Dodaj do ulubionych

To skandal proszę państwa

17.01.05, 12:10
goscniedzielny.wiara.pl/index.php?grupa=6&art=1105557889&dzi=1104780517
Obserwuj wątek
    • krystian71 rzeczywiscie , gosciu z daleka 17.01.05, 12:27
      nawet jesli w dzien swiety przychodzisz, nawet jesli goscia niedzielnego
      przypadkiem do reki wziales.
      I tak nigdy nie dane ci bedzie zrozumiec co tam jest napisane, oczywiscie
      oprocz czysto faktograficznych zdan i akapitow.
      Gdy dzien dlalogu z chrzescianstwem w waszych synagogach otrabia, a rabin jak
      katolicki papiez odwiedzi chrzescianski kosciol nie spluwajac, bedziemy mogli o
      dialogu mowic.
      • niezydek Re: rzeczywiscie , gosciu z daleka 17.01.05, 12:38
        I ja tam byłem, miód i wino piłem, a teraz spluwam.
        hi,hi,hi,
        Królowa Polski- Zydówką!!! Widział kto takie bzdury? Ten ksiądz to pewnie nie
        mój ma sie rozumieć.To jakaś podpucha.
        Niech żyje komuna, bo za komuny to takich balang nie było.

krystian71 napisała:

> nawet jesli w dzien swiety przychodzisz, nawet jesli goscia niedzielnego
        > przypadkiem do reki wziales.
        > I tak nigdy nie dane ci bedzie zrozumiec co tam jest napisane, oczywiscie
        > oprocz czysto faktograficznych zdan i akapitow.
        > Gdy dzien dlalogu z chrzescianstwem w waszych synagogach otrabia, a rabin jak
        > katolicki papiez odwiedzi chrzescianski kosciol nie spluwajac, bedziemy mogli
        o
        >
        > dialogu mowic.
        • krystian71 Re: rzeczywiscie , gosciu z daleka 17.01.05, 12:44
          bredzisz sam czlowieku i sam sie podpuszczasz, to , ze ty tego nie rozumiesz to
          tylko o tobie swiadczy, to zadna tajemnica dla kazdego maluczkiego latwa do
          pojecia.Jasne, ze Zydowka jest Krolowa Polski, skoro byla i jest Matka Boga.
          Zajmij sie terazniejszoscia i przestan dalej osmieszac
      • kowalski1 Re: rzeczywiscie , gosciu z daleka 17.01.05, 13:05

pudło :)))))))), ale wcale mi to nie przeszkadza. I jestem gość z bliska.

krystian71 napisała:

> nawet jesli w dzien swiety przychodzisz, nawet jesli goscia niedzielnego
        > przypadkiem do reki wziales.
        > I tak nigdy nie dane ci bedzie zrozumiec co tam jest napisane, oczywiscie
        > oprocz czysto faktograficznych zdan i akapitow.
        > Gdy dzien dlalogu z chrzescianstwem w waszych synagogach otrabia, a rabin jak
        > katolicki papiez odwiedzi chrzescianski kosciol nie spluwajac, bedziemy mogli
        o
        >
        > dialogu mowic.
        • krystian71 Re: rzeczywiscie , gosciu z daleka 17.01.05, 13:09
          goscie z bliska to raczej wiedza o co chodzi i nie krzycza skandełe,
          bo dla gosci z bliska to nie skandełe ale zwykla codziennosc.
          Ale niech ci bedzie gosciu z daleka...Tylko wytlumacz swoj jednozdaniowy post,
          a sklonny jestem ci uwierzyc, taka zgodna ze mnie dusza
          • kowalski1 Re: rzeczywiscie , gosciu z daleka 17.01.05, 13:25
            Bo tak naprawde, to ja tradycyjnie Zydów nie lubię. Taka była u nas tradycja w
            domu. Nietradycyjnie, to mi zwisają, a te pojednania mnie śmieszą.
            • krystian71 tradycyjnie, to ty jestes tylko Kowalski 17.01.05, 13:31
              i jak kazdy Kowalski-tradycyjnie-prowokator kieszonkowy.
              Skoro nie masz nic do dodania i nic do rozwiniecia pogadaj se z wojem-lechem-
              zbikiem-maretinem...etc.On tez nie lubi tego co ty
            • krystian71 cd. strasznie malo finezyjny gosciu Kowalski jeste 17.01.05, 13:36
              s . Postudiuj wpisy Rachelki, to bylo smieszniejsze :)
              • kowalski1 Re: cd. strasznie malo finezyjny gosciu Kowalski 17.01.05, 13:40
                Kak skażesz, tak budiet.
                • krystian71 trzymam cie za slowo 17.01.05, 13:58
                  • krystian71 Re: trzymam cie za slowo cd 17.01.05, 14:02
                    jest na tym forum taki kowalski co sie podpisuje arab jihadysta , albo arab
                    historyk moze byc i Kowalski co zydow nie lubi i chlopaki z detroitu , takie
                    same katoliki jak Kowalski.
                    Jak to jest gosciu,ze bez spuszczania spodni widac who is who?
      • Gość: . Ciebie chyba naprawde Zyd zrobil...A porzucona IP: *.range81-156.btcentralplus.com 17.01.05, 19:19
        mamuska z mlekiem ci nienawisc do nieznanego zydowskiego tatuska przekazala...
        • krystian71 powtarzasz sie kropka, znaczy starzejesz 17.01.05, 19:33
          uwazaj , bo niedlugo i ty zaczniesz malego goscia niedzielnego przerzucac
    • Gość: arap RePANIE KOWALSKI to pieknie wyrazone, stosunek IP: 5.6.1D* / 212.25.109.* 17.01.05, 14:10
      ZYDA do zycia ,
      • krystian71 pan arap oczywiscie nic nie zrozumial 17.01.05, 14:15
        o co chodzi w tym artykule, kto jest jego autorem i w jakiej gazecie zostal
        umieszczony.
        Ale czegoz spodziewac sie po arapie co ma "p" na koncu.
        Kazdy przecietny Arab jest bardziej inteligentny,
        I to by byl dalszy przyczynek panie Kowalski do tych Arabow jihadystow, i
        historykow.
        Oni tez, jak zauwazyles, inteligencja nie grzesza!
        • Gość: arap Re:panie KRYSTIAN starczy co czytam arabski TWOJ IP: 5.5R* / *.red.bezeqint.net 17.01.05, 14:19
          NIE rozumiem
          • krystian71 a jakby tak nie losowy wybor klawiszy 17.01.05, 14:52
            ale jeszcze inteligencje wlasna wlaczyc, by jedno sensowne zdanie powstalo?
            Moze bym i wlasna opinie o inteligencji zydow zmodyfikowal?
            Czy nie za trudnych slow uzywam?
            • Gość: Tomek44 wpadam, ale juz mnie nie ma IP: 5.5R* / 212.29.206.* 17.01.05, 15:24
              Czytam to forum od czasu do czasu i poniewaz juz nikt z "naszych" nie pisze, to
              towarzystwu sie nudzi, wiec zaczynaja sie nawzajem obrzucac wyzwiskami. Nas
              tutaj juz nie ma i bardzo sie ciesze. A teraz z innej beczki. Nie wytrzymalem
              kiedy przeczytalem ten watek i dlatego tu sie pojawilem. Chcialem powiedziec
              wszystkim ktorzy tu pisza Kowalskim, Malinowskim, zydkom i innym wypierdkom, ze
              ja osobiscie bardzo sie ciesze z tego co przeczytalem.
              Mam nadzieje, ze stosunki w Polsce zaczna byc normalne i ze Zyd juz nie bedzie
              wystepowal w roli mordercy Jezusa, ubeka i t.p. Moze to sie nie spodoba
              guciowatym, ale ja sie ciesze. Nareszcie podajemy sobie reke.
              Byc moze kiedys dojdzie do podobnej sytuacji tutaj u nas w Izraelu.Trzy
              religie podadza sobie rece.
              Moje wejscie bylo tylko taka drobna dygresja i prosze tego nie traktowac
              powaznie, bo tak naprawde to wiekszosc z nas juz dawno zrezygnowala z tego
              forum. Ja tylko czasami sobie zagladam, aby poczytac co tez moi drodzy
              polskojezyczni wypisuja.
              Pozdrawiam i dziekuje panie Kowalski, (nie wazne kto pan jest)za ten link.
              T44
              • krystian71 Re: wpadam, ale juz mnie nie ma 17.01.05, 15:41
                jasne, jasne panie T44, pana tu nie ma , pan tylko zaglada, pan Kowalski nie
                jest z daleka a pan T 44 mu za link dziekuje , chociaz p.Kowalski nizej napisal

"Bo tak naprawde, to ja tradycyjnie Zydów nie lubię. Taka była u nas tradycja w
                domu. Nietradycyjnie, to mi zwisają, a te pojednania mnie śmieszą."

mnie smiesza te wasze podjudzania panie T44,
                Tak trzymac, na forum nie zagladac, bo tu ciekawiej bez waz i waszych gosciow.

• biedronka24 Zupa marchewkowa 17.01.05, 15:49
                  klucz to tzw. Fredzio. On robi za bacik. Tylko coponiektorzy zapomnieli, ze
                  jakos bardzo dzielnie za nim sie wstawiali i ze on to jednak ten ´swoj´. BA
                  nawet chwalony za jenteligencyje byl... Hi,hi....
                  Smacznej zupy Krystianie.
                  Ja tez odchodze. Aby ci ´nasi oczywiscie´ mogli sie wyzwiskami obrzucac. A na
                  powaznie czasu ewidentnie nie starcza. Jak starczy to pogram w taka stara gierke.
                  Simcity 2000 sie nazywa. TAm tez jest mer i takie tam. Zabawa na calego.
                  To ponoc madre glowy pisaly. Te co (hi, hi) testowaly politykow.....
                  Ratuj sie kto moze.....
                  • krystian71 Re: Zupa marchewkowa 17.01.05, 16:02
                    jasne biedroneczko, wlasnie wcinam knedle ze sliwkami , cukrem i smietana i
                    nikt mi humoru ani jasnego widzenia nie zaciemni,Ani Kowalski co nie lubi
                    Zydow, ani Tomek 44 , co lubi Kowalskiego , ani arap, ktorego wszyscy lubia :)))
                    • Gość: z daleka Re: Zupa marchewkowa IP: *.inter.net.il 17.01.05, 17:37
                      Ale jaja, Panie Krystianie.
                      Ps. Doprawdy nie pojmuje jak tak wybitny sledczy mogl pomylic mnie z Kowalskim1.
                      Przecez mnie przez gardlo i przez klawiature by nie przeszlo, ze zydzi mi
                      zwisaja.
                      • Gość: rachelka Re: Zupa marchewkowa IP: *.twcny.rr.com 17.01.05, 18:42
                        Gość portalu: z daleka napisał(a):

> Ale jaja, Panie Krystianie.
                        > Ps. Doprawdy nie pojmuje jak tak wybitny sledczy mogl pomylic mnie z Kowalskim1
                        > .
                        > Przecez mnie przez gardlo i przez klawiature by nie przeszlo, ze zydzi mi
                        > zwisaja.
                        he,he ale znowu sluzba nie druzba. zawsze czujny,zawsze przy kompie gotowy do
                        akcji. tak trzymac z daleka:))))
                      • krystian71 Re: Zupa marchewkowa 17.01.05, 19:15
                        prawda, panie Kowalski, jaja jak berety i ubaw po pachy.
                        Pana credo wcale Tomka 44 nie zmrozilo i podziekowal panu za link, nie mowiac
                        juz o innym milosniku dobrych linkow panu o przezwisku arap( jak ten moze)
                        I zrobilo sie ciekawiutko.
                        Kowalski uderzyl w stol , i zaraz T44 wyskoczyl z pudelka, oczywiscie tylko
                        przypadkiem i na chwilke, nie mowiac o gosciu z daleka.
                        Sa przy nas blisko i czuwaja nad nami , jak dusze naszych drogich zmarlych :)
                        • Gość: rachelka Re: Zupa marchewkowa IP: *.twcny.rr.com 17.01.05, 19:17
                          krystian71 napisała:

> prawda, panie Kowalski, jaja jak berety i ubaw po pachy.
                          > Pana credo wcale Tomka 44 nie zmrozilo i podziekowal panu za link, nie mowiac
                          > juz o innym milosniku dobrych linkow panu o przezwisku arap( jak ten moze)
                          > I zrobilo sie ciekawiutko.
                          > Kowalski uderzyl w stol , i zaraz T44 wyskoczyl z pudelka, oczywiscie tylko
                          > przypadkiem i na chwilke, nie mowiac o gosciu z daleka.
                          > Sa przy nas blisko i czuwaja nad nami , jak dusze naszych drogich zmarlych :)
                          no nie tylko czuwaja,ale i ladnie semicko bluzgaja jak ten nasz fiktor vel arap.
                          • krystian71 Re: Zupa marchewkowa 17.01.05, 19:39
                            czesc Rachelciu, jak tam na stoku?
                            Parapet czy boazeria?
                            Twoj patent jak widac dziala :)))
                            Co do arapa, ten nighdy nas nie opuscil,ale nie trzeba sie poddawac.
                            Juz ich niewiele zostalo,pare zaledwie sztuk i dwa spamery.
                            Jeszcze troche wysilku a wszystko pokryje bialy sniegu tren i bedziemy sie
                            mogli cieszyc wylacznie przyroda
                            • Gość: rachelka Re: Zupa marchewkowa IP: *.twcny.rr.com 17.01.05, 20:33
                              krystian71 napisała:

> czesc Rachelciu, jak tam na stoku?
                              > Parapet czy boazeria?
                              > Twoj patent jak widac dziala :)))
                              > Co do arapa, ten nighdy nas nie opuscil,ale nie trzeba sie poddawac.
                              > Juz ich niewiele zostalo,pare zaledwie sztuk i dwa spamery.
                              > Jeszcze troche wysilku a wszystko pokryje bialy sniegu tren i bedziemy sie
                              > mogli cieszyc wylacznie przyroda

na stoku,jak na stoku ludzi duzo i dosc zimnawo.troche sie obilam,bo narta mi na
                              wyciagu spadla a zejsc z wyciagu na jednej nodze nielatwo:)))ale dobrze,ze
                              mnostwo gentelmanow puscilo sie slad za nia i jakos moglam dojechac na dol:)))
                              widze,ze z daleka jakis ponury okrutnie,no coz w tamtych stronach o humor
                              ciezko, w kazdym razie miedzynarodowy,nie ten specyficzny.
                              a przyroda jest obledna,szczegolnie na wiersycku.
                        • Gość: z daleka Re: Zupa marchewkowa IP: *.inter.net.il 17.01.05, 19:48
                          Panie Krystianie. Lubie takich intelygentow jak pan co ida w zaperte z
                          zamknietymi oczkami. Dlaczego lubie? Lubie blaznow jak sie blaznia.
                          Jedno mnie pociesza, ze w swoich blazenskich zapedach nie ujawniles, ze jestem
                          krystianem71. To mogloby mnie doprawdy obrazic.
                          • krystian71 Re: Zupa marchewkowa 17.01.05, 20:16
                            ja tam takich dylematow nie przezywam, od waszych spamerow tu sie roi, a ja
                            wcale sie nie zastanawiam czy ich lubie czy nie i w jakim momencie.
                            Podpisuj sie pan Nowak , albo Krawczyk i wez tym razem na tapete Rycerza
                            Niepokalanej.
                            Gdyby mi sie chcalo poszukac, zakonczyl bym pieknym linkiem na cytat z bogatej
                            pana tworczosci.
                            Jak pan z jednym rownym gosciem ynteligentnie rozmowe prowadzil.
                            Jak to szlo???
                            "pocaluj mnie w d..."
                            Czy jakos tak podobnie
                • Gość: Tomek44 vel kowalski, nierzydek, zydek, malinowski i ..... IP: 5.5R* / 212.29.206.* 17.01.05, 16:06
                  Ci co mnie czytali od kilku lat, wiedza, ze zawsze bylem Tomek44 i nie
                  zamierzam byc nikim innym. A tak naprawde kiedy sobie dobrze poczytasz to
                  zobaczysz, ze juz wiekszosc sie wycofala i tak naprawde to jestem jedyny z tych
                  ktorych znam, a ktorzy tu kiedys pisywali, co jeszcze od czasu do czasu zaglada.
                  A i to nie za czesto. Poprostu z przyzwyczajenia. I nie imputuj mi jakis tam
                  innych Malinowskich czy Kowalskich, czy innych.
                  A link rzeczywiscie dobry.
                  Nie odpowiem juz, bo musze wracac do pracy i nie wiem kiedy ponownie tu
                  zagladne.
                  Jesli chcesz byc usatysfakcjonowany, zes swietny sledczy forumowy, to niech ci
                  bedzie, ze jestem kowalski, Fredzio, arap, gucio i....mam jeszcze kilka nikow.
                  To jakas mania forumowa, to poszukiwanie prowokacji. A moze to nie prowokacja?
                  Tak ciezko jest pogodzic sie, ze rowniez tacy istnieja naprawde, a nie na niby.
                  Ja juz sie z tym pogodzilem, to naprawde nie boli.
                  Powodzenia.
                  T44
                  • krystian71 Re: vel kowalski, nierzydek, zydek, malinowski i 17.01.05, 16:08
                    glu

• kowalski1 Re: vel kowalski, nierzydek, zydek, malinowski i 17.01.05, 16:13
                    oj boli, boli.
                    glu....
                  • krystian71 gluptas jestes panie tomek 44 17.01.05, 16:16
                    i za glupiego mnie bierzesz,ze ci uwierze.
                    Oczywiscie to nie ty jestes kowalski z nr 1 ani arap, i ani mi przez glowe nie
                    przyszlo ciebie o to posadzac,
                    Przeciez nic takiego nie napisalem, napisalem , ze ci sie poglady p.
                    Kowalskiego spodobaly , gdy pisze,ze Zydow nie lubi
                    Zabawna prowokacja, co nie?
                    Link dobry, ale nie dla was, bo wy go w zyciu nie pojmiecie,
                    Spiesz do pracy, nam forum do zabawy zostaw, bo do tego sluzy , zwlaszcza po
                    waszym tzw exodusie.
                    Nikt was nie zaluje , bo wreszcie na temat mozna pogadac.
                    Jesli nie wiesz co to jest -to ci wytlumacze, ja pisze do ciebie, a ty , w
                    nawiazaniu do mojego postu mi odpowiadasz, potem ja robie to samo itd.
                    A nie jakies glupie wyskoki , czego probke dales powyzej,
                    Pozdrowienia dla dany i pana kowalskiego co z daleka pisze
                  • Gość: rachelka Re: vel kowalski, nierzydek, zydek, malinowski i IP: *.twcny.rr.com 17.01.05, 16:35
                    Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

> Ci co mnie czytali od kilku lat, wiedza, ze zawsze bylem Tomek44 i nie
                    > zamierzam byc nikim innym. A tak naprawde kiedy sobie dobrze poczytasz to
                    > zobaczysz, ze juz wiekszosc sie wycofala i tak naprawde to jestem jedyny z tych
                    >
                    > ktorych znam, a ktorzy tu kiedys pisywali, co jeszcze od czasu do czasu zaglada
                    > .
                    > A i to nie za czesto. Poprostu z przyzwyczajenia. I nie imputuj mi jakis tam
                    > innych Malinowskich czy Kowalskich, czy innych.
                    > A link rzeczywiscie dobry.
                    > Nie odpowiem juz, bo musze wracac do pracy i nie wiem kiedy ponownie tu
                    > zagladne.
                    > Jesli chcesz byc usatysfakcjonowany, zes swietny sledczy forumowy, to niech ci
                    > bedzie, ze jestem kowalski, Fredzio, arap, gucio i....mam jeszcze kilka nikow.
                    > To jakas mania forumowa, to poszukiwanie prowokacji. A moze to nie prowokacja?
                    > Tak ciezko jest pogodzic sie, ze rowniez tacy istnieja naprawde, a nie na niby.
                    > Ja juz sie z tym pogodzilem, to naprawde nie boli.
                    > Powodzenia.
                    > T44
                    ho,ho tomek chyba musze sie uszczypnac,zeby uwierzyc,ze to ty a nie twoj zacny
                    duch.co z waszym bojkotem slychac? przeciez wszystkim nam tu od chamow sie
                    dostalo a ty dalej z nami bawisz sie w ciuciubabke,zamiast jesc ciasteczko za
                    murem. jak tam danus,jeszcze pare dni i ona sie nam tu przeobrazona zjawi?

niekulturalna i zdziwiona rachelka
    • Gość: aki własciwie to ciekaw jestem IP: *.protonet.pl 17.01.05, 16:14
      jakie znaczenie ma religia dla "przeciętnego" żyda mieszkańca izraela?
      • Gość: Tomek44 do aki IP: 5.5R* / 212.29.206.* 17.01.05, 16:22
        Odpowiem Ci,ale niestety juz naprawde musze konczyc, bo mam prace.
        To nasza wiara i tradycja i to pozwolilo, ze tyle tysiecy lat wygnania nie
        pozbawilo nas tozsamosci. Religijni traktuja Tore jako Pismo napisane przez
        Boga, dla niereligijnych to lekcja historii.
        • Gość: aki ok ale nie o to mi chodziło IP: *.protonet.pl 17.01.05, 16:37
          ciekawy jestem jaki jest odsetek ludzi głeboko wierzacych,jak wygkąda problem laicyzacji,czy wielu jest ludzi obojętnych religijnie
        • Gość: totyle Re: do aki IP: *.176.6.180.Dial1.Phoenix1.Level3.net 17.01.05, 19:24
          Tez mi cos czy jakis nadrealistyczny cud.Cyganie tez nie pozbyli sie tozsamosci
          tez sie wlucza po swiecie zerujac na narodach.
          • krystian71 Re: do aki 17.01.05, 19:43
            ja tam lubie Cyganow, przynajmniej wykonuja prace spolecznie uzyteczne,
            Kuja konie, klepia patelnie i wroza z reki.
            A w TV tylko w Ciechocinku na festiwalu folklorystycznym wystepuja,
            nie udaja "polskich" ministrow
            • Gość: totyle Re: do aki IP: *.176.6.180.Dial1.Phoenix1.Level3.net 17.01.05, 19:49
              Nu to urodzeni artysci od skrzypkowania i tancow.Ten narod jest naprawde pelen
              podziwu.Chociaz tutaj w Stanach mowi sie czy widzi(zaslyszane)ze cyganka po
              ciezkim dniu kradzenia idzie do kosciola z bukietem kwiatow aby podziekowac
              za udany dzien-czy noc.
              • Gość: z daleka Re: do aki IP: *.inter.net.il 17.01.05, 20:18
                Totyle. Nadzwyczajny z ciebie kretyn.

Gość portalu: totyle napisał(a):

> Nu to urodzeni artysci od skrzypkowania i tancow.Ten narod jest naprawde
                pelen
                > podziwu.Chociaz tutaj w Stanach mowi sie czy widzi(zaslyszane)ze cyganka po
                > ciezkim dniu kradzenia idzie do kosciola z bukietem kwiatow aby podziekowac
                > za udany dzien-czy noc.
                • krystian71 pan z daleka w starej, dobrej, sprawdzonej formi 17.01.05, 20:21
                  eee :)))
                  • Gość: z daleka Re: pan z daleka w starej, dobrej, sprawdzonej fo IP: *.inter.net.il 17.01.05, 20:32
                    No powiedz sam krystianku71, czy zacytowana ponizej wypowiedz Totyle nie jest
                    wypowiedzia kretyna?
                    "Nu to urodzeni artysci od skrzypkowania i tancow.Ten narod jest naprawde pelen
                    podziwu.Chociaz tutaj w Stanach mowi sie czy widzi(zaslyszane)ze cyganka po
                    za udany dzien-czy noc."
              • krystian71 Re: do aki 17.01.05, 20:19
                coz w tym dziwnego,Talmud nie takie przyklady zawiera.
                Goja oszukac to zasluga w oczach Pana :))
                • Gość: totyle Re: do aki IP: *.176.6.180.Dial1.Phoenix1.Level3.net 17.01.05, 21:03
                  patrz jak to sie synonimy w Polsce od tych trubadurow porobily,ocyganic i
                  obrzydzic.Ciekawe czy w innych krajach maja odpowiednik polskiego
                  • krystian71 Re: do aki 17.01.05, 21:28
                    totez polityczna poprawnosc do walki staje.
                    Ty masz afro-amerykanow, my mamy Romow
                    A co z tymi co judza zrobimy?
                    • Gość: totyle Re: do aki IP: *.176.6.180.Dial1.Phoenix1.Level3.net 17.01.05, 21:33
                      Powiedz tez innym zeby jak ty nic nie robili.Judzacze sami zgina smiercia
                      naturalna jak sie nie da nikt podjudzic.
                      • krystian71 Re: do aki 17.01.05, 21:40
                        ja to mowie od poczatku
                        na przykladzie tego watku :)))
                        • Gość: totyle Re: do aki IP: *.176.6.180.Dial1.Phoenix1.Level3.net 17.01.05, 22:24
                          To widocznie nie czytalem watku uwaznie.Ale liczy sie to ze sie zgadzamy.
                          Popatrz jak tomek44 bojkotuje forum.Jak mu zabraklo antysemitow to kolega mu
                          pomogl.A nie mowilem ze Zydzi Zydom ten los zgotowali?Wlasciwie to syjonisci
                          Zydom.
                        • Gość: z daleka Re: do Pana krystiana IP: *.inter.net.il 17.01.05, 22:29
                          No to jak z tym totyle? Jest kretynem czy nie? Dla przypomnienia zacytuje jego
                          gleboko humanistyczne przemyslenie:"Nu to urodzeni artysci od skrzypkowania i
                          tancow.Ten narod jest naprawde pelen podziwu.Chociaz tutaj w Stanach mowi sie
                          czy widzi(zaslyszane)ze cyganka po
                          za udany dzien-czy noc."
                          Ps. Kristianek to takie zdrobnienie od chrzescijanin?

• Gość: totyle Re: do Pana krystiana IP: *.176.6.180.Dial1.Phoenix1.Level3.net 17.01.05, 22:34
                            tomek bojkot ci nie wychodzi.I jak tu Zydom wierzyc?.Cos obiecuja a czego nie
                            moga spelnic.No ico jeszcze chcesz aby cie ktos powaznie traktowal?.Na dodatek
                            twoj koles od zazydzania tego forum przeszedl na antysemityzm i co gorsze tobie
                            sie podoba.Uz smierdzace barachlo.
                            • Gość: z daleka Re: do Pana krystiana IP: *.inter.net.il 17.01.05, 22:44
                              Panie Krystianie, to pan teraz jako totyle wystepuje?
                              Nie dziwie sie wiec, ze unika pan ustosunkowania sie do jego(swojej)
                              wypowiedzi. Coz to sie porobilo?
                              • Gość: z daleka Re: do Pana krystiana IP: *.inter.net.il 17.01.05, 22:46
                                Krystian aluzju ponial?
                                • Gość: rachelka Re: do Pana krystiana IP: *.twcny.rr.com 17.01.05, 22:50
                                  Gość portalu: z daleka napisał(a):

> Krystian aluzju ponial?
                                  spytaj papugi czy juz czas na dobranoc z daleka.
                                  aluzju ponjal?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka