Dodaj do ulubionych

W Iraku zginęli współpracownicy Sistaniego

IP: *.cpc.uea.ac.uk 13.01.05, 19:28
www.list.org.pl
www.pl.danielpipes.org
www.islam-in-europe.org
www.raport.blox.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Tenare Śmierć zdrajcom umęczonego narodu irackiego IP: *.icpnet.pl 13.01.05, 20:38
      Partyzanci iraccy pokazali po raz kolejny jak skutecznie zwalczać okupantów i
      bandytów - zdrajców służących amerykańskim panom.
      Skuteczna walka ze złodziejami ropy pomoże odbudować ten biedny kraj.
      • Gość: roman US UCIEKA Z IRAKU? <a href="http://antiwar.com/justin/" target="_ IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.01.05, 22:06
        US UCIEKA Z IRAKU? antiwar.com/justin/
      • Gość: roman US UCIEKA Z IRAKU? <a href="http://antiwar.com/justin/" target="_ IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.01.05, 22:06
        US UCIEKA Z IRAKU? antiwar.com/justin/
      • Gość: . Idioto! Sistani to jeden z kilku zyjacych Wielkich IP: *.range81-157.btcentralplus.com 14.01.05, 01:41
        Ajatollahow. I tylko idiota uzna go za zdrajce "narodu irackiego". CHOCBY
        DLATEGO, ZE TAKI TO "NAROD IRACKI", JAK I "NAROD SOWIECKI" VEL RADZIECKI...
        Skad sie tacy kretyni jak ty biora? Z Akademii Pierwszomajowej?
    • Gość: igor Warto dotrzec tez do : answering-islam.org.uk. IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 13.01.05, 20:43
      W/g wielu ludzi interesujacych sie walka o przetrwanie naszej cywilizacji -
      czyli (w essencji) prawa do wolnosci wyboru przez kazdego czlowieka - jest to
      jedno z najlepszych zrodel do poznania ciemnogrodu fanatykow islamskich.
      • Gość: roman NOWY IMPERIALIZM www.williambowles.info/ini/ IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.01.05, 23:33
        new imperialism www.williambowles.info/ini/ini-0130.html
        • Gość: Gerard nie zalapales sie na Nam? zal mi Ciebie ale takie IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 14.01.05, 01:38
          czasy, ze protestow nie ma zbyt wiele. Ludzie jakby zrozumieli, ze wybory
          decyduja o demokracji a nie demonstracje. A w Iraku, partyzanci sunniccy
          morduja szitow. Bardzo dobrze, zeby teraz partyzanci szyiccy mordowali
          sunnitow. Cieszy jak islamosynow coraz mniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka