Dodaj do ulubionych

Forum świat zeszlo TOTALNIE na psy!!!!!

19.01.05, 18:50
Poziom dyskusji osiagnal dno... : (
Obserwuj wątek
    • Gość: rachelka Re: Forum świat zeszlo TOTALNIE na psy!!!!! IP: *.twcny.rr.com 19.01.05, 18:59
      Gość portalu: arap napisał(a):

> DNO.....same polakomuslim,ikilku psychopatow ,arabski raj
      niestety wierni sprawie nie dotrzymuja swego slowa i nie bojkotuja tego
      forum,tylko puszczaja takie cepy jak wyzej do zawyzania dyskusji. niezaleznie od
      tematu to barachlo ma jedna odpowiedz wymeczona w dodatku w dialekcie
      przypominajacycm polski.
    • Gość: igor Z taka opinia juz bym na nim nie byl. Wynioslbym IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 19.01.05, 19:17
      sie z godnoscia, cicho, po angielsku. Lubie psy i uwazam, ze to powiedzenie
      wzielo sie z niecheci ugryzionych w dziecinstwie. Uraz, nie? Mysl poztytywnie.
      Jak poziom osiagnal dno to teraz musi sie polepszac, bo inaczej (jak mawiano w
      Trojce) nie mozna. Z dna tylko do gory - poluzuj sobie globalny. Zostaw troski
      ONZ>.
      • global_government polecam forum na www.chinadaily.com.cn 19.01.05, 19:26
        po zaladowaniu strony kliknac na forum na gorze strony.
        Mozna sie tez zaregisterowac...wysla zwrotny e-mail z potwierdzeniem ( ja go
        nie otrzymalem dlatego wyslalem dwie skargi po czym moje account zostalo przez
        nich recznie uruchomione ).
        Jestem na tym forum jako 'xperson'
        • Gość: Perry Re: polecam forum na www.chinadaily.com.cn IP: 160.79.164.* 19.01.05, 19:39
          Chodzi o to ze kazdy kretyn pisze swoje kretynstwa ktore sa natychmiast
          wszystkim dostepne. cHyba ze sto razy pisalem ze trzeba filtrowac posty przez
          inkubator i wywalac kretynstwa. Uwazam ze na forum typu tego FS niczego innego
          nie mozna sie spodziewac. Ewentualnie moze byc gorzej :-)
          • Gość: mak Re:do global_government IP: *.proxy.aol.com 19.01.05, 19:45
            robia ci recznie,czyli tzw."hand job"?,opanuj sie chlopie i staraj sie stapac
            po twardym gruncie.
            • global_government Mozna jasniej???? 19.01.05, 19:46
              • krystian71 niby mozna, ale kropka by wyciela 19.01.05, 21:26
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka