Gość: ix IP: *.chello.pl 04.12.04, 17:43 FOOOOTTTTKIIII!!!!! Czemu nie ma fotek??? Ile traci kobieta, kiedy zaslania reka swoje usta!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Europejczyk Re: Peruwianka została Miss Świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 17:54 Ale Azjatki sa zawsze njpiekniejsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fritz A to jest link do Kasi! IP: *.adsl.solnet.ch 04.12.04, 20:44 www.wprost.pl/ar/?O=66680&C=78 Odpowiedz Link Zgłoś
smooch Jednak najladniejsza jest Nowozelandka! Spojrz: 05.12.04, 05:39 Spojrz na sliczna Amber (Bursztyn) z Nowej Zelandii: www.missworld.tv/bio/bio.sps?iBiographyID=11642 Zreszta wszystkie sa bardzo ladne. A tu nasza Kasia: www.missworld.tv/bio/bio.sps?iBiographyID=11597 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesio19 Re: Jednak najladniejsza jest Nowozelandka! Spoj IP: *.aster.pl 05.12.04, 14:17 ale żeś brzydala wyciągnął z tej New Zealand :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smooch Re: Jednak najladniejsza jest Nowozelandka! Spoj IP: *.sa.enteract.com 05.12.04, 23:11 Nie masz racji, grzesio. Dziewczyna ma przepiekna twarz, cudowne, ciemne oczy i wlosy. Jest bardzo ladna. Zreszta, tu brzydkich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
smooch Kasia zaszla, i jest b. fajna. 06.12.04, 08:40 Tyle ze, moim zdaniem Amber (Nowozelandka) jest po prostu jeszcze ladniejsza i jest warta nominacji jako najfajniejsza z nich wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myk Moje Top 10 IP: 212.160.130.* 05.12.04, 18:21 1.Republika Dominikany 2Bialorus 3.Gruzja 4.Albania 5.China Tajpej 6.Egipt lub Liban 7.Brazylia 8.Grecja 9.Kazachstan 10.Peru lub Rumunia Nasza taka sobie , ale mimo to gratuluje pierwszej piatki Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Czemu nie nauczyli jej angielskiego? Wstyd. IP: 193.0.122.* 06.12.04, 00:15 Miss Polonia i 'my English is not good'. Kurcze, paru zdan mogla sie nauczyc na pamiec ... Mogli tez ja jakos porzadniej przygotowac - wstyd ... Mozliwe ze dlatego byla dopiera piata - moim zdaniem powinna byc wicemiss - ale jak nie umie po angielsku to co z nia zrobia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smooch Re: Czemu nie nauczyli jej angielskiego? Wstyd. IP: *.sa.enteract.com 06.12.04, 00:29 Ale Peruwianka ktora wygrala tytul tez nie mowi po angielsku. Byc moze to ze mowi po hiszpansku stanowi wystarczajacy atut. Jednak glosowanie odbylo sie na skale swiatowa poprzez siec internetu i SMS-y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateo Koreanki IP: *.access.uk.tiscali.com 06.12.04, 01:55 sa najcudowniejsze, bez dwoch zdan!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Azjatki are the best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 17:55 Ale Azjatki sa zawsze njpiekniejsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Nie wiem, chodzacy wdziek, ale...nie ma czego 04.12.04, 18:58 objac i latwo gubi sie w tlumie dzieciakow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Peruwianka została Miss Świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 17:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Peruwianka została Miss Świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 17:57 Na tym zdjeciu oblesna jakas sie wydaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio POLKA W PIERWSZEJ PIĄTCE!!! WOW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 18:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ix PATRIOCI hahaha IP: *.chello.pl 04.12.04, 19:47 A wg mnie najfajniejsze sa: Argentynka, Brazylijka, Macedonka, Arubianka, Namibijka wlasnie w tej kolejnosci. W drugim rzedzie Hiszpanka, Southafrykanka, Dunka, Indyjka, Peruwianka i Wloszka.Oczywiscie ze mna po srodku, a cala reszta czeka w kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darko Re: PATRIOCI hahaha IP: *.proxy.aol.com 05.12.04, 05:24 Zobacz dziewczyne z Ekwadoru. Wszystkie sa zreszta bardzo ladne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (-)(o) Re: Peruwianka została Miss Świata IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.04, 18:39 Moze szczerbata i dla tego usta zaslania... Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Dobra figura,gracja i sex w ruchach,zgrabna buzka, 04.12.04, 19:01 tylko nosek jakby odrobinke na zadartym koniuszku kaczy - za to dowod, ze urody chirurg nie poprawial. Chcialabys panna taki kawalek latynoskiej urody, oj, chcialabys... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martinique Re: Peruwianka została Miss Świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 18:51 eeeeetam, Peruwianki-kurduple z dużymi tyłkami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podróżnik Re: Peruwianka została Miss Świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 19:00 Byłem w Peru i przez miesiąc nie widziałem żadnej ładnej Peruwianki, skąd ta się wzieła?dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Peruwianka została Miss Świata IP: 195.205.241.* 04.12.04, 19:11 Widocznie się zasłania bo ma nieświerzy oddech - hłe hłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Peruwianka została Miss Świata IP: *.cern.ch 04.12.04, 19:19 Zgadzam sie z werdyktem. Jest naprawde ladna. Warto zobaczyc zdjecia na www.missworld.tv. Dominikanka tez ladna. Polka tez zaluzenie w pierwszej piatce. Jedyne nieporozumienie to reprezentantka USA, ale to juz wynik ukladow politycznych jak sadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koneser : Peruwianka została Miss Świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 20:17 Witajcie wszystkie zakompleksione panienki.Wasza szansa wypisujcie swoje bzdury i wypociny ,negatywne opinie o Miss Swiata i Miss Polonia.. Ulzyjcie sobie... Wspaniale widowisko i wspaniale dziewczyny -mozna było juz ogladac na chinskiej tv satelitarnej.. Polka wypadla wspaniale -bo jets wspaniale -zchowala klase... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Peruwianka została Miss Świata IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.04, 20:18 Jedyne nieporozumienie to reprezentantka USA, ale to juz wynik ukladow > politycznych jak sadze. nawet w CERN pracują idioci, rozpędzona cząstka trafiła Cię w czoło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Internauta Ogladajcie Kasie Borowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 20:20 Znalazłem stronke Kasi Borowicz : www.katarzyna.borowicz.prv.pl PIEKNA !!!!! tez jest na www.misspolonia.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Kasia ma niemądrą i pospolitą twarz IP: *.aster.pl 05.12.04, 13:22 Całe te wybory to jedna wielka farsa. Decydują względy zakulisowe. Odpowiedz Link Zgłoś
smooch Wlasnie twarz ma Kasia bardzo ladna -- fryzure nie 05.12.04, 13:55 Gość portalu: tomcat napisał(a): > Całe te wybory to jedna wielka farsa. Decydują względy zakulisowe. Czlowieku, przeciez te wybory byly po raz pierwszy ogolne Odpowiedz Link Zgłoś
mieetek Ameryka Płd to sama chirurgia plastyczna. 04.12.04, 20:21 Tam bogaci rodzice zaczynają kroić dziewczynki od najwcześniejszego wieku do tych konkursów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Z reguły nie są w stanie nauczyć się angielskiego IP: *.aster.pl 05.12.04, 13:33 Co jest kompromitujące ze względu na wieloletnie przygotowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.missworld.tv Re: Peruwianka została Miss Świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 20:39 Tutaj mozna znalezc wiecej zdjec:) www.missworld.tv/news/fullstory.sps?inewsid=131047 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niegramotny Peruwianka tzn. kto? Chinka? IP: 83.144.120.* 04.12.04, 20:46 Peruwianka to jakaś profesja? Najstarszy zawód świata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Gratulacje Kaska ! IP: 4.26.61.* 04.12.04, 20:55 Gratulacje dla pani Katarzyny - najladniejsza Europejka. Ja osobiscie dal bym Jej wygrac, ale tam nie sedziowalem.... PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DC Re: Peruwianka została Miss Świata IP: 216.233.73.* 04.12.04, 20:56 Wszystko o Polce i wiecej na web site POLAND - Katarzyna Weronika Borowicz www.missworld.tv/bio/bio.sps?iBiographyID=11597 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOnrad Re: Peruwianka została Miss Świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 23:17 Polka w pierwszej piatce to olbrzymi sukces nalezy sie cieszyc i swietowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaikh Nie ma bo Gazeta robi nas w ch... tak jak zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 23:46 Wlasciwie to niepotrzebne mi ich fotki (wlasciwie - pseudo-fotki), ktore sa smiesznej wielkosci. Raz dyskutowalem na ten temat, to jakis redaktorzyna bredzil cos o prawach autorskich itp. - tak, jakbym chcial, zeby Gazeta przekazywala nam prawa do zdjec. Ja tylko chce, by traktowano nas powazniej i zeby umieszczane fotki byly co najmniej 3 razy wieksze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiszpanka!!! Hiszpanka!!! IP: *.interpacket.net 05.12.04, 14:59 www.missworld.tv/bio/bio.sps?iBiographyID=11553 Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Lubisz Mulatki? Ma zgrabna figurke, ale sam wole 05.12.04, 04:59 bardziej europejskie buzki - Kasia ma przesliczna, ale bardziej by mi pasowala na Miss Swiata Nastolatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orti fotki -link do Kasi IP: *.org 04.12.04, 23:59 www.missworld.tv/bio/bio.sps?iBiographyID=11597&bioreports=6072 :))) prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Kasia - jestes dzielna!!! IP: *.waw.pl / *.waw.pl 05.12.04, 00:10 Gratuluje znal;ezienie sie w pierwszej piatce, jako jedyna Europejka. Podziwam, ze potrafilas sie usmiechac w obliczu takiej tragedii jaka Cie spotkala. Wyrazy wsolczucia z powodu smiercie taty :-( <przytulam> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Nie rob bohaterki z pieknosci. Dala jej Bozia IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 05.12.04, 00:22 ladne cialo to wykorzystuje to (i slusznie). Mnie obdarowano inteligencja razem z przecietnym cialem, wiec tez nie uwazam sie za bohatera, ze dawalem sobie rade w trzech krajach z calkowicie innym jezykiem i tradycja. Uzylem po prostu to co moglem - inteligencje. Jak mialbym 240 to bylbym koszykarzem - bohaterstwo? Lubie kobiety, szczegolnie te ladne, natomiast nienawidze "piercing". W polskiej prasie widzialem zdjecie Kasi. Wyglada na to, ze ma cos w pepku. Jesli to prawda to spadla u mnie do pozycji glupola z ladnym cialem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solin@hopsex.net Fotki na hopsex.net-> IP: *.dizinc.com 05.12.04, 00:18 Nie tylko misek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Peruwianka została Miss Świata IP: *.net.autocom.pl 05.12.04, 00:23 Nasza dziewczyna jest piękna i interesująca. Gratuluję serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLA Re: Peruwianka została Miss Świata IP: *.95.108.194.contactel.net 05.12.04, 02:03 GDZIE MACIE OCZY ?????????????????????????????????????GROZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hamak Re: Peruwianka została Miss Świata IP: *.icpnet.pl 05.12.04, 02:10 Wiadomo ze Pyreczki sa najpiekniejsze!!!! Brawo Kasia :)))) Pyrlandia the best. Pozdro z Poznania :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hamak Fotki Kasi tutaj! :) IP: *.icpnet.pl 05.12.04, 02:13 Bylbym zapomnial :) Troche fotek naszej Miss: www.misspolonia.com.pl/mw04_gal1.htm Po raz kolejny Brawo Kasia! :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men USA IP: 210.21.235.* 05.12.04, 02:16 jak zwykle z zebami jak kon... www.missworld.tv/news/fullstory.sps?inewsid=131047 Odpowiedz Link Zgłoś