Dodaj do ulubionych

do krystiana

06.05.05, 19:59
po co ty w to bagno wchodzisz,nie wiesz po co ona to robi i dajesz sie
wciagnac w te idiotyczna matnie? niektorych,a w sumie jak w moim przypadku
wszytkich zasluzonych ,nalezy omijac,gdyz nie dorosli do wymiany slow,tylko obleg.
Obserwuj wątek
    • krystian71 Re: do krystiana 06.05.05, 20:22
      to nie ja oglosilem bojkot.
      Bojkotowac , a raczej scigac bede po tym forum ja az do 10 tego pokolenia ,
      czyli jej potomstwo rowniez.
      I kazde klamstwo punktowac i sprowadzac do parteru.
      Czy ktos mnie moze zmusic bym kochal ja ,albo przynajmniej szanowal-taka
      zaklamana , zapuluta syjonistke.
      Te od 5 cio letnich masowych mordercow, czyli dzieci palestynskich ,do
      czestowania polskich dzieci nadgryzionymi pierozkami.Wybacz , ale na sama mysl
      bierze mnie na mdlosci.I stad chyba moja wscieklosc ,o ktorej wielokrotnie
      pisalem.
      Ze po tych calych transformacjach i dwukadencyjnych rzadach Sztolcmana polskie
      dzieci musza glodowac , lub musza byc czestowane obslinionymi przez Dane
      pierozkami.Czy to nie wstretne?
      Ueee, wracam za chwile...
      A czy jej kraj wydaje ci sie bardziej sympatyczny.
      Moze ktos mnie zmusi do polubienia go ?
      Nawet TY Rachelciu tego nie dokonasz.
      • j-k nie pieprz dziecie, po kotlecie...(a raczej bez.. 06.05.05, 20:27
        przyszle rzady koalicji PO i PiS
        - sa mi doskonale obojetne...
        tym niemniej - kazdy znajacy polityke wie , ze bedzie to koalicja jeszcze
        bardziej PRO-AMERYKANSKA od tej obecnej.

gratuluje zludy.
        • krystian71 Re: nie pieprz dziecie, po kotlecie...(a raczej 06.05.05, 20:38
          Qrwa , jotka , a ty o czym , mialem cie za bardziej bystrego .
          Coz tu ma wspolnego antyamerykanizm ze zla kondycja polskiego spoleczenstwa , a
          w szczegolnosci tych najslabszych.
          I tych najglupszych , ktorzy sie zawsze na slogany wyborcze lapia i w
          sztolcmana 1000 mieszkan dla mlodych na 1000 lecie uwierzyli.
          Jesli chodzi o antyamerykanizm , daleki bylem od tego i ciagle wierze , ze moja
          Ziemia Obiecana , ta prawdziwa, nie zafalszowana przez zio-archeologie :))
          sie jeszcze ocknie i prawdziwe swoje oblicze okaze.
          Bo taki jest jej genius loci i zadne lobby tego nie zmieni.Nie uda im sie.
          • schlaugbaum towarzystwo wzajemnej naziarabadoracji 06.05.05, 20:47
            krystian71 napisała:

> Qrwa , jotka , a ty o czym , mialem cie za bardziej bystrego .
            > Coz tu ma wspolnego antyamerykanizm ze zla kondycja polskiego spoleczenstwa , a
            >
            > w szczegolnosci tych najslabszych.
            > I tych najglupszych , ktorzy sie zawsze na slogany wyborcze lapia i w
            > sztolcmana 1000 mieszkan dla mlodych na 1000 lecie uwierzyli.
            > Jesli chodzi o antyamerykanizm , daleki bylem od tego i ciagle wierze , ze moja
            >
            > Ziemia Obiecana , ta prawdziwa, nie zafalszowana przez zio-archeologie :))
            > sie jeszcze ocknie i prawdziwe swoje oblicze okaze.
            > Bo taki jest jej genius loci i zadne lobby tego nie zmieni.Nie uda im sie.

wracaj do arabofaszyzmu ty ofiaro globulki Zet.
            Bzdety i wypociny arabofaszysty nas nie obchodza ty sieroto po sadamie husejnie
            mordercy milionow.
            • krystian71 jotka to ty?Nie wierze , bys takie durnoty napisal 06.05.05, 20:54
              czy tobie kttez ktos w SZPARE te dysketke wsadzil?
              O sorry , twoj drugi nick to musi goidbaum , a to chyba jakas mutacja z jalowej
              pozywki.
              I takie sa konsekwencje wystepowania trolli i podszywek, ze nawet
              inteligentnego faceta przez moment za debila beda uwazac!!!
              • goldbaum to kolejny nick "samoistny" chemicznego jasia :-)? 06.05.05, 21:03
                tak samo "szeroko rozpowszechniony w zydostwie" jak "goidbaum"...

Teraz znow wymyslil schaugbauma....

• krystian71 tez tym sie na chwile zasugerowalem 06.05.05, 21:40
                  ale cos mi tu nie gra , chyba nikt , ani chemiczny jasio , ani jotka , ani
                  goidbaum , nie chcialby uchodzic za kretyna , a chyba sam przyznasz i mam
                  nadzieje , ze jotka przyzna , ze wpis tego gouldibouma czystym debilizmem
                  smierdzi .Jemu , gdyby to byl byt samoistny w zyciu nie znizyl bym sie z
                  odpisem.
                  Przyznaje sie do bledu , sadzilem , ze to jotka sie wyglupia i idiote udaje.
                  I wlasciwie jotke tez powinienem przeprosic.
                  Mam nadzieje,ze sie nie obrazil , ze go za gouldibouma wzialem
                  • i-love-2-bike Re: tez tym sie na chwile zasugerowalem 06.05.05, 21:44
                    krystian71 napisała:

> ale cos mi tu nie gra , chyba nikt , ani chemiczny jasio , ani jotka , ani
                    > goidbaum , nie chcialby uchodzic za kretyna , a chyba sam przyznasz i mam
                    > nadzieje , ze jotka przyzna , ze wpis tego gouldibouma czystym debilizmem
                    > smierdzi .Jemu , gdyby to byl byt samoistny w zyciu nie znizyl bym sie z
                    > odpisem.
                    > Przyznaje sie do bledu , sadzilem , ze to jotka sie wyglupia i idiote udaje.
                    > I wlasciwie jotke tez powinienem przeprosic.
                    > Mam nadzieje,ze sie nie obrazil , ze go za gouldibouma wzialem

ok krystian,krystian ty sie chyba nigdy w przebieranca nie bawiles:)) goidbaum
                    to jasio,schlaugbaum to pewnie tez jasio,albo jasiopodobny,wiec nie myl z
                    oryginalami:)))
                    • krystian71 Re: tez tym sie na chwile zasugerowalem 06.05.05, 21:53
                      Rachelciu , teraz widze jaki ze mnie prostaczek!!!
                      Gdy ta jotka na mnie napadla , chociaz wlasna owlosiona pierwsia przed
                      osmieszeniem jom bronilem.
                      Bo ta gouldi podszywa osmieszala i ja i inteligencji calego forum wystawiala
                      wyzwanie.
                      Ktozby mogl takie prostactwo mysli tolerowac?
                      • i-love-2-bike Re: tez tym sie na chwile zasugerowalem 06.05.05, 21:57
                        krystian71 napisała:

> Rachelciu , teraz widze jaki ze mnie prostaczek!!!
                        > Gdy ta jotka na mnie napadla , chociaz wlasna owlosiona pierwsia przed
                        > osmieszeniem jom bronilem.
                        > Bo ta gouldi podszywa osmieszala i ja i inteligencji calego forum wystawiala
                        > wyzwanie.
                        > Ktozby mogl takie prostactwo mysli tolerowac?

he,he teraz owlosione pierwsi meskie nie w modzie,musisz chyba na woskowanie
                        pojsc i z jasiami przebierajacymi sie w piorka roznych powalczyc jak "swoj ze
                        swoja":)))) co to sie porobilo na swiecie,jak widzisz kobitki bija chlopow na
                        leb na szyje. a jakiej,ze to spytam inteligencji ty wyzwanie wystawiles, widzisz
                        tu takich,bo ja z ma miotla jakos nikogo nie dostrzegam,oprocz brudkow do
                        zmiecenia,ma sie rozumiec:))
                        • krystian71 Re: tez tym sie na chwile zasugerowalem 06.05.05, 22:02
                          ta inteligencja to ty i ja , co nie daje sobie wcisnac kitu , ze jasio nie ma
                          nic wspolnego z goidbaumem.
                          Bo to nam , forumowym jezykoznawca kultury , uwlacza qrwa jego jasiowa mac.
                          A apropos woskowania , prosze o tych dygresjach zapomniec i pamietac,ze kazde
                          woskowanie to bolesna operacja.:)))
                    • krystian71 rachelciu !!!kur zapial.ze goidbaum to jotka kazdy 06.05.05, 21:57
                      bachor wie.
                      Ze ja sie w podszywy nie bawie TY tez wiesz :)))
                      Ale ta gouldibaumdi , no wybacz , kto by mogl takie prostactwo z forumowym
                      doktorem ( ja wiem , ze tylko chemikiem , ale zawsze doktorem ) kojarzyc.
                      • i-love-2-bike Re: rachelciu !!!kur zapial.ze goidbaum to jotka 06.05.05, 22:02
                        krystian71 napisała:

> bachor wie.
                        > Ze ja sie w podszywy nie bawie TY tez wiesz :)))
                        > Ale ta gouldibaumdi , no wybacz , kto by mogl takie prostactwo z forumowym
                        > doktorem ( ja wiem , ze tylko chemikiem , ale zawsze doktorem ) kojarzyc.

no jak wiesz jasio ma ograniczone mozliwosci myslowe, wiec i fantazja mala:))
                        no lece po plyty spilsnione,bo robota nie zajac:)))
                        pozdr i do wieczora lub jutra:))
                        spojrzyj na skrzynke (hi,hi jak manius):)))
                        • krystian71 Re: rachelciu !!!kur zapial.ze goidbaum to jotka 06.05.05, 22:09
                          rachelcio , moja prywatna na chwile trafil szlag , poki co , gazetowa siem
                          trzymie:))))
          • j-k ale powiedz mi hloopcze, co mnie to obchodzi 06.05.05, 21:43
            za kogo Ty mnie miales.?

pisze Ci uprzejmie, co Cie czeka.

to hiba DLA CIE wazniejsze jezd?
            • i-love-2-bike Re: ale powiedz mi hloopcze, co mnie to obchodzi 06.05.05, 21:45
              j-k napisał:

> za kogo Ty mnie miales.?
              >
              > pisze Ci uprzejmie, co Cie czeka.
              >
              > to hiba DLA CIE wazniejsze jezd?

jasio czas chyba z ona do klubu wstapic,bo sie pogniewa i wtedy hloopcze posucha
              na miesiace.
              • j-k nic nie chwytam, mi mujer contra-bushis 06.05.05, 21:51
                ale bawi mnie ze mnie za jakiegos szlaugbauma "second too"
                biora..

wiesz jak mi na tych tytulach zalezy?

a powazniej: jak myslisz:
                kiedy beda pierwsze naloty?
                na islamskich bandytow w Iranie,
                czy na post.komunistycznych bandytow Korei Pln.?
                • krystian71 Re: nic nie chwytam, mi mujer contra-bushis 06.05.05, 22:06
                  a co z ta twoja muher , nie mozecie dojsc do porozumienia ?
                  Ja z moja juz od lat na jedna liste glosuje .
                  I przyznam sie po cichu , ze to ona mnie przekabacila.
                  A te naloty , jotka , zmiluj sie .
                  Ten temat obrabiaj z markusem.
                  A jak ich nie bedzie wcale , to co ti mujer zrobi z contigo?
                  -------------------------------------------------
                  jak mnie juz nuuudzi ten temat zydowski
            • krystian71 Re: ale powiedz mi hloopcze, co mnie to obchodzi 06.05.05, 21:49
              teraz juz wiem , na czym stoje , ta goulgiboum znaczy to tez ty .
              i teraz mnie juz nic nie zdziwi , tak samo jak twoj wpis wlasnie w tym miejscu.
              Chociaz nikt cie nie pytal o zdanie , ty zdecydowales sie mnie ostrzec.
              A ja juz myslalem , ze to jakis blad , albo pomylenie watkow.
              A tak wlasciwie , przed czym mnie ostrzegasz?
              Znaczy sie , cos mi grozi?
              Dzieki jotka , i prosit.
              • j-k nie , to nie ja, dziecie. 06.05.05, 21:52
                ale baw sie dobrze.
              • j-k Ostrzegam Cie, ze GOLDBAUM - to jestem ja 06.05.05, 22:10
                tylko nie moge sie zdecydowac - na kogo zrobic pierwszy nalot:
                na banmtow islamkich w Iranie, czy na post-komunistow w Korei Pln?

wiesz, ze intelektualisci, zwlaszcza zydoskiego pochodzenia, sa zawsze pelni
                watpliwoci?
                • krystian71 Re: Ostrzegam Cie, ze GOLDBAUM - to jestem ja 06.05.05, 22:38
                  jotka , jak ciebie czytam , mam watpliwosci , czy cos takiego , jak zydowscy
                  intelektualisci wogole istnieje
                  • j-k oczywiscie, ze nie. 06.05.05, 22:41
                    sam siebie pytam, dlaczego istnieje Israel?
                    z laski Matiuszki Rassiji?

w to moge uwierzyc.

w koncu tytul Trzeciego Rzymu do czegos zobowiazuje.
      • i-love-2-bike Re: do krystiana 06.05.05, 20:30
        krystian71 napisała:

> to nie ja oglosilem bojkot.
        > Bojkotowac , a raczej scigac bede po tym forum ja az do 10 tego pokolenia ,
        > czyli jej potomstwo rowniez.
        > I kazde klamstwo punktowac i sprowadzac do parteru.
        > Czy ktos mnie moze zmusic bym kochal ja ,albo przynajmniej szanowal-taka
        > zaklamana , zapuluta syjonistke.
        > Te od 5 cio letnich masowych mordercow, czyli dzieci palestynskich ,do
        > czestowania polskich dzieci nadgryzionymi pierozkami.Wybacz , ale na sama mysl
        > bierze mnie na mdlosci.I stad chyba moja wscieklosc ,o ktorej wielokrotnie
        > pisalem.
        > Ze po tych calych transformacjach i dwukadencyjnych rzadach Sztolcmana polskie
        > dzieci musza glodowac , lub musza byc czestowane obslinionymi przez Dane
        > pierozkami.Czy to nie wstretne?
        > Ueee, wracam za chwile...
        > A czy jej kraj wydaje ci sie bardziej sympatyczny.
        > Moze ktos mnie zmusi do polubienia go ?
        > Nawet TY Rachelciu tego nie dokonasz.
        ja juz pewnych osob wogole nie czytam bo i po co? Krystian musisz sobie zdac
        sprawe,ze tego typu charaktery i poglady istnieja tylko w swiecie wirtualnym, w
        normalnym ich nie ma,wiec nie bij na slepo komarow,bo i po co:))
        • krystian71 Re: do krystiana 06.05.05, 20:49
          tos mnie Rachelciu pocieszyla.I sam to od dawna podejrzewalem i do dany tez tak
          pisze.
          Ze ktos jej kaze , do ucha szepce , dysketki w szpare wklada.:)))
          A ona , razem z ferajna zaczyna rowno na temar nadawac.
          Widzialas ten jej watek sprzed 2 ch dni.
          Musialem wyjechac do pracy w momencie , gdy kropka z zapalem zaczela scinac i
          to bez sladu , ale i ze sladem dany posty.
          Ta zionazistka ma tyle bezczelnosci , by tu jeszcze , na POLSKIM forum ze
          swoimi smierdzacymi kopytami wlazic i pretensje do normalnych ludzi wnosic.
          Normalnych , pisze , znaczy Polakow.
          Bezczelna , bo widzi , ze co bardziej ohydne i prowokatorskie jej posty ,
          zniknely bez sladu.
          Ciebie chyba Rachelciu na ten krotki moment 2 dni temu nie bylo.A ja sobie
          siedze i siwa broda kiwam , watek dalem do diagnozy i wyniki wlasnie obgadujemy.
          Caly watek , jeszcze nie pociety przez kropke, gdzie wyraznie widac , ten nagly
          powiew agresji , tak jakby na rozkaz.
          Kiepskie takie zycie , co nie Rachelciu.?
          Np ja jutro wskakuje na rower , a TAMTA musi tu znowu siedziec i BOJKOTOWAC
          • aldo59 Re: do krystiana 06.05.05, 20:53
            konsekwencji ci brakuje
            to ja zapytam
            a co robi Rachelcia na polskim forum?
            • krystian71 doprawdy ????? 06.05.05, 20:58
              a tobie o co
              I po co ???
              a kto tu wogole o Rachelce ?
              I ty kolego , to niby kto , ze musialbym na twoje pytanie odpowiadac ?
              Zwlaszcza na takie.
              • i-love-2-bike Re: doprawdy ????? 06.05.05, 21:47
                a wszystkie aldziki,dzieciece buciki i falszywe PODRUPKI schlaugbaumow,czy
                innych zostawiamy samych sobie. oni lubia do siebie trzepac,az do znudzenia.
                pamietaj:)))
                • krystian71 taaa,jest!!! 06.05.05, 22:24

• i-love-2-bike Re: do krystiana 06.05.05, 21:51
            krystian71 napisała:

> tos mnie Rachelciu pocieszyla.I sam to od dawna podejrzewalem i do dany tez tak
            >
            > pisze.
            > Ze ktos jej kaze , do ucha szepce , dysketki w szpare wklada.:)))
            > A ona , razem z ferajna zaczyna rowno na temar nadawac.
            > Widzialas ten jej watek sprzed 2 ch dni.
            > Musialem wyjechac do pracy w momencie , gdy kropka z zapalem zaczela scinac i
            > to bez sladu , ale i ze sladem dany posty.
            > Ta zionazistka ma tyle bezczelnosci , by tu jeszcze , na POLSKIM forum ze
            > swoimi smierdzacymi kopytami wlazic i pretensje do normalnych ludzi wnosic.
            > Normalnych , pisze , znaczy Polakow.
            > Bezczelna , bo widzi , ze co bardziej ohydne i prowokatorskie jej posty ,
            > zniknely bez sladu.
            > Ciebie chyba Rachelciu na ten krotki moment 2 dni temu nie bylo.A ja sobie
            > siedze i siwa broda kiwam , watek dalem do diagnozy i wyniki wlasnie obgadujemy
            > .
            > Caly watek , jeszcze nie pociety przez kropke, gdzie wyraznie widac , ten nagly
            >
            > powiew agresji , tak jakby na rozkaz.
            > Kiepskie takie zycie , co nie Rachelciu.?
            > Np ja jutro wskakuje na rower , a TAMTA musi tu znowu siedziec i BOJKOTOWAC

no widzisz co robi dobre towarzystwo:)) jednak selekcja zawsze byla dobra. odkad
            nie zadaje sie z natchnionymi to i humor lepszy i glowa cala:)) u nas pogoda
            zaczyna sie klarowac,tylko niestety alergie ruszyly pelna para,jak rowniez
            remonty,ktore w naszym wypadku nigdy sie nie koncza:)) znowu kuchnia bedzie
            konczona i zaraz ruszamy do obcinania sciany. cos mi sie widzi,ze pod koniec
            sezonu to chyba bede juz miala nowy zawod: speca od remontow. ile to czlowiek
            sie nauczyl w zyciu:)))
            • krystian71 Re: do krystiana 06.05.05, 22:29
              skrobnelem na 2 bika:)))
              Co to jest obcinanie sciany.?
              U mnie tez pora remontowa.Gaz , jako ogrzewanie , nowy parkit na dole i panele
              na pietrze.
              A juz szczegolnie ten gaz dal nam wycisk
              • i-love-2-bike Re: do krystiana 06.05.05, 23:18
                krystian71 napisała:

> skrobnelem na 2 bika:)))
                > Co to jest obcinanie sciany.?
                > U mnie tez pora remontowa.Gaz , jako ogrzewanie , nowy parkit na dole i panele
                > na pietrze.
                > A juz szczegolnie ten gaz dal nam wycisk

tez skrobnelam (no nie jak marcuss z manny:)) a co do remontu to idzie
                kuchnia,gdyz chlodzenie z ogrzewaniem juz zamontowane,super:))
                w parkiecie to wprawialam sie 3 lata temu,najgorzej cyklinowac i malowac.
                wytrwalosci zycze,gdyz jak wiadomo remonty sie nigdy nie koncza:)))
        • vox-nihili Re: do krystiana 06.05.05, 21:55
          i-love-2-bike napisała:
          > ja juz pewnych osob wogole nie czytam bo i po co? Krystian musisz sobie zdac
          > sprawe,ze tego typu charaktery i poglady istnieja tylko w swiecie wirtualnym,
          w
          > normalnym ich nie ma,wiec nie bij na slepo komarow,bo i po co:))
          >
          od siebie dodam -nigdy nie wytłumaczysz JEMIOLE,że jest pasożytem
          • krystian71 Re: do krystiana 06.05.05, 22:32
            na pewno masz racje z ta jemiola , bo ona ni wie , ze jest jemiola , a jesli
            nawet to uwaza , ze to wyraz antysemityzmu powiedziec jemiole,ze jemiola jest.
            Ale , do cholery , dajcie sie pobawic !!!
    • schlaugbaum Tatus cie szuka.. odezwij sie ahmedku 06.05.05, 21:45
      Moze to zgubiony syn araba z Libi??
      --------------------------------------------------------

Pomóżcie mu znaleźć syna
      - Czy pan z Krakowa? - w Tobruku podczas wizyty premiera Marka Belki w Libii
      zaczepił naszego reportera nieznany Arab. - Pomóżcie mi odnaleźć syna. Nie
      widziałem go od wielu lat. Nie wiem, gdzie mieszka - prosił łamaną polszczyzną.
      Przez kilka minut mieszanką arabskich i polskich słów próbował opowiedzieć
      dramatyczną historię swojego życia.

Sallam, jak nazywany był w Polsce, urodził się w 1960 roku w Tobruku w Libii.
      Tam mieszka do dzisiaj. Na początku lat osiemdziesiątych wyjechał do Polski,
      prawdopodobnie na studia. Poznał w Krakowie dziewczynę o imieniu Ewa. Z ich
      związku w 1982 r. urodził się syn Mirosław. Niestety, wkrótce Sallam musiał
      wracać do Libii. Ewa z synkiem zostali w Krakowie. Tyle wiemy na pewno. Sallam
      nie był w stanie ani po polsku, ani po angielsku wyjaśnić nam, co robił w
      Polsce, jak wyglądał jego związek z Ewą ani dlaczego musiał wrócić do Libii.
      Wiemy, że w 1985 roku na zaproszenie babci swojego syna przyjechał na trzy
      miesiące do Polski. Pokazał nam oficjalne zaproszenie i akt urodzenia syna. Ze
      łzami w oczach prosił naszego reportera o pomoc w ustaleniu jego miejsca pobytu.

- Nie znam adresu. Zmienili adres. Nic o nich nie wiem - tłumaczył. On sam
      także zmienił adres i prawdopodobnie dlatego jego rodzina nie może nawiązać z
      nim kontaktu.

- Chciałbym odwiedzić syna - przekonuje. - Nie wiem jednak, gdzie jechać.

Pod ostatnim adresem Ewy w Krakowie nikt nie wie kiedy i dokąd kobieta się
      wyprowadziła.
      Uwaga!

Wszystkie osoby, które mogą pomóc w odnalezieniu rodzinny Sallama (na
      zdjęciu), prosimy o kontakt - tel. 0-22 515-91-43, mariusz.kuczewski@se.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka