biedronka24 30.11.04, 10:03 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2419201.html Prosze bardzo. I na temat i o pamieci. Ciekawe ilu ´patriotow´ tych specjalizujacych sie w prowokacjach zwlaszcza i tych narcyzikow tym tematem sie zainteresuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czyzunia Re: To jest temat dla patriotow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:24 a co to za temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus W tym czasie zabito dwoch studentow o tym drugim IP: *.fastres.net 30.11.04, 10:25 cos sie zapomnialo, moze dlatego ,ze jego matka w Polski wyjechala i w Danii zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Moze dlatego ze chodzi o to 30.11.04, 10:45 by takie sprawy nie ulegaly przedawnieniom. By tego pokroju ludzie nie korzystali dzis nadal z przywilejow z racji na konszachty. Bo do tego zdaje sie latwo sie jest przyzwyczaic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cztyzunia Re: Moze dlatego ze chodzi o to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 11:19 to chiba rozchodzi sie o tego gamonia, co go sanitariusze zabiły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Moze dlatego ze chodzi o to IP: *.inet.biz.pl / 195.116.149.* 30.11.04, 14:24 szkoda, że nie ty lub najbliższa ci osoba nie jest tym gamoniem. Bo przedstawiłaś/eś się dokładnie. Ale któż wie, co cię czeka i co potem ktoś napisze, "cztyzuniu ". Życzę dokładnej repliki twej wypowiedzi i jeszcze jedno - żebyś ją mogła przeczytać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sentencius niebieski do piachu IP: *.introweb.nl 30.11.04, 14:47 Gość portalu: cztyzunia napisał(a): to chiba rozchodzi sie o tego gamonia, co go sanitariusze zabiły? chiba masz na mysli sierzanta Karosa ,czy jak sie ten mendziarz zwal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perry Re: To jest temat dla patriotow IP: 160.79.164.* 30.11.04, 14:44 a co to robi na forum swiat? to nalezy do forum kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 A tu mala uwaga dla wszystkich 30.11.04, 20:21 Gość portalu: Perry napisał(a): > a co to robi na forum swiat? > to nalezy do forum kraj. No pewnie. A temacik ´nikt nas nie lubi´ lub ´ o szubrawcach w Polsce´ to jest forum swiat? Pan pracujacy sie pogubil co nieco.. Ale to juz nie moj problem. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Folblut to perusiu - prawie sie zgadza 30.11.04, 20:23 tyle ze trzeba do tego dolaczyc malenka uwage. Chodzi o to skad ta hodowla. Ni mniej ni wiecej. Ale do tego trzeba wiedziec cos o koniach a nie ´guglowac´. ;). Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 I popatrz 30.11.04, 20:24 ty znasz zapewne na pamiec kazda moja tu wypowiedz. Nie watpie. No ale ty przeciez nie jestes tu sam jeden - prawda? A ja te wypowiedzi tez calkiem dobrze pamietam. Nawet te sprzeczne. No przynajmniej te ktore chcialo mi sie przeczytac. End ma powody. Ja juz nie. Cmok Odpowiedz Link Zgłoś