Dodaj do ulubionych

"Islam jest potrzebny aby arabowie przejeli wladze

30.04.05, 17:25
nad ludzkoscia..."

www.eurojihad.org/displayarticle339.html
To nie moje slowa - to slowa napisane w artykule ktory pojawil sie dzis na polskim portalu muzulmanskim!!!!!!!!

porazajace??? dla mnie tak....

komus sie kojarzy nazizm???

smiac sie czy sie bac???
Obserwuj wątek
    • i-love-2-bike Re: "Islam jest potrzebny aby arabowie przejeli w 30.04.05, 17:33
      marcus_crassus napisał:

> nad ludzkoscia..."
      >
      > www.eurojihad.org/displayarticle339.html
      > To nie moje slowa - to slowa napisane w artykule ktory pojawil sie dzis na pols
      > kim portalu muzulmanskim!!!!!!!!
      >
      > porazajace??? dla mnie tak....
      >
      > komus sie kojarzy nazizm???
      >
      > smiac sie czy sie bac???

dla wielu ty i twoi przyjaciele,ktorych popierasz kojarza sie z nasizmem i
      slepym rasismem,wiec jak widzisz mecenasie wszystko mozna dowolnie interpretowac.
      • ed_ Re: "Islam jest potrzebny aby arabowie przejeli w 30.04.05, 17:38
        Chyba tylko dla takich niedouczonych kucharek z NY jak ty. Przeczytaj w
        encyklopedii znaczenie słów Rasizm i faszyzm. Może coś zrozumiesz.
        • marcus_crassus tutaj nie trzeba interpretacji - wala wprost 30.04.05, 17:41
          wylozyli jak na dloni
          • i-love-2-bike Re: tutaj nie trzeba interpretacji - wala wprost 30.04.05, 17:47
            marcus_crassus napisał:

> wylozyli jak na dloni
            >
            no to wyrazili sie jasniej niz inni,ktorzy broniac falszywie demokracji owijaja
            slowe slowa w hourseshit.
          • schlaugbaum Re: tutaj nie trzeba interpretacji - wala wprost 01.05.05, 06:35
            marcus_crassus napisał:

> wylozyli jak na dloni
            >

A to ladne kwiatki , tylko dlaczego cenzura kasuje moje watki?
        • i-love-2-bike Re: "Islam jest potrzebny aby arabowie przejeli w 30.04.05, 17:43
          ed_ napisał:

> Chyba tylko dla takich niedouczonych kucharek z NY jak ty. Przeczytaj w
          > encyklopedii znaczenie słów Rasizm i faszyzm. Może coś zrozumiesz.

a po co mam czytac edku,to dobre dla was ja gotuje i podziwiam tych co chca tu
          blysnac zlotym zebem wiedzy i humoru.
      • dragger ilove - na powaznie 30.04.05, 18:12
        i odkladajac dawne swary na chwile chociaz na bok - powiedz Ty mi CO jest w serwisie eurojihad nazistowskiego/rasistowskiego ?? Czy widzialas tam jedna nieprawdziwa informacje? Widzialas tam jakis szczegolnie stronniczy komentarz do FAKTOW?

Co jest rasistowskiego w pokazywaniu 'kultury' arabskiej? Zwlaszcza ze 99% tych artykulow to nie sa zadne komentarze, tylko gole fakty...
        • i-love-2-bike Re: ilove - na powaznie 30.04.05, 18:19
          dragger napisał:

> i odkladajac dawne swary na chwile chociaz na bok - powiedz Ty mi CO jest w ser
          > wisie eurojihad nazistowskiego/rasistowskiego ?? Czy widzialas tam jedna niepra
          > wdziwa informacje? Widzialas tam jakis szczegolnie stronniczy komentarz do FAKT
          > OW?
          >
          > Co jest rasistowskiego w pokazywaniu 'kultury' arabskiej? Zwlaszcza ze 99% tych
          > artykulow to nie sa zadne komentarze, tylko gole fakty...
          >

no dobrze chlpcze odpowiedm ci raz niech strace. po pierwsze nie czytuje
          funjihad.com,bo to nic innego tylko zboczona wizja jakiegos oszoloma,ktory nie
          ma nawet na tyle odwagi ,aby przetlumaczone z roznych zrodel artyluly na jeden
          temat podpisac wlasnym nazwiskiem.o tym,ze ma weza w kieszeni i reklamuje co
          chwila swoj portal za darmo zachwalajac go na FS to juz nawet nie wspomne. po
          drugie zadna prasa nie jest obiektywna,jak bym chciala ci tu cytowac tylko
          wydruki z KKK,to tez bys zmienil zdanie o moim swiatopogladzie. 6 miliardow
          ludzi wypowiada co chwile zdanie na rozne tematy i pozwol,ze ja bede stosowala
          moje ktyteria kto jest wiarygodny, a kto pajacuje.
          • dragger Re: ilove - na powaznie 30.04.05, 18:33
            > no dobrze chlpcze odpowiedm ci raz niech strace. po pierwsze nie czytuje
            > funjihad.com,bo to nic innego tylko zboczona wizja jakiegos oszoloma

z calym szacunkiem - skad wiesz, jak nie czytujesz?

> nie
            > ma nawet na tyle odwagi ,aby przetlumaczone z roznych zrodel artyluly na jeden
            > temat podpisac wlasnym nazwiskiem.

Bo podpisanie sie pod cudzym artykulem to chyba byloby swinstwo, nie??

> o tym,ze ma weza w kieszeni i reklamuje co
            > chwila swoj portal za darmo zachwalajac go na FS to juz nawet nie wspomne.

I dobrze ze nie wspomnisz, bo to po pierwsze nie na temat (pytalem co jest rasistowskiego/faszystowskiego w tym portalu) a po drugie byloby obludne, bo takiego pasyfa nie tepilas za jego wszechobecne panstwozla, ktore bylo CZYSTO komercyjnym przedsiewzieciem...

Tak wiec dalej mam wrazenie, ze rzucasz sie tutaj troche za ostro... Zarzuty wydaja sie - poki co - bezpodstawne. I wynikajace bardziej z twoich osobistych emocji wobec marcusa niz z oceny merytorycznej zawartosci eurojihad...

PS. Nie pisz do mnie kobieto "chlopcze" jak sile sie na kulture, bo mnie prowokujesz. TY prowokujesz.
            • i-love-2-bike Re: ilove - na powaznie 30.04.05, 18:42
              dragger napisał:

> > no dobrze chlpcze odpowiedm ci raz niech strace. po pierwsze nie czytuje
              > > funjihad.com,bo to nic innego tylko zboczona wizja jakiegos oszoloma
              >
              > z calym szacunkiem - skad wiesz, jak nie czytujesz?
              >
              > > nie
              > > ma nawet na tyle odwagi ,aby przetlumaczone z roznych zrodel artyluly na
              > jeden
              > > temat podpisac wlasnym nazwiskiem.
              >
              > Bo podpisanie sie pod cudzym artykulem to chyba byloby swinstwo, nie??
              >
              >
              > > o tym,ze ma weza w kieszeni i reklamuje co
              > > chwila swoj portal za darmo zachwalajac go na FS to juz nawet nie wspomne
              > .
              >
              > I dobrze ze nie wspomnisz, bo to po pierwsze nie na temat (pytalem co jest rasi
              > stowskiego/faszystowskiego w tym portalu) a po drugie byloby obludne, bo takieg
              > o pasyfa nie tepilas za jego wszechobecne panstwozla, ktore bylo CZYSTO komercy
              > jnym przedsiewzieciem...
              >
              > Tak wiec dalej mam wrazenie, ze rzucasz sie tutaj troche za ostro... Zarzuty wy
              > daja sie - poki co - bezpodstawne. I wynikajace bardziej z twoich osobistych em
              > ocji wobec marcusa niz z oceny merytorycznej zawartosci eurojihad...
              >
              > PS. Nie pisz do mnie kobieto "chlopcze" jak sile sie na kulture, bo mnie prowok
              > ujesz. TY prowokujesz.

mowie jak chce i do kogo chce,a prowokacja to tak samo sliskie slowo jak i te
              twoje dywagacje na temat,czy nie. w dyskusji moj drogi trzeba rozumiec strone
              przeciwna a nie stawiac jej dzieciece warunki do rozpoczecia konwersacji i
              formatu jaki TY akceptujesz,bo to nikogo z nas nie interesuja poza paroma
              oszolomami co sa tu tylko po to aby sie poboksowac.a co rzucania sie to poczytaj
              siebie zanim ladujesz kamieniami w drugich,bo co wpis to rzadania albo
              bluzgietki. i ostatnia rada,nie zmuszaj sie do czytania kogos,kogo pogladow
              zupelnie nie akceptujesz lub kto cie drazni,to powoduje jedynie wymiane inwektyw
              a nie opinii. a chlopcem jestes dla mnie,skoro ty o mnie wyraziles sie jako
              starej babie,czyzbys zapomnial:))
              • dragger Slonce :] 04.05.05, 15:31
                > przeciwna a nie stawiac jej dzieciece warunki do rozpoczecia konwersacji i
                > formatu jaki TY akceptujesz,bo to nikogo z nas nie interesuja poza paroma
                > oszolomami

O co Ci chodzi? O to, ze dyskusje zaczynam od zadania pytan o podstawowe zalozenia?? Ja wiem ze "Was" to boli - bo zmusza do wykazania, ze Wasze poglady sa wewnetrznie sprzeczne...

Kochana Stara Babo ;-) (raz nazwalem Cie durna baba, kiedy indziej - ze jestes dla mnie zbyt zaawansowana wiekiem ;-) nigdy nie polaczylem tego - afair - w jeden epitet). KAZDY system pogladow mozna rozbic na zestaw zalozen podstawowych - wartosci w ktore sie wierzy, a ktorych nie sposob dalej udowadniac (na przyklad prawo do godnosci czlowieka). Na to nastepnie mozna nalozyc zestaw implikacji - wnioskow, wyciaganych na podstawie tych podstawowych zalozen.

To do czego ja zawsze zmierzam w dyskusji to ustalenie najpierw tych wstepnych zalozen tak, zebysmy sie ZGODZILI co do nich. Bo bez takiej zgody nie ma sensu dyskutowac.
          • manny_ramirez do rachelki i reszty towarszystwa wzajemnej adorac 30.04.05, 23:40
            to chyba jednak blizsze jest idei nietolerancji, rasizmu, czy
            tez "warmongering" i nienawisci niz cokolwiek eurojihad publikuje

www.islam-in-poland.org/index.php/weblog/more/o_arabach_bez_islamu_o_rzeczywistej_ich_sytuacj
            i/

I to pisza Polacy i kaza rozsylac znajomym

Zycze milego wspolzycia z podobnie "tolerancyjnymi" wyznawcami
            • marcus_crassus manny,musisz zrozumiec jedna rzecz 01.05.05, 00:05
              glupcy na swiecie byli sa i beda. i nikt ani nic tego nie zmieni.

dlatego mamy taka partie jak samoobrone, mamy stana tyminskiego, mamy strangera z celtami etc...

tak po prostu jest - nie kazdy moze urodzic sie ze zdolnoscia myslenia.mamy wiec na forum splita - Twoj stosunek do niego jest Twoja sprawa - dla mnie to kawal scierwa - bo scierwem jest kazdego gowno ktore nienawidzi kogos "dla zasady". zawsze takim scierwem gardzilem i gardzic bede.

rachelka to zas wracajac do mojego ulubionego jezyka - glupi prostacki kmiot.baba nie ma z kim chyba pogadac w stanach.wlazi na kazdy watek zeby dorzucic swoje trzy grosze.ni to madrze niz zabawnie.

argumentow to grono nie ma zadnych - widzisz powyzej - tresci nazistowskie ;))) no spojrz ;))) a potem ten tluk mowi ze nie wie bo nie czyta - to sa te tresci nazistowskie czy nie - przeciez to parodia intelektualna.

niestety manny - glupcy na swiecie beda zawsze istnieli i nic sie na to nie poradzi - lepiej nawet nie marnowac czasu na dyskusje z glupkiem - pomysl sobie z iloma milionami glupkow musialbys gadac jesli chcialbys z kazdym glupkiem pogadac.

spojrz na takiego szlagbauma - w USA bezrobocie 5%,wzrost gospodarczy 4% - a w niemczech wzrost gospodarczy jakos w granicach 0 ;) a bezrobocie 12 - i co???

i on nadal uwaza ze szreder jest madry eheh a Bush glupi.

glupcy sa jakby elementem ubocznym rozwoju naszej cywilizacji, wszystko jak sie rozwija produkuje jakies substancje uboczne.dopoki rola glupcow i ich "sila" sprowadza sie do rzucajacego sie na forum GW splita, wlazacej zeby tylko cokolwiek powiedziec rachelki ktora cierpi na chroniczny brak zainteresowania swoja osoba i ktorej zycie zaczelo sie juz obracac wokol znajomosci z forum GW,strangera ktorego faworyci polityczni osiagaja jakies smieszne rezutaty etc mozna uznac ze wszystko jest OK :)))

a na szczescie ludzkosc w ogolnosci zawsze mam wrazenie w koncu wybiera sluszne rozwiazania i w koncu wszystko sie dobrze konczy - wiec idee glupcow i ich poglady na szczescie tak jak zyly tak zdechna na forum GW :)

ot i wszystko
              :)
              • i-love-2-bike Re: manny,musisz zrozumiec jedna rzecz 01.05.05, 00:41
                marcus_crassus napisał:

> glupcy na swiecie byli sa i beda. i nikt ani nic tego nie zmieni.

brawo markus za pisanie o sobie

>
                > dlatego mamy taka partie jak samoobrone, mamy stana tyminskiego, mamy strangera
                > z celtami etc...
                >
                >
                > l scierwa - bo scierwem jest kazdego gowno ktore nienawidzi kogos "dla zasady".
                > zawsze takim scierwem gardzilem i gardzic bede.

brawo markus wypisz wymaluj twoj portret

>
                > rachelka to zas wracajac do mojego ulubionego jezyka - glupi prostacki kmiot.ba
                > ba nie ma z kim chyba pogadac w stanach.wlazi na kazdy watek zeby dorzucic swoj
                > e trzy grosze.ni to madrze niz zabawnie.

dziekuje markus za czytanie

>
                > argumentow to grono nie ma zadnych - widzisz powyzej - tresci nazistowskie ;)))
                > no spojrz ;))) a potem ten tluk mowi ze nie wie bo nie czyta - to sa te tresci
                > nazistowskie czy nie - przeciez to parodia intelektualna.

raczej zdrowe podejscie,nie czytam prymitywnego scierwa,tym bardziej
                redagowanego przez ciebie,poprostu ustosunkowuje sie do twojego zdania, to
                wystarczy.czlowiek chyba musi miec jakis niedobor skladnikow mineralnych w
                glowie,aby te twoja strone kretynizmow przerabiac. to dobre dla manny a nie dla
                mnie.
                >

>
                • marcus_crassus rachelka-mala sugestia 01.05.05, 08:08
                  jesli czujesz misje ze musisz ustosunkowac sie do kazdego postu na forum GW to cie informuje - nie musisz.
                  • i-love-2-bike Re: rachelka-mala sugestia 01.05.05, 22:08
                    marcus_crassus napisał:

> jesli czujesz misje ze musisz ustosunkowac sie do kazdego postu na forum GW to
                    > cie informuje - nie musisz.
                    >

napisz duzymi literami,bo slabo slysze.
              • manny_ramirez Re: manny,musisz zrozumiec jedna rzecz 01.05.05, 00:42
                marcus_crassus napisał:

>
                > tak po prostu jest - nie kazdy moze urodzic sie ze zdolnoscia myslenia.mamy
                wie
                > c na forum splita - Twoj stosunek do niego jest Twoja sprawa - dla mnie to
                kawa
                > l scierwa - bo scierwem jest kazdego gowno ktore nienawidzi kogos "dla
                zasady".
                > zawsze takim scierwem gardzilem i gardzic bede.
                >

marcus tak dla gwoli scislozci popelniasz tu ten sam blad co zarzucasz splitowi
                potepiasz go i "takich jak on" takze z "zasady" przeciez
                • manny_ramirez swoja droga 01.05.05, 00:43
                  bardzo zajety jestem ostatnio, malo mam czasu, rozumiesz o co chodzi
                  • marcus_crassus jasne 01.05.05, 08:06
                    ps-nie-zobacz chocby notke ktora dodalem do tego artykulu - split po prostu jest prymitywnym antysemita - ma cos do zydow bo sa zydami.dla mnie to scierwo.kawal smiedzacej padliny.nie mam z takim prymitywizmem nic wspolnego - nie potepiam tych ludzi dlatego ze sa muzulmanami albo arabami - ale dlatego ze maja taki system wartosci i takie poglady.

przyklad - nie potepial bym za faszyzm kazdego niemca - tylko faszyste - niewazne czy bylby Niemcem, Polakiem czy Hindusem - z prostej zasady - uwazam ze "nie ma tolerancji dla wrogow tolerancji".w tym co prezentuje nie ma ani odrobiny nienawisci do kogokolwiek dlatego ze jest muzulmaninem albo arabem - moja niechec dotyczy jedynie ludzi ktorzy prezentuja pewne poglady - laczac je niestety z tymi pierwszymi rzeczami.

spojrz na to

fakty.interia.pl/news?inf=618413
                    to samo ugrupowanie kilka dni temu napadlo na brytyjskiego polityka ktory prowadzil kampanie w dzielnicy muzulmanskiej. zaatakowalo jego ludzi a muzulmanom ktorzy glosuja grozilo smiercia - bo glosowanie jest "niemuzulmankie" i to grzech.a tutaj tekst "muzulmanie za pokojem" - pokoj w wykonaniu AKURAT TYCH MUZULMANOW to pokoj grobowy.

ale mi chodzi o poglady - nie o cechy takie jak narodowosc albo wiara

nie sadze zebym musial mowic wiecej o tym - nie sadze zebys nie zrozumial
    • duralex Re: "Islam jest potrzebny aby arabowie przejeli w 30.04.05, 18:31
      A co za różnica - przerobić świat na meczety czy bary Mc Donalda?
      W pierwszej wersji jest przynajmniej odrobina idealizmu.
    • aaki Re: "Islam jest potrzebny aby arabowie przejeli w 30.04.05, 18:36
      jestem że tak powiem wstrząśnięty panie mecenasie
      • i-love-2-bike Re: "Islam jest potrzebny aby arabowie przejeli w 30.04.05, 18:43
        aaki napisała:

> jestem że tak powiem wstrząśnięty panie mecenasie

tylko nie trzes sie za dlugo bo to moze prowadzic do nieodwracalnych zmain w
        mozgu,i tylko patrzec a i ty zalozysz tu konkurencyjny portal, ze swoimi wolnymi
        tlumaczeniami na tematy luzne.
        • aaki nie, nie założę 30.04.05, 19:24
          jestem na to za leniwy i zbyt mało pryncypialny ;-)
          • i-love-2-bike Re: nie, nie założę 30.04.05, 19:41
            aaki napisała:

> jestem na to za leniwy i zbyt mało pryncypialny ;-)

a moze nie masz tak fajnych pomyslow jak nasz mecenas i wszystko zwalasz na swa
            opieszalosc? znamy takich wykretasow:))
            • aaki Re: nie, nie założę 30.04.05, 22:27
              mecenasowi nikt i nic nie dorówna
              • i-love-2-bike Re: nie, nie założę 30.04.05, 23:50
                aaki napisała:

> mecenasowi nikt i nic nie dorówna

e tam manius tez potrafi,tylko on skromny i zakompleksiony, a o ciezko chorym
                meerkacie vel schlaugbaumie to juz nie wspomne. kiepso pisze po angielsku ale
                leb nie od parady ma toto. nadaje sie swietnie do tej fungazetki o
                prawdzie,tolerancji i miedzynarodowych bs.
          • schlaugbaum Patrzcie a aaki islamski wieszcz tu sie udziela 01.05.05, 20:52
            Za to nie ma w watkach o arabskim moedowaniu i gwalceniu niewinnych ludzi.
            • aaki zmien nicka na 01.05.05, 21:13
              shitbaum;potem pogadamy
            • schlaugbaum Re: Patrzcie a aaki islamski wieszcz tu sie ud 01.05.05, 21:18
              schlaugbaum napisał:

> Za to nie ma w watkach o arabskim moedowaniu i gwalceniu niewinnych lud
              > zi.

Patrzcie a aaki nic nie pisze o arabach co zamordowali i zgwalcili
              Angielke ?
              Aaki czy arabom wszystko wolno ?
              • aaki już napisano 01.05.05, 21:20
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23396112
    • yann17 Re: "Islam jest potrzebny aby arabowie przejeli w 04.05.05, 16:04

marcus_crassus napisał:

> nad ludzkoscia..."
      >
      > To nie moje slowa - to slowa napisane w artykule ktory pojawil sie dzis na
      pols
      >
      >
      >
      ----------------------------------------
      dlaczego Marcus tak manipulujesz?
      napisałes na swojej stronie:
      Ten tekst jest chyba najbardziej szokującym artykułem jaki został opublikowany
      przez polskich muzułmanów
      w rzeczywistosci jest to przedruk artykułu zamieszczonego przez

Syed Qutb'a w
      Islamic Future - No. 39 July - August 1994

nic w tym artykule nie ma szokujacego, a juz na pewno zawartych w nim tez nie
      można przyrównac do ideologii nazizmu

jakbyś chciał troche pogrzebac znalazbys podobne teksty fundamentalnych autorów
      chrzescijanskich lub swieckich przedstawicieli wspólczesnej radykalnej prawicy.

• wiri Re: "Islam jest potrzebny aby arabowie przejeli w 11.05.05, 18:42
        www.geocities.com/jean0989/
    • indris Przecież nawet w tym tekście... 04.05.05, 16:46
      ...jest napisane o przywództwie rozumianym moralnie, a nie o władzy. Muzułmanów
      jest obecnie ok miliarda, wobec 100 milionów Arabów, więc pretensje do
      panowania Arabów nawet nad obecnymi muzułmanami byłyby niepoważne.
      • marcus_crassus coooo??? przeczytales to w ogole???. 04.05.05, 23:09
        "Pod islamem, Arabowie po raz pierwszy w historii, odgrywali jakąś międzynarodową rolę. Mieli również potężne państwo, z którym musiały liczyć się państwa świata. Mieli wielką siłę, która niszczyła trony, podbijała imperia i powalała fałszywe, ignoranckie wierzenia, w celu przejęcia przywództwa nad ludzkością."

podbijanie imperiow?? obalanie tronow??? to o moralnosci??? oni to "moralnoscia" nazywaja?? u nas to sie agresja i podboj nazywa...
        • yann17 Re: coooo??? przeczytales to w ogole???. 04.05.05, 23:52
          niepotrzebnie się podniecasz Marcus, a w dodatkub by wzmocnic siłe swej
          argumentacji dopuszczasz się manipulacji, co dyskredytuje Ciebie i Twoja stronę
          • marcus_crassus sam sie dyskredytujesz 05.05.05, 19:05
            "To nie moje slowa - to slowa napisane w artykule ktory pojawil sie dzis na polskim portalu muzulmanskim!!!!!!!!"

to fredzlu artykul z portalu islam-in-poland.tam go wlasnie opublikowano.nie interesuje mnie czy to tekst wlasny czy tlumaczenie.

mam wrazenie ze naprawde masz 17 lat jesli w ogole odzywasz sie w tak zupelnie absurdalny sposob.

jak masz 17 lat to wracaj lepiej do szkoly, bo mi sie z gowniarzami naprawde nie chce gadac
          • wojo1111 Re: coooo??? przeczytales to w ogole???. 06.05.05, 05:49
            yann17 napisał:

> niepotrzebnie się podniecasz Marcus, a w dodatkub by wzmocnic siłe swej
            > argumentacji dopuszczasz się manipulacji, co dyskredytuje Ciebie i Twoja stronę

islamskie portale sie odezwaly , drazni ich Eurojihad ? Mowia prawde prosto z
            mostu ?
            To dobrze )))
        • mosiek.crappus Krasula sie znowu kompromituje 12.05.05, 03:11
          Indris napisał:
          "pretensje do panowania Arabów nawet nad obecnymi muzułmanami byłyby niepoważne"

A ty krasula cytujesz "pod islamem, Arabowie po raz pierwszy w historii".
          Czyli nie Arabowie panujący nad islamem, ale islam panujący nad Arabami.
          Ty rozumiesz co czytasz, fanatyku?
    • mosiek.crappus I kto to napisał? Prowokator? 12.05.05, 03:08
      To typ prowokacji a la Zarqawi, tylko na internecie.
      Nie sądzę, żeby w Polsce tacy szalńcy islamscy, ani żeby Arabom udało sie "rządzić światem". Ich jest bardzo nie wielu. Chyba mniej niz np Rosjan czy Japończyków.

A takie teksty mozna cytować u syjonistów - syjonisci chca przejąc kontrole nad swiatem. Chyba niedawno byli bliżej tego celu niż Arabowie kiedykolwiek.
    • kott2 Ukamieniowac kobiete to tak jakby przezyc orgazm 12.05.05, 08:55
      zaslyszane z forum islam.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23178774&a=23178774
    • samsone Re: "Islam jest potrzebny aby arabowie przejeli w 12.05.05, 09:54
      z przejeciem juz maja coraz bardziej problemy, w Sudanie nie bardzo im
      ludobojstwo wyszlo, w Kosowie choc ONZ i NATO i,m czynnie pomaga tez jakos maja
      problemy nie mowiac juz o Iraqu, gdzie codziennie musza conajmiej 50 swoich
      wspolwyznawcow zabic, aby wyzszosc rasy arabskiej udowodnic. W Libanie tez im
      sie cos nie udaje, zaniedlugo Liban bedzie pierwszym krajem na Bliskim Wschodzi
      wolny od Arabstwa.
      Krolowa Danii tez przed islamem ostrzega i ona moze sobie na to bezkarnie
      pozwolic. Pewien pastor norweski w Szwecji zyjacy nazwal Mahommeda nie tylko
      pedofilem ( bo o tym juz wszyscy wiedza ) ale tez seksualnym i ideologicznym
      zboczencem i jeszcze choc na niego szlachetni fatwe wydali , zyje.....
      • kott2 Islam jest potrzebny aby arabowie -pedofilia 12.05.05, 13:14
        samsone napisał:

> z przejeciem juz maja coraz bardziej problemy, w Sudanie nie bardzo im
        > ludobojstwo wyszlo, w Kosowie choc ONZ i NATO i,m czynnie pomaga tez jakos maja
        >
        > problemy nie mowiac juz o Iraqu, gdzie codziennie musza conajmiej 50 swoich
        > wspolwyznawcow zabic, aby wyzszosc rasy arabskiej udowodnic. W Libanie tez im
        > sie cos nie udaje, zaniedlugo Liban bedzie pierwszym krajem na Bliskim Wschodzi
        >
        > wolny od Arabstwa.
        > Krolowa Danii tez przed islamem ostrzega i ona moze sobie na to bezkarnie
        > pozwolic. Pewien pastor norweski w Szwecji zyjacy nazwal Mahommeda nie tylko
        > pedofilem ( bo o tym juz wszyscy wiedza ) ale tez seksualnym i ideologicznym
        > zboczencem i jeszcze choc na niego szlachetni fatwe wydali , zyje.....
        • hans2 Re: Islam jest potrzebny aby arabowie -pedofilia 15.05.05, 21:08
          kott2 napisał:

> samsone napisał:
          >
          > > z przejeciem juz maja coraz bardziej problemy, w Sudanie nie bardzo im
          > > ludobojstwo wyszlo, w Kosowie choc ONZ i NATO i,m czynnie pomaga tez jako
          > s maja
          > >
          > > problemy nie mowiac juz o Iraqu, gdzie codziennie musza conajmiej 50 swoi
          > ch
          > > wspolwyznawcow zabic, aby wyzszosc rasy arabskiej udowodnic. W Libanie te
          > z im
          > > sie cos nie udaje, zaniedlugo Liban bedzie pierwszym krajem na Bliskim Ws
          > chodzi
          > >
          > > wolny od Arabstwa.
          > > Krolowa Danii tez przed islamem ostrzega i ona moze sobie na to bezkarnie
          >
          > > pozwolic. Pewien pastor norweski w Szwecji zyjacy nazwal Mahommeda nie ty
          > lko
          > > pedofilem ( bo o tym juz wszyscy wiedza ) ale tez seksualnym i ideologicz
          > nym
          > > zboczencem i jeszcze choc na niego szlachetni fatwe wydali , zyje.....
    • dox1 Re: "Islam nie jest potrzebny 12.05.05, 21:30
      marcus_crassus napisał:

> nad ludzkoscia..."
      >
      > To nie moje slowa - to slowa napisane w artykule ktory pojawil sie dzis na pols
      >
      >
      >

Mozesz sie bac, ale wtedy bedziesz bal sie zawsze. Zeczywiscie taki jest cel
      islamu zalac Europe i SWIAT sa to wizje na setki lat, takie same jak KK. Religja
      dzieki niej modlicie sie do boga i dzieki niej czesto zawczesnie umieraja
      tysiace ludzi.
      • maretino Islam chce opanowac swiat tak jak kiedys faszyzm 15.05.05, 06:30
        marcus_crassus napisał:

> nad ludzkoscia..."
        >
        >
        >
        >

Bac sie i walczyc z nim
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka