Dodaj do ulubionych

Coraz wiecej antysemitow na forum

04.03.05, 08:35
Nawet niejaki marcus crassus uwazany mylnie za syjoniste pyta retorycznie i
prowokacyjnie "a po co arabowie mieliby chciec wymordowac zydow?"

Tak jakby arabowie lub muzulmanie byli calkiem normalnymi ludzmi. Tak jakby
nie byli krwiozerczymi bestiami mordujacymi bez powodu, ze slepej zadzy
mordowania niewiernych....

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21228521&a=21242727
Obserwuj wątek
    • krystian71 Re: Coraz wiecej antysemitow na forum 04.03.05, 09:20
      a zwlaszcza te pieciolatki , masowe morderce.O tym nie wolno zapominac.
      • goldbaum Re: Coraz wiecej antysemitow na forum 04.03.05, 09:23
        Otoz to! Czyzby marcus niczego o tych bestiach nie wiedzial?
        Czego dana uczyla go na tych szkoleniach?
    • mirmilek goldbaum - gratulacje 04.03.05, 10:17
      ty sam jeden (no moze z niewielka pomoca), a zalatwiles ich wszystkich na cacy :D
      • j-k gratuluje spostrzegawczosci, mirmil 04.03.05, 10:22
        bo jakos nie zauwazylem.
        podrzuc jakas nowa rezolucje ONZ.
        moze o ochronie fok w Canadzie?
        • mirmilek goldbaum - gratulacje! 04.03.05, 10:30
          jotka, twoja zwykla zlosliwosc oraz proba sprowokowania mnie nie przesloni
          faktu, ze cie goldbaum rozlozyl na lopatki.

lezysz na forumowych deskach i kwiczysz, archidoktorze :D
          • j-k mimo usilnych staran 04.03.05, 10:35
            i sporego intelektualnego wysilku - nie moge zauwazyc w czym i jak...

ale to hiba ten MUR w Izraelu mi choryzont przeslania?

PS. jakas mapke podeslac?

• mirmilek goldbaum - gratulacje!! 04.03.05, 10:39

• j-k dobrze, mirmil, prowokowac Cie po co? 04.03.05, 10:45
                pojecia o strukturze wladzy w Stanach Zjednoczonych nie masz za grosz
                z Izraelem podobnie.
                jezyk polityki i polotologii jest Ci tez obcy.
                - to tyle uwag merytorycznych.

poza tym, milo sie z Toba rozmawia.
                masz tu troche o Iranie...
                moze Ci to pomoze.
                www.foreignaffairs.org/20050301faessay84204/kenneth-pollack-ray-takeyh/taking-on-tehran.html
                • mirmilek goldbaum - gratualcje!!! 04.03.05, 10:56

• j-k mirmil, automatyczna sekretarka Ci sie zaciela? 04.03.05, 11:05
                    n/t.
                    • mirmilek goldbaum - gratulacje!!!! 04.03.05, 11:20

:)))))))))))))))))))))))))))))
                      • j-k nie wiem dlaczego "archi" 04.03.05, 11:25
                        ale leze zawsze chetnie - zwlaszcza z jakas piekna arabeczka.

masz tu podzial West Bank / Zachodniego Brzegu miedzy Izraela palestyne:
                        (a rewolucje ONZ w sprawie Izraela wrzuc do kosza - bo to kupa smiecia).
                        www.sunship.com/mideast/info/maps/west-bank-2003-map.jpg
      • goldbaum dzieki, dzieki ale naprawde nie ma za co. 04.03.05, 18:20
        Nic wlasciwie nie zrobilem. Tylko przecieralem oczy i nadziwic sie nie moglem
        ze akurat chemiczny jasiu i MK z takim cieplem wyrazali sie o muzulmanach,
        jakby to byli najzwyklejsi, najzupelniej normali ludzie a nie krwiozercze
        bestie mordujace gdzie i kogo tylko moga.

"Po co arabowie mieliby chciec wymordowac zydow?"

Jak ta antysemicka wypowiedz pogodzic z wizerunkiem muzulmanskich bestii, ktory
        z takim mozolem od lat buduje tutaj dana & Co.?
        Przeciez oni morduja masowo juz w wieku 5 lat, knuja i podzynaja gardla bez
        powodu a taki MK pyta jak jakas blondynka "Po co arabowie mieliby chciec
        wymordowac zydow?"

I J.K. mu wtoruje twierdzac, ze jak sie robi z nimi interesy to oni nie morduja.
        Toz to prawdziwa recepta na Irak, Afganistan i Palestyne!

Chemiczny jasiu na gubernatora Iraku! Albo co najmniej na gubernatora Izraela...

:-)

jak ta antysemicka
        • i-love-2-ski Re: dzieki, dzieki ale naprawde nie ma za co. 04.03.05, 18:24
          goldbaum napisał:

> Nic wlasciwie nie zrobilem. Tylko przecieralem oczy i nadziwic sie nie moglem
          > ze akurat chemiczny jasiu i MK z takim cieplem wyrazali sie o muzulmanach,
          > jakby to byli najzwyklejsi, najzupelniej normali ludzie a nie krwiozercze
          > bestie mordujace gdzie i kogo tylko moga.
          >
          > "Po co arabowie mieliby chciec wymordowac zydow?"
          >
          > Jak ta antysemicka wypowiedz pogodzic z wizerunkiem muzulmanskich bestii, ktory
          >
          > z takim mozolem od lat buduje tutaj dana & Co.?
          > Przeciez oni morduja masowo juz w wieku 5 lat, knuja i podzynaja gardla bez
          > powodu a taki MK pyta jak jakas blondynka "Po co arabowie mieliby chciec
          > wymordowac zydow?"
          >
          > I J.K. mu wtoruje twierdzac, ze jak sie robi z nimi interesy to oni nie morduja
          > .
          > Toz to prawdziwa recepta na Irak, Afganistan i Palestyne!
          >
          > Chemiczny jasiu na gubernatora Iraku! Albo co najmniej na gubernatora Izraela..
          > .
          >
          > :-)
          >
          > jak ta antysemicka

moze powinnismy te wszystkie syjonistyczne milosne wpisy,zamienic na
          antysyjonistyczne i zobaczyc jak dlugo prztrwaja. sczegolnie fredkowe i
          krasulowe sazniste wypowiedzi,w ktorych nalezaloby pozamieniac slowa arab z
          zydem i czekac?mozna sie pobawic, w kopiowanie i prosta zamiane slow.
          • goldbaum Re: dzieki, dzieki ale naprawde nie ma za co. 04.03.05, 18:26
            Juz tego probowalem. Wtedy to jest "antysemityzm" i jest natychmiast wycinane
            przez administracje.
            • j-k zawsze Ci mowilem, ze sie ponizasz 04.03.05, 18:30
              pisujac na forum prozydoskiej GW i klekajac na kolanach przed adminami.
              pora chyba zmienic forum?

I powiedz jeszcze, temu trybunalowi w HADZE za zabicie 100 tys czeczencow.
              tylko dobrze wiesz, ze sedziowie tego trybunalu, tego nie zrobia, gdyz to
              EUROPEKSKIE DZIWKI i boja sie ze Putin zakreci im kurek z gazem i bedzie zimna
              pupa...

• j-k korekta: - Powinni wsadzic Putina 04.03.05, 18:32
                ten fragment wypadl.
                • goldbaum Re: korekta: - Powinni wsadzic Putina 04.03.05, 18:56
                  j-k napisał:

> ten fragment wypadl.

razem ze sztuczna szczeka?
                  • j-k nie, razem z jego kurkiem z gazem dla Europy n/t 04.03.05, 18:58
              • i-love-2-ski Re: zawsze Ci mowilem, ze sie ponizasz 04.03.05, 18:34
                j-k napisał:

> pisujac na forum prozydoskiej GW i klekajac na kolanach przed adminami.
                > pora chyba zmienic forum?
                >
                > I powiedz jeszcze, temu trybunalowi w HADZE za zabicie 100 tys czeczencow.
                > tylko dobrze wiesz, ze sedziowie tego trybunalu, tego nie zrobia, gdyz to
                > EUROPEKSKIE DZIWKI i boja sie ze Putin zakreci im kurek z gazem i bedzie zimna
                > pupa...
                >

amerykanskie dziwki tez tego nie zrobia,gdyz wtedy nasza walka z
                terrorystami,podlegalaby zaskarzeniu w tym samym trybunale,nie mowic juz ,ze
                nasz pan busz mowi w samych superlatywach o putinie. nie badz taki cwany
                jasio,bo ci to nie wychodzi.
                • j-k Re: zawsze Ci mowilem, ze sie ponizasz 04.03.05, 18:37
                  alez to nie do Ciebie Kochanie. Co mi wychodzi, dziewcze Drogie,
                  to sie nie martw - nie da kotki takie psotki.

Przypominam tylko goldbaumowi, ze jest na niewlasciwym, prozydoskim forum
                  i zeby wreszcie zachowal sie jak mezczyzna i opuscil lokal,
                  ktory mu sie nie podoba.
                  • i-love-2-ski Re: zawsze Ci mowilem, ze sie ponizasz 04.03.05, 18:41
                    j-k napisał:

> alez to nie do Ciebie Kochanie. Co mi wychodzi, dziewcze Drogie,
                    > to sie nie martw - nie da kotki takie psotki.
                    >
                    > Przypominam tylko goldbaumowi, ze jest na niewlasciwym, prozydoskim forum
                    > i zeby wreszcie zachowal sie jak mezczyzna i opuscil lokal,
                    > ktory mu sie nie podoba.

nie tancz na linie tylko odpowiedz na pytanie. a co do opuszczenia forum to ty
                    to tez mozesz zrobisz,chyba za slaby jestes aby tu za wykidajle
                    robic,nieuwazasz? strac ten patronizujacy ton bo to troche pachnie podeszlym
                    wiekiem,gdzie dziadki tylko siedza i gderaja na siebie,bo nikogo innego juz nie
                    znosza.my sami wiemy co mamy robic i na pewno ciebie o rade prosic nie bedziemy
                    slonko, a teraz w tyl zwrot i tancz flamenco,tylko sie nie zip.
                    • j-k Re: zawsze Ci mowilem, ze sie ponizasz 04.03.05, 18:43
                      zdradze Ci w tajemnicy, Kochanie, ze wystarczylyby 3 moje telefony
                      i nickow, "mirmil" i "goldbaum" by tu na tym forum nie bylo...

moja wspanialomyslnosc nie zna jednak granic, gdyz mieloczy nie zamierzam
                      dokuczac administracyjnie. Wole sie z nimi pobawic, jak kot z myszka.
                      • i-love-2-ski Re: zawsze Ci mowilem, ze sie ponizasz 04.03.05, 18:48
                        j-k napisał:

> zdradze Ci w tajemnicy, Kochanie, ze wystarczylyby 3 moje telefony
                        > i nickow, "mirmil" i "goldbaum" by tu na tym forum nie bylo...
                        >
                        > moja wspanialomyslnosc nie zna jednak granic, gdyz mieloczy nie zamierzam
                        > dokuczac administracyjnie. Wole sie z nimi pobawic, jak kot z myszka.

co ty powiesz,juz kiedys tak straszyles abe. ladnie to tak jasiu,zawiodles mnie.
                        w dodatku nie odpowiedziales na pytanie.
                        • j-k to wszystko w granicach prawa 04.03.05, 18:55
                          a zatem nie nazywa sie to straszeniem, a tylko przywolywaniem do porzadku.
                          przypominam , ze fora GW sa formi prywatnymi.
                          • i-love-2-ski Re: to wszystko w granicach prawa 04.03.05, 19:06
                            j-k napisał:

> a zatem nie nazywa sie to straszeniem, a tylko przywolywaniem do porzadku.
                            > przypominam , ze fora GW sa formi prywatnymi.

nie mow jasio,a mowiles juz to fredkowi,krasuli,arapowi i innym guciatkom? znowu
                            cos przetanczylam cholerka jasna.
                      • i-love-2-ski Re: zawsze Ci mowilem, ze sie ponizasz 04.03.05, 18:54
                        j-k napisał:

> zdradze Ci w tajemnicy, Kochanie, ze wystarczylyby 3 moje telefony
                        > i nickow, "mirmil" i "goldbaum" by tu na tym forum nie bylo...
                        >
                        > moja wspanialomyslnosc nie zna jednak granic, gdyz mieloczy nie zamierzam
                        > dokuczac administracyjnie. Wole sie z nimi pobawic, jak kot z myszka.

o jeszcze zapomniales o fredku,guciu,arapie i innych co sie tu popisuja co
                        dzien, moze dolacz sucha,bo wyschla kompletnie z weny tworczej. oj jasio zrob
                        cos z forum.
                        • j-k Re: zawsze Ci mowilem, ze sie ponizasz 04.03.05, 18:56
                          pozwol , ze ja bede sie zajmowal moimi "przyjaciolmi".

Ty zajmij sie swoimi.
                          masz w koncu od tego netetykiete i adminow.
                          • i-love-2-ski Re: zawsze Ci mowilem, ze sie ponizasz 04.03.05, 19:07
                            j-k napisał:

> pozwol , ze ja bede sie zajmowal moimi "przyjaciolmi".
                            >
                            > Ty zajmij sie swoimi.
                            > masz w koncu od tego netetykiete i adminow.

ale nie mam twoje sluchawki,musi byc niechybnie zlota.
            • i-love-2-ski Re: dzieki, dzieki ale naprawde nie ma za co. 04.03.05, 18:31
              goldbaum napisał:

> Juz tego probowalem. Wtedy to jest "antysemityzm" i jest natychmiast wycinane
              > przez administracje.

najlepiej wtedy cytowac rozmowce, to i on "po pysku" dostanie. tak dzieje sie
              np. z obrazaniem religii,postaci,narodow,ktore pewna grupa ludzi robi na forum
              24/7. ciekawe,ze to nie nazywa sie szerzeniem rasizmu (dosyc jest to jasne), nie
              mowie o personalnych atakach na niektore nicki,ktore tu bezkarnie wielu
              robi,lamiac regulamin forum non-stop. oczywiscie zawsze swoj tlusty paluch
              wskazuja na innych,no bo jak wiadomo nikt swej winy nigdy nie dojrzy. to forum
              poprostu spsialo zupelnie,a pewne nicki robia wszystko,aby wlasnie taki poziom
              mialo.
              • suha_arafat rachel. rachel 04.03.05, 18:42
                nasz kalif sie przewraca w grobie, gdziez twa skromnosc?
                zostaw pouczanie tym co nalezy rachel albo do raju nie dojdziesz
                pamietasz "calujacego pupcie" , tez pouczal, calkiem jak ty rachel
                kalif jest niespokojny
                badz dobra, pozwol innym myslec
                nie pamietasz jak nasz maz na zycie zarabial, niczego sie wstdzil, nawet
                zydowskiego mienia, sluz dobrze jego pamieci,
                rachel badz skromna bedziesz zbawiona
                allah sie martwi o ciebie
                Niech zyje Abu Amar!
    • atp1 Re: Coraz wiecej antysemitow na forum 04.03.05, 11:18
      Jakos ci nieliczni frajerzy probuja sie bronic.
      Cytuje z pamieci" kiedy ktos przyjdzie podpalic twoj dom,
      Ten,w ktorym mieszkasz, Polske!
      Kiedy rzuca przed siebie grom,
      Kiedy runa zelaznym wojskiem,
      Ty ze snu, podnoszac skron
      Stan u drzwi!
      Bagnet na bron!"

No widzicie nawet mi sie udalo i to po tylu latach!!!
    • i-love-2-ski robimy eksperyment 04.03.05, 19:24
      dragger napisał:

> > Tak jakby arabowie lub muzulmanie byli calkiem normalnymi ludzmi. Tak jak
      > by
      > > nie byli krwiozerczymi bestiami mordujacymi bez powodu, ze slepej zadzy
      > > mordowania niewiernych....
      >
      > Arabowie to CIEMNOTA. Glebokie dno cywilizacji... Prosze mnie tu nie kasowac (d
      > rogi moderatorze), bo wbrew pozorom nie jest to rasistowska wypowiedz. Ich ciem
      > nota i analfabetyzm nie wynika z rasy - wynika ze stagnacji w jakiej od 1000 la
      > t znajduje sie ich cywilizacja. Do czego w duzej mierze religia sie tez przyczy
      > nila.

kropko zamienie slowo " arabowie" na "zydzi" i zobaczymy jak dlugo post
      wytrzyma. w koncu jak ktos jawnie sie przyznaje do rasizmu,zabronionego na tym
      forum, tzn uwaza,ze jest ponad regulaminem GW,gdyz wielki Bog nadal mu taka
      misje do wypelnienia. a wiec zaczynamy:

cytat draggera z zamiana slowa arab na zyd.

Zydzi to CIEMNOTA. Glebokie dno cywilizacji... Prosze mnie tu nie kasowac (d
      > rogi moderatorze), bo wbrew pozorom nie jest to rasistowska wypowiedz. Ich ciem
      > nota i analfabetyzm nie wynika z rasy - wynika ze stagnacji w jakiej od 1000 la
      > t znajduje sie ich cywilizacja. Do czego w duzej mierze religia sie tez przyczy
      > nila.
      • goldbaum eksperyment sie powiodl 07.03.05, 09:30
        bo obiekt eksperymentu byl przygotowany. Zawsze tak jest.

Gdybys cos takiego zrobila bez przygotowania, to tego watku dawno by tu nie
        bylo.
        • dana33 Re: eksperyment sie powiodl 07.03.05, 10:31
          hahahaha, ale sie usmialam.... "eksperyment" sie powiodl, bo wszyscy, wlacznie
          z kropka pewnie z krzesla spadli ze smiechu.... "Zydzi to CIEMNOTA. Glebokie
          dno cywilizacji" .............. nu, nie moge.....
    • j-k poprawka: nie od 1000, lecz tylko od 500 lat n/t 04.03.05, 19:27
      • i-love-2-ski Re: poprawka: nie od 1000, lecz tylko od 500 lat 04.03.05, 19:28
        a moze od 2000,ale ja chcialam wiernie skopiowac naszego wielkiego humaniste
        draggera. on w koncu zna historie rasizmu,ja to tylko pomieniam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka