ebony_girl 06.02.05, 07:46 www.com/foto/1/maxi/04_10_27_16_32_05.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ebony_girl Re: difference between Europe and USA... 06.02.05, 07:49 www.funfotka.com/foto/1/maxi/04_10_27_16_32_05.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: difference between Europe and USA... 06.02.05, 08:18 doopcia, ladnie... piszesz z reichu? Odpowiedz Link Zgłoś
ebony_girl Re: difference between Europe and USA... 06.02.05, 08:21 pisze przyjacielu z polnocnej Norwegii , tam takie potworki sa niespotykane. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: difference between Europe and USA... 06.02.05, 08:27 no dobrze... w Norwegii nie bylem , ale wiem, ze diete macie tam dobra, ryby osobiscie tez uwielbiam, a antyamerykanizm norweski (skad on sie wzial? - kupiliscie go od Szwedow?) tez znam. Istotnie, liczba grubaskow na ulicach amerykanskich miast jest zatrwazajaca. Nie ma tego nawet w Anglii (a maja przeciez podobna kuchnie). Uwazasz, ze to jest problem polityczny z glebszym podtekstem? Odpowiedz Link Zgłoś
ebony_girl Re: difference between Europe and USA... 06.02.05, 08:32 wiekszosc cywilizowanej Europy nie kupuje takiej Ameryki jaka staracie sie sprzedac calemu swiatu , stad ta roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k alez, ebcia... 06.02.05, 08:43 po pierwsze, jak zapewne wiesz, pisze z reichu, bedac tu jednym z nielicznych "amerykanistow" (reszta dialinow z reichu, to przedszkolaki od Sprodera). Interesow USA nie ma co prezentowac. Oni robia to za siebie sami i ja z pewnoscia nie musze im pomagac... Wystarczy, ze opisuje tylko rzetelnie, co oni robia... Powiedz, mila czekoladko, z czym masz problemy? Macie tam slonce o tej porze roku, czy tez zorza polarna bardzo dokucza? O ile wiem, Norwegia jest nadal militarnie wiernym sojusznikiem USA, podobnie jak Polska? Odpowiedz Link Zgłoś
ebony_girl Re: alez, ebcia... 06.02.05, 08:49 nie jestem zwolenniczka plucia do zupy amerykanskim turystom , ale skads sie to wzielo , nie ma dymu bez ognia , uwazasz inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie uwazam... 06.02.05, 08:56 kazda potega wzbudza pewien sprzeciw. - to ludzkie i to rozumiem. wole jednak demokratyczna Ameryke, z jej wszystkimi WADAMI, niz bywszy ZSRR z milionami ludzi w lagrach. idealnych wyborow na tym padole nie ma. bye. musze znikac. Odpowiedz Link Zgłoś
de_oakville Naprawde wielka roznica 06.02.05, 15:09 W Ameryce, jesli chce zostac grubasem, to moge sobie nim zostac bez obawy, ze beda mnie wytykac palcem na ulicy i przezywac "gruba dynia ...". Jesli natomiast, chce byc szczuply, to tez moge, ale nie musze. W Europie musze byc sczczuply, zeby mnie nie wytykali palcem, a w dodatku lepiej widziany jest ktos o wygladzie jak Marlon Brando niz tzw. "przecietniak" Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Naprawde wielka roznica 06.02.05, 15:32 Moze to tylko kwestia statystyki,skoro wyglad jak na tej fotografi powoli stal sie w USA norma,druga rasa do ktroej przynaleznosc przychodzi bez ogladania sie na dawne podzialy rasowe? A swoja droga to nowosc warta doglebnych badan.Do tej pory zamoznego czlowieka (w USD)na ulicy mozna bylo rozpoznac po cechach absolutnie zewnetrznych- ubraniu,czy samochodzie. Teraz jest to krancowo latwiejsze,taka tusza to jeden z atrybutow biedy (oczywiscie wzglednej),bogatszych stac na naturalne pozywienie Odpowiedz Link Zgłoś
mia-hamm Re: Naprawde wielka roznica 06.02.05, 16:17 he,he a gdzie ty jestes ebony girl,jak wiadomo kolorowi i czarni sa najbardziej fat:))) ps musisz czesciej na imprezy sportowe zagladac,tam sa dziewuchy i chlopcy jak ta lala,gorzej z widownia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Naprawde wielka roznica 06.02.05, 16:27 jak wiadomo kolorowi i czarni sa najbardziej > fat:))) zgodnie z w/wym teoria-twoja figura swiadczy o twoich dochodach wcale mnie nie zdziwilas,choc monstrualne 20-letnie fat-y ,ktoee nas odwiedzaja sa jak najbardziej biali i to jeszcze norweskiego origin Odpowiedz Link Zgłoś
mia-hamm Re: Naprawde wielka roznica 06.02.05, 16:29 oj co prawda to prawda,chociaz w duzych miastach ludzie czesciej ganiaja na piechote i sa w lepszej formie,ale takich grubasow jak w hameryce to w zyciu nie widzialam,no czasem moze w australii kobitki maja czym oddychac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yidele Re: difference between Europe and USA... 07.02.05, 02:43 How about the difference btw. norway and sweden? when you drive from sweden into norway, suddenly the cows are prettier than the girls... A fjordy? z ręki mi jadły! Odpowiedz Link Zgłoś