global_government 19.01.05, 18:50 Poziom dyskusji osiagnal dno... : ( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rachelka Re: Forum świat zeszlo TOTALNIE na psy!!!!! IP: *.twcny.rr.com 19.01.05, 18:59 Gość portalu: arap napisał(a): > DNO.....same polakomuslim,ikilku psychopatow ,arabski raj niestety wierni sprawie nie dotrzymuja swego slowa i nie bojkotuja tego forum,tylko puszczaja takie cepy jak wyzej do zawyzania dyskusji. niezaleznie od tematu to barachlo ma jedna odpowiedz wymeczona w dodatku w dialekcie przypominajacycm polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Z taka opinia juz bym na nim nie byl. Wynioslbym IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 19.01.05, 19:17 sie z godnoscia, cicho, po angielsku. Lubie psy i uwazam, ze to powiedzenie wzielo sie z niecheci ugryzionych w dziecinstwie. Uraz, nie? Mysl poztytywnie. Jak poziom osiagnal dno to teraz musi sie polepszac, bo inaczej (jak mawiano w Trojce) nie mozna. Z dna tylko do gory - poluzuj sobie globalny. Zostaw troski ONZ>. Odpowiedz Link Zgłoś
global_government polecam forum na www.chinadaily.com.cn 19.01.05, 19:26 po zaladowaniu strony kliknac na forum na gorze strony. Mozna sie tez zaregisterowac...wysla zwrotny e-mail z potwierdzeniem ( ja go nie otrzymalem dlatego wyslalem dwie skargi po czym moje account zostalo przez nich recznie uruchomione ). Jestem na tym forum jako 'xperson' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perry Re: polecam forum na www.chinadaily.com.cn IP: 160.79.164.* 19.01.05, 19:39 Chodzi o to ze kazdy kretyn pisze swoje kretynstwa ktore sa natychmiast wszystkim dostepne. cHyba ze sto razy pisalem ze trzeba filtrowac posty przez inkubator i wywalac kretynstwa. Uwazam ze na forum typu tego FS niczego innego nie mozna sie spodziewac. Ewentualnie moze byc gorzej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re:do global_government IP: *.proxy.aol.com 19.01.05, 19:45 robia ci recznie,czyli tzw."hand job"?,opanuj sie chlopie i staraj sie stapac po twardym gruncie. Odpowiedz Link Zgłoś