Dodaj do ulubionych

Sezon ochronny na Zydow wprowadzam

IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 19.01.05, 22:13
Pogratulowac sobie mozemy na temat jakosci i skutecznosci anty-izraelskiej
kampanii jaka tu wspolnymi silami przeprowadzilismy. Niestety zakonczylo sie
to w przetrzebieniu zwierzyny, powiedzialabym nawet, ze mowimy tu
o "endangered species". Szczegolnie narybek izraelskiej odmiany sie nam tu
przerzedzil. Wrocmy pamiecia do dzielnej szermierki slownej w wykonaniu Dany,
do wykwintnego sarkazmu Z Daleko, do wscibskiego Wtracalskiego, czy tez
medrca tomka ( o ktorym niewiele moge powiedziec bo go nie trawila, ale tu
byl i interesu wlasnej grupy wplywow reprezentowal 'to the best of his
ability').
A teraz posucha ;(((
Perry przeszedl na buddyzm, i wystepuje goscinnie, choc rzadko i nie-
zaczepnie. Fredzio wciaz pracuje nad jezykiem polskim z niklymi rezultatami.
Jarek zyje przeszloscia (wyimaginowana) i arabami, co nie zawsze pomaga w
dyskusji o Izraelu. Wojo & co majaczy. Jojo sie rozmazgail. Hehe (alia chala)
stala sie nieuchwytna. Kropka szwedzka (alias menda co sie szwenda) zaginela
bez wiesci gdzies na Ukrainie.
Potrzebujemy silnego, zdrowego naplywu inteligentnych Zydow! Nijaki negevmc
pojawil sie, ale na krotko, i szybko zwinal zagle. Oskar przeszedl na strone
wroga na FA. I NIKT nie zostal.
Musimy dac sobie na wstrzymanie, a im na przyneta. Niech wracaja! Posluchamy
chetnie o starych zydowskich tradycjach, i przyszlosci pax judaicana. Niech
sie znow tu rozgoszcza, rozmnoza pod ochrona.
Ogloszam wszem i wobec FS jako Rezerwat Mysli ZYdowskiej.
ZAPRASZAMY DROGICH STARSZYCH BRACI (i SIOSTRY)
SHalom

tfu.

W zwiazku z powyzszym apeluje o wprowadzenie sezonu ochronnego
Obserwuj wątek
    • Gość: . Nie kuś losu, bo ci sie tu znowu rozpleni IP: 216.127.68.* 19.01.05, 22:19
      • Gość: ABE Re: Nie kuś losu, bo ci sie tu znowu rozpleni IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 19.01.05, 22:23
        Kazde stworzenie, nawet rat, ma swoje specialne miejsce w srodowisku. Balans
        ekologiczny musi byc utrzymany, a nam sie tu wyraznie caly gatunek wykrusza.
        I say - SAVE THE PLANET, HELP THE JEW
    • Gość: perry Re: Sezon ochronny na Zydow wprowadzam IP: 160.79.164.* 19.01.05, 22:56
      Perry na zaden buddyzm nie przeszedl!
      I nie ma zamiaru tego robic :-) Ze zydow teraz tu mniej - uwazam za osobisty
      sukces! Dobrze tu bez syjonistow. O tym ze wtracalski kilkakrotnie mi mowil
      zebym w lustro spojrzal (na naszym spotkaniu w izraelu) napisze w szczegolach
      kiedys indziej. Glowna syjonistka dana teraz juz sie ze mna zgadza prawie
      calkowicie. Lepiej niz ona teraz nikt mnie w izraelu nie popiera. Uwazam ze
      doszlismy do porozumienia. Podobnie z oskarem. I z forumowiczow ktorych
      osobiscie spotkalem, tylko negevmc ma zupelnie inne poglady na sytuacje w
      izraelu niz ja. Ale jego poglady nawet dana okresla jako crzescianskie...
      • Gość: ABE Re: Sezon ochronny na Zydow wprowadzam IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 19.01.05, 23:08
        Mialam na mysli, ze sie 'spacyfizowales' jakos. Stad buddyzm. Wiem, ze jestes
        Zydem z krwi, kosci, i przekonania.
        Natomiast za eksterminacje syjonistycznej opozycji na FS nie bede Ci dziekowac.
        Prosze teraz idz, i ich tu wszystkich spowrotem przywiedz (jak to Mojzesz
        zrobil swego czasu).
        A przynajmniej, naswietlij nam teraz nowe, zreformowane poglady Danuski i
        Oskarka.
        No to shalom ;/
        • Gość: rachelka Re: Sezon ochronny na Zydow wprowadzam IP: *.twcny.rr.com 20.01.05, 00:01
          oj abe zapomnialas o kims ze starej paczki o wdziecznej nazwie arap vel
          fiktor,on nadaje co dzien i porzadnie z siarczystymi koncowkami. a co do okresu
          ochronnego,to potem nastepuje okres lowiecki,czy co? ja tam uwazam,ze forum jest
          dla kazdego kto chce tu byc,a dla tych ,ktorzy sie tu zle czuja sa inne
          alternatywne miejsca dyskusyjne. najwazniejsze,zeby pod koniec dnia troche sie
          posmiac,bo to obniza cholesterol i przez to pomaga czlowiekowi funkcjonowac lepiej.
          • Gość: ABE Re: Sezon ochronny na Zydow wprowadzam IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.01.05, 00:08
            O sezonie lowieckim to narazie sza....
            Fiktora nie znam. Jeszcze mi sie pod muszke nie nawinal.
            • Gość: rachelka Re: Sezon ochronny na Zydow wprowadzam IP: *.twcny.rr.com 20.01.05, 00:11
              Gość portalu: ABE napisał(a):

> O sezonie lowieckim to narazie sza....
              > Fiktora nie znam. Jeszcze mi sie pod muszke nie nawinal.
              jak nie znasz arapa vel fiktorka to wstyd,ale on ci prawie zawsze na oslej sie
              pasie,nieszczesne chloptasie:)))
              • Gość: ABE Re: Sezon ochronny na Zydow wprowadzam IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.01.05, 00:16
                No niestety, ja stalych rezydentow Oslej Lawki za bardzo nie sledze. Wkoncu
                Oslej Lawce dalego do naszego zacnego FS.
                Trzeba bedzie totyle, Gucia, telie i jewhatera odpowiednio utemperowac na pare
                dniu, choc szkoda bo czasem jak ich sobie przed snem poczytam to placze ze
                smiechu.
      • kofiszopbaemekrafaim proponuje ostroznosc. 19.01.05, 23:36
        Bardzo dobrze. Ogolnie mowiac pozbylismy sie Zydow. Eeee, mysle jednak, ze
        kryja sie jeszcze gdzie nie gdzie. Co jak co ale skrywac i przebierac sie
        umieja.
        Ostrzegam zatem. Zaraz wypelzna z kryjowek. A zatem trzeba bedzie dalej walczyc
        mozolnie. Duzo czasu minie zanim zrozumieja, ze nie ma dla nich miejsca w
        Ukrainie, Polska czy nawet Azerbejdzanie.
        • Gość: ABE No, no, antysemito! Nie te numery ze mna Brunner IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.01.05, 00:02
          Sezon ochronny, to sezon ochronny, ok?
        • dominique_francon Re: proponuje ostroznosc. 20.01.05, 15:10
          A no tak, jeszcze jeden nowy antysemita na forum sie pojawil. Lepiej chyba
          jednak "coffee shop" niz "kofiszop" Edziu, ja twoj styl wszedzie poznam. Jak
          sie podpiszesz kofi szop albo bAemek rafaim, to itak widze jak przed oczami
          twoja antysemicka morde! Azerbejdzan, polska, ukraina, Jugoslawia, wszystko
          jedno, zydzi tam mieszkali i mieszkac beda. A tubylcy zawsze beda od nich
          zalezni - bo zydzi to narod wybrany!
          • kofiszopbaemekrafaim A mowilem zeby byc ostroznym 20.01.05, 17:25
            Zdaje ci sie, ze wszystko wiesz co? G..o wiesz ! Roja ci sie jakies majaki.
            Antysemityzm to ciepla kaszka w porownaniu z sadem ostatecznym.
            Jestescie zgraja Abnegatow i ignorantow. Dawno temu popelniliscie najwieksza
            zbrodnie i do dzisiaj je popelniacie. Ukrzyzowaliscie Pana. Koniec z wami.
            Odkupienia nie bedzie. Wszedzie wsadzacie te swoje zydowskie nochale,
            tylko za forsa weszace. I to sie tez skonczy. Niedlugo Izrael padnie i to nie
            od jakiejs tam arabskiej awantury. Europa nie skostniala jeszcze do reszty
            a zna was i wasze gierki od stuleci. Usa takze przejrzy na oczy, ma w koncu
            europejskie korzenie. Korzenie siegajace rzymskiego imperium. Oni juz sie na was
            dobrze poznali i dawno zalatwili w 79. Wespazjan Ojciec Tytusa, wielcy Cesarze
            wiedzieli, ze tylko sila miecza mozna te wasze chytre nosy utracic. O tak!!!
            historia lubi sie powtarzac!
            • Gość: . Re: A mowilem zeby byc ostroznym+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 20.01.05, 17:31
              Durniu,juz przjrzales i majaczysz?
              Podrap zyda po nosie.
              • Gość: rachelka Re: A mowilem zeby byc ostroznym+ IP: *.twcny.rr.com 20.01.05, 17:33
                Gość portalu: . napisał(a):

> Durniu,juz przjrzales i majaczysz?
                > Podrap zyda po nosie.
                gabciu czas na pastylke,bo sie znowu przeobrazisz w 10 cudo boga sziwy i na
                andromede odlecisz.
                • Gość: ABE Rachelko, to jest moj stary kumpel, Kropka IP: *.jetstream.xtra.co.nz 20.01.05, 23:02
                  Szwedzka. Zupelnie inna para kaloszy do gabi.
              • Gość: ABE Hej, kropczasty, jak tam Szwecja? IP: *.jetstream.xtra.co.nz 20.01.05, 23:01
                Widze, ze zmieniles IP. Dobrze, ze krzyzyki (dobre!) stawiasz bo moglibysmy cie
                pomylic z Konradem (telia). Na Ukrainie bez zmian ;)?
            • dominique_francon Re: A mowilem zeby byc ostroznym 20.01.05, 19:51
              Dobrze, dobrze!
              O tym ze te glupie forum to zgraja glupkow i nieukow kazdy teraz moze
              wywnioskowac na podstawie jednego twojego postu! Kofiszop, skad cie tu psy
              przytargaly? Lepszego zajecia nie masz niz bzdury antysemickie wypisywac na
              forum? A tak w nawiasie, to daty ci sie ciut ciut pomieszaly. Dziewiec lat -
              to nie wiele - wiec mozemy wybaczyc, chociaz 70 to nie 79. No nic.
              I jeszcze jedno. Europa poleci na pysk dluga zanim cos sie stanie z usa.
      • kosel_maruwi Re: Sezon ochronny na Zydow wprowadzam 20.01.05, 00:16
        Gość portalu: perry napisał(a):

> Perry na zaden buddyzm nie przeszedl!
        > I nie ma zamiaru tego robic :-) Ze zydow teraz tu mniej - uwazam za osobisty
        > sukces! Dobrze tu bez syjonistow. O tym ze wtracalski kilkakrotnie mi mowil
        > zebym w lustro spojrzal (na naszym spotkaniu w izraelu) napisze w szczegolach
        > kiedys indziej. Glowna syjonistka dana teraz juz sie ze mna zgadza prawie
        > calkowicie. Lepiej niz ona teraz nikt mnie w izraelu nie popiera. Uwazam ze
        > doszlismy do porozumienia. Podobnie z oskarem.

Perry as usual.

Potok slow bez tresci.
        Piana. Wszystko ucieka miedzy palcami.
        Bla, bla, bla.

Czy przynajmniej mozna go dzisiaj dla odmiany rozumiec doslownie ?

Pyrus ! Napisz cos sensownego alba daj sobie spokoj.

Tu masz cos do zastanowienia sie.Sprez sie i napisz cos o czym mozna by
        podyskutowac albo bye bye.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=19603721
        • Gość: ABE No kurde! Niektorzy ludzie tu po polsku nie rozumi IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.01.05, 00:25
          eja!
          Mowie OKRES OCHRONNY! Przyszedl jeden Zyd, bokiem, nieufnie, na chwiejnych
          nogach, a ty zamiast zachecic, to biedaka odpedzasz. Co za ociezalosc umyslowa!
          Jak tak dalej pojdzie to sam ze soba bedziesz gadal :/
          • Gość: rachelka Re: No kurde! Niektorzy ludzie tu po polsku nie r IP: *.twcny.rr.com 20.01.05, 00:34

> eja!
            > Mowie OKRES OCHRONNY! Przyszedl jeden Zyd, bokiem, nieufnie, na chwiejnych
            > nogach, a ty zamiast zachecic, to biedaka odpedzasz. Co za ociezalosc umyslowa!
            >
            > Jak tak dalej pojdzie to sam ze soba bedziesz gadal :/
            czy cos gdzies sie rusza,aby uwazac na te osoby pod ochrona? do tej pory tylko
            global pial na temat chin,ale on nie zyd,to moze mozna go troche podszczypac?
            juz sie nudze:))))
            • Gość: ABE Re: No kurde! Niektorzy ludzie tu po polsku nie r IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.01.05, 00:39
              Na razie cisza. Zaprosilam paru dycydentow z FA ale nie chca wracac. Jedna pani
              powiedziala mi, zebym spadala. Ale sie nie poddaje. Musze tylko znalezc
              jakies "incentives", ktore by ich zachecily do powrotu. Moze jakies lakocie/ Na
              znizki podatkowe sie nie zlapali.
          • kosel_maruwi Re: No kurde! Niektorzy ludzie tu po polsku nie r 20.01.05, 00:37

> eja!
            > Mowie OKRES OCHRONNY! Przyszedl jeden Zyd, bokiem, nieufnie, na chwiejnych
            > nogach, a ty zamiast zachecic, to biedaka odpedzasz.

Alez to jest najlepsza forma zachety.
            Ty go chcesz na sledzia zaprosic a ja do intelektualnej rozmowy.
            Taki wziety amerykanski naukowiec nie ma przeciez czasu na duperele.
            Wstydzi sie tylko zaczac rozmowe do ktorej innych zniechecal.
            Ja staram sie mu pomoc.

Co za ociezalosc umyslowa!

No, no, no !!!
            >
            > Jak tak dalej pojdzie to sam ze soba bedziesz gadal :/

A jak nie pojdzie i nie bedzie gadal to sie sledziem zadowolisz ?

Ja za sledziami nie przepadam.
            • Gość: ABE Re: No kurde! Niektorzy ludzie tu po polsku nie r IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.01.05, 00:40
              Kochany, na sledzia nie taka rybe mozna zlapac. Ufaj mi!
              • kosel_maruwi Re: No kurde! Niektorzy ludzie tu po polsku nie r 20.01.05, 00:42

> Kochany, na sledzia nie taka rybe mozna zlapac. Ufaj mi!

To zastawiam Cie sam na sam z Heniem i sledziem.

• Gość: rachelka Re: No kurde! Niektorzy ludzie tu po polsku nie r IP: *.twcny.rr.com 20.01.05, 00:42
              kosel_maruwi napisał:

> Gość portalu: ABE napisał(a):
              >
              > > eja!
              > > Mowie OKRES OCHRONNY! Przyszedl jeden Zyd, bokiem, nieufnie, na chwiejnyc
              > h
              > > nogach, a ty zamiast zachecic, to biedaka odpedzasz.
              >
              > Alez to jest najlepsza forma zachety.
              > Ty go chcesz na sledzia zaprosic a ja do intelektualnej rozmowy.
              > Taki wziety amerykanski naukowiec nie ma przeciez czasu na duperele.
              > Wstydzi sie tylko zaczac rozmowe do ktorej innych zniechecal.
              > Ja staram sie mu pomoc.
              >
              > Co za ociezalosc umyslowa!
              kosel ty nam tu od sledzi nie ublizaj,ani od naukowcow bo sie jeszcze skonczy na
              testowaniu ludzkiej wiedzy a z tym to ja mam problem na forum. krasula kipi
              zloscia na mnie,DR.JK po niemiecku mi szwargocze,inni mi od kucharek wymawiaja a
              ja im troche tylko fizyki i chemii chcialam przypomniec,ale to tyz grozne:)))
              wlasciwie nie wiem jaki temat jest 100% pewny,gdyz kiedyz zaczelam rozmowe o
              pogodzie i tyle inwektyw ile tam bylo, zupelnie mnie skosilo. juz sie na prawde
              w tym jaki temat to zelbet,bez wulgaryzmow,moze na temat :::::zydow::::::::
              • kosel_maruwi Re: No kurde! Niektorzy ludzie tu po polsku nie r 20.01.05, 00:46
                Gość portalu: rachelka napisał(a):
                > kosel ty nam tu od sledzi nie ublizaj,ani od naukowcow ...

Wiem co pisze.
                Mozesz mi zaufac.

Dobrej nocy.
                • dominique_francon Re: No kurde! Niektorzy ludzie tu po polsku nie r 20.01.05, 15:21
                  kosel_maruwi napisał:

> Gość portalu: rachelka napisał(a):
                  > > kosel ty nam tu od sledzi nie ublizaj,ani od naukowcow ...
                  >
                  >
                  > Wiem co pisze.
                  > Mozesz mi zaufac.
                  >
                  > Dobrej nocy.

KOSEL MARUDZI. Jak ty murze kretynski chcesz z zydami powaznie podyskutowac,
                  to zrob sobie najpierw obrzezanie. Egalitarni zydzi z Simpletonami jak Ty nie
                  wdaja sie w dyskusje. Erudycji nie masz za grosz, za to chamstwa nie brakuje.
                  Spoko! Dana, Ubermensh, Perry, wtracalski i cala ich reszta maja ciebie w
                  jednym miejscu na ktore slonce nie swieci. A moze nawet i tam nie!
                  • kosel_maruwi Re: No kurde! Niektorzy ludzie tu po polsku nie r 20.01.05, 19:19
                    dominique_francon napisała:
                    chcesz z zydami powaznie podyskutowac,

z zydami ???

A co mnie obchodzi kto do jakiej sekty nalezy ?

> to zrob sobie najpierw obrzezanie.

Zrob ty sobie jeszcze ze trzy klasy

FU

• Gość: rachelka Re: No kurde! Niektorzy ludzie tu po polsku nie r IP: *.twcny.rr.com 20.01.05, 19:30
                      kosel_maruwi napisał:

> dominique_francon napisała:
                      > chcesz z zydami powaznie podyskutowac,
                      >
                      > z zydami ???
                      >
                      > A co mnie obchodzi kto do jakiej sekty nalezy ?
                      >
                      > > to zrob sobie najpierw obrzezanie.
                      >
                      > Zrob ty sobie jeszcze ze trzy klasy
                      >
                      nie kosel una nie moze,wystarczy,ze jedna ksiazke przeczytala w polowie i po
                      obraniu nicka wali te przyglupie teksty. to i tak jakis kameleon, a wiec olej,bo
                      o czym z trzoda chlewna mozna rozmawiac,tylko o odchodach,a to jeden z nich.
                      • dominique_francon Re: No kurde! Niektorzy ludzie tu po polsku nie r 20.01.05, 20:06
                        Droga rachelko. Umiesz popyskowac, ale czytac nie potrafisz. Piszesz ze ja
                        fOuntainhead niedoczytalam! Wiedz wiec ze pomagalam w polskim tlumaczeniu
                        (zrodlo). O tym ze kilka rozdzialow ksiazki "atlas zbuntowany" (ukaze sie 26
                        stycznia) to moje tlumaczenie nie musze sie nawet chwalic. Lepiej przeczytaj
                        te ksiazki raz jeszcze bo klepiesz niesamowite bzdury na tym forum.
                        Oczywiscie, jak ktos jest analfabetka to o czytaniu nie ma mowy. Wogole trudno
                        mi wyobrazic rachlke, fasolke, lub kalafiorek z ksiazka w reku.
                        Adios!
                        • Gość: rachelka Re: No kurde! Niektorzy ludzie tu po polsku nie r IP: *.twcny.rr.com 20.01.05, 20:18

> Droga rachelko. Umiesz popyskowac, ale czytac nie potrafisz. Piszesz ze ja
                          > fOuntainhead niedoczytalam! Wiedz wiec ze pomagalam w polskim tlumaczeniu
                          > (zrodlo). O tym ze kilka rozdzialow ksiazki "atlas zbuntowany" (ukaze sie 26
                          > stycznia) to moje tlumaczenie nie musze sie nawet chwalic. Lepiej przeczytaj
                          > te ksiazki raz jeszcze bo klepiesz niesamowite bzdury na tym forum.
                          > Oczywiscie, jak ktos jest analfabetka to o czytaniu nie ma mowy. Wogole trudno
                          >
                          > mi wyobrazic rachlke, fasolke, lub kalafiorek z ksiazka w reku.
                          > Adios!
                          mnie trudno wyobrazic sobie chamke taka jak ty tlumaczaca ksiazki, a mnie nie
                          musisz lektury wybierac,bo watpie,ze nasze gusta sa takie same.mnie hodowla swin
                          nie interesuje a wiec najpierw sie wysmarkaj jak ze mna rozmawiasz bo cos za
                          bardzo pociagasz swym dlugim nosem jak na moj gust jenteligentko dla ubogich,jak
                          rowniez przypominasz moja faworytke gabcie,ona tez ci reporterka i tlumaczka od
                          siedmiu bolesci bywala w czasie,kiedy podobno normalna byla,czyli dawno,dawno
                          temu jak zyl krol.
                          cio humanistko.
                          • Gość: arap Re: No kurde! Niektorzy ludzie tu po polsku nie r IP: 5.6.1D* / *.cust.bezeqint.net 20.01.05, 20:22
                            COS taka wsciekla RUCHALE....w twojm wieku miesaczka nie bywa???
                            • kosel_maruwi Re: No kurde! Niektorzy ludzie tu po polsku nie r 20.01.05, 20:49
                              Gość portalu: arap napisał(a):

> COS taka wsciekla RUCHALE....w twojm wieku miesaczka nie bywa???

Jeszcze jeden "tlumacz"

Plaga jakas.
                              Ten tez ksiazki tlumaczyl ?
                          • kosel_maruwi Re: No kurde! Niektorzy ludzie tu po polsku nie r 20.01.05, 20:47

> cio humanistko.

Wyjasniej przy okazji temu "tlumaczowi", ze ani "zrobic sobie obrzezanie" ani
                            " trudno mi wyobrazic rachlke... z ksiazka w reku" nie jest po polsku.

Tlumacza to "ono" moze kiedys do reki bralo albo w rozane usteczka ale i to z
                            pewnoscia kiepsko. Moze jednak pomaga w karierze.
                            • dominique_francon Re: No kurde! Niektorzy ludzie tu po polsku nie r 20.01.05, 21:24
                              Kosel, widze ze wciaz ci ten napletek myslec przeszkadza i spokoju nie daje.
                              Uwazam ze jak ci sie moja polszczyzna nie podoba, to niewielkie zmartwienie.
                              Ty przeciez czytac nie potrafisz. A nawet jak skladasz literki w slowka to
                              sens nie dociera! Smiac sie czasem chce Z CIEBIE.
                              ale musze pogrzebac te objawy sadyzmu...
                            • Gość: rachelka Re: No kurde! Niektorzy ludzie tu po polsku nie r IP: *.twcny.rr.com 20.01.05, 21:34
                              kosel_maruwi napisał:

>
                              > > cio humanistko.
                              >
                              > Wyjasniej przy okazji temu "tlumaczowi", ze ani "zrobic sobie obrzezanie" ani
                              > " trudno mi wyobrazic rachlke... z ksiazka w reku" nie jest po polsku.
                              >
                              > Tlumacza to "ono" moze kiedys do reki bralo albo w rozane usteczka ale i to z
                              > pewnoscia kiepsko. Moze jednak pomaga w karierze.
                              he,he kosel nie dawaj upustu swojej fantazji bo jeszcze baba nie zrozumie i..
                              miej litosc nad swoja rasa, na Boga,jakiemus bratu zle chcesz zyczyc,czy co? co
                              do tlumaczy poprawnej polszczyzny to od nich dzisiaj az sie roi na tym forum,ale
                              obawiam sie,ze to sa wszystko ci co z klasy do klasy przejsc nie mogli,gdyz
                              podstaw gramatyki niestety sie nie douczyli.widocznie za malo gotuja,tylko cpaja
                              te instant zupki z proszku,a te niestety niszcza nie tylko zoladek i system
                              trawienny jak widac na zalaczonym obrazku.
                              • kosel_maruwi Re: No kurde! Niektorzy ludzie tu po polsku nie r 20.01.05, 21:58

> he,he kosel nie dawaj upustu swojej fantazji bo jeszcze baba nie zrozumie

Rachelko !
                                ten prymat to ma tyle samo wspolnego z kobieta co Frankenschtein i tyle samo
                                wdzieku.

Byl laskawy napisac

"jak skladasz literki w slowka to
                                sens nie dociera!"

Znowu go nieslusznie ktos zrozumial "doslownie"

Co za cyrkowiec !

I dalej poczul nieodparta potrzebe zrobienia czegos madrego

" musze pogrzebac"...

Niech sobie chlopina pogrzebie.
                                Co mu innego zostalo.

• Gość: rachelka Re: No kurde! Niektorzy ludzie tu po polsku nie r IP: *.twcny.rr.com 20.01.05, 22:02
                                  kosel_maruwi napisał:
                                  > Niech sobie chlopina pogrzebie.
                                  > Co mu innego zostalo.
                                  >
                                  he,he Kosel to nasz dominiczka zmienia sie w dominika z wieczora, czy co? o
                                  cholera a to dopiero podniecajace. moze jej jakas website podeslemy dla
                                  podsuniecia paru pomyslow, a co do wdzieku to jak wiesz kazda potwora znajdzie
                                  swojego...:)))
                                  • kosel_maruwi Re: No kurde! Niektorzy ludzie tu po polsku nie r 20.01.05, 22:04

> kosel_maruwi napisał:
                                    > > Niech sobie chlopina pogrzebie.
                                    > > Co mu innego zostalo.
                                    > >
                                    > he,he Kosel to nasz dominiczka zmienia sie w dominika z wieczora, czy co? o
                                    > cholera a to dopiero podniecajace. moze jej jakas website podeslemy dla
                                    > podsuniecia paru pomyslow, a co do wdzieku to jak wiesz kazda potwora znajdzie
                                    > swojego...:)))

Masz racje.

Ten Henio tez ma swego harpagona.
                                    • Gość: rachelka Re: No kurde! Niektorzy ludzie tu po polsku nie r IP: *.twcny.rr.com 20.01.05, 22:06
                                      kosel_maruwi napisał:

>
                                      > > kosel_maruwi napisał:
                                      > > > Niech sobie chlopina pogrzebie.
                                      > > > Co mu innego zostalo.
                                      > > >
                                      > > he,he Kosel to nasz dominiczka zmienia sie w dominika z wieczora, czy co?
                                      > o
                                      > > cholera a to dopiero podniecajace. moze jej jakas website podeslemy dla
                                      > > podsuniecia paru pomyslow, a co do wdzieku to jak wiesz kazda potwora zna
                                      > jdzie
                                      > > swojego...:)))
                                      >
                                      >
                                      > Masz racje.
                                      >
                                      > Ten Henio tez ma swego harpagona.
                                      ta i razem chyba beda sie matmy uczyc, bo pojecie liczb negatywnych jest jakos
                                      zupelnie obce dla niego/niej/nich. a jak wiadomo math is power:)))
                                      • kosel_maruwi Re: No kurde! Niektorzy ludzie tu po polsku nie r 20.01.05, 22:15

> ta i razem chyba beda sie matmy uczyc, bo pojecie liczb negatywnych jest jakos
                                        > zupelnie obce dla niego/niej/nich. a jak wiadomo math is power:)))

Tu zdjecie psa.
                                        Mam takie dwa.

www.leoweb.it/images/apache1.jpg
                                        Ciekawsze to stworzenia i madrzejsze od Henia wiec nie bede na niego juz czasu
                                        tracil.

• dominique_francon Re: No kurde! Niektorzy ludzie tu po polsku nie r 20.01.05, 22:22
                                          ;)
                                          bardzo uprzejmie prosze zeby mi pan podal link do definicji liczb negatywnych.
                                          o ujemnych slyszalam, o negatywnych jakos nie - czas nadrobic zaleglosci w
                                          matematyce - moja slaba dziedzina.
    • Gość: olo Na Antypodach to sie nie uda-mamy lato IP: *.tpgi.com.au 19.01.05, 23:16
      A w czasie lata nie ma okresow ochronnych .
      Jak wiesz uzywamy tylko kremow ochronnych ale zydow to nie dotyczy .Na plaze
      nie chodza ,to dla nich strata czasu.
      • Gość: ABE Wy tam Olo to zupelnie niepoprawni jestescie n/t IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 19.01.05, 23:20
        Cala aryjska smietanka sie wam zebrala, no no!
        A czy wiesz, ze wg jednego pana Bryce Courtney ktory napisal "THE Potatoe
        Factory" u podstaw demograficznych AUstralii lezy caly stos Zydow-zeslancow z
        UK? Fajna ksiazka, polecam. Szczegolnie fajne opisy zydowskiej psyche.
        • Gość: ABE Nie wiem czemu "n/t' wstawilam bo jest tam text IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 19.01.05, 23:21
          a teraz n.t
          • Gość: tubylec Co ja tu właściwie robię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 00:01
            Zajrzałem tu, bo zaciekawił mnie ten wątek. Może wreszcie będzie na forum
            jakieś miejsce gdzie zaperzone oszołomy nie wymyślają sobie - zresztą całkiem
            bez sensu - od Żydów, gojów, przechrztów itp.
            Ale ponieważ nic sensownego nie przychodzi mi na razie do głowy, to poczęstuję
            was niedawno usłyszaną anegdotą "a propos", która mi się spodobała:

Młoda amerykańska dziennikarka przyjechała do Jerozolimy szukać tematu na
            reportaż. Tak się złożyło, że okna jej hotelu pozwalały widzieć Ścianę Płaczu.
            Szybko zauważyła, że o każdej porze dnia modli się pod murem ten sam stary,
            siwy Żyd.
            Któregoś dnia podeszła porozmawiać z nim.
            - Pan się tu codzienie modli?
            - Codzienie wiele godzin.
            - I od dawna Pan to robi?
            - Od dziesięciu lat.
            - A jaki jest efekt tych modłów?
            - No właśnie - zupełnie jakbym gadał do ściany!

pzdr
            • Gość: ABE :)))) A teraz na dodatek to i duzy Mur jest IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.01.05, 00:04
              do ktorego tez mozna sie pomodlic jak wszyskie miejsca zajete pod Sciana
              Placza ;)
        • Gość: olo Jest tego "towaru" troche,nie da sie ukryc IP: *.tpgi.com.au 19.01.05, 23:43
          Ostatnio psy wieszali na Harrym .Przelecieli cala historie przy okazji ze
          szczegolnym uwzglednieniem Auschwitz i holokaustu.
          Tylko patrzec jak GB zacznie placic oszkodowania.

Wracajac do tematu to w marcu wolno polowac dwa tyg.na kaczki,na dzikie swinie
          okresu ochronnego nie ma przez caly rok wiec mysle ze na zyda ..........ale
          sprawdze.
          • Gość: ABE :DDD U nas Harry przeszedl jako ciekawostka IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.01.05, 00:07
            z zycia rodziny krolewskiej. Az sie zdziwilam ze tak malo szumu.
    • krystian71 To ty sobie wprowadzaj,a ja poklusuje 20.01.05, 00:53
      to w mojej rodzinie odwieczna tradycja :)
      • Gość: ABE A kysz, maro nieczysta ;) N/t IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.01.05, 01:05
    • bam_buko Re: Sezon ochronny na Zydow wprowadzam 20.01.05, 00:57
      Generalnie jestem przeciwko jakimkolwiek restrykcjom.
      Czytalem niedawno ,ze kiedys w jakims parku narodowym na BW wprowadzono sezon
      ochronny na pewne dzikie zwierzeta.Na przestrzeni lat populacja tak sie
      zwiekszyla(nawet duzo emigrowalo z innych parkow),ze dzisiaj sa problemem dla
      calego regionu i nie tylko.
      • Gość: ABE To wszystko jest kwestia "monitorowania" IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.01.05, 01:07
        przyrostu naturalnego. Da sie zrobic, ufajcie mi kochani.
        • bam_buko Re: To wszystko jest kwestia "monitorowania" 20.01.05, 01:15

> przyrostu naturalnego. Da sie zrobic, ufajcie mi kochani.

czytalem rowniez gdzies!!ze probuja ten rezerwat/park murem otoczyc ale czy
          pomoze to w "monitorowaniu" ich wewnatrz..........watpie.
          • Gość: ABE Nie pomoze. Dlatego tez ja tu mury burze IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.01.05, 01:18
            Pamietasz te stara piesn trubadura polskiego (moze on nawet i Zyd byl, nie wiem)
            A mury runa, runa, runa....
            • bam_buko Re: Nie pomoze. Dlatego tez ja tu mury burze 20.01.05, 01:29

> Pamietasz te stara piesn trubadura polskiego (moze on nawet i Zyd byl, nie
              wiem
              hehe moze i byl ,to kumpel J.K.....on wszystkich!!!! zna
              > A mury runa, runa, runa..

ci nasi na FS tez sie murem otaczali/otaczaja . jesli uda sie Tobie nadkruszyc
              ten mur to juz bedzie duzy sukces,trzeba przyznac budowany solidnie.
              • Gość: ABE Tez zaczynam powatpiewac IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.01.05, 01:31
                Moja wyprawa skautowa na FA w celu zachecenia emigracji jak na razie spotyka
                sie z nieufnoscia. Chyba pojde na lunch :(
    • Gość: Nidal ależ ty ABE masz obsesje, zrób lepiejSOBIE urlop:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 01:03
      udaj się do 'dentysty', niech ci garnitur wymieni, bo ten już ci się zupełnie
      starł.
      • Gość: ABE Dziekuje za porade. Czy mam przyjemnosc z IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.01.05, 01:08
        Zydem?
        Jesli tak to witam. CHleb i sol w dloni.
        Przyznam sie do malenkiej obsesji wobec narodu wybranego - ale jest przeciez co
        podziwiac!
    • Gość: totyle Re: Sezon ochronny na Zydow wprowadzam IP: *.176.3.45.Dial1.Phoenix1.Level3.net 20.01.05, 01:26
      Sezon ochronny?.To tylko przegrupowanie.Wilk nie zabija od razu lecz malymi
      keskami az sie ofiara wykrwawi.Zydzi tu nie sa pod zadnym przymusem,toz to nie
      Aushwitz tutaj a oni chyba juz nie cieleta.Sa tutaj z wlasnej woli i cos
      kleca.Prawda cie wyzwoli-na to sa uodpornieni.Czyzby doszli do wniosku ze
      sprzymierzencow swojej srawy w Polakach nie znajda?To juz myslalem dawno
      zrozumieli ale co nam tu od wiekow w czasach dzisiejszych sie jawi trzeba
      wiedziec bo oni Biblie dalej
      pisza.www.globalfire.tv/nj/03en/politics/crimesvsculture.htm
      ABE ty sie tu nie rozrywkuj moim kosztem bo wazne aby z duzych problemow robic
      male a z malych zadne.Zydom jakos to na opak wychodzi.
      • Gość: ABE I w tym sek! IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.01.05, 01:29
        Mowisz, ze oni tu nie sa pod przymusem, ale zauwaz ze ich tu juz NIE MA.
        Dlatego trzeba niedobitki tymczasowo pod ochrone, bo inaczej to nam tylko
        eksponaty muzealne zostana.

(tak miedzy nami, to masz racje o tym rozdmuchiwaniu problemow, ale to tak
        tylko miedzy nami;)
        • negevmc Są wszędzie 20.01.05, 02:26

> Mowisz, ze oni tu nie sa pod przymusem, ale zauwaz ze ich tu juz NIE MA.

nawet tu:
          portalwiedzy.onet.pl/tlumacz.html?tr=pol-heb
          ale przyznje się: rzadko występuje bo nie na tym forum nic ciekawego.
          Zresztą na rzeczową dyskusje ABE nie odpowiadzasz.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=19407776&a=19481376
          a jeśli nazywasz rozmową czy dyskusją wyzwiska totyłka czy Gucia ... to sama
          rozumiesz.
          Widzisz różnica między nami jest między innymi taka, że ja dość dobrze znam
          kulturę polską i język, Ty żydowskiej i izraelskiej nie. Dyskusja jakakolwiek
          bez Twojej dobrej woli jest niemożliwa.
          Co do mojej nie możesz mieć wątpliwości. Może inaczej: nie dałem Ci powodów
          zbyś w nia wątpiła.
          Tak na marginesie zastanawiam się o czym to byście bez nas sobie dyskutowali.
          • Gość: rachelka Re: Są wszędzie IP: *.twcny.rr.com 20.01.05, 02:31
            negevmc napisał:

> Gość portalu: ABE napisał(a):
            >
            > > Mowisz, ze oni tu nie sa pod przymusem, ale zauwaz ze ich tu juz NIE MA.
            >
            > nawet tu:
            > portalwiedzy.onet.pl/tlumacz.ht ml?tr=pol-heb
            > ale przyznje się: rzadko występuje bo nie na tym forum nic ciekawego.
            > Zresztą na rzeczową dyskusje ABE nie odpowiadzasz.
            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html ?f=50&w=19407776&a=19481376
            > a jeśli nazywasz rozmową czy dyskusją wyzwiska totyłka czy Gucia ... to sama
            > rozumiesz.
            > Widzisz różnica między nami jest między innymi taka, że ja dość dobrze znam
            > kulturę polską i język, Ty żydowskiej i izraelskiej nie. Dyskusja jakakolwiek
            > bez Twojej dobrej woli jest niemożliwa.
            > Co do mojej nie możesz mieć wątpliwości. Może inaczej: nie dałem Ci powodów
            > zbyś w nia wątpiła.
            > Tak na marginesie zastanawiam się o czym to byście bez nas sobie dyskutowali.
            po pierwsze negevie czy masz troche humoru,bo dobrze jest sie posmiac
            ,sczegolnie pod koniec dnia? nie boj bidy to forum istnieje z wami,czy bez was a
            tematow do rozmow nigdy nie brakuje. mysle,ze gdybyscie czasem umieli sie
            odprezyc i porozmawiac o dowolnych rzeczach to i mniej byloby dasow i ansow.
            pomysl o tym, i prosze nie badz taki smiertelne powazny,ani zadufany w swoja
            madrosc. nie kazdy tutaj jest na poziomie przedszkola,choc tacy tez sie zdarzaja
            ,ale musze powiedziec,ze po obu stronach.
            • Gość: zbalansowany ABE, Rachelka IP: 61.68.157.* 20.01.05, 02:42

Tez cos mi sie zdaje ze rozgromilismy przeciwnika z tym ze on twierdzi jak
              Austriacy w czsie pierwszej iz "wycofuja sie na z gory upatrzone pozycje".
              Propozycja okresu ochronnego ciekawa ale ja stary klusownik i nie wiem jak to
              bym zniosl na dluzsza mete jako ze ciekawostek przyrodniczych na codzien
              zatrzesienie i trudno sie powstrzymac od komentarza.
              • Gość: rachelka Re: ABE, Rachelka IP: *.twcny.rr.com 20.01.05, 02:46
                Gość portalu: zbalansowany napisał(a):

>
                >
                > Tez cos mi sie zdaje ze rozgromilismy przeciwnika z tym ze on twierdzi jak
                > Austriacy w czsie pierwszej iz "wycofuja sie na z gory upatrzone pozycje".
                > Propozycja okresu ochronnego ciekawa ale ja stary klusownik i nie wiem jak to
                > bym zniosl na dluzsza mete jako ze ciekawostek przyrodniczych na codzien
                > zatrzesienie i trudno sie powstrzymac od komentarza.

hi zbalansowany,long time no see. ty nam tam nie klusoj za bardzo,bo jeszcze cie
                kangur wyboksuje. nasi wierni sa i czyhaja,czasem nawet cos na zaczepke
                odpowiedza,ale na pewno sa z nami duchem:)))
                pozdr.
              • Gość: ABE Klusownicy beda brutalnie tepieni ;))) Pzdrw! N/t IP: *.jetstream.xtra.co.nz 20.01.05, 23:06
            • negevmc Humor 20.01.05, 02:46

> mysle,ze gdybyscie czasem umieli sie
              > odprezyc i porozmawiac o dowolnych rzeczach to i mniej byloby dasow i ansow.
              > pomysl o tym, i prosze nie badz taki smiertelne powazny,ani zadufany w swoja
              > madrosc. nie kazdy tutaj jest na poziomie przedszkola,choc tacy tez sie
              zdarzaj
              > a
              > ,ale musze powiedziec,ze po obu stronach.

Eee z tym zadufaniem to przesadziłeś. Co do humoru niestety mój jest specyficzny
              (żeby nie powiedzieć głupi) mało kto go rozumie. Zapewniam Cię, że nie śmiałbyś
              się.
              Ale trzymam Cię za słowo co do odprężenia i porozmawiania na dowolne tematy.

A teraz przeleć się po kilku ostatnich stronach forum i powiedz mi z czego
              mógłbym się pośmiać.

• Gość: rachelka Re: Humor IP: *.twcny.rr.com 20.01.05, 02:50
                do tego,zeby sie smiac nie musisz czytac forum,ale i na forum sa czasem fajne
                wpisy,zalezy co kto lubi. kazdy z nas ma indywidualny humor i nie trzeba chyba
                podkreslac swej innosci co wpis,bo to sie samo wi.tu masz moj humor,jesli to
                lubisz to sie posmiej a jesli nie to inna raza sprobujemy co innego:))
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=19623933
                • negevmc Re: Humor 20.01.05, 02:59

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=19623933

..well not bad.

(jak w Królu Szczurów)

• Gość: rachelka Re: Humor IP: *.twcny.rr.com 20.01.05, 03:05
                    negevmc napisał:

>
                    > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html ?f=50&w=19623933
                    >
                    > ..well not bad.
                    >
                    > (jak w Królu Szczurów)
                    >
                    e tam krol szczurow byl inny,nie przesadzaj. jest to humor raczej z dawnego
                    czasu komedii przedwojennych,nie pamietam juz tych nazwisk,ale dwoch kaziow
                    zawsze rozmawialo ze soba o baseballu: and who was on first base,and so on:))
                    czas na czytanie jakiejs ksiazeczki a wiec dobranoc:)))
                    • negevmc Krol Szczurow 20.01.05, 09:21

> e tam krol szczurow byl inny,nie przesadzaj

Ach nie ! Chodzilo mi o pewien fragmnet, imion juz nie pamietam bo dawno twmu
                      to czytalem. Byl tam pewien Anglik, ktoremu tytulowy Krol usmazyl jajecznice
                      pewnego razu. Angol zajadal az mu sie uszy trzesly ale gdy Krol sie spytal
                      "no i jak ?"
                      ten przetarl usta udajaca serwetke szmata, flegamtycznym ruchem wydlubal z
                      podziurwnioych zebow resztki pozywienia, strzepnal niewidzialny pylek z
                      ramienia (haha widzisz to?) popatrzyl przez okno niby zainteresowany czyms na
                      zewnatrz i powoli odparl: "... well, not bad. "

• negevmc Jeszcze o humorze 20.01.05, 02:51
              Zresztą gdybys czytał te same wpisy co ja na tym forum pękłbyś ze śmiechu.
              Ale o tym kiedy indziej.
              • dominique_francon Re: Jeszcze o humorze 20.01.05, 20:15
                nie wydawaj sekretow!
                • Gość: rachelka Re: Jeszcze o humorze IP: *.twcny.rr.com 20.01.05, 20:20

> nie wydawaj sekretow!
                  ty tez nie,bo mozemy potknac sie o twoje negatywne IQ, chyba,ze jeszcze tego na
                  polski nie zdazylas przetlumaczyc,oooops.
                  • dominique_francon Re: Jeszcze o humorze 20.01.05, 21:31

> dominique_francon napisała:
                    >
                    > > nie wydawaj sekretow!
                    > ty tez nie,bo mozemy potknac sie o twoje negatywne IQ, chyba,ze jeszcze tego
                    na
                    > polski nie zdazylas przetlumaczyc,oooops.

Moje moze negatywne, ale wyzsze niz twoje ujemne.
                    A o tym ze ludzie gLupieja jak ci odpisuja, jeszcze ci nikt nie oPowiadAl?
                    Ja ci cos powiem powazniE: Szczypiorek i fasolka maja wiecej inteligencji niz
                    Ty. Emancypacja widocznie nie dotyczyla Szanowna pani.
                    • Gość: rachelka Re: Jeszcze o humorze IP: *.twcny.rr.com 20.01.05, 21:59
                      dominique_francon napisała: Moje moze negatywne, ale wyzsze niz twoje ujemne.

nie wiedzialam,ze feminazi nie tylko mowic i pisac poprawnie nie potrafia,ale
                      rowniez na liczbach i terminach matematycznych sie nie znaja. moze ty z tych co
                      przez zero dziela, bo nie wiesz i tak dlaczego nie mozna.
                      emancypacja niestety nie wszystkim na dobre wyszla,niektore to ani do kuchni,ani
                      do lozka,ani do rozmow sie nie nadaja, no coz nawet teoria darwina ma swoje
                      wyjatki jak widac tlumaczko literatury upiekszonej.
                      • dominique_francon Re: Jeszcze o humorze 20.01.05, 22:19
                        Ironiczne chyba ze jak ja o malpie, to ty o Darwinie ;)
                        I prawie widzisz co przed oczami, ale nie calkiem.
                        O liczbach to ja naprawde nie wiele wiem. Tylko od kiedy liczby ujemne staly
                        sie negatywnymi?
                        Kategorie jakies dziwne.
                        Adios!
                        • Gość: ABE Do Dominiki IP: *.jetstream.xtra.co.nz 20.01.05, 23:21
                          Kim bylas w Twoim poprzednim forumowym wcieleniu? Daj znac zebysmy wiedzieli z
                          czyim spadkiem swiatopogladowym mamy to doczynienia. Uwlaczanie Rachelce chluby
                          Ci nie przynosi.
                          • dominique_francon Re: Do Dominiki 20.01.05, 23:30

> Kim bylas w Twoim poprzednim forumowym wcieleniu? Daj znac zebysmy wiedzieli
                            z
                            > czyim spadkiem swiatopogladowym mamy to doczynienia. Uwlaczanie Rachelce
                            chluby
                            >
                            > Ci nie przynosi.

Byłam liczbą ujemną.
                            Czekam na definicję liczby negatywnej…
                            • Gość: ABE Re: Do Dominiki IP: *.jetstream.xtra.co.nz 20.01.05, 23:34
                              NO to wal do gory, moze przebrniesz jakos przez Zero, i dolaczysz do nas ;)

Definicja liczby negatywnej - liczba negatywna to liczba ujemna. Oj, to
                              bogactwo jezyka polskiego! Jest czym sie chlubic!
                              • dominique_francon Re: Do Dominiki 20.01.05, 23:42

> NO to wal do gory, moze przebrniesz jakos przez Zero, i dolaczysz do nas ;)
                                >
                                > Definicja liczby negatywnej - liczba negatywna to liczba ujemna. Oj, to
                                > bogactwo jezyka polskiego! Jest czym sie chlubic!

Ja tam niewielE z matematyki pamietam. Bardzo niewiele!
                                Ale liczby sa ujemne a nie Negatywne.
                                opinia moze byc negatywna - jak moja o tobie lub rachelce.
                                entropia, nawet teologia. Ale nie liczba.
                                • Gość: ABE Re: Do Dominiki IP: *.jetstream.xtra.co.nz 20.01.05, 23:58
                                  Wiesz chyba, ze rachelka zyla przez dlugie lata w angielsko-jezycznym kraju.
                                  Tam liczby sa negatywne. Z latami zapozycza sie slowka. To chyba tez wiesz.
                                  Jest proces podswiadomy. Wszyscy jednak wiemy o co chodzi, to po co chwytac sie
                                  za zlosliwosci.
                                  Choz z drugiej, strony pogaduszki bez odrobiny przycinek tez nie sa za
                                  ciekawe ;)))
                                  Pzrdw
                                  ABE
                                • kofiszopbaemekrafaim parch to parch 21.01.05, 01:20

> Ja tam niewiele z matematyki pamietam. Bardzo niewiele!

Nie wiem ile trzeba ci powtarzac. I jak dlugo zes parchem tylko.
                                  Einsteinem na pewno nie. Bog Ojciec Jedyny, Stworzyciel wszechrzeczy
                                  zakpil sobie z was. Ignorancie !!! myslisz, zescie Egipcjan w pole wywiedli
                                  Okradliscie ich po po prostu uciekajac z ziemi tyle lat was zywiacej.
                                  Sami jestescie sobie winni. Era waszej chytrej i podstepnej nienawicisci
                                  Konczy sie !!! Rzucajcie wszystko, caly dobytek , podstepnie skradzione kozy
                                  wielblady i owce. Exodus nowy was czeka wkrotce. Tym razem jednak na dobre
                                  opuscicie ten swiat.
                                  • Gość: rachelka Re: parch to parch IP: *.twcny.rr.com 21.01.05, 02:31
                                    otoz to te nasze blyskotliwe dominiczki nowonarodzone,co bluzgaja kazdemu,ten
                                    nasz przyglupi hehe,i ta reszta smietanki,ktorej bon-ton polega na uzywaniu
                                    brukowych zwrotow dla tych,ktorzy z nimi chca nawiazac rozmowe niech ci cos
                                    powiedza abe. jak widzisz to odzwieciedla prawdziwe zycie:jesli jests dla nich
                                    dobra i grzeczna to widza to jako twoja slabosc i brutalnie cie niszcza. to jest
                                    chore i psychopatyczne zachowanie ludzi,ktrorzy nigdy nie beda normalni,dlatego
                                    kazda rozmowa z nimi mija sie z celem,chyba,ze masz ochote potarzac sie w g..
                                    ,ale ten zapach jakos troche dluzej zostaje z toba,chcac nie chcac. pozdr abe,ja
                                    wole tych innych ,od tych wybrancow.
                                    • dominique_francon Re: parch to parch 23.01.05, 10:08
                                      do Kofiszopa to ja chyba mam uzasadnone powody bluzgania. Uwaza sie za jakas
                                      wyzsza istote, chociaz tak samo parchaty jak ja. Rabie jakies antysemickie
                                      bzdury bez rak i nog. Widocznie jakis nowy perry, a moze to jego nowy nick. O
                                      tym jeszcze sie przekonamy! ja mam na to swoje sposoby
          • Gość: ABE Twoj post bez odpowiedzi mi umknal IP: *.jetstream.xtra.co.nz 20.01.05, 23:05
            Widze, ze to znowu epopeja poparta wycinkami z Biblii i innymi cytatami, wiec
            daj mi troche czasu zeby sie do tego ustosunkowac.
            Serdecznie pozdrawiam mimo wszystko
            ABuska
    • puls.usa Nie ma zadnego okresu ochronnego!!! 20.01.05, 02:49
      Jak jakis zyd sie pokaze
      walic od razu w swinski ryj
      i na dodatek z glana
      • Gość: rachelka Re: Nie ma zadnego okresu ochronnego!!! IP: *.twcny.rr.com 20.01.05, 02:51
        puls.usa napisał:

> Jak jakis zyd sie pokaze
        > walic od razu w swinski ryj
        > i na dodatek z glana
        pulsie jak prosi gosc to uszanuj a jak nie chcesz to nie pisz tutaj. zawsze
        mozna salomonowe wyjscie znalesc.
        • Gość: iloveisrael Hej, zadowoleni z zycia IP: *.proxy.aol.com 20.01.05, 03:08
          Nie cieszcie sie zydozercy za bardzo. Zapomnieliscie o mnie kochani. Ja nigdzie
          nie zniknalem, ani na buddyzm nie przeszedlem. Tepic wasze antysemickie buzki
          bede zawsze i wszedzie
          • Gość: ABE NIe zapomnielismy, ale za czesto zmieniasz nicki IP: *.jetstream.xtra.co.nz 20.01.05, 23:19
            zeby Cie jakos zlokalizowac i przypisac jakas osobowosc. Ale milo widziec.
            Jestes pod ochrone, tylko za duzo nie rozrabiaj ;)))
        • Gość: totyle Re: Nie ma zadnego okresu ochronnego!!! IP: *.176.3.45.Dial1.Phoenix1.Level3.net 20.01.05, 03:18
          Wiesz co rachelka-nic mnie tak nie wnerwia jak mlucenie zydowskie ciagle o
          muslinach,jakby naiwnie wierzyli ze beda to robic do tad az nam sie znudzi i
          przyznamy im w koncu racje.Nu ale oni jakies nie kumate bo znudzilo nam sie a
          racji od nas nie maja.Inny by poszedl pukac do nastepnych drzwi.
          Jak ja bym mial problem z muslinami czy indiancami to ide na ich forum-prawda?
          Tam mozna dochodzic swych racji czy mowa czy piescia a nie u ludzi ktorzy
          maja swije problemy.Po kiego grzyba mi sa zydowskie problemy.Jak ja chce cos
          robic to Zyda na pomoc nie wolam?.Problem w tym ze ja nie lubie zabijac-pewnie
          mi powiedza-czyli jestem nie religijny a napewno antysemita bo nie Zyd.
          • Gość: iloveisrael madrasiu IP: *.proxy.aol.com 20.01.05, 03:21
            to dlaczego mlocisz o zydach tu a nie pojdziesz na jakies izraeleskie
            forum? "double-standard"?
            • Gość: Totyle Re: madrasiu IP: *.176.3.45.Dial1.Phoenix1.Level3.net 20.01.05, 04:09
              Ja jestem na forum Polskim.Skad inad zostalem przez was zakwalifikowany jako
              muslim,zas chyba wiesz ze przecietny Polak to raczej katolik.Ja zas ani ten ani
              ten ani tamten.Ja z Zydami problemow zadnych nie mam zas Zydzi mi chca wmowic
              ze ja mam problem z Arabami.Pozwolcie ze przyjaciol sobie sam wybiore-will you?
              A wrogow mi tez nie szukajcie bo was o to nie prosilem-prawda?.
        • puls.usa Re: Nie ma zadnego okresu ochronnego!!! 20.01.05, 03:31

> puls.usa napisał:
          >
          > > Jak jakis zyd sie pokaze
          > > walic od razu w swinski ryj
          > > i na dodatek z glana
          > pulsie jak prosi gosc to uszanuj a jak nie chcesz to nie pisz tutaj. zawsze
          > mozna salomonowe wyjscie znalesc.

masz calkowita racje rachelko ale nie moge sie z Toba zgodzic(sic)
          wyjscie salomonowe hehe moj dziadek w grobie sie przewraca na glos tego imienia
          ok spadam ale w/w podtrzymuje
          • Gość: arap Re: Nie ma zadnego okresu ochronnego!!! IP: *.red.bezeqint.net 20.01.05, 08:30
            twojego dzidzia na pewno ze swina pochowali,biedoctwo...hazir do hazira
      • Gość: ABE Puls, jestes wyjety spod prawa (choc w zawieszeniu IP: *.jetstream.xtra.co.nz 20.01.05, 23:23
        Try to be good for a week. Ta!
    • tomek.giebultowicz No tak. Nudno im smazyc sie we wlasnym sosie. 20.01.05, 03:57
      ABE sie przystroila w owcza skore (rozumiem, ze o nie nie trudno w NZ). Jeszcze
      butelke ze smoczkiem warto dodac, jak w "Trzech swinkach". Moze poskutkuje?...
      • Gość: totyle Re: No tak. Nudno im smazyc sie we wlasnym sosie. IP: *.176.3.45.Dial1.Phoenix1.Level3.net 20.01.05, 04:12
        Czy nawiazujesz do owczej skory ktora Jakub przybral jak stal przed Izzakiem?.
        Nu to siem rozumiemy.Przez te cholerne baranie skory dzisiaj ten galimatias
        izraelsko-arabski lub na odwrot jesli to to samo.
      • Gość: ABE Ces, u mnie za goraca zeby w owczych skorach IP: *.jetstream.xtra.co.nz 20.01.05, 23:24
        hasac. A poza tym to ja tak szczerze. Mam pewne rozterki duchowe od czasu do
        czasu. A ty zapewne nie masz zadnych,.
    • Gość: zorro I co jeszcze mzesz wprowadzic........ IP: *.pool21756.interbusiness.it 20.01.05, 09:46
      Albo tez sie juz wyprowadzasz.
    • Gość: . Re: Sezon ochronny na Zydow wprowadzam+ IP: *.telia.com 20.01.05, 12:19
      Zydow przetrzebiono.
      Zostalo ....... jak ty!
      • Gość: . Re: Sezon ochronny na Zydow wprowadzam+ IP: *.telia.com 20.01.05, 12:20
        P.S
        To bylo do ABE.
      • jarek-festweb Re: Sezon ochronny na Zydow wprowadzam+ 20.01.05, 15:21
        Gość portalu: . napisał(a):

> Zydow przetrzebiono.
        > Zostalo ....... jak ty!

Siedem kropek to zawsze wiecej niz jedna.
        Nawet szwedzka.
        • Gość: . Re: Sezon ochronny na Zydow wprowadzam+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 20.01.05, 16:30
          Jarku!
          Ale madrasc prze ciebie przemawia!
          Czy ty jeden taki na wsi twojej?
        • bam_buko Czy sa juz jakies sygnaly,ze sie mobilizuja???n/t 21.01.05, 00:03
          • Gość: ABEW Taaaak! Przebijaj sie pierwsze kielki, bedzie IP: *.jetstream.xtra.co.nz 21.01.05, 00:09
            urodzaj!
            negev i oskar wrocili; perry sie odezwal; pojawila sie nowa twarz (dominique),
            ed sie przypomnial; iloveusa 'came out' jako zyd; kropka szwedzka sie odezwala
            z krzyzykiem. To juz chyba batalion! I paru innych, ktorych nickow w tej chwili
            nie pamietam, ale szaleja juz po innych watkach tez. Zapowiadaja sie ciekawe
            zniwa! :)))
            • bam_buko Re: Taaaak! Przebijaj sie pierwsze kielki, bedzie 21.01.05, 00:25
              Gość portalu: ABEW napisał(a):

> urodzaj!
              > negev i oskar wrocili; perry sie odezwal; pojawila sie nowa twarz
              (dominique),
              > ed sie przypomnial; iloveusa 'came out' jako zyd; kropka szwedzka sie
              odezwala
              > z krzyzykiem. To juz chyba batalion! I paru innych, ktorych nickow w tej
              chwili
              >
              > nie pamietam, ale szaleja juz po innych watkach tez. Zapowiadaja sie ciekawe
              > zniwa! :)))

rzadko teraz tutaj bywam ale widze ze mieszanka weteranow i "nowicjuszy".
              Ci drudzy obawiam sie, ze przefarbowni ale szybko zorietujemy sie jak dziub
              otworza.......... no dobra niech sie mobilizuja.
      • Gość: ABE Staram sie naprawde. IP: *.jetstream.xtra.co.nz 20.01.05, 23:25
        Ale boje sie zgadywac co kryje sie pod tymi ....... kropkami.
        Pzdrw
        ABE
    • puls.usa Kiedy ten sezon ochronny sie konczy????? 20.01.05, 23:31
      jak niedlugo to poczekam
      • Gość: ABE Jak zgrupuja wystarczajce sily aby sie moc IP: *.jetstream.xtra.co.nz 20.01.05, 23:37
        nam stawic jak rowny z rownym (liczbowo mam na mysli). Na razie tylko
        niedobitki wyskakuja z krzakow, ugryza, i uciekaja. Trzeba ludziom dac szanse.
        Mysle, ze jak nabor dorze pojdze to beda mogli wystawic przyzwoita armia za
        jakis tydzien. A wtedy jak zapytasz:
        "Ojciec, prac?"
        To ja odpowiem
        "Prac!" ;)

PS: Wiem ze ja nie Ojciec, ale to cytat z Sienkiewicza.
        • puls.usa to moze trwac b.dlugo-szanse maja niewielkie 20.01.05, 23:49
          sa w rozsypce i zdemoralizowani ale cierpliwie poczekam.
          • Gość: ABE :) n/t IP: *.jetstream.xtra.co.nz 20.01.05, 23:56
    • Gość: hehe nie widzisz jak obrazliwy jest tytul twego watku? IP: 68.214.177.* 21.01.05, 01:23
      Czy tez celowo taki wybralas? Nie wazne: obrazasz . Mam nadzieje ze lubiusz byc
      w zamian obrazana, tepa polska suko!
    • puls.usa Nalezy oglosic koniec sezonu ochronnego na zyda 22.01.05, 23:54
      • Gość: totyle Re: Nalezy oglosic koniec sezonu ochronnego na zy IP: *.176.6.14.Dial1.Phoenix1.Level3.net 23.01.05, 00:21
        ABE zaczyna sie.Wystrzelili pierwsze zwiadowcze obelgi.
        Arsenal to slaby to ty wiesz ale zaczekajmy jeszcze
        bo moga tez i miec smart bombs.
        • Gość: totyle He he,tu jest powod ich nieobecnosci na forum. IP: *.176.6.14.Dial1.Phoenix1.Level3.net 23.01.05, 00:46
          Mowilem ze sie przegropowywuja?.Znam te nasienie podstepne zlosliwe zdradliwe.
          Beda nas teraz atakowac z Polski nu i jako wielcy patrioci na dodatek.
          Nie chca nawet powiedziec po co do Polski jada.Nu a ktoz by sie przyznal
          jada na szbrowine.Ze kochaja Polske i dlatego chca tam jechac to jakos Zydowi
          nie wypada mowic.
          www.radio.com.pl/polonia/article.asp?tId=17244
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka