjęta już parę ładnych lat temu przez Gazetę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ambiwalent Od dziś nie jem buraków !!! IP: 57.66.42.* 18.10.04, 15:36 Ani ćwikły, ani barszczu, no nie, nie mogę, czułbym się jakbym żarł własne smarki. A z drugiej strony - to dobrze: to co ten pacan zrobił to moralne SAMOOOBÓJSTWO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BMS Re: Od dziś nie jem buraków !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 17:39 Critto ale cię pogięło!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLAUDIA Re: Andrzej Lepper u Łukaszenki IP: *.lublin.mm.pl 18.10.04, 15:37 Ja czegos tu nie kumam.Łukaszenka prezydentem Bialorusi.Mówimy,ze to żaden wybor.No,ale ja chcialam sie niesmialo zapytac,czy biskupi sa wybierani czy mianowani? A wyzej kardynalow przeciez mianuje papiez wg swego uznania i ci kardynalowie z kolei wybierają kolejnego ojca swietego.I kiedy Kosciol katolicki krzyczy na temat demokracji, chcialoby sie poprosic-Szanowni Purpuraci,zacznijcie od siebie samych!Oczywiscie nie jestem zwolenniczka Lukaszenki,ale to juz inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychuk Re: Andrzej Lepper u Łukaszenki 18.10.04, 17:23 Kobieto a co to ma to rzeczy!!!! Gdyby Polska byla panstwem w ktorym kosciol rzadzi (jak kraje muzulmanskie) to Twoja wypowiedz mialaby jakis sens, ale tak jest kompletnie bez sensu. Kosciol to organizacja dobrowolna, kto chce ten 'nalezy' (no moze raczej powinienem powiedziec 'czuje sie czescia') i akceptuje. Religia ze swojej natury nie moze dopuszczac demokracji, bo przeciez uznaje nieomylnosc Stworcy. Wladza panstwowa to cos kompletnie innego - ma reprezentowac narod. Cos Cie sie, w Twojej niecheci do Kosciola, pochrzanilo w glowc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLAUDIA Re: Andrzej Lepper u Łukaszenki IP: *.lublin.mm.pl 18.10.04, 17:45 Re Zbychu (z czyms tam)- Kosciol w Polsce nie rządzi,ale współrządzi, o czym mówi wyraznie miedzy wierszami,choc nie tylko,konkordat.O przynaleznosci do Kosciola decydują u nas nie sami (pozniej)zainteresowani,ale ich rodziny (rodzice,a takze tzw.chrzestni).Jestem w tej szczesliwej sytuacji,ze akurat mnie mądrzy rodzice pozostawili wybór na czas,kiedy dorosne i zadecyduję sama.Jeszcze myślę o tym.Co jednak przezyłam w szkole,wiem tylko ja i rodzice.U mas tolerancja wśrod dzieci wygląda przerazająco. I kto doprowadza do tego? Podejrzewam,ze własnie ludzie związani tak czy inaczej z Kosciolem.Nie sil sie,Zbychu(z czyms tam). Nie do mnie taka mowa! Dojdzie do tego,że z osoby religii obojetnej stanę się jej przeciwniczką...A Łukaszenka to problem calkiem odrebny,choc jestem przeciw instalowaniu w Polsce jakiejs rozglosni,ktora całkiem porózni nas z tym bliskim sąsiadem. Jak nie ma tam mądrej opozycji, to nie wtrącajmy sie w cudze sprawy.Doswiadczenie Iraku powinno nas czegos nauczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korektor Elzbieta II-ga tez moze rzadzic do konca zycia IP: *.thls.bbc.co.uk / *.thls.bbc.co.uk 18.10.04, 15:43 Tony Blair tez. A zatem: Lukaszenka nie jest jedyna glowa panstwa w Europie, co moze rzadzic dozywotnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JFK Małe pytanie. IP: *.toya.net.pl 18.10.04, 15:47 "Białoruś staje się więc jedynym w Europie krajem, w którym głowa państwa ma prawo rządzić do końca życia, a jego władza nie jest niczym ograniczona" A Watykan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KULowiec Re: Andrzej Lepper u Łukaszenki IP: *.lublin.mm.pl 18.10.04, 15:48 Ktos tu nazwal Leppera Lepperszenką. Genialne! Niech zyje wielki przywodca Samobrony LEPPERSZENKA! Odpowiedz Link Zgłoś
batiary Re: Andrzej Lepper u Łukaszenki 18.10.04, 15:58 Czy jest ktoś jeszcze w Polsce, kto ma wątpliwości jaki wódz się nam szykuje i u kogo terminuje?! Śmieszne gdyby nie tragiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska U Leppera nic nowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 16:01 SamaBrona tez falszowala wybory, podpisy. To banda przekretasow i starych ubekow. Czmu sie dziwic??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: U Leppera nic nowego IP: *.g.pppool.de 18.10.04, 16:10 GW podaje "Białoruś staje się więc jedynym w Europie krajem, w którym głowa państwa ma prawo rządzić do końca życia". To jakies brednie, w Europie dosyc panstw, w ktorych krolowie i ksiazeta rzadza sie do konca zycia, z jakiego mandatu?. Na Bialorusi widac istnieje tesknota za podobnym stylem, trzeba ich zrozumiec, skoro pokonac sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARSKA Re: U Leppera nic nowego IP: *.lublin.mm.pl 18.10.04, 16:15 Mozna ogłosic na Białorusi krolestwo. Car Lukaszenka I. Choc jako car mógłby sie nazwac inaczej.Za propozycje nikt mi nic nie da. Faktem jest jednak,ze jako car rzadzilby dozywotnio bez zadnych ograniczen,a my mielibysmy za sasiedztwo krolestwo.Byłoby jak przed wojna,kiedy graniczylismy z krolestwem. Rumunią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Re: U Leppera nic nowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 16:16 A niech sobie Bialorusia rzadzi kto chce i kogo oni chca. Po co tylko pieprzenie na caly swiat o demokracji?? Wiadomo, ze na wschodzie rzadzi slawne powiedzonko: " na ch... nam demokracja.." - i OK , ich sprawa. Ja sie natomiast nie zgadzam aby mowiono, ze Polske reprezentowal i w imieniu Polski wypowiadal sie taki debil jak Lepperszenka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rer Kto inspiruje tego buraka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 16:13 Lepperszenka ma w sztabie starych speirniczalych komuchow to wiemy ale cos mi sie wydaje, ze i inne jakies diabelskie sily manipuluja tym skonczonym burakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dresy Re: Andrzej Lepper u Łukaszenki IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 18.10.04, 16:15 Konkretny gosc z tego Leppera.Utrzymuje ten sam poziom intelektualny, jak wtedy kiedy palił opony na szosach z widlami w łapie! On naprawdę jest SKRZYWIONY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KULowiec Re: Andrzej Lepper u Łukaszenki IP: *.lublin.mm.pl 18.10.04, 16:18 Lepperszenka heil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagłębiak Re: Andrzej Lepper u Łukaszenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 16:19 1. To co się dzieje na Białorusi to jest ich wewnętrzna sprawa, a skoro bezstronni obserwatorzy stwierdzili że wszystko jest OK to chyba dobrze. 2. Rosjanie a i prawdopodobnie Białorusini też zawsze lubili wódkę, dzierżymordstwo i donosicielstwo. Mają co lubią, sami wybrali, nie wierzę że w dzisiejszych czasach da się sfałszować wybory o więcej niż 10 % . 3. Jędruś bardzo dobrze zrobił swoją obecnością. Unia, co do której jestem zdecydowanym przeciwnikiem jest teraz skostniałą i stetryczałą gospodarczo organizacją nadającą się wyłącznie do konstytucyjnego prostowania bananów. Przyszłością są nowe rynki zbytu - wide wschód - może tam się nie damy wyciulać i tam należy szukać współpracy przy czym Polska ma znakomity hadicap - dostawca nowych technologii i odbiorca taniej proidukcji. Właśnie za to nas Niemce i inne Francuzy nie lubią bo póki co to my pełnimy funkcję taniego robotnika. Panie Andrzeju, tak trzymać - Unia sama się rozleci, ma za dużo wewnętrznych sprzeczności i jest najlepszym przykładem współczesnego socjalizmu utopijnego - przerabialiśmy i się nie sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.Leppiej do zagłębiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 16:29 no cóż, widac że pogonili Ciebie z biedaszybów i za swoją bezradność i głupotę winisz UE, cyklistów i innych. Dla Ciebie chyba jedynym ratunkiem jest kretyn, złodziej, bandyta i idiota w jednej osobie jaką jest Twój idol przewodniczący. myślę że na Białorusi czułbyś się jak ryba w wodzie, może byś nawet dostał swój biedaszyb? czego Ci z całego seca życzę. i nie wracaj do Europy! ona takich nie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagłębiak Re: do zagłębiaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 17:38 Póki co jakoś sobie radzę i z biedaszybów nie korzystam. Twierdzę że Pan Andrzej Lepper, nie do końca mój idol, ale nowa bardzo konkretna miotła, jest w tej chwili chyba niezłą szansą na zmiany, mam nadzieję że na dobre - wszystkie jak do tej pory tzw elity polityczne z don Leszkiem na czele okazały się w praktyce elitami mafijnymi czego sobie nie życzę. Co do inwektyw - każdy ma swoje zdanie - nie polemizuję. Co do europy - jeszcze poczekajmy, już niedługo będziemy przez nią płakać... A Białoruś, Ukraina, Rosja, - to jest GIGANTYCZNY RYNEK ZBYTU którego sami na własne życzenie nie chcemy. Co do mojej obecności w Europie - z pzryjemnością pojechałem do Francji i Hiszpanii jako turysta, ale miejsce polskiej młodzieży zasuwającej jako miotlarze, pomywacze, - rozmawiałem z kilkoma osobami, niezły język niezłe wtkszyałcenie - uważam za żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Andrzej Lepper u Łukaszenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 16:18 Czy to nie podpada pod zdradę? A może po prostu wysłać tam Leppera już na stałe i on się będzie dobrze tam czuł i my odetchniemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FILIP Re: LUKASZENKO POWOLUJAC NOWY RZAD IP: *.telia.com 18.10.04, 16:23 NIE POMINIE A. LEPERA- MIANUJAC GO MINISTREM DO SPRAW ZAGRANICZNYCH. Leper wprowadzi "andrzejaowskie wypociny nowej demokracji". Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Andrzej Lepper u Łukaszenki 18.10.04, 16:24 łoj tam, jej tam... w takim Afganistanie prób fałszowania nie było (co tam atrament)... na Białorusi natomiast jest... ech, Wybiórcza, a weźzie sie i chociaz udawaj obiektywność... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "S" Re: Andrzej Lepper u Łukaszenki IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 18.10.04, 16:30 JEDYNY??? A pan E.Czykwin z SLD-Białystok wielki fan,jego tam nie było ?? aż trudno mi w to uwierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Ta sonda jest podejrzana IP: *.chello.pl 18.10.04, 16:55 Pytanie brzmi dokładnie tak: Czy dwa razy dwa to cztery, czy też może pięć? Gdyby nie to, można by już uwierzyć Gazecie, że relacjonuje fakty. Oczywiście, że Lepper popełnił polityczne samobójstwo i dobił swoją partię, o ile to nie jest manipulacja mediów. Kolejna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Andrzej Lepper u Łukaszenki IP: *.crowley.pl 18.10.04, 17:17 Bardzo duże podobieństwo genetyczne ( nie fizjonomiczne) powoduje zbliżenie takich osobników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej.A Re: Andrzej Lepper u Łukaszenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 17:23 Lepper i Łukaszenka dwa obszczymury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Te zdjęcia to manipulacja IP: 83.233.227.* 18.10.04, 17:26 Takiego prania mózgów ja w Polsce to nie ma nigdzie Łukaszenko to harcerz w porównaniu z polską propagandą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Nie zadna manipulacja IP: *.dip.t-dialin.net 18.10.04, 17:57 a ironiczny komentarz. Zamieszczenie zdjec Lukaszenki i Leppera na ktorych obaj robia podobne grymasy, to cos jak polityczna karykatura z wymowa: "uczen i mjego mistrz" albo "polityczni blizniacy". Dla kogos, kto nie jest w stanie zrozumiec ironii takie gazeta jak GW (ktora zawsze sobie chetnie zarciki stroila) jest lektura za trudna, wiec powinien poszukac sobie czegos bardziej prostolinijnego. Lepper jaki jest, kazdy wie, wiec kogo tu GW ma zmanipulowac, pokazujac zdjecie na ktorym brzydko wyszedl. Zreszta on na wszystkich zdjeciach glupio wyglada, wiec pewnie jest juz manipulacja publikacja jakiegokolwiek zdjecia Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BELIAL Re: Andrzej Lepper u Łukaszenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 17:28 Zdziwiony jestem dlaczego Polacy /przepraszam za wyrazenie/z takimi emocjami branzlują sie wyborami na Białorusi?Skoro samym Białorusinom jest dobrze tak jak jest,to zostawny ich demokrację a zróbmy coś ze swoją parodią demokracji.A tak nawiasem.Jaka tam jest opozycja? Zrą sie jak u nas prawica a teraz opcja zwana kiedyś lewicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokot Re: Andrzej Lepper u Łukaszenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 17:31 Na zdjęciu widać że "wodzuś" był nieźle nachlany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Critto BIAŁORUSINI, PODNIEŚCIE BUNT !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 17:34 GODZINA BUNTU WYBIŁA. Dalszy dialog z Dyktatorem Łukaszenką nie ma sensu. Krwawa rewolucja też nie wchodzi w grę. Więc co? BUNT !!! PRZESTAŃCIE PRZESTRZEGAĆ PRZEPISÓW wymierzonych w wolność słowa i wolność człowieka w ogóle. Słuchajcie Radia Racja, czytajcie i oglądajcie niezależne media w Internecie, przemycajcie je z zachodu. Do Białorusinów zgromadzonych w Mińsku: * RUSZCIE SZTURMEM na pałac prezydencki!!! * NIE BÓJCIE SIĘ MILICJI - to też tylko ludzie, i MOŻNA ICH POKONAĆ!!! Polacy, Czesi, Węgrzy wygrali z komuną, Gruzini wygrali z Szewardnadze, Wy możecie wygrać z Łukaszenką. "DO BOJU, OBYWATELE !!! FORMUJCIE BATALIONY!! I MARSZ, MARSZ!!!" - to z "Marsylianki" NIECH RUNIE MUR ostatniego w tej części Europy tyrana. Precz z dyktaturą Łukaszenki !!! Vivat Wolna Białoruś!!! OBUDŹCIE SIĘ !!! W Imię Wolności !!! Critto liberter.webpark.pl współpracownik liberator.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endru Lepiej Co chcecie? Endru ma kontakty za granica. IP: router.ds* / *.us.edu.pl 18.10.04, 17:49 Chcial bardzo do Saddama jechac jako obserwator, to mu bezczelnie zabroniono. No to teraz sie zalapal jako jedyny z Polski. Wszystkich przebil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolk Re: Andrzej Lepper u Łukaszenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 17:53 A ja się pytam: dlaczego ci wszyscy krytykanci nie odizolują Białorusi od świata? Dlaczego nie odizolują od wszystkich ORGANIZACJI SPORTOWYCH Z ZAKAZEM WSZELKICH STARTÓW WŁĄCZNIE? Przeciez to jest takie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbid Re: Andrzej Lepper u Łukaszenki IP: 81.25.33.* 18.10.04, 17:59 Kilkutysieczna manifestacja od kilkudziesieciu minut kroczy po glownej ulicy Minska. Sprawozdanie na goraco po rosyjsku www.charter97.org/bel/news/2004/10/18/9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: Andrzej Lepper u Łukaszenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 18:27 Gdyby byla kilkusettysieczna.. to by byl news. Bialorusinom jest dobrze i niech maja co chca. Tego opiekanego naszego buraka Lepperszenke damy im w prezencie. Odpowiedz Link Zgłoś