Gość: www.raport.blox.pl IP: *.cpc.uea.ac.uk 13.01.05, 19:28 www.list.org.pl www.pl.danielpipes.org www.islam-in-europe.org www.raport.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tenare Śmierć zdrajcom umęczonego narodu irackiego IP: *.icpnet.pl 13.01.05, 20:38 Partyzanci iraccy pokazali po raz kolejny jak skutecznie zwalczać okupantów i bandytów - zdrajców służących amerykańskim panom. Skuteczna walka ze złodziejami ropy pomoże odbudować ten biedny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman US UCIEKA Z IRAKU? <a href="http://antiwar.com/justin/" target="_ IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.01.05, 22:06 US UCIEKA Z IRAKU? antiwar.com/justin/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman US UCIEKA Z IRAKU? <a href="http://antiwar.com/justin/" target="_ IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.01.05, 22:06 US UCIEKA Z IRAKU? antiwar.com/justin/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Idioto! Sistani to jeden z kilku zyjacych Wielkich IP: *.range81-157.btcentralplus.com 14.01.05, 01:41 Ajatollahow. I tylko idiota uzna go za zdrajce "narodu irackiego". CHOCBY DLATEGO, ZE TAKI TO "NAROD IRACKI", JAK I "NAROD SOWIECKI" VEL RADZIECKI... Skad sie tacy kretyni jak ty biora? Z Akademii Pierwszomajowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Warto dotrzec tez do : answering-islam.org.uk. IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 13.01.05, 20:43 W/g wielu ludzi interesujacych sie walka o przetrwanie naszej cywilizacji - czyli (w essencji) prawa do wolnosci wyboru przez kazdego czlowieka - jest to jedno z najlepszych zrodel do poznania ciemnogrodu fanatykow islamskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman NOWY IMPERIALIZM www.williambowles.info/ini/ IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.01.05, 23:33 new imperialism www.williambowles.info/ini/ini-0130.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerard nie zalapales sie na Nam? zal mi Ciebie ale takie IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 14.01.05, 01:38 czasy, ze protestow nie ma zbyt wiele. Ludzie jakby zrozumieli, ze wybory decyduja o demokracji a nie demonstracje. A w Iraku, partyzanci sunniccy morduja szitow. Bardzo dobrze, zeby teraz partyzanci szyiccy mordowali sunnitow. Cieszy jak islamosynow coraz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś