Dodaj do ulubionych

Sasiedzi !!!

IP: *.proxy.aol.com 29.07.02, 00:31
Planuje di Polski wrocic ,do Lodzi,gdzie kilka kamienic dziadkow moich
jeszcze stoi, na ul. Piotrowskiej. Jak wroce i bede mieszkac na 1 pietrze,to
mnie polskie sasiedzi w mojej kamienicy,te z 2 pietra,wodka nie zaleja ?
Obserwuj wątek
    • Gość: jude Re: Sasiedzi !!! IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 29.07.02, 01:10
      Gość portalu: jojo napisał(a):

> Planuje di Polski wrocic ,do Lodzi,gdzie kilka kamienic dziadkow moich
      > jeszcze stoi, na ul. Piotrowskiej. Jak wroce i bede mieszkac na 1 pietrze,to
      > mnie polskie sasiedzi w mojej kamienicy,te z 2 pietra,wodka nie zaleja ?

jojo-ty masz dwa kominy w Oswiecimiu a nie kamienice.
    • _helga Re: Sasiedzi !!! 29.07.02, 01:48

Jojo, ja nie wiem czy ty jestes moj przyjaciel jojo czy jakis przyglup. Po
      jednym poscie nie jestem pewna. Niemniej pisze, zaznaczajac na wszelki wypadek,
      ze to mojego przyjaciela jojo a nie przyglupa, ktory sie pod niego podszywa. Co
      prawda nie wiem, jak to bedzie z ta wodka, to od dzielnicy zalezy, ale
      wlasciwie po co ci Lodz? W Lodzi mieszkali twoi dziadkowie, a nie ty, no nie?
      Zamieszkaj we Wroclawiu, bedziemy happy i zrobimy party na twoja czesc!
      • Gość: jojo Re: Sasiedzi !!! IP: *.proxy.aol.com 29.07.02, 01:57
        _helga napisała:

> Gość portalu: jojo napisał(a):
        >
        > > Planuje di Polski wrocic ,do Lodzi,gdzie kilka kamienic dziadkow moich
        > > jeszcze stoi, na ul. Piotrowskiej. Jak wroce i bede mieszkac na 1 pietrze,
        > to
        > > mnie polskie sasiedzi w mojej kamienicy,te z 2 pietra,wodka nie zaleja ?
        >
        > Jojo, ja nie wiem czy ty jestes moj przyjaciel jojo czy jakis przyglup. Po
        > jednym poscie nie jestem pewna. Niemniej pisze, zaznaczajac na wszelki
        wypadek,
        >
        > ze to mojego przyjaciela jojo a nie przyglupa, ktory sie pod niego podszywa.
        Co
        >
        > prawda nie wiem, jak to bedzie z ta wodka, to od dzielnicy zalezy, ale
        > wlasciwie po co ci Lodz? W Lodzi mieszkali twoi dziadkowie, a nie ty, no nie?
        > Zamieszkaj we Wroclawiu, bedziemy happy i zrobimy party na twoja czesc!
        Ja jestem jojo prawdziwy,przed Yahve to moge przysiegac! 100 razy nawet!A
        kamienice nasze ? Ho ho ho ! Jak do UE polska wejdzie,10 -cio krotnie dla nas
        wartosciowe beda ! A pozniej przyjade do Wroclawia i cie do Marriot na kolacje
        zaprosze,z lososiem wedzonym i Napoleonem,przez arabskich kelnerow na kolanach
        nam do stolu z rozami podawanym ! Przyrzekam na Yahve mojego ! Yahve moj
        drogi,wysluchaj prosby jojo swojego ukochanego.OK ?
        • Gość: Yahve Re: Sasiedzi !!! IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 29.07.02, 02:05

> _helga napisała:
          >
          > > Gość portalu: jojo napisał(a):
          > >
          > > > Planuje di Polski wrocic ,do Lodzi,gdzie kilka kamienic dziadkow moic
          > h
          > > > jeszcze stoi, na ul. Piotrowskiej. Jak wroce i bede mieszkac na 1 pie
          > trze,
          > > to
          > > > mnie polskie sasiedzi w mojej kamienicy,te z 2 pietra,wodka nie zalej
          > a ?
          > >
          > > Jojo, ja nie wiem czy ty jestes moj przyjaciel jojo czy jakis przyglup. Po
          >
          > > jednym poscie nie jestem pewna. Niemniej pisze, zaznaczajac na wszelki
          > wypadek,
          > >
          > > ze to mojego przyjaciela jojo a nie przyglupa, ktory sie pod niego podszyw
          > a.
          > Co
          > >
          > > prawda nie wiem, jak to bedzie z ta wodka, to od dzielnicy zalezy, ale
          > > wlasciwie po co ci Lodz? W Lodzi mieszkali twoi dziadkowie, a nie ty, no n
          > ie?
          > > Zamieszkaj we Wroclawiu, bedziemy happy i zrobimy party na twoja czesc!
          > Ja jestem jojo prawdziwy,przed Yahve to moge przysiegac! 100 razy nawet!A
          > kamienice nasze ? Ho ho ho ! Jak do UE polska wejdzie,10 -cio krotnie dla nas
          > wartosciowe beda ! A pozniej przyjade do Wroclawia i cie do Marriot na
          kolacje
          > zaprosze,z lososiem wedzonym i Napoleonem,przez arabskich kelnerow na
          kolanach
          > nam do stolu z rozami podawanym ! Przyrzekam na Yahve mojego ! Yahve moj
          > drogi,wysluchaj prosby jojo swojego ukochanego.OK ?

OKEJ-dla ciebie ja Yahve ciezko przez nature na mozgu poszkodowanego
          wyjatek zrobie i ci nasle arabow jako kelnerow.lecz co oni ci podadza to juz
          tego ja nie moge kontrolowac ,to trzeba z ich bogiem wynegocjowac.
          • Gość: jojo Re: Sasiedzi !!! IP: *.proxy.aol.com 29.07.02, 02:18
            Gość portalu: Yahve napisał(a):

>
            > > _helga napisała:
            > >
            > > > Gość portalu: jojo napisał(a):
            > > >
            > > > > Planuje di Polski wrocic ,do Lodzi,gdzie kilka kamienic dziadkow
            > moic
            > > h
            > > > > jeszcze stoi, na ul. Piotrowskiej. Jak wroce i bede mieszkac na
            > 1 pie
            > > trze,
            > > > to
            > > > > mnie polskie sasiedzi w mojej kamienicy,te z 2 pietra,wodka nie
            > zalej
            > > a ?
            > > >
            > > > Jojo, ja nie wiem czy ty jestes moj przyjaciel jojo czy jakis przyglu
            > p. Po
            > >
            > > > jednym poscie nie jestem pewna. Niemniej pisze, zaznaczajac na wszelk
            > i
            > > wypadek,
            > > >
            > > > ze to mojego przyjaciela jojo a nie przyglupa, ktory sie pod niego po
            > dszyw
            > > a.
            > > Co
            > > >
            > > > prawda nie wiem, jak to bedzie z ta wodka, to od dzielnicy zalezy, al
            > e
            > > > wlasciwie po co ci Lodz? W Lodzi mieszkali twoi dziadkowie, a nie ty,
            > no n
            > > ie?
            > > > Zamieszkaj we Wroclawiu, bedziemy happy i zrobimy party na twoja czes
            > c!
            > > Ja jestem jojo prawdziwy,przed Yahve to moge przysiegac! 100 razy nawet!A
            > > kamienice nasze ? Ho ho ho ! Jak do UE polska wejdzie,10 -cio krotnie dla
            > nas
            > > wartosciowe beda ! A pozniej przyjade do Wroclawia i cie do Marriot na
            > kolacje
            > > zaprosze,z lososiem wedzonym i Napoleonem,przez arabskich kelnerow na
            > kolanach
            > > nam do stolu z rozami podawanym ! Przyrzekam na Yahve mojego ! Yahve moj
            > > drogi,wysluchaj prosby jojo swojego ukochanego.OK ?
            >
            >
            > OKEJ-dla ciebie ja Yahve ciezko przez nature na mozgu poszkodowanego
            > wyjatek zrobie i ci nasle arabow jako kelnerow.lecz co oni ci podadza to juz
            > tego ja nie moge kontrolowac ,to trzeba z ich bogiem wynegocjowac.
            Nie podszywaj sie pod Yahve,durniu szikagoski,bo rano na "plejs" rowerem po
            pijaku jadac,lewa noge w kole przednim w szprychach wymlocona miec mozesz ! A
            The Chicago Daily napisze,ze glupi pegerowiec z Polski,jadac Porsche do biura
            swojego,pod rower dziecka zydowskiego wpadl i noge pod same jajca nieplodne
            stracil....
        • _helga Re: Sasiedzi !!! 29.07.02, 02:20

> _helga napisała:
          >
          > > Gość portalu: jojo napisał(a):
          > >
          > > > Planuje di Polski wrocic ,do Lodzi,gdzie kilka kamienic dziadkow moic
          > h
          > > > jeszcze stoi, na ul. Piotrowskiej. Jak wroce i bede mieszkac na 1 pie
          > trze,
          > > to
          > > > mnie polskie sasiedzi w mojej kamienicy,te z 2 pietra,wodka nie zalej
          > a ?
          > >
          > > Jojo, ja nie wiem czy ty jestes moj przyjaciel jojo czy jakis przyglup. Po
          >
          > > jednym poscie nie jestem pewna. Niemniej pisze, zaznaczajac na wszelki
          > wypadek,
          > >
          > > ze to mojego przyjaciela jojo a nie przyglupa, ktory sie pod niego podszyw
          > a.
          > Co
          > >
          > > prawda nie wiem, jak to bedzie z ta wodka, to od dzielnicy zalezy, ale
          > > wlasciwie po co ci Lodz? W Lodzi mieszkali twoi dziadkowie, a nie ty, no n
          > ie?
          > > Zamieszkaj we Wroclawiu, bedziemy happy i zrobimy party na twoja czesc!
          > Ja jestem jojo prawdziwy,przed Yahve to moge przysiegac! 100 razy nawet!A
          > kamienice nasze ? Ho ho ho ! Jak do UE polska wejdzie,10 -cio krotnie dla nas
          > wartosciowe beda ! A pozniej przyjade do Wroclawia i cie do Marriot na
          kolacje
          > zaprosze,z lososiem wedzonym i Napoleonem,przez arabskich kelnerow na
          kolanach
          > nam do stolu z rozami podawanym ! Przyrzekam na Yahve mojego ! Yahve moj
          > drogi,wysluchaj prosby jojo swojego ukochanego.OK ?

Jojo prawdziwy bedzie w Polsce! To ja sie juz cieszyc zaczynam!!! Co tam
          Marriot. Ja mam lepszy pomysl! Przyjedziesz do Wroclawia, a my tu mamy bardzo
          sympatyczne barki, ktore po Odrze plywaja. Zrobimy party na twoja czesc na tej
          barce. A jak sie znudzi, to mozemy sobie wyskoczyc np. do Pragi. Jest taki
          swietny pociag, wsiadasz wieczorem, spisz sobie przejezdzajac przez gory, a
          rano wysiadasz, swiezy i wypoczety. Praga jest przesliczna. A co powiesz o
          Berlinie albo Wiedniu? Tez sa blisko. A moze Wilno? Europa jest malutka, Jojo.
          Wszedzie blisko, rzut beretem:))))) Jak sie zmeczysz, to sobie wrocisz do Lodzi
          na odpoczynek. Zaden wodczany sasiad ci wtedy nie bedzie w stanie przeszkodzic
          w blogim snie, hihiii.
          • Gość: Jude Re: Sasiedzi !!! IP: *.tnt34.chi15.da.uu.net 29.07.02, 06:55
            _helga napisała:

>
            > > _helga napisała:
            > >
            > > > Gość portalu: jojo napisał(a):
            > > >
            > > > > Planuje di Polski wrocic ,do Lodzi,gdzie kilka kamienic dziadkow
            > moic
            > > h
            > > > > jeszcze stoi, na ul. Piotrowskiej. Jak wroce i bede mieszkac na
            > 1 pie
            > > trze,
            > > > to
            > > > > mnie polskie sasiedzi w mojej kamienicy,te z 2 pietra,wodka nie
            > zalej
            > > a ?
            > > >
            > > > Jojo, ja nie wiem czy ty jestes moj przyjaciel jojo czy jakis przyglu
            > p. Po
            > >
            > > > jednym poscie nie jestem pewna. Niemniej pisze, zaznaczajac na wszelk
            > i
            > > wypadek,
            > > >
            > > > ze to mojego przyjaciela jojo a nie przyglupa, ktory sie pod niego po
            > dszyw
            > > a.
            > > Co
            > > >
            > > > prawda nie wiem, jak to bedzie z ta wodka, to od dzielnicy zalezy, al
            > e
            > > > wlasciwie po co ci Lodz? W Lodzi mieszkali twoi dziadkowie, a nie ty,
            > no n
            > > ie?
            > > > Zamieszkaj we Wroclawiu, bedziemy happy i zrobimy party na twoja czes
            > c!
            > > Ja jestem jojo prawdziwy,przed Yahve to moge przysiegac! 100 razy nawet!A
            > > kamienice nasze ? Ho ho ho ! Jak do UE polska wejdzie,10 -cio krotnie dla
            > nas
            > > wartosciowe beda ! A pozniej przyjade do Wroclawia i cie do Marriot na
            > kolacje
            > > zaprosze,z lososiem wedzonym i Napoleonem,przez arabskich kelnerow na
            > kolanach
            > > nam do stolu z rozami podawanym ! Przyrzekam na Yahve mojego ! Yahve moj
            > > drogi,wysluchaj prosby jojo swojego ukochanego.OK ?
            >
            > Jojo prawdziwy bedzie w Polsce! To ja sie juz cieszyc zaczynam!!! Co tam
            > Marriot. Ja mam lepszy pomysl! Przyjedziesz do Wroclawia, a my tu mamy bardzo
            > sympatyczne barki, ktore po Odrze plywaja. Zrobimy party na twoja czesc na
            tej
            > barce. A jak sie znudzi, to mozemy sobie wyskoczyc np. do Pragi. Jest taki
            > swietny pociag, wsiadasz wieczorem, spisz sobie przejezdzajac przez gory, a
            > rano wysiadasz, swiezy i wypoczety. Praga jest przesliczna. A co powiesz o
            > Berlinie albo Wiedniu? Tez sa blisko. A moze Wilno? Europa jest malutka,
            Jojo.
            > Wszedzie blisko, rzut beretem:))))) Jak sie zmeczysz, to sobie wrocisz do
            Lodzi
            >
            > na odpoczynek. Zaden wodczany sasiad ci wtedy nie bedzie w stanie
            przeszkodzic
            > w blogim snie, hihiii.

Jojo najlepiej wypocznie na pryczy w 5 bloku w Oswiecimiu.
            Tylko jak juz dobrze go zdezynfekuja(bo smierdzi niesamowicie)
            to moze sobie pozniej kominem w kosmos poleciec.
    • wesoly3 Re: Sasiedzi !!! 30.07.02, 05:41
      wudka cie nie zaleja,
      ale jak bedziesz ich mijal na klatce schodowej
      i zobacza twoj ryj parchaty to ci moga
      przyjebac ze sie krwia zalejesz
      • _helga Re: Sasiedzi !!! 30.07.02, 07:25
        wesoly3 napisał:

> wudka cie nie zaleja,
        > ale jak bedziesz ich mijal na klatce schodowej
        > i zobacza twoj ryj parchaty to ci moga
        > przyjebac ze sie krwia zalejesz

Acha, widocznie przed chwila patrzyles w lustro i ze wstrzasu jeszcze nie
        wyszedles. Owszem, slusznie sie sasiadow boisz, ze ci przyleja, bo twoj ryj
        parchaty kazdemu sie moze pomylic z ryjem wscieklego psa.
        • calipso Re: Sasiedzi !!! 31.07.02, 22:19
          _helga napisała:

> wesoly3 napisał:
          >
          > > wudka cie nie zaleja,
          > > ale jak bedziesz ich mijal na klatce schodowej
          > > i zobacza twoj ryj parchaty to ci moga
          > > przyjebac ze sie krwia zalejesz
          >
          > Acha, widocznie przed chwila patrzyles w lustro i ze wstrzasu jeszcze nie
          > wyszedles. Owszem, slusznie sie sasiadow boisz, ze ci przyleja, bo twoj ryj
          > parchaty kazdemu sie moze pomylic z ryjem wscieklego psa.

Ty za to ujadasz jak wsciekla suka.No to pies cie jebal.
    • Gość: RUSSKA Re: Sasiedzi !!! IP: 212.45.5.* 30.07.02, 08:15
      Mialam w zyczu szczescie zamieszkac chyba w jedna z twoich kamienic w Polsce
      (wlasnie na 1 pietrze, 4.5 metry sufity). Bardzo milo mnie tam sie mieszkalo, i
      sasiedzi mialam bardzo fajnych ludzi.
      Pozdrawiam z Moskwy.
    • Gość: Goim Re: Sasiedzi !!! IP: *.tnt34.chi15.da.uu.net 31.07.02, 21:45
      Prawdziwych przyjaciol poznajemy w biedzie.
      Czyli pamietnik biznesowy napisany w kiblu.

Przyjechalem z USA do Polski po dlugich latach.Jak wszyscy wiedza pracuje
      sprzatajac kible wiec za bogaty nie jestem.Naturalna wiec
      bylo dla mnie bieda ze w Mariott nie moglem zamieszkac wiec szukalem
      taniego lokum.
      Ogloszenie na slupie w Kazimierzu:"Wynajme kibel do zamieszkania" -bardzo
      tanio"wydal mi sie oferta nie do odrzucenia.
      Poszedlem pod wskazany adres,przywital mnie facet w dlugim czarnym
      plaszczu z pejsami zwisajacymi az do ramion.Na imie mial Izaak.
      Obejrzalem proponowane lokum ktore bylo wolnostojacym z tylu domu
      dosc malym sraczem-nazwijmy go wiec po imieniu w ktorym
      mimo juz od paru lat nie uzytkowania dosc dobrze cuchnelo.
      Dogadalem sie wiec o czynszowe-ktore bylo i tak zbyt wysokie
      uwazam na proponowany komfort-ale coz czlowiek biedny
      wyjscia nie ma.
      Zamieszkalem wiec w sraczu;na smietniku znalazlem
      duzo rzeczy codziennego uzytku wlacznie z materacem.
      Umeblowalem sobie lokum dosc zyciowo mimo malego bardzo
      metrazu,ale po jakims czasie zapragnalem zlapac
      kontakt ze swiatem wiec poszedlem na smietnik poszukac telewizora.
      Po calonocnej wyprawie przytaskalem pudlo z antena nawet
      i popodlanczalem wszystko.Wlasciciel nawet zgodzil sie
      uzyczyc kabla i z doplata 5 zlotych miesiecznie
      moglem sie podlaczyc do swiata.
      Po paru miesiacach zauwazylem ze moja kasa sie moze
      niedlugo skonczyc wiec co tu robic.
      Dalem ogloszenie-madry o doswiadczenia amerykanskie
      ze mam lokum do podnajecia.
      zglosil sie czlowiek w srednim wieku-mowiacy po
      rosyjsku troche po angielsku.Mowi ze jest przelotem
      do Israela ale jak sie mu spodoba w Polsce to zostanie.
      Po tygodniu Jojo bo tak mial na imie postawil
      druga antene telewizjna po drugiej stronie daszku
      na sraczu.
      Wlasciciel Izaak zagadnal mnie ze zdziwieniem:
      Po co tchobie az dchwie antcheny?.
      Mowie mu ze moja jest tylko jedna.
      Wiec czyja tcha druga?-napiera Izaak?.
      Druga jest zyda Jojo z Rosji ktoremu odnajmuje czesc swego lokum.
      Alez tcham musi byc bchardzo ciasno dla was?-zatroskany ludzkim glosem
      stwierdzajaco ale dalej pyta?.
      Tak-odpowiadam-bardzo ciasno.Ale wiesz Jojo jest z Rosji,on
      jest jeszcze biedniejszy ode mnie ale go stac bylo na odrentowanie
      ode mnie piwnicy.

• I TY MOZESZ SIE NAUCZYC
    • Gość: mirmat Helga mieszka we Wroclawiu-CUDOWNE MIASTO!!! IP: *.dialup.eol.ca 01.08.02, 02:30
      Helga napisala:"Jojo prawdziwy bedzie w Polsce! To ja sie juz cieszyc
      zaczynam!!! Co tam Marriot. Ja mam lepszy pomysl! Przyjedziesz do Wroclawia, a
      my tu mamy bardzo sympatyczne barki, ktore po Odrze plywaja. Zrobimy party na
      twoja czesc na tej barce. A jak sie znudzi, to mozemy sobie wyskoczyc np. do
      Pragi. Jest taki swietny pociag, wsiadasz wieczorem, spisz sobie przejezdzajac
      przez gory, a rano wysiadasz, swiezy i wypoczety.

Najfajniejsi ludzie mieszkaja we Wroclawiu - miescie mojej mlodosci i
      najwspanialszych moich przezyc (mimo odsiadki w 1968 na Podwalu - a moze
      wlasnie dlatego). No i po co mi bylo organizowac gniazdko pod Warszawa ??? No
      ale tam jest akcja.
      Jojo olej Lodz , Wroclaw jest to. Kiedy w 2000 po trzech dziesiecioleciach
      zobaczylem ta perle nic sie w niej nie zmienilo ani wyra w T-2 na Pl
      Grundwaldzkim ani nawet lajby na Wybrzezu Wyspianskiego. Wsiadam w samolot.
      • Gość: Stan Re: Helga mieszka we Wroclawiu-CUDOWNE MIASTO!!! IP: 24.194.70.* 01.08.02, 23:31
        Hey, miramar, ja urodzilem sie w Breslau. Mieszkalismy na Kaiser Wilhelm
        strasse. Hitler nas wygnal do Lodzi bo moi rodzice byli obywatelami polskimi.
        Zawsze w domu mowilismy po polsku z zydowskim akcentem, ma sie rozumiec. sPrzed
        wojna to jakos Niemcy i Zydzi budowali to miasto...dzis to Lodz idzie szybko w
        dul. Smietnik. Moze Jude i ten drugi cham sie tam przeprowadza i pomoga temu
        biednemu miastu. Szkoda, bo mogloby byc centrem wlokiennicznym dla calego
        swiata.
        Helga, I once stated that I love you babe, apparently jojo is comp[eting with
        me..and winning!. Well, sorry about that. You win a few loose a few. Saiz
        lavie!
        Und du mein lieber Jude. Du kannst mir den puckel runtarutchen. "Arbeit Macht
        Frei", du hast doch warscheinlich das im Kazet gesehen, nicht? Schade, aber
        wenn du das noch nicht weisst, der Krieg ist beendet. Schluss! Nazis haben den
        Krieg verloren.

pozdrowienia
        • calipso Re: Helga mieszka we Wroclawiu-CUDOWNE MIASTO!!! 01.08.02, 23:50
          Gość portalu: Stan napisał(a):

> Hey, miramar, ja urodzilem sie w Breslau. Mieszkalismy na Kaiser Wilhelm
          > strasse. Hitler nas wygnal do Lodzi bo moi rodzice byli obywatelami polskimi.
          > Zawsze w domu mowilismy po polsku z zydowskim akcentem, ma sie rozumiec.
          sPrzed
          >
          > wojna to jakos Niemcy i Zydzi budowali to miasto...dzis to Lodz idzie szybko
          w
          > dul. Smietnik. Moze Jude i ten drugi cham sie tam przeprowadza i pomoga temu
          > biednemu miastu. Szkoda, bo mogloby byc centrem wlokiennicznym dla calego
          > swiata.
          > Helga, I once stated that I love you babe, apparently jojo is comp[eting with
          > me..and winning!. Well, sorry about that. You win a few loose a few. Saiz
          > lavie!
          > Und du mein lieber Jude. Du kannst mir den puckel runtarutchen. "Arbeit Macht
          > Frei", du hast doch warscheinlich das im Kazet gesehen, nicht? Schade, aber
          > wenn du das noch nicht weisst, der Krieg ist beendet. Schluss! Nazis haben
          den
          > Krieg verloren.
          >
          > pozdrowienia

A co was tak te polskie miasta bola?Macie przeciez swoj Izrael.To jest wasza
          ojczyzna ona potrzebuje waszej pomocy.A wy tu na forum ozorami mielecie.
          Helga masz Stana i jojo jedzcie do Izraela.Zamieszkacie razem w kibucu.
          W czym problem?
          • Gość: jojo Re: Helga mieszka we Wroclawiu-CUDOWNE MIASTO!!! IP: *.proxy.aol.com 02.08.02, 00:04
            calipso napisała:

> Gość portalu: Stan napisał(a):
            >
            > > Hey, miramar, ja urodzilem sie w Breslau. Mieszkalismy na Kaiser Wilhelm
            > > strasse. Hitler nas wygnal do Lodzi bo moi rodzice byli obywatelami polski
            > mi.
            > > Zawsze w domu mowilismy po polsku z zydowskim akcentem, ma sie rozumiec.
            > sPrzed
            > >
            > > wojna to jakos Niemcy i Zydzi budowali to miasto...dzis to Lodz idzie szyb
            > ko
            > w
            > > dul. Smietnik. Moze Jude i ten drugi cham sie tam przeprowadza i pomoga te
            > mu
            > > biednemu miastu. Szkoda, bo mogloby byc centrem wlokiennicznym dla calego
            > > swiata.
            > > Helga, I once stated that I love you babe, apparently jojo is comp[eting w
            > ith
            > > me..and winning!. Well, sorry about that. You win a few loose a few. Saiz
            > > lavie!
            > > Und du mein lieber Jude. Du kannst mir den puckel runtarutchen. "Arbeit Ma
            > cht
            > > Frei", du hast doch warscheinlich das im Kazet gesehen, nicht? Schade, abe
            > r
            > > wenn du das noch nicht weisst, der Krieg ist beendet. Schluss! Nazis haben
            >
            > den
            > > Krieg verloren.
            > >
            > > pozdrowienia
            >
            >
            > A co was tak te polskie miasta bola?Macie przeciez swoj Izrael.To jest wasza
            > ojczyzna ona potrzebuje waszej pomocy.A wy tu na forum ozorami mielecie.
            > Helga masz Stana i jojo jedzcie do Izraela.Zamieszkacie razem w kibucu.
            > W czym problem?
            Du,Puls !Hast du wirklich vergessen,dass Lodz unsere Stadt fuer immer bleiben
            wird ?! Fuer immer,DU ARSCHLOH !!!
            • Gość: stan Re: Helga mieszka we Wroclawiu-CUDOWNE MIASTO!!! IP: 24.194.70.* 02.08.02, 19:28

> > W czym problem?
              > Du,Puls !Hast du wirklich vergessen,dass Lodz unsere Stadt fuer immer bleiben
              > wird ?! Fuer immer,DU ARSCHLOH !!!

Mensch, du hast ya recht. Es wurde aber bei unserem Fuehrer Litzmannstadt
              gennant. Der "Jude" darft doch dass wissen, nicht?

Szkoda ze Jude za mlodym byl by wciagnac sie do SS. Omalo co nie zapomnialem,
              Polska byla prawie ze jedynym krajem w Europie ktory nie mial wlasnej SS
              druzyny podczas wojny. Jude, pryszles troche za pozno. Pomimo tego zycze ci
              wszystkiego dobrego.
              yd Stan
      • _helga Mirmat, natychmiast siadaj w samolot!!!!!! :) /nt 02.08.02, 19:49
        Gość portalu: mirmat napisał(a):

> Helga napisala:"Jojo prawdziwy bedzie w Polsce! To ja sie juz cieszyc
        > zaczynam!!! Co tam Marriot. Ja mam lepszy pomysl! Przyjedziesz do Wroclawia,
        a
        > my tu mamy bardzo sympatyczne barki, ktore po Odrze plywaja. Zrobimy party na
        > twoja czesc na tej barce. A jak sie znudzi, to mozemy sobie wyskoczyc np. do
        > Pragi. Jest taki swietny pociag, wsiadasz wieczorem, spisz sobie
        przejezdzajac
        > przez gory, a rano wysiadasz, swiezy i wypoczety.
        >
        > Najfajniejsi ludzie mieszkaja we Wroclawiu - miescie mojej mlodosci i
        > najwspanialszych moich przezyc (mimo odsiadki w 1968 na Podwalu - a moze
        > wlasnie dlatego). No i po co mi bylo organizowac gniazdko pod Warszawa ??? No
        > ale tam jest akcja.
        > Jojo olej Lodz , Wroclaw jest to. Kiedy w 2000 po trzech dziesiecioleciach
        > zobaczylem ta perle nic sie w niej nie zmienilo ani wyra w T-2 na Pl
        > Grundwaldzkim ani nawet lajby na Wybrzezu Wyspianskiego. Wsiadam w samolot.
        • _helga Re: Stan tez!!!!!! :) /nt 02.08.02, 19:51
          • Gość: Stan Re: Stan tez!!!!!! :) /nt IP: 24.194.70.* 03.08.02, 22:30
            Serdecznie dziekoje za zaproszenie, Helga! Jestes fajna kobietka.
            • Gość: jojo Re: Stan tez!!!!!! :) /nt IP: *.proxy.aol.com 03.08.02, 23:35
              Gość portalu: Stan napisał(a):

> Serdecznie dziekoje za zaproszenie, Helga! Jestes fajna kobietka.
              Witam Cie Stan !Helga jest naprawde fajnym czlowiekiem,nigdy nie zawiedzie
              tego,ktorego za przyjaciela uwaza ! Pzdr. dla Ciebie i Helgi !
    • Gość: Alex Re: Sasiedzi !!! IP: 212.166.137.* 04.08.02, 13:34

Wodka nie taka straszna.Gorzej jak by cie okradli(co jest tam normalna rzecza)i
      zalali denaturatem.
      • _helga Re: Sasiedzi !!! 04.08.02, 15:12
        Gość portalu: Alex napisał(a):

>
        > to
        > Wodka nie taka straszna.Gorzej jak by cie okradli(co jest tam normalna rzecza)
        i
        >
        > zalali denaturatem.

Denaturat i kradziez to rzecz normalna w dosyc specyficznych srodowiskach.
        Dlaczego uwazasz, ze te kamienice sa w az tak podlej dzielnicy?
      • calipso Re: Sasiedzi !!! 04.08.02, 15:34
        Gość portalu: Alex napisał(a):

>
        > to
        > Wodka nie taka straszna.Gorzej jak by cie okradli(co jest tam normalna rzecza)
        i
        >
        > zalali denaturatem.

No to dlaczego chcecie przyjezdzac do kraju gdzie kradziez jest normalna
        rzecza.Jedzcie do swojego kraju Izraela.Tam nikt nie kradnie wszyscy sa
        uczciwi.Co najwyzej jakis zydek sprzeda troche amunicji Palestynczykom ,z
        ktorej pozniej Palestynczyk zajebie Alexa.A moze i ustrzeli jojo?Kto wie.Izrael
        to uczciwy kraj.Tylko jedzcie tam wszyscy.Nikt was w Polsce na sile nie
        trzyma.Kibuce potrzebuja Helgi ,Kochanki,jojo,Alexa i wielu innych.Nie traccie
        czasu.Wasz kraj Izrael was potrzebuje.Kibuce czekaja.
    • pro_wok Re: Sasiedzi !!! 04.08.02, 16:29
      Czesc Prezydent.

Mam dla Ciebie kolejna dobra wiadomosc
      Rzeczpospolita podaje :
      "Taniej za wódkę
      Ministerstwo Finansów obniżyło o 30 proc. akcyzę na wyroby spirytusowe - z 6278
      zł na 4400 zł od 100 litrów czystego spirytusu. Obniżka ma zniechęcić do
      nielegalnego importu i zapewnić konkurencyjność krajowych firm z chwilą
      przystąpienia Polski do Unii Europejskiej"

Widzisz, mysli sie tu o tobie.
      Nie bedziesz musial czekac by cie wodka zalano.
      Teraz bedziesz mogl sobie sam, od czasu do czasu literka kupic.

• Gość: darwin UWAGA!!! KURESTWO wraca do Polski, IP: *.nyc.rr.com 04.08.02, 17:04
        proponuje trzymac sie za porfele.
        • pro_wok Re: UWAGA!!! KURESTWO wraca do Polski, 04.08.02, 17:52
          Powiedz mi Darwin, kto jest KURESTWO, bym wiedzial kiedy mam portfela pilnowac.
          • Gość: jojo Re: UWAGA!!! KURESTWO wraca do Polski, IP: *.proxy.aol.com 04.08.02, 18:49
            pro_wok napisał:

> Powiedz mi Darwin, kto jest KURESTWO, bym wiedzial kiedy mam portfela
            pilnowac.
            Czesc Pro_wok ! Jak bylo na wczasach? Jezeli chodzi o wodeczke,to milo mi ,ze
            cena jej spadnie. Koszernej tez ? Jezeli chodzi o to KURESTWO,to znaczy,ze zona
            i 3 corki Darwina z goscinnych wystepow w USA do Polski wracaja ! Pzdr.
            • pro_wok Re: UWAGA!!! KURESTWO wraca do Polski, 04.08.02, 19:31
              Wczasy byly OK.
              Wiesz sam, ze Koluszki zawsze sa warte by tam zajrzec.
              Takich plazy i blekitnego morza mozna Koluszkom tylko pozazdroscic.
              Mam nadzieje, ze moje pozdrowienia do Ciebie dotarly.
              Co do wodeczki to szczegolow nie znam bo ja raczej pijam wina ale mysle ze sam
              sie przekonasz.
              • Gość: jojo Re: UWAGA!!! KURESTWO wraca do Polski, IP: *.proxy.aol.com 04.08.02, 19:35
                pro_wok napisał:

> Wczasy byly OK.
                > Wiesz sam, ze Koluszki zawsze sa warte by tam zajrzec.
                > Takich plazy i blekitnego morza mozna Koluszkom tylko pozazdroscic.
                > Mam nadzieje, ze moje pozdrowienia do Ciebie dotarly.
                > Co do wodeczki to szczegolow nie znam bo ja raczej pijam wina ale mysle ze
                sam
                > sie przekonasz.
                Dziekuje za Twoje pozdrowienia z wczasow w Koluszkach,ale powiedz mi
                lepiej,dlaczego tam palmy takie marne, a woda w tamtejszym oceanie taka
                slodka...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka