kochanka 06.08.02, 03:23 Pamietacie tego kreskarza? Vist__________________/ Zydow nieznosil w palestynczykach i wszystkich arabach byl zakochanay. Pamietacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanka ___PAMIETACIE_jak_VISTA_Umarl_____________________ 06.08.02, 03:26 Jego niby syn nam to na forum swiat oglosil. I wielu z was bardziej naiwnych w to uwierzyloe, (Daniel, Normalna). Oto ogloszenie jego smierci: Do wszystkich przyjaciol i wrogow VISTa Autor: Gość: synVISTa IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl Data: 20-02-2002 02:15 + dodaj do ulubionych wątków ------------------------------------------------------------------------------ -- Wiem, ze Vist pisal na tym forum b. czesto. Jestem jego synem. Mysle, ze chcialby, abym to napisal. Dzis moj ojciec, a wasz znajomy umarl. Mial 53 lata. Urodziny obchodzil tego samego dnia, co jego ojciec i ja. Nie wiem jakie to ma znaczenie, ale ma. Był naukowcem, nauczycielem dla niedorozwinietych, górnikiem, terapeuta, porcelannikiem, blachrzem, prezesem, łamistrajkiem i pierwszym strajkujacym. Byl eksperymentem dla swiata ktory go znal, a tym bardziej swiat dla niego byl eksperymentem. Gardzil fanatyzmem, wysmiewal prostakow, nigdy prostote. Jego ocena ludzi byla surowa i czasem niesprawiedliwa. Doskonale orientowach sie w wartosciach kultury, tradycji, spolecznych i jeszcze wielu, ktorych nazwac nawet nie umiem. Swiadomy swojej subiektywnosci nie bal sie z nich wysmiewac. Nie wnosi to jednak prawie nic do opisu czlowieka jakiego znalem. Byl czlowiekiem, ktorego godnosc, powodowala brak zrozumienia. Nie mial przyjaciol, nawet ja nie wiem czy bylbym w stanie byc jego przyjacielem, gdybym byl w jego wieku. Nie glaskal nikogo, zadko bywal pokorny, z reguly cyniczny. Nie godzil sie ze swiatem, ktory spotykal. Byl dobrym wcieleniem freudowskiego Tanatosa. Potrafil dostrzec minusy, tam gdzie byly same plusy i plusy, gdzie ich nie bylo. Wszyscy, ktorzy uslyszeli o jego smierci mysleli, ze to zart, a bylo to w jego stylu. Mysle, ze powiedzialby: O kurwa, donosy o mojej smierci wcale nie sa przesadzone. Nie byl chory, ani nic na to nie wskazywalo. Mimo to mowiac o smierci slyszalo sie to, ze jej sie nie bal. Czy byl gotowy, pewnie nie tak jak myslal. Ja nie jestem. Zadrwilby z tego wznioslego tekstu. Byl wysmiewca wszelkich wartosci, ktore wynikaly z konformizmu. Pisal z wami o polityce. Ze trzy lata temu powiesil to w kuchni i choc nie orientuje sie w waszych dyskusjach to chce abyscie to przeczytali. Byc moze jest to jego poglad na polityke i nie tylko, choc watpie aby mogl sie zawrzec w jedym zdaniu. "Historia ludzkosci, to historia niewoli, ktora czyni ludzi zarowno uciskajacych, jak i uciskanych, igraszka narzedzi dominacji, sfabrykowanych przez nich samych i sprowada żywa ludzkosc do poziomu bezdusznych rzeczy" Simon Weil Zawsze chcial, zebym mowil do niego po imieniu, a ja nie umialem, byl tato. Pewnie zyczylby wam emocjonujacych klotni. ostatbi raz... pzdr Vist___________________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka A_tu_sie_okazalo_ze_Vist_Zyje_!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.08.02, 03:29 Niesamowity jest ten VIST!! Re: Hiacynt+Vist+ Carmina = pacyny+ wirusy + wlam Autor: Gość: Vist IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl Data: 05-08-2002 21:35 + dodaj do ulubionych wątków A ja jestem Vistem, choć tak na prawdę nim nie jestem. Ale jestem nim teraz bo obłudnicy według was podszywać się to żaden problem. Więc wszystko dozwolone. Właściwie być pacynką to nic złego, każdy jest nią na swój sposób. Jednak gdy pacynkowi bracia oskarżają się na wzajem o pacynkowanie to zakrawa na absurd. I jeszcze pamiętaj uczestniku, zalogowany bądź niezalogowany, jutro ktoś może być Tobą. I możesz zblednąć jak to zobaczysz. Vist niejedno ma na sumieniu. Tylko jakim prawem czepiają się go obłudnicy pokroju kingfisza? Przyganiał kocioł garnkowi. pzdr Vist nieVist www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=2612378&a=2626564 Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka A_tu_mozecie cos do niego napisac 06.08.02, 03:37 Pamietajcie on byl wielki! www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=2624016 Odpowiedz Link Zgłoś
_helga pamietacie tych jego islamistow? heheeee to zobacz 06.08.02, 15:13 "- Jego zatrzymanie jest kwestią godzin. Co więcej, to nie pierwszy wybryk tego niebezpiecznego internauty - powiedział nasz rozmówca. W Chorzowie trwa dochodzenie policyjne przeciwko niemu, bo kilka miesięcy wcześniej publikował groźby, podając się za bojownika jednej z organizacji islamskiej. Dlatego już wcześniej interesowało się nim też Centralne Biuro Śledcze." saved from wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=961613&dzial=010101 Pozdrowienia dla Centralnego Biura Sledczego:) Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: _______PAMIETACIE_VISTA?_____________________ 06.08.02, 03:28 kochanka napisała: > Pamietacie tego kreskarza? > > Vist__________________/ > > Zydow nieznosil w palestynczykach i wszystkich arabach byl zakochanay. > > Pamietacie? > > Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: _______PAMIETACIE_VISTA?_____________________ 06.08.02, 03:30 galetik napisał: > > ja pamietam ze ten skurwysyn moslemski zdechl . Bardzo sie mylisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ankakoch cholera, kingfish dał plame, przyznal się niechcac 06.08.02, 18:25 sprawe musimy szybko zagadac, zeby inni poza blongiem nie zorientowali sie. Kingfish na sasiednim forum glupio przyznal sie do rozsylania wirusów i wkopal nasza akcje kompromitowania Vista. Zagadywac, zagadywać i odwracac uwage od tej naszej wpadki. najlepsza obrona to atak na tych antysemitow Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: cholera, kingfish dał plame, przyznal się nie 06.08.02, 19:34 ankakoch napisała: > sprawe musimy szybko zagadac, zeby inni poza blongiem nie zorientowali sie. > Kingfish na sasiednim forum glupio przyznal sie do rozsylania wirusów i wkopal > nasza akcje kompromitowania Vista. > > Zagadywac, zagadywać i odwracac uwage od tej naszej wpadki. > najlepsza obrona to atak na tych antysemitow Pollaku malutki czy ty naprawde myslisz ze ja nawet paluszkiem rusze zeby czemus tu zaprzeczac? Wisi mi co ty i reszta forum mysli o Kingfishu. Dla mnie, w odroznieniu od ciebie i twoich przyjaciol z Aktulanosci, forum jest smieszna zabawa zupelnie nic nie znaczaca. Kingfish wysyla wirusy? Tak ktos powiedizla na forum? I co z tego? Kingfish wlasnie dwa piwa wypil i nie bedzie sie zachowywal jak dwu letni dzieciak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: cholera, kingfish dał plame, przyznal się nie IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.08.02, 21:43 kingfish napisał: > ankakoch napisała: > > > sprawe musimy szybko zagadac, zeby inni poza blongiem nie zorientowali sie > . > > Kingfish na sasiednim forum glupio przyznal sie do rozsylania wirusów i > wkopal > > nasza akcje kompromitowania Vista. > > > > Zagadywac, zagadywać i odwracac uwage od tej naszej wpadki. > > najlepsza obrona to atak na tych antysemitow > > Pollaku malutki czy ty naprawde myslisz ze ja nawet paluszkiem rusze zeby > czemus tu zaprzeczac? Jak masz jakieś aluzje do mnie, to wyraź je w poście DO MNIE. Jak pisze do ciebie (czy o tobie) to pisze do kingfisza (o kingfiszu) jako pollak. Mój nick znasz i pisz do MNIE śnięta rybo! > Tak ktos powiedizla > na forum? I co z tego? Kingfish wlasnie dwa piwa wypil i nie bedzie sie > zachowywal jak dwu letni dzieciak. A swoją drogą to nie ja bredziłem o policji, prawie i innych takich rybnych pierdołach. Sam robisz aferę. Wpieprzasz swoje problemy z vistem na Aktualności a później masz problemy ze ludzie gadają. Forum to tylko forum. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: cholera, kingfish dał plame, przyznal się nie 06.08.02, 21:49 Gość portalu: pollak napisał(a): > Forum to tylko > forum. A vist to tylko vist:) Odpowiedz Link Zgłoś
__vist__ JAK smiesz o mnie tak sie odzywac!!!!! 06.08.02, 22:02 _helga napisała: > Gość portalu: pollak napisał(a): > > > Forum to tylko > > forum. > > A vist to tylko vist:) > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: JAK smiesz o mnie tak sie odzywac!!!!! 06.08.02, 22:17 __vist__ napisała: > _helga napisała: > > > Gość portalu: pollak napisał(a): > > > > > Forum to tylko > > > forum. > > > > A vist to tylko vist:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
__vist__ Re: JAK smiesz o mnie tak sie odzywac!!!!! 06.08.02, 22:33 _helga napisała: > __vist__ napisała: > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: pollak napisał(a): > > > > > > > Forum to tylko > > > > forum. > > > > > > A vist to tylko vist:) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: JAK smiesz o mnie tak sie odzywac!!!!! 06.08.02, 22:37 __vist__ napisała: > _helga napisała: > > > __vist__ napisała: > > > > > _helga napisała: > > > > > > > Gość portalu: pollak napisał(a): > > > > > > > > > Forum to tylko > > > > > forum. > > > > > > > > A vist to tylko vist:) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
pro_wok kingfish dał plame 06.08.02, 22:15 Witam Samuraju Sa kraje w ,ktorych kara dosiega cala rodzine za przewinienia jej czlonkow. Odpowiedzialnosc zbiorowa niema nic wspolnego ze zdrowym pojeciem sprawiedliwosci.Jezeli kraj jakis odpowiedzialnosc zbiorowa stosuje jako instrument dla osiagniecia swych celow mozna probowac to w jakis sposob zrozumiec.Jezeli odpowiedzialnosc zborowa stosuja indywidualne osoby to ma to chyba cos wspolnego z charakterm. Dziwic musi, jezeli ktos kto dotad wydawal sie byc w miare rozsadny,ktos kto wychowal sie w jezyku polskim i zadbal o to by ten jezyk zachowac uzywa slowa Polak na polskim forum jako inwektywe.Faktycznie jezeli mi czyjes poglady nie odpowiadaja zwracam sie do niego a nie probuje uogulniac. Gdyby sie do kingfisha ktos zwrocil "mala zydowino" pewnie okrzyknieto by go antysemita.Mam wrazenie, ze on jest bardziej "antypolonista" niz inni sa "antysemitami".Pojecia te pisze w cudzyslowie bo mimo ,ze sie ich czesto uzywa nie zawieraja zadnej tresci, a maja tylko wydzwiek propagandowy. W wymianie pogladow z jednym z czolowych umyslow tego forum p. Yidele bylismy w tej sprawie zgodni. Mysle ze nikomu nie wyszloby na zle, gdyby zanim cos napisze chwile sie zastanowil. Z Samurajskim pozdrowieniem pro_wok Odpowiedz Link Zgłoś
_pollak Re: kingfish dał plame 06.08.02, 22:26 Najwyrazniej nie zrozumiales ze kingfish tylko bardzo trafnie sugerowal ze ankakoch to jestem ja ktory uzywa nika pollak. Ponizej podaje ci moj post z ktorego on tak mogl trafnie:-) wywnioskowac: Re: nie! Autor: Gość: pollak IP: *.jgora.dialog.net.pl Data: 06-08-2002 19:09 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: Blong napisał(a): > 1. nie wiem czy zmarl, ale ty to tez nie wiesz > 2. gdyby za nim przyszla policja to by raczej sie nie fatygowal cokolwiek pisac > > na forum > 3. Vist mi wisi, ale wkurzaja mnie durni inkwizytorzy BEZ dowodow > 4. jesli masz zamiar ciagnac dyskusje to podaj choc jeden przekonujacy dowod, > albo przestan rzucac bezpodstawnymi oskarzeniami W dodatku sam kingfish zbierał IP użyszkodników. Pewnie on sam rozsyłał te wirusy i robił włamy. No nie sam, tylko ze swoją bandą, helgą, pulsem i innymi kochankami. Ten internetowy terrorysta powinien już siedzieć. Nawet mój mutt się chyba zaraził, muszę jakiś program antywirusowy sobie załtwić czy coś. Teraz już wszystko jest jasne. PS. Do Blonga: ;)) www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=2626900&a=2635470 pro_wok napisał: > Witam Samuraju > Sa kraje w ,ktorych kara dosiega cala rodzine za przewinienia jej czlonkow. > Odpowiedzialnosc zbiorowa niema nic wspolnego ze zdrowym pojeciem > sprawiedliwosci.Jezeli kraj jakis odpowiedzialnosc zbiorowa stosuje jako > instrument dla osiagniecia swych celow mozna probowac to w jakis sposob > zrozumiec.Jezeli odpowiedzialnosc zborowa stosuja indywidualne osoby to ma to > chyba cos wspolnego z charakterm. > Dziwic musi, jezeli ktos kto dotad wydawal sie byc w miare rozsadny,ktos kto > wychowal sie w jezyku polskim i zadbal o to by ten jezyk zachowac uzywa slowa > Polak na polskim forum jako inwektywe.Faktycznie jezeli mi czyjes poglady nie > odpowiadaja zwracam sie do niego a nie probuje uogulniac. > Gdyby sie do kingfisha ktos zwrocil "mala zydowino" pewnie okrzyknieto by go > antysemita.Mam wrazenie, ze on jest bardziej "antypolonista" niz inni > sa "antysemitami".Pojecia te pisze w cudzyslowie bo mimo ,ze sie ich czesto > uzywa nie zawieraja zadnej tresci, a maja tylko wydzwiek propagandowy. > W wymianie pogladow z jednym z czolowych umyslow tego forum p. Yidele bylismy w > > tej sprawie zgodni. Mysle ze nikomu nie wyszloby na zle, gdyby zanim cos > napisze chwile sie zastanowil. > > Z Samurajskim pozdrowieniem > pro_wok Odpowiedz Link Zgłoś
_pollak ps 06.08.02, 22:28 Zreszta jesli sie nie myle Polak, w twoim tego zrozumieniu, pisze sie chyba z jednym L? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: ps 06.08.02, 22:31 _pollak napisała: > Zreszta jesli sie nie myle Polak, w twoim tego zrozumieniu, pisze sie chyba z > jednym L? Proponuje sie nie pastwic. Oburzenie sluszne z gruntu bylo, a te dwa L mozna bylo potraktowac jako literowke:) Odpowiedz Link Zgłoś
_pollak Re: ps 06.08.02, 22:35 _helga napisała: > _pollak napisała: > > > Zreszta jesli sie nie myle Polak, w twoim tego zrozumieniu, pisze sie chyb > a z > > jednym L? > > Proponuje sie nie pastwic. Oburzenie sluszne z gruntu bylo, a te dwa L mozna > bylo potraktowac jako literowke:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: ps IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.08.02, 22:36 _pollak napisała: > Zupelnie sie z toba zgadzam. Przeciez ja sam sobie takiego idiotycznego nika > wybralem:-( Hahahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
_pollak Re: ps 06.08.02, 22:40 Gość portalu: pollak napisał(a): > _pollak napisała: > > > Zupelnie sie z toba zgadzam. Przeciez ja sam sobie > takiego idiotycznego nika > > wybralem:-( > > Hahahaha :) Widzisz a jednak jest nadzieja. Ha ha jest prawidlowa reakcja pzdr _pollakprawdziwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Do pro_wok IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.08.02, 22:33 A żeby nie było żadnych wątpliwości, ja jestem zalogowany jako bez kreseczki. :) Zresztą mi tam jeden pies, bo ja i tak się nigdy nie loguję, czasem tylko pocztę sprawdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Do pro_wok - PS IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.08.02, 22:35 Gość portalu: pollak napisał(a): > A żeby nie było żadnych wątpliwości, ja jestem zalogowany > jako bez kreseczki. :) Zresztą mi tam jeden pies, bo ja i > tak się nigdy nie loguję, czasem tylko pocztę sprawdzę. Bez kreseczki, to miałem na myśli 'pollak' a nie '_pollak'. Jak widzisz, przyjaciół śnięta ryba ma nieciekawych :). Odpowiedz Link Zgłoś
_pollak Zmykaj falszywco! 06.08.02, 22:37 Bylem pewny ze takiego nika nikt nie bedzie kradl a tu nagle ty! Gość portalu: pollak napisał(a): > A żeby nie było żadnych wątpliwości, ja jestem zalogowany > jako bez kreseczki. :) Zresztą mi tam jeden pies, bo ja i > tak się nigdy nie loguję, czasem tylko pocztę sprawdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: On nie kradnie tylko siie upodabnia:) 06.08.02, 22:42 Wiesz jak dziala prawo mimikry? Ze slabi staraja sie upodobnic do silnych, w nadziei, ze to im szanse na przezycie poprawi. Niewinne muchy sobe zolte paski na odwlokach wytwarzaja, itd. Jesli ktos sie do ciebie upodabnia, znaczy, z toba jest jak najbardziej ok! :)))))) _pollak napisała: > Bylem pewny ze takiego nika nikt nie bedzie kradl a tu nagle ty! > > > Gość portalu: pollak napisał(a): > > > A żeby nie było żadnych wątpliwości, ja jestem zalogowany > > jako bez kreseczki. :) Zresztą mi tam jeden pies, bo ja i > > tak się nigdy nie loguję, czasem tylko pocztę sprawdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: On nie kradnie tylko siie upodabnia:) IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.08.02, 22:44 _helga napisała: > Wiesz jak dziala prawo mimikry? Ze slabi staraja sie upodobnic do silnych, w > nadziei, ze to im szanse na przezycie poprawi. Niewinne muchy sobe zolte paski > na odwlokach wytwarzaja, itd. Jesli ktos sie do ciebie upodabnia, znaczy, z > toba jest jak najbardziej ok! > :)))))) Hehe, dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: On nie kradnie tylko siie upodabnia:) 06.08.02, 22:46 Gość portalu: pollak napisał(a): > _helga napisała: > > > Wiesz jak dziala prawo mimikry? Ze slabi staraja sie > upodobnic do silnych, w > > nadziei, ze to im szanse na przezycie poprawi. Niewinne > muchy sobe zolte paski > > na odwlokach wytwarzaja, itd. Jesli ktos sie do ciebie > upodabnia, znaczy, z > > toba jest jak najbardziej ok! > > :)))))) > > Hehe, dobre. Bystra jestem. Kazdego zalatwie:) Ale zeby sie w dalsza wymiane uwag pobawic musisz jednak zmienic nicka. Ten jest zajety, badz co badz:) Wyobrazni ci chyba nie brakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
_pollak Dzieki.Juz sie lepiej poczulem....to milo byc tu! 06.08.02, 22:45 _helga napisała: > Wiesz jak dziala prawo mimikry? Ze slabi staraja sie upodobnic do silnych, w > nadziei, ze to im szanse na przezycie poprawi. Niewinne muchy sobe zolte paski > na odwlokach wytwarzaja, itd. Jesli ktos sie do ciebie upodabnia, znaczy, z > toba jest jak najbardziej ok! > :)))))) > > _pollak napisała: > > > Bylem pewny ze takiego nika nikt nie bedzie kradl a tu nagle ty! > > > > > > Gość portalu: pollak napisał(a): > > > > > A żeby nie było żadnych wątpliwości, ja jestem zalogowany > > > jako bez kreseczki. :) Zresztą mi tam jeden pies, bo ja i > > > tak się nigdy nie loguję, czasem tylko pocztę sprawdzę. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
_pollak UWAGA! JA WYCHODZE Z DOMU NA 2 GODZINY 06.08.02, 22:47 Wszystkie posty Pollaka w tym okresie beda falszywe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: UWAGA! JA WYCHODZE Z DOMU NA 2 GODZINY IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.08.02, 22:48 _pollak napisała: > Wszystkie posty Pollaka w tym okresie beda falszywe. Nie przyjedzeniu, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Zmykaj >falszywco< - co to jest? IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.08.02, 22:48 _pollak napisała: > Bylem pewny ze takiego nika nikt nie bedzie kradl a tu nagle ty! > Co to jest fałszywca (falszywca)? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Pollak to tylko nick:) 06.08.02, 22:27 takiego nicka uzywa jeden z forumowiczow. Kingfish do niego mowi:) A poza tym masz absolutna racje. Pozdrawiam dzielnego buddyste:) Odpowiedz Link Zgłoś
_pollak Dzieki.Juz sie lepiej poczulem....nt 06.08.02, 22:44 _helga napisała: > takiego nicka uzywa jeden z forumowiczow. Kingfish do niego mowi:) A poza tym > masz absolutna racje. > > Pozdrawiam dzielnego buddyste:) > Odpowiedz Link Zgłoś