Gość: 88 IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 24.04.02, 22:16 Zamieszczam numer faxu rzeznika z Jenin. Napisz mu co myslisz o jego faszystowskich metodach +972 2 651 2631 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iq88 Tak jest!!! proponuje: 24.04.02, 22:26 Gość portalu: 88 napisał(a): > Zamieszczam numer faxu rzeznika z Jenin. > Napisz mu co myslisz o jego faszystowskich metodach > > +972 2 651 2631 BRAWO Izrael!!! Tylko tak dalej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
88_to_moje_iq Ja 88 oglaszam ze: 24.04.02, 22:37 Jestem kompletnym debilem jesli mi sie wydaje ze moge wyslac fax do Sharona!!! A jesli mysle ze on ten fax przeczyta to jestem kretynem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 88 Re: Ja 88 oglaszam ze: IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 24.04.02, 22:52 88_to_moje_iq napisał(a): > > Jestem kompletnym debilem jesli mi sie wydaje ze moge wyslac fax do Sharona!!! > A jesli mysle ze on ten fax przeczyta to jestem kretynem! Widze , ze musialem wlezc ci niezle za skore , zydowski skurwielu , jesli tyle czasu i energi poswiecasz zakladajac nowe nicki..IQ88..i tym podobne ZDECHNIESZ PADLINO TAK CZY OWAK...TAK JAK ZDECHLI TWOI PRZODKOWIE... Odpowiedz Link Zgłoś
88_to_moje_iq Ja 88 oglaszam ze: 25.04.02, 01:16 Gość portalu: 88 napisał(a): > 88_to_moje_iq napisał(a): > > > > > Jestem kompletnym debilem jesli mi sie wydaje ze moge wyslac fax do Sharon > a!!! > > A jesli mysle ze on ten fax przeczyta to jestem kretynem! > > > Widze , ze musialem wlezc ci niezle za skore , zydowski skurwielu , > jesli tyle czasu i energi poswiecasz zakladajac nowe nicki..IQ88..i tym podobne > > > ZDECHNIESZ PADLINO TAK CZY OWAK...TAK JAK ZDECHLI TWOI PRZODKOWIE... I ten powyzszy post jest tez dowodem ze moje iq=88 Odpowiedz Link Zgłoś
88_to_moje_iq CIEKAWY CO SIE STALO??? 25.04.02, 17:23 Napisalem wczoraj bardzo obszerny list do bandyty sharona i wyslalem go faxem a on do dzisiaj mi niedopisal. Ciewkawe dlaczego?? Moze jutro?? 88 Gość portalu: 88 napisał(a): > Zamieszczam numer faxu rzeznika z Jenin. > Napisz mu co myslisz o jego faszystowskich metodach > > +972 2 651 2631 Odpowiedz Link Zgłoś
88_to_moje_iq dalej nic! Sharon Nie odpisal! Dlaczego???? 25.04.02, 21:58 Przeciez prosilem o odpowiedz??? Odpowiedz Link Zgłoś
88_to_moje_iq DAlej nic!!! Dlaczego on nie pisze??? 26.04.02, 01:16 Gość portalu: 88 napisał(a): > Zamieszczam numer faxu rzeznika z Jenin. > Napisz mu co myslisz o jego faszystowskich metodach > > +972 2 651 2631 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmat ARAFAT OTRZYMAL FAX IP: *.dialup.eol.ca 26.04.02, 04:21 To moglo by dotyczyc Arafata lub innego Araba: Na plazy dla nudystow leza Amerykanin, Japonczyk i Arab. Nagle slychac bip, bip, bip. Amerykanin klasna dlonmi i sygnal ucichl. Pozostali spojrzeli na Amerykanina z zaciekawieniem a ten odrzekl: to nic takiego, to byl moj "pager", mam po prostu pod skora mojej dloni microchip, ktory zwraca mi uwage jak ktors mnie chce osiagnac. Po paru minutach na plazy zabrzmial dzwonek telephonu. Japonczyk pociagnal siebie za ucho i rozpoczal konwersacje. Po rozmowie wyjasnil zaskoczonym wspoltowarzyszom: to byla moja komorka, ktora mam wszczepiona w uchu. Arab wyraznie czul sie zacofanym w dziedzinie techniki. Wiec zdecydowal sie zaskoczyc plazowiczow czyms ekstra specjalnym. Wyszedl wiec do ubikacji i wraca z kawalkiem papieru toaletowego wiszacego z jego tylka. Amerykanin i Japonczyk zawolali: hej co to takiego?!!! O nic, odpowiedzial Arab, wlasnie otrzymalem fax. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 88 Re: WYSLI FAX DO VON SHARONA IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 27.04.02, 07:03 Odpowiedz Link Zgłoś