Dodaj do ulubionych

batalion dronowy "Luftwaffe"

10.06.26, 21:14
czy ktoś może wie w jakim kraju istnieje taki batalion o takiej nazwie właśnie?
Obserwuj wątek
    • igor_2025 Re: batalion dronowy "Luftwaffe" 10.06.26, 21:39
      perla.roztocza napisał(a):

> czy ktoś może wie w jakim kraju istnieje taki batalion o takiej nazwie właśnie?

To bardzo trudne pytanie, ale sprobuje na niego odpowiedziec.

To jest ukrainska jednostka wojskowa, ktora uzywa nazwy „Luftwaffe” oraz emblematu wzorowanego na symbolice formacji SS z okresu II wojny swiatowej.
      • perla.roztocza Re: batalion dronowy "Luftwaffe" 10.06.26, 21:48
        igor_2025 napisał:

> To bardzo trudne pytanie,

widać nie takie trudne skoro tak szybko na nie odpowiedziałeś.
        Natomiast trudne niewątpliwie dla psychicznego samopoczucia dla niektórych.
        Ale na szczęście istnieje coś takiego jak wyparcie faktów, więc wyprą i nadal będą nudzić o onucach właśnie.
        • igor_2025 Re: batalion dronowy "Luftwaffe" 10.06.26, 22:49

> widać nie takie trudne skoro tak szybko na nie odpowiedziałeś.

Trudne ono nie dla mnie, a dla ukrytych banderowcow.

> Natomiast trudne niewątpliwie dla psychicznego samopoczucia dla niektórych.
          > Ale na szczęście istnieje coś takiego jak wyparcie faktów, więc wyprą i nadal b
          > ędą nudzić o onucach właśnie.

Ja nie zwrocilem uwagu, czy Ciebie , ci intelegentni inaczej,juz zaliczyli do ruskich onuc?
          • perla.roztocza Re: batalion dronowy "Luftwaffe" 10.06.26, 22:56
            igor_2025 napisał:

> Ja nie zwrocilem uwagu, czy Ciebie , ci intelegentni inaczej,juz zaliczyli do
            > ruskich onuc?

mnie nie bo ja jestem płatnym agentem Putina, który mi płaci za wierszówkę na forach GW.
            Onucami są ci co za darmo robią a ja nie jestem aż taki jeleń.
            Oczywiście nikt mi nie uwierzy, że Putin mi płaci, i o to chodzi właśnie.
            • igor_2025 Re: batalion dronowy "Luftwaffe" 11.06.26, 11:27

> mnie nie bo ja jestem płatnym agentem Putina, który mi płaci za wierszówkę na f
              > orach GW.

Moze zazdroscia, bo sami pracuja za darmo?

• opa34 Re: batalion dronowy "Luftwaffe" 10.06.26, 21:40
      Wiem ,San Eskobar
      • bbuldog Re: batalion dronowy "Luftwaffe" 13.06.26, 17:52
        Ale to nietrafna odpowiedź. Przecząca rzeczywistości.
    • hordol perła, kpisz czy drogę pytasz? 11.06.26, 07:08
      luftwaffe to nader sprawna formacja wojsk trzeciej rzeszy ,która dzielnie walczyła z rosją.czyż nie tak?
    • pijatyka Typowe problemy onucowe 11.06.26, 15:58

Bo każdy normalny człowiek raczej cieszy się, że je.ią kacapa ;->

• bbuldog Re: Typowe problemy onucowe 11.06.26, 21:57
        Taki jak ty czci Luftwaffe, która wojnę zaczęła od zbombardowania Wielunia.
        Splunąć nie warto.
        • igor_2025 Re: Typowe problemy onucowe 12.06.26, 18:06
          bbuldog napisała:

> Taki jak ty czci Luftwaffe, która wojnę zaczęła od zbombardowania Wielunia.
          > Splunąć nie warto.

Przeciez to zwykly pajac, nie warto wogole zauwazac jego wpisy.

• pijatyka Kacap z onucą se pogadali LOL 13.06.26, 03:19

.

• bbuldog Re: Kacap z onucą se pogadali LOL 14.06.26, 10:00
              banderowski tchórzu. jak nie możesz schować się za banderowską moderacją, to do powiedzenia nie masz nic. PiSz razem ze sługą ukraińskiego narodu Dudą na banderowskich i nazistowskich portalach.
              Sława Banderze i Hitlerowi!
      • bbuldog Re: Typowe problemy onucowe 13.06.26, 17:54
        Każdy banderowski kłamca i tchórz jak pijatyka będzie przeczył rzeczywistości.
    • mateusz572 Re: batalion dronowy "Luftwaffe" 11.06.26, 16:15

> czy ktoś może wie w jakim kraju istnieje taki batalion o takiej nazwie właśnie?

Niech się nazywa jak chce, byle Moskalów gnał jak najdalej na wschód.
      • perla.roztocza Re: batalion dronowy "Luftwaffe" 11.06.26, 20:05
        mateusz572 napisał:

> Niech się nazywa jak chce, byle Moskalów gnał jak najdalej na wschód.

gdybyś miał cokolwiek w tym swoim pustym baniaku to byś wiedział, że nazwa i symbole to nie tylko nazwa i symbole właśnie.
        • mateusz572 Re: batalion dronowy "Luftwaffe" 12.06.26, 09:11

> gdybyś miał cokolwiek w tym swoim pustym baniaku to byś wiedział, że nazwa i sy
          > mbole to nie tylko nazwa i symbole właśnie.

Już ci pisałem, że jak boisz się Ukraińców to zwróć się do bandyty Putina. On ciebie i twoje córki wspomoże i ochroni ze wskazaniem na ochronę córek. W tym moskiewska swołocz ma wprawę w czym dała wyraz w Buczy jeśli ci to coś mówi.
          Zresztą tyś propagator i piewca Putina więc na pewno ci pójdzie na rękę i weźmie pod swoje skrzydełka zapewniając wikt i opierunek na rozległych terenach państwa moskiewskiego.

Ktoś kiedyś wysłał list do twojego idola i mordercy niejakiego Putina w którym zawarł też takie zdanie:
          "Wasze wielkoruskie marzenie polega na tym, by siedząc po uszy w łajnie, zaciągnąć tam wszystkich innych. To jest właśnie rusizm"

Jeśli chciałbyś wiedzieć co to rusizm to zwróć się do swojego kolegi Igora. On ci wytłumaczy. On cię także poprze w twojej prośbie o opiekę i ochronę przed Ukraińcami.
          • perla.roztocza Re: batalion dronowy "Luftwaffe" 12.06.26, 18:36
            mateusz572 napisał:

> Już ci pisałem, że jak boisz się Ukraińców to zwróć się do bandyty Putina. On c
            > iebie i twoje córki wspomoże i ochroni ze wskazaniem na ochronę córek. W tym mo
            > skiewska swołocz ma wprawę w czym dała wyraz w Buczy jeśli ci to coś mówi.
            > Zresztą tyś propagator i piewca Putina więc na pewno ci pójdzie na rękę i weźmi
            > e pod swoje skrzydełka zapewniając wikt i opierunek na rozległych terenach pańs
            > twa moskiewskiego.
            >
            > Ktoś kiedyś wysłał list do twojego idola i mordercy niejakiego Putina w którym
            > zawarł też takie zdanie:
            > "Wasze wielkoruskie marzenie polega na tym, by siedząc po uszy w łajnie, zaciąg
            > nąć tam wszystkich innych. To jest właśnie rusizm"
            >
            > Jeśli chciałbyś wiedzieć co to rusizm to zwróć się do swojego kolegi Igora. On
            > ci wytłumaczy. On cię także poprze w twojej prośbie o opiekę i ochronę przed Uk
            > raińcami.

ale ja się nie muszę zwracać do Putina gdyż mam z nim stały kontakt.
            Akurat palę znakomite cygara, które mi podesłał wraz z należnym czekiem.
            Więc jak widzisz palancie to układ finansowy a nie miłosny czy ideologiczny.
            A o moje córki to się nie martw, dziewczyny umieją zadbać o siebie.
            Ale na wszelki wypadek to mam pozwolenie na broń i aktualnie dysponuję glockiem 17 więc odradzem złe zamiary wobec nich.
            Natomiast z Igorem jesteśmy umówieni na alkoholowy weekend i będziemy śpiewać ruskie pieśni, a niewykluczone, że w mordę komuś damy właśnie.
    • banowanyzaprawde1 Re: batalion dronowy "Luftwaffe" 11.06.26, 18:11
      Jest jeszcze Batalion „Nachtigal” wchodzący w skład 20. Samodzielnej Brygady „Lubart”.
      • mateusz572 Re: batalion dronowy "Luftwaffe" 12.06.26, 09:15
        banowanyzaprawde1 napisał:

> Jest jeszcze Batalion „Nachtigal” wchodzący w skład 20. Samodzielnej Brygady „L
        > ubart”.
        >
        No jest.
        Walczył z Moskalami po stronie Niemiec mając nadzieją na to, że tym sposobem uda się zrealizować marzenie o wolnej Ukrainie.
        Podobnie Finowie walczyli z Moskalami po stronie Niemiec. I co mamy ich ganić?
        • hordol Re: batalion dronowy "Luftwaffe" 13.06.26, 04:53
          www.o2.pl/informacje/finlandia-w-koncu-usuwa-swastyke-z-logo-sil-powietrznych-niezreczne-sytuacje-7195068873186240a
          a ukraińcy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka