borrrka 25.02.22, 12:44 LIVE: Kyiv Obolon To widok na dzielnicę Obołoń w Kijowie. Jak długo most stoi i nie jadą po nim ruskie czołgi, wszystko jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
europitek Re: Obołoń 25.02.22, 12:54 Nasza rządówka podawała, że tam w okolicy już są walki a Ukraińcy zestrzelili tam samolot. Odpowiedz Link Zgłoś
borrrka Z tego co wiem... 25.02.22, 13:04 Wezwano mieszkańców do pozostania w domach. To elegancka dzielnica i dojazd do centrum. Póki co, czołgów nie widać. A to dość miarodajna web camera. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Z tego co wiem... 25.02.22, 13:10 borrrka napisał: > To elegancka dzielnica i dojazd do centrum. > Póki co, czołgów nie widać. One jada pod dom Zelenskiego, ludnosc cywilna ich nie interesuje, no, chyba tylko przy 'dziwnym' zbiegu okolicznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
europitek Re: Z tego co wiem... 25.02.22, 13:30 Ale ponoć męska część ludność miasta skupiona w pospolitym ruszeniu interesuje się koktajlami nie do picia. Nawet władze pobudzały to zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Z tego co wiem... 25.02.22, 13:37 europitek napisał: > Ale ponoć męska część ludność miasta skupiona w pospolitym ruszeniu interesuje > się koktajlami nie do picia. Nawet władze pobudzały to zainteresowanie. 'Dziwny' zbieg okolicznosci, nie chce, ale musze. Tylko po co to wszystko, szkoda ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
europitek Re: Z tego co wiem... 25.02.22, 16:15 A mnie żal tych czołgów i transporterów, bo takie ładnie pomalowane i kształtne, w środku też fajne. A jak się spalą to się robi brzydka kupa żelastwa. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Z tego co wiem... 25.02.22, 16:32 europitek napisał: > A mnie żal tych czołgów i transporterów, bo takie ładnie pomalowane i kształtne > , w środku też fajne. I dobrze, bo ci co teraz gina, pracowali na nie swoimi raczkami. Syzyfowa praca. Odpowiedz Link Zgłoś
borrrka Czerichowszczyzna: 20 radzieckich czołgów 25.02.22, 13:52 To główny kierunek natarcia na Kijów. Chłopaki się rozkręcają. UP "Підрозділи оперативного командування "Північ" знищили близько 20 одиниць ворожих танків на менському напрямку на Чернігівщині. Також підрозділ "Півночі" знищив колону ворожої техніки, яка рухалася з боку Ріпок на Чернігів. Втрати близько 10-15 одиниць техніки". Odpowiedz Link Zgłoś
europitek Re: Czerichowszczyzna: 20 radzieckich czołgów 25.02.22, 16:19 borrrka napisał: > яка рухалася з боку Opłakany skutek seksu w czołgu. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: Czerichowszczyzna: 20 radzieckich czołgów 25.02.22, 16:37 Dużo się chyba modliły chłopaki ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Czerichowszczyzna: 20 radzieckich czołgów 25.02.22, 16:48 borrrka napisał: > Chłopaki się rozkręcają. Kibicujesz wojnie? Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: Kibicujesz wojnie? 26.02.22, 20:34 Nie ma czegoś takiego, pacyfistko z kacapskiej dupy; kibicuje się albo napadniętemu, albo napadającemu (jeśli ktoś już tak posrany...) A ty komu?... Odpowiedz Link Zgłoś
borrrka Kamera wyłączona, ale... 25.02.22, 14:42 Wydaje się, że to nie powód do obaw. Operatorów web camer w Kijowie wezwano do przerwania transmisji, by wrogowi nie udzielać informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: Kamera wyłączona, ale... 25.02.22, 14:58 Forum sowiecko-imperialne skasowane. Nie ma gdzie czytać prawdziwych i obiektywnych informacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
europitek Re: Kamera wyłączona, ale... 25.02.22, 16:22 Szkoda, bo teraz będą mieli 2-3 nowe ekipaże czołgów na froncie. Tacy fachmani mogą przechylić szalę zwycięstwa w kilka godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: Forum sowiecko-imperialne skasowane 25.02.22, 16:28 Qrcze, faktycznie. Chlewik zamknięty ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz572 Re: Obołoń 25.02.22, 21:32 No i jak tam borrrka sytuacja się rozwija ? Odpowiedz Link Zgłoś
borrrka Idą trudne dni, ale ... 25.02.22, 22:06 Nie sądzę, by sytuacja była beznadziejna. To walka najemników przeciw wojsku motywowanemu ideowo i nieźle uzbrojonemu. Szkoda ludzi i szkoda pięknego Kijowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz572 Re: Idą trudne dni, ale ... 25.02.22, 22:22 borrrka napisał: > Nie sądzę, by sytuacja była beznadziejna. > To walka najemników przeciw wojsku motywowanemu ideowo i nieźle uzbrojonemu. Kijów 2022 i Warszawa 1939, a może raczej 1944 > Szkoda ludzi i szkoda pięknego Kijowa. Myślę, że inne czasy. Wszystko widać jak dłoni i ten chory człowiek z Moskwy nie pozwoli sobie na taką dewastację. Odpowiedz Link Zgłoś
borrrka I jeszcze strona Kremla padła! 25.02.22, 22:41 UST IN: Hacktivist group #Anonymous has successfully breached and leaked the database of the Russian Ministry of Defence website | mil[.]ru |. You can download all private data of the Russian MOD here: t.co/CsOVhkvCAD pic.twitter.com/ueoG7xJgLV — Anonymous TV 🌐 (@YourAnonTV) February 25, 2022 Odpowiedz Link Zgłoś
europitek Re: I jeszcze strona Kremla padła! 26.02.22, 01:51 A dużo tego i czy jest tam coś ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
europitek Re: Z tego co wiem... 26.02.22, 01:48 Nie tylko ona podniosła taki alarm, więc chyba jednak było coś na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
europitek Re: Z tego co wiem... 26.02.22, 12:29 Tak to tylko w Rosji i w Afryce. Szczególnie w rosyjskiej armii w Czeczenii czy Armenii. Albo na lotnisku pod Smoleńskiem, gdzie sołdaty bohatersko okradały zwłoki. Odpowiedz Link Zgłoś
borrrka Wczoraj ostatni kontakt z kijowskimi znajomymi. 01.03.22, 09:16 Było ok, wręcz optymistycznie. Dziś czekam na info - to trudna sytuacja nagabywać kogoś siedząc przed komputerem. Oni walczą. Zbierajmy chociaż kasę, ale słowa solidarności też cenią. mateusz572 napisał: > Masz coś z Kijowa borrrka ? > Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz572 Re: Wczoraj ostatni kontakt z kijowskimi znajomym 01.03.22, 10:17 borrrka napisał: > Było ok, wręcz optymistycznie. > Dziś czekam na info - to trudna sytuacja nagabywać kogoś siedząc przed komputer > em. > Oni walczą. > Zbierajmy chociaż kasę, ale słowa solidarności też cenią. Jasne Odpowiedz Link Zgłoś