dana33 Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 20:04 za szybko kliknelam.... :)))) o inflitracji muzulmanow..... www.newsmax.com/archives/articles/2005/6/24/101032.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
chuchem a bardziej do tematu... 13.07.05, 20:15 za chwile przeczytam caly artykul... ale meczy mnie jedna sprawa... widzialem w telewizyjnej 2 pare dni temu dokument o muzulmanskim podejsciu do Jihadu... (radze wszystkim sobie go zdobyc, gdyz niesamowicie interesujacy byl)... i z bardzo wielu watkow napisze tylko o paru: - matka, patrzac na swoje 2-letnie dziecko, powiedziala reporterowi, ze jest w stanie mu powiedziec, ze jest gotowa go poswiecic... - dzieci w szkole w Syrii (wiek przedszkolny) spiewaly piesni o meczennikach i rysowaly zamachowcow, lacznie ze smugami krwi... czy u nas cos takiego jest? nie... u nas dzieci maja prawdziwe, beztroskie dziecinstwo, a nie nauke nienawisci... - oraz wypowiedzi dwoch muzulmanek: 1 z Peshawaru: Jihad to nie zabijanie innych, tylko walka z bieda, edukowanie narodu... nigdy by nie pozwolila swoim synom zabic drugiego czlowieka... i ze to ich duchowni sa glownym problemem, gdyz oni propaguja walke z"niewiernymi". 2 z Kabulu (corka zwolennika Talibow i Jihadu morderczego)... twierdzila, ze skad wiedza, ze Bogu sie podoba takie zachowanie... i ze to co mysli o tym, nigdy nie bedzie mogla wypowiedziec... moze troche chaotycznie napisane, ale ten kto widzial ten dokument zrozumie... i zacznie walczyc nie z samym Islamem, ale z ta potworna ciemnota, ktora tam tkwi... Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: a bardziej do tematu... 13.07.05, 20:20 moglbys prosze podac tytul i telewizje co pokazala, pomogloby zlokalizowac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chuchem Re: a bardziej do tematu... 13.07.05, 20:25 telewizyjna 2, TVP2 ale tytulu nie znam, gdyz przyszedlem juz po poczatku... to bylo podajze 8 lipca... po zamachach i prawdopodobnie nie bedzie tego w programie, gdyz zostalo wrzucone jako odpowiednie do sytuacji... jak sie dowiem, to dam znac Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: a bardziej do tematu... 13.07.05, 20:30 dzieki, ale raczej i tak tego nie obejrze, nie ten kraj:) chyba ze to anglosaski dokument:) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a bardziej do tematu... 13.07.05, 20:24 dostaja pranie mozgu, sa szantazowani (kobiety szczegolnie), karmieni narkotykami... sam powiedz, jaki zdrowy 18latek zechce sie wysadzic w powietrze? i jaka matka powie potem z duma, rozumiesz? z duma, ze ma jeszcze paru synow, ktorzy gotowi sa sie wysadzic? chory narod, chora religia, chorzy przywodcy.... Odpowiedz Link Zgłoś
chuchem Re: a bardziej do tematu... 13.07.05, 20:27 tam sie chca wysadzac nie tylko 18-sto latkowie, ale juz mlodsze dzieci... wszyscy chca byc meczennikami, ale nikt nie mysli o dobru swojego narodu, tylko o jakims wyimaginowanym niebezpieczenstwie, ze strony Zachodu... po porostu chyba za dobrze nam sie zyje i chca nas cofnac do ich sredniowiecza... ale mam nadzieje, ze sie nie damy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a bardziej do tematu... 13.07.05, 20:31 tez mam nadzieje, bo byloby mi szkoda tej pieknej, starej europy... dlatego tak ostrzegam i podrzucam i pisze.... nu, niektorzy sa slepi i tacy tez umra... Odpowiedz Link Zgłoś
chuchem Re: a bardziej do tematu... 13.07.05, 20:34 wiesz... jak tak dalej pojdzie, to moze trzeba bedzie sie pozbyc naszych wojujacych muzulmanow z Europy??? (ja tego nie powiedzialem...) Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Privet Dannoczka.... 13.07.05, 20:43 Nu naiwna Ty czasami jestes.... Oni nie sa slepi, ci kretyni do tego daza.... To przeciez tych, tzw. "europejczykow" polityka, zeby Europe przeksztalcic w ich system i islam tu wprowadzic.... Nu czto Ty w samom diele? Nie ponimajesh, czto-li? Nu a ci inni z nienawisci do Zydow nie przyznaja Ci racji.... Praw wied' ja, a? Nu wot! Pozdrawiam Cie i wszystkich przy Tobie! Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez privet moskowit 13.07.05, 20:46 masz calkiem racje jeden z tutejszych juz wymyslil ze mzoe najlepiej wyprobowac synteze muzulmansko-chrzescijanska genialny pomysl nie sadzisz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Privet manny.... 13.07.05, 20:51 Nu a czto eto za czudo takoie? Ale jak pomozhe na zredukowanie wybuchowcow.... nu to niech tam bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Privet manny.... tu link 13.07.05, 20:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26220960&a=26221805 Zapraszam wszystkich do dyskusji o historii Rzeczpospolitej Obojga Narodow forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25220 Zapraszam takze na forum watkow swiatowych forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=27433 Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Re: Privet manny.... 13.07.05, 21:02 Nu eto durak.... Nie bylo mnie tu jakis czas i on z pod stolu wylazl bez pozwolenia.... Nie zwracaj na niego uwagi.... Durak on i wsio.... Prawda wied? Z nim to, jak w tej anegdodce.... Czem otliczaietsja horoshyj uczenik ot plohovo? Plohowo lupiat roditieli, a horoshego - uczeniki.... Dostal facet po zhopie w szkole od kolegow i teraz chce sie "pokazac".... Odpowiedz Link Zgłoś
chuchem Re: Privet Dannoczka.... 13.07.05, 20:49 ja jestem Europejczykiem i jestem z tego powodu dumny i poki zyje, bede sie staral, by Europa nie stala sie kolejnym "stanem" islamskim... (chociaz potrzeba bedzie troche wiecej osob niz ja... dzielniejszych i bardziej konsekwentnych...) paka Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Re: Privet Dannoczka.... 13.07.05, 20:56 Nu ja Tiebie pomogu:) Mannego sprowadzimy w razie czego i moze jeszcze pare.... Nu wot wydaje mi sie, ze politycy kretyni oczy pozamykali i wszystko na rozhowo chca widziec.... Prawda wied'? Nu wot! Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Privet Dannoczka.... 13.07.05, 20:58 :)) pisze sie na ochotnika;) Odpowiedz Link Zgłoś
chuchem Re: Privet Dannoczka.... 13.07.05, 20:58 nu niestety... ale ja chce, by jeszcze moje dzieci pamietaly Europe nie- Islamska, tylko taka, ktora wyznaje pewne niezmienialne wartosci... a i jeszcze Danusia moze nas wesprzec w walce... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Privet Dannoczka.... 13.07.05, 21:07 ja posle simona i daniele, oni juz sie nauczyli... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Re: Privet Dannoczka.... 13.07.05, 21:07 Nu Ty Dannoczku ostaw w spokoju.... U nich i tak pelne rece roboty ze swoimi wybuchowcami.... Mysmy tu sami nawarzyli piwa, to i wypic sami musimy.... Dziury tu trzeba pozatykac, a tych co sie udalo przedostac na swoje piaski wyslac.... Prawda wied'? Nu wot! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Privet Dannoczka.... 13.07.05, 21:45 uj, moskowit, duzo roboty macie... :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Re: Privet Dannoczka.... 13.07.05, 21:59 Nu a co, moze nie mam racji? Pewnie, ze duzo roboty, nu ale bedzie jeszcze wiecej, jak sie bedzie to sprzatanie odkladac.... Prawda wied'? Nu wot! Sami tu nawpuszczalismy, nu to i sami musimy oczyscic od etogo gavna, by uratowac to co pozostalo od starej Europy.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 wow, moskowit.... 13.07.05, 21:04 ale sie ciesze, ze znow jestes.... brakowalo mi ciebie tutaj i twojego nu, wot... wszystkiego naj dla ciebie i twojej zaklepanej... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: a bardziej do tematu... 13.07.05, 20:57 Danus tys ubrala swoje dzieci w mundurki ale robia to samo co "Ci terrorysci" tylko z innymi szmatkami na swoich gnatach! Odpowiedz Link Zgłoś
chuchem Re: a bardziej do tematu... 13.07.05, 20:59 gupis jest... ja moze mam lewackie poglady, ale potrafie rozpoznac terroryste od porzadnego czlowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a bardziej do tematu... 13.07.05, 21:08 jasne, grzesiu, ty przeciez dokladnie wiesz co oni robia, nie? nu, spadaj, balwanie, bo gdzie nie jestes, tgo smiecisz glupota... Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: A co Danusiu chcesz mnie wygryzc? 13.07.05, 21:51 Dokladnie znam twoje poglady i ze ty wlasnie i balwana bys na pustynie poslala zeby tylko dokopac moslemom. Odpowiedz Link Zgłoś
vico1 Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 20:34 Jezeli Amerykanie sobie nie radza, to czego mozemy sie spodziewac po Europie? Odpowiedz Link Zgłoś
chuchem Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 20:36 wiedz mi, Europa sobie da rade... kiedys zobaczy, w jakim szambie sie znalazla i trzeba bedzie wyjsc z tego szamba i je wypompowac... ale sobie poradzi... wierze w Europe, bo ja kocham i mam nadzieje, ze nie bedziemy Islamaeurope... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 20:40 bo nie uzywaja calej sily. i ciagle jeszcze daja im wizy wjazdowe. i ciagle jeszcze w przemowieniach nie slychac ostrego potepienia.... Odpowiedz Link Zgłoś
chuchem Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 20:47 Danusiu... niestety tak jest, ale ja ciagle wierze w Europe... kiedys politycy beda musieli zdecydowac, czy pozostawic Europie temu losowi, czy zawalczyc o europejska Europe... i mam nadzieje, ze wybiora to drugie rozwiazanie... bedzie to moze dosyc niechlubny okres naszej historii, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez nie wierze 13.07.05, 20:49 any Europa byla zdolna do takiego wysilku. Historia ja niestety przygniata za bardzo. Ja raczej widze wieksze szanse ze powstanie ta synteza muzulmansko- chrzescijanska:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
chuchem Re: nie wierze 13.07.05, 20:50 nigdy w zyciu!!! taka synteza to bedzie wynaturzenie... religie musza istniec osobno... a Europa przez tyle wiekow bronila sie przed Islamem razem z chrzescijanstwem... nie mozna tego zaprzepascic... Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez no ale u Ciebie w starym kraju juz sa 13.07.05, 20:53 tacy co o tym mysla niestety forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26220960&a=26221805 Odpowiedz Link Zgłoś
chuchem Re: no ale u Ciebie w starym kraju juz sa 13.07.05, 20:55 wiem, ale ja sie i tak do GB wyprowadzam(nie od razu, ale w przyszlosci), a tam to co dopiero wymyslaja... i ile radykalnych muslimow tam jest??? uuu rany... Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Re: no ale u Ciebie w starym kraju juz sa 13.07.05, 21:16 Manny drug Ty moj.... Nu niech sobie mysli, on durak wied'.... Inteligenta pod stolem udaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
vico1 Re: nie wierze 13.07.05, 21:22 Synteze to mamy teraz, wiadomo z jakim skutkiem. Gdyby mialo byc lepiej musialby islam przejsc rewolucje podobna do francuskiej, ale jakos sie na to nie zanosi ;) Islam mozna jednak probowac ucywilizowac chociazby przez wyrazne ustalenie co mozna, a co nie - w warunkach europejskich i rygorystyczne przestrzeganie tych zasad. Wydaje sie to oczywiste, ale wciaz dozwolone jest np rytualne zabijanie owiec. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nie wierze 13.07.05, 21:48 nu, sprobujcie, vic, to co ja widze, to ich coraz wieksze zadania, czytales o nauczycielce w niemczech? o tym co chca od rzadu dunskiego? slyszales co mowia ludzie ze szwecji? jak te rzady tego nie widza, albo raczej jak chowaja glowe w piasek, to jest mi niezrozumiale.... a wydawanie corek za maz w wieku 12 lat juz jest w europie.... wieden widzialam 3 tygodnie temu.... pol turecki juz... ah, szkoda slow.... Odpowiedz Link Zgłoś
vico1 Re: nie wierze 13.07.05, 22:08 Problem jest ten, ze tradycyjne partie nie chca widziec problemow z islamem. Podejmowanie sie tych tematow uwaza sie tu (pisze z Belgii) za samobojstwo polityczne. Partie, ktore podejmuja sie tematu sa skazywane za rasizm. To jest interpretacja podstawowych praw EU. Nic wiecej. Ciekawe - mimo, ze te dysydenckie partie sa coraz bardziej popularne, nie sa oficjalnie popierane przez spolecznosc zydowska. W obecnej sytuacji zreszta zrozumiale, kto bedzie pchal palce miedzy drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nie wierze 13.07.05, 22:14 uj vic, piszesz z belgii.... nu, ale z gini to ty nie masz nic wspolnego, na szczescie... :))) mysle, ze europejska spolecznosc zydowska ma ciagle jeszcze w sobie tego "zydka w kapocie", takiego co sie przemyca gdzies pod sciana zeby go nikt nie zauwazyl, takiego, ktorego motto brzmi "przepraszam ze zyje"... w israelu to juz inaczej... tutaj majac za soba wlasne panstwo i rzad nie boisz sie, mowisz co myslisz, i robisz, co najlepsze dla ciebie i narodu... nie jestes mniejszoscia w obcym kraju, zwyczajnie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
vico1 Re: nie wierze 14.07.05, 00:39 dana33 napisała: > uj vic, piszesz z belgii.... nu, ale z gini to ty nie masz nic wspolnego, na > szczescie... :))) Jezeli gini od coca-coli to bije sie w piersi - mialem cos wspolnego :) > mysle, ze europejska spolecznosc zydowska ma ciagle jeszcze w sobie > tego "zydka w kapocie", takiego co sie przemyca gdzies pod sciana zeby go > nikt nie zauwazyl, takiego, ktorego motto brzmi "przepraszam ze zyje"... Moze tak, ale wszyscy zyjacy goscinnie, jezeli mamy troche madrosci, wiemy jak osiagnac swoj cel. Nie my stawialismy te klocki i nie my bedziemy je przestawiac. Poza tym mamy ten komfort psychiczny, ze caly obecny burdel porobili inni. Gdyby nie to, ze pozostawiamy po sobie dzieci - nie byloby problemu :( > w israelu to juz inaczej... Nie czaruj bo przyjade :) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nie wierze 14.07.05, 08:53 nu, naprawde.... przynajmniej ja to widze, u siebie a u moich spadkobiercow to juz wogole ..... czasem to nawet lekko denerwuje, ta ich pewnosc siebie... :)) przyjezdzaj, piekny kraj i ludzie milsi jak belgowie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vico1 Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 21:02 Europa boi sie religijnej konfrontacji, a kazda interwencja tylko w stosunku do muzulmanow jest interpretowana jako atak na islam. Dzisiejsze prawo nie pozwala na selektywne potraktowanie muzulmanow mimo, ze sposrod nich wywodzi sie wiekszosc terrorystow. Chcialbym tez wierzyc w Europe, ale obawiam sie, ze zrobienie porzadku to sprawa kilku pokolen, w najlepszym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 21:11 jesli europa dalej bedzie chowac glowe w piasek, to napewno masz racje. ale jesli natychmiast zacznie dzialac, to sa jeszcze szanse. europa nie boi sie religijnej konfrontacji, europa boi sie zamachow. tylko ze one przyjda w kazdym wypadku. tego jeszze europa nie rozumie, nie chce widziec. ale my juz wiemy, po 50 latach to sie juz nie ma zadnych zludzen. Odpowiedz Link Zgłoś
vico1 Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 21:42 Europa boi sie zamachow, bo nie ma na to lekarstwa. A kto ma? Zamachy nieuchronnie prowadza do radykalizacji wsrod ludzi i wrogosci do islamu, czego politycznie poprawna i laicka Europa chce uniknac. Jakby nie patrzec czeka nas burzliwa przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 21:50 jest jest lekarstwo.... ale ono drastyczne, nawet bardzo, zaraz monsieur le chirac zacznie wrzeszczec.... a nasze splitomirmilki dolacza sie... nu, latwo nie bedzie, to fakt... Odpowiedz Link Zgłoś
vico1 Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 22:12 Mur odpada w przedbiegach. Musialby przebiegac przez klatki schodowe :) A w koncu kontrowersyjny mur okazal sie u was w miare skuteczny. W ogole strukturalny apartheid jest tutaj nie do pomyslenia, chociaz socjalny juz jest - z woli muzulmanow. Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 21:20 Nu vico drug.... Ty nie trac nadziei, bo to poczatek konca.... Prawda wied'? Nu wot! Wied' sam wiesz, ze to nie o religie chodzi, a wprowadzenie systemu, powrotu do sredniowiecza.... Mannego sie zapytaj, on historyk i wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
chuchem podrzutek chuchem podrzuca podrzucona odpowiedz :) 13.07.05, 20:08 Danusiu... wiec napisalem do T. o naszym planowanym wyjezdzie... odpowiedzi jeszcze nie dostalem, gdyz zrobilem to pare minut temu... i czekam... u nas leje strasznie mocno... burze przechodza... a mowili w pogodzie, ze nie bedzie ani kropli deszczu... tak to juz jest z meteorologami (nie wszystkimi;> )... a co do odpowiedzi : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26341228&a=26350276 "nie nie, chuchemciu, my sie nie wycofujemy z autonomii, bo nie ma nas tam, my wycofujemy sie z obszaru gazy i oddajemy go autonomii.... bedzie interesujaco, zapewniam cie... :)))" to rozumiem, ze oddajecie terytorium... tyle, ze pisze o wycofywaniu sie z Autonomii, gdyz jestem juz przesiakniety ta europejska propaganda, ktora widac w moich wypowiedziach... straszne :( nu, caluje... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki ? ? ? 13.07.05, 20:11 zamieniłaś się w kukułkę ? panzio.webpark.pl/grafika/kukulka/kuku1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
chuchem Re: ? ? ? 13.07.05, 20:18 a Ty chyba w szympansa... www.zoo.wroclaw.pl/zwierzeta/ssaki/zdjecia/szympans.html?description=Szympans Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ? ? ? 13.07.05, 20:27 nu, aki, ten szympansidlo bardzo sympatyczny i siedzi dokladnie tak jak ty: buzia zamknieta a uszy otwarte i sluchaja wszystkiego... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: cos Ty taki nerwowy ostatnio 13.07.05, 20:50 no aaki, sa juz tabletki na to;) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: cos Ty taki nerwowy ostatnio 13.07.05, 20:52 nie chcę tabletewk-wolę odreagowanie na forum :-P Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: cos Ty taki nerwowy ostatnio 13.07.05, 20:54 Tobie moze i pomoze, ale czy zonie? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: cos Ty taki nerwowy ostatnio 13.07.05, 20:57 jestem starym kawalerem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: cos Ty taki nerwowy ostatnio 13.07.05, 20:59 aaaaaaaaaaaaa to juz cos zupelnie innego to zwracam honr wyzywaj sie ile chcesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: cos Ty taki nerwowy ostatnio 13.07.05, 21:14 nu, aki, nie przesadzajmy jak powiedzial ogrodnik... mlody zdrowy facet, taki jak ty, pelen enrgii, ciekawosci swiata.... eeeee, gadasz tak sobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: cos Ty taki nerwowy ostatnio 13.07.05, 21:27 ok -no to może mam klimakterium :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: cos Ty taki nerwowy ostatnio 13.07.05, 21:51 nu, co mi tu podsuwasz maslo maslane? ja to umiem wprawdzie gotowac, ale tu i tam sie osluchalam, mam psiapsiolke lepsza niz dochtor... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: cos Ty taki nerwowy ostatnio 13.07.05, 21:56 no to więc mam atherosclerosis i mylę andropauzę z klimakterium Odpowiedz Link Zgłoś
chuchem Re: ? ? ? 13.07.05, 20:20 nie mam zamiaru nikogo obrazac, ale nick bardzo mi sie z tym zwierzeciem skojarzyl... :) a poza tym ja kukulki lubie, bo mi ostatnio wykukala 87 lat zycia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ? ? ? 13.07.05, 20:30 aaa, bo zawsze pisze "podrzucam wam", to teraz chcialam nie byc nudna i napisac ciut inaczej... :))) zapomnialam, ze ty lubisz zwierzaczki i zaraz mnie "zaklasujesz" do jakiejs tam grupy.... ona ma tez buzie otwarta do wrzasku tak jak ja.... masz zdolnosci porownawcze.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ? ? ? 13.07.05, 20:45 wolę pająki-chyba tam jakieś fajne i duże u was żyją.powinny być solfugi i tarantule.szkoda,że nie mogłem pozaglądać pod kamienie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ? ? ? 13.07.05, 21:16 pajaki sa, kiedys taki ogromniasty i czarny latal mi po mieszkaniu, az go wsadzilam pod szklanke i zdalam na smierc... bo zabic to sie brzydzilam.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki oooooooooooo :-) fajna stronka to jest to 13.07.05, 20:48 www.nature-of-oz.com/Arachnida.htm Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: oooooooooooo :-) fajna stronka to jest to 13.07.05, 21:17 nu uzas...... ty aki, ty czasem nie probujesz zmieniac tematu???? co powiesz na podrzutke???? Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Re: kanikuły są nie chce mi sie na serio gadać 13.07.05, 22:04 Nu a przedtem nie chciales, bo byles zajety szkola/praca....? A? Odpowiedz Link Zgłoś
vico1 Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 20:48 Sa odwazni, ktorzy mowia prawde. Sa jednak ignorowani przez polityczny establishment i... "drobna" niewygoda - nie moga sie pokazac na ulicy bez obstawy. ayaanhirsiali.web-log.nl/categorie/46044 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 21:20 dokladnie tak, vic, dokladnie tak.... szkoda, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
chuchem Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 20:53 a film Rashida na Ale kino ktos widzial... Nie dosc, ze zamachowcy chcieli wysadzic szkole pelna niewinnych dzieci... to juz zupelnie nie rozumiem celu istnienia tam partyzantki... Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez to zadna partyzantka 13.07.05, 20:55 to tak jakby AK wysadzala w czasie okupacji polskie dzieci i kobiety na szkode Niemcom:((( zabijanie dla zabijania i zadnego szacunku dla ludzkiego zycia Odpowiedz Link Zgłoś
chuchem Re: to zadna partyzantka 13.07.05, 21:00 trzeba powylapywac i za j...ja wieszac... Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Dano, zaznaczam swoją przelotną obecność 13.07.05, 22:05 i sympatię do Ciebie (tudzież Was, tu będących); podrzucę jutro nieco materiału "w temacie", jak mawiał Pan Prezydęt. Jutro, bo dziś mamy sądny dzień.... Z przyjaźnią pozdrawiam, Antek Sacharyna Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dano, zaznaczam swoją przelotną obecność 13.07.05, 22:10 sadny ale ok? pozdrowienia i ciagle trzymam.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: PODZYTKA OD ZYDKA 14.07.05, 13:11 od zydowki, krystianku, od zydowki,. i to dumnej. bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś