Gość: sio IP: *.telia.com 19.10.04, 00:15 sio Nie gadac juz, spac. Zydzi pomodlic sie do Jahve Katolicy do mari, paciorek Muzulmanie do Allaha i spac nie gadac tu banialukow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: totyle Re: spac IP: *.176.168.148.Dial1.Phoenix1.Level3.net 19.10.04, 00:20 A czy ja sie moge modlic do swe zony.Maryska to jej do piet nie siega z uroda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modlitwiennik Modl sie do zony IP: *.telia.com 19.10.04, 00:22 Niech cie bog blogoslawi w modlitwie ale tylko przed stosunkiem bo po trzeba spac, sio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totyle Re: Modl sie do zony IP: *.176.168.148.Dial1.Phoenix1.Level3.net 19.10.04, 00:24 Opowiem ci kawal(za chwile) jak sie zciemni i smarkacze pojda spac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafalek Rafalek , jeszcze kawalek IP: *.telia.com 19.10.04, 00:26 Rafalek, jeszcze kawalek, jeszcze troszeczke i bedzie hey. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekam Re: Rafalek , jeszcze kawalek IP: *.telia.com 19.10.04, 00:35 Czekam na dobry kawal, bo musze zaraz spac. Utram mnie nada rabotac. Siewodnia koniec pier pier do do le le nia nia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totyle No to masz-przepraszam za czekanie. IP: *.176.6.21.Dial1.Phoenix1.Level3.net 19.10.04, 06:08 Ozenil sie hrabia z hrabinia.Pierwsza noc poslubna,hrabina lazac na luzku zrobila ponetna poze czekajac na hrabiego.Wchodzi hrabia do sypialni,klekajac kolo niej na podlodze mowi; Z przyzwolenia pana mego udziel mi pani przyrodzenia swego Pomodlil sie jeszcze troche i znowu: Z woli pana mego udziel mi pani przyrodzenia swego.I wyszedl. Na drugi dzien hrabina zrobila sobie ponetny makijaz,przyjela prowokacyjna poze w luzku czekajac cierpliwie na milosnika hrabiego. Puk,puk hrabia wchodzi i klekajac na podlodze kolo milosnicy mowi; Z przyzwolenia pana mego udziel mi pani przyrodzenia swego. Modli sie dalej do Pana swego po czym znowy glosno aby hrabina slyszala; Z woli pana mego udziel mi pani przyrodzenia swego. Na to hrabina juz nie mogla dluzej zcierpiec i w koncu wygarnela; Z woli nie z woli niech pan hrabia pierdoli A z mojej piczki nie robi sobie kapliczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki uroda rzecz nietrwała IP: *.protonet.pl 19.10.04, 05:48 chwila na tym swiecie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totyle Masz racje.Stawiasz kolacje. IP: *.176.6.21.Dial1.Phoenix1.Level3.net 19.10.04, 06:12 Lub tez,nie to co piekne tylko to co sie komu podoba. Odpowiedz Link Zgłoś