IP: *.telia.com 19.10.04, 00:15
sio

Nie gadac juz, spac.
Zydzi pomodlic sie do Jahve
Katolicy do mari, paciorek
Muzulmanie do Allaha

i spac

nie gadac tu banialukow.
Obserwuj wątek
    • Gość: totyle Re: spac IP: *.176.168.148.Dial1.Phoenix1.Level3.net 19.10.04, 00:20
      A czy ja sie moge modlic do swe zony.Maryska to jej do piet nie siega z uroda.
      • Gość: modlitwiennik Modl sie do zony IP: *.telia.com 19.10.04, 00:22
        Niech cie bog blogoslawi w modlitwie ale tylko przed stosunkiem bo po trzeba
        spac, sio.
        • Gość: totyle Re: Modl sie do zony IP: *.176.168.148.Dial1.Phoenix1.Level3.net 19.10.04, 00:24
          Opowiem ci kawal(za chwile) jak sie zciemni i smarkacze pojda spac.
          • Gość: Rafalek Rafalek , jeszcze kawalek IP: *.telia.com 19.10.04, 00:26
            Rafalek, jeszcze kawalek, jeszcze troszeczke i bedzie hey.
            • Gość: Czekam Re: Rafalek , jeszcze kawalek IP: *.telia.com 19.10.04, 00:35
              Czekam na dobry kawal, bo musze zaraz spac. Utram mnie nada rabotac. Siewodnia
              koniec pier pier do do le le nia nia
              • Gość: totyle No to masz-przepraszam za czekanie. IP: *.176.6.21.Dial1.Phoenix1.Level3.net 19.10.04, 06:08
                Ozenil sie hrabia z hrabinia.Pierwsza noc poslubna,hrabina lazac na luzku
                zrobila ponetna poze czekajac na hrabiego.Wchodzi hrabia do sypialni,klekajac
                kolo niej na podlodze mowi;
                Z przyzwolenia pana mego udziel mi pani przyrodzenia swego
                Pomodlil sie jeszcze troche i znowu:
                Z woli pana mego udziel mi pani przyrodzenia swego.I wyszedl.

Na drugi dzien hrabina zrobila sobie ponetny makijaz,przyjela prowokacyjna poze
                w luzku czekajac cierpliwie na milosnika hrabiego.
                Puk,puk hrabia wchodzi i klekajac na podlodze kolo milosnicy mowi;
                Z przyzwolenia pana mego udziel mi pani przyrodzenia swego.
                Modli sie dalej do Pana swego po czym znowy glosno aby hrabina slyszala;
                Z woli pana mego udziel mi pani przyrodzenia swego.
                Na to hrabina juz nie mogla dluzej zcierpiec i w koncu wygarnela;
                Z woli nie z woli niech pan hrabia pierdoli
                A z mojej piczki nie robi sobie kapliczki.
      • Gość: aki uroda rzecz nietrwała IP: *.protonet.pl 19.10.04, 05:48
        chwila na tym swiecie tylko
        • Gość: totyle Masz racje.Stawiasz kolacje. IP: *.176.6.21.Dial1.Phoenix1.Level3.net 19.10.04, 06:12
          Lub tez,nie to co piekne tylko to co sie komu podoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka