Dodaj do ulubionych

a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia sie...

13.07.05, 20:03
Obserwuj wątek
    • dana33 Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 20:04
      za szybko kliknelam.... :))))

o inflitracji muzulmanow.....

www.newsmax.com/archives/articles/2005/6/24/101032.shtml
      • chuchem a bardziej do tematu... 13.07.05, 20:15
        za chwile przeczytam caly artykul... ale meczy mnie jedna sprawa...

widzialem w telewizyjnej 2 pare dni temu dokument o muzulmanskim podejsciu do
        Jihadu... (radze wszystkim sobie go zdobyc, gdyz niesamowicie interesujacy
        byl)... i z bardzo wielu watkow napisze tylko o paru:

- matka, patrzac na swoje 2-letnie dziecko, powiedziala reporterowi, ze jest w
        stanie mu powiedziec, ze jest gotowa go poswiecic...

- dzieci w szkole w Syrii (wiek przedszkolny) spiewaly piesni o meczennikach i
        rysowaly zamachowcow, lacznie ze smugami krwi... czy u nas cos takiego jest?
        nie... u nas dzieci maja prawdziwe, beztroskie dziecinstwo, a nie nauke
        nienawisci...

- oraz wypowiedzi dwoch muzulmanek:
        1 z Peshawaru: Jihad to nie zabijanie innych, tylko walka z bieda, edukowanie
        narodu... nigdy by nie pozwolila swoim synom zabic drugiego czlowieka... i ze
        to ich duchowni sa glownym problemem, gdyz oni propaguja walke z"niewiernymi".
        2 z Kabulu (corka zwolennika Talibow i Jihadu morderczego)... twierdzila, ze
        skad wiedza, ze Bogu sie podoba takie zachowanie... i ze to co mysli o tym,
        nigdy nie bedzie mogla wypowiedziec...

moze troche chaotycznie napisane, ale ten kto widzial ten dokument zrozumie...
        i zacznie walczyc nie z samym Islamem, ale z ta potworna ciemnota, ktora tam
        tkwi...
        • manny_ramirez Re: a bardziej do tematu... 13.07.05, 20:20
          moglbys prosze podac tytul i telewizje co pokazala, pomogloby zlokalizowac:))
          • chuchem Re: a bardziej do tematu... 13.07.05, 20:25
            telewizyjna 2, TVP2 ale tytulu nie znam, gdyz przyszedlem juz po poczatku... to
            bylo podajze 8 lipca... po zamachach i prawdopodobnie nie bedzie tego w
            programie, gdyz zostalo wrzucone jako odpowiednie do sytuacji... jak sie
            dowiem, to dam znac
            • manny_ramirez Re: a bardziej do tematu... 13.07.05, 20:30
              dzieki, ale raczej i tak tego nie obejrze, nie ten kraj:) chyba ze to
              anglosaski dokument:)
        • dana33 Re: a bardziej do tematu... 13.07.05, 20:24
          dostaja pranie mozgu, sa szantazowani (kobiety szczegolnie), karmieni
          narkotykami... sam powiedz, jaki zdrowy 18latek zechce sie wysadzic w powietrze?
          i jaka matka powie potem z duma, rozumiesz? z duma, ze ma jeszcze paru synow,
          ktorzy gotowi sa sie wysadzic? chory narod, chora religia, chorzy przywodcy....
          • chuchem Re: a bardziej do tematu... 13.07.05, 20:27
            tam sie chca wysadzac nie tylko 18-sto latkowie, ale juz mlodsze dzieci...
            wszyscy chca byc meczennikami, ale nikt nie mysli o dobru swojego narodu, tylko
            o jakims wyimaginowanym niebezpieczenstwie, ze strony Zachodu... po porostu
            chyba za dobrze nam sie zyje i chca nas cofnac do ich sredniowiecza... ale mam
            nadzieje, ze sie nie damy!!!
            • dana33 Re: a bardziej do tematu... 13.07.05, 20:31
              tez mam nadzieje, bo byloby mi szkoda tej pieknej, starej europy... dlatego tak
              ostrzegam i podrzucam i pisze.... nu, niektorzy sa slepi i tacy tez umra...
              • chuchem Re: a bardziej do tematu... 13.07.05, 20:34
                wiesz... jak tak dalej pojdzie, to moze trzeba bedzie sie pozbyc naszych
                wojujacych muzulmanow z Europy??? (ja tego nie powiedzialem...)
              • moskowit Privet Dannoczka.... 13.07.05, 20:43
                Nu naiwna Ty czasami jestes.... Oni nie sa slepi, ci kretyni do tego daza....
                To przeciez tych, tzw. "europejczykow" polityka, zeby Europe przeksztalcic w
                ich system i islam tu wprowadzic....
                Nu czto Ty w samom diele? Nie ponimajesh, czto-li?

Nu a ci inni z nienawisci do Zydow nie przyznaja Ci racji....
                Praw wied' ja, a? Nu wot!

Pozdrawiam Cie i wszystkich przy Tobie!

• manny_ramirez privet moskowit 13.07.05, 20:46
                  masz calkiem racje
                  jeden z tutejszych juz wymyslil ze mzoe najlepiej wyprobowac synteze
                  muzulmansko-chrzescijanska

genialny pomysl nie sadzisz?:)
                  • moskowit Privet manny.... 13.07.05, 20:51
                    Nu a czto eto za czudo takoie?

Ale jak pomozhe na zredukowanie wybuchowcow.... nu to niech tam bedzie:)

• manny_ramirez Re: Privet manny.... tu link 13.07.05, 20:53
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26220960&a=26221805

Zapraszam wszystkich do dyskusji o historii Rzeczpospolitej Obojga Narodow
                      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25220
                      Zapraszam takze na forum watkow swiatowych
                      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=27433
                      • moskowit Re: Privet manny.... 13.07.05, 21:02
                        Nu eto durak.... Nie bylo mnie tu jakis czas i on z pod stolu wylazl bez
                        pozwolenia.... Nie zwracaj na niego uwagi.... Durak on i wsio.... Prawda wied?

Z nim to, jak w tej anegdodce....
                        Czem otliczaietsja horoshyj uczenik ot plohovo? Plohowo lupiat roditieli, a
                        horoshego - uczeniki....
                        Dostal facet po zhopie w szkole od kolegow i teraz chce sie "pokazac"....

• chuchem Re: Privet Dannoczka.... 13.07.05, 20:49
                  ja jestem Europejczykiem i jestem z tego powodu dumny i poki zyje, bede sie
                  staral, by Europa nie stala sie kolejnym "stanem" islamskim... (chociaz
                  potrzeba bedzie troche wiecej osob niz ja... dzielniejszych i bardziej
                  konsekwentnych...)

paka
                  • moskowit Re: Privet Dannoczka.... 13.07.05, 20:56
                    Nu ja Tiebie pomogu:) Mannego sprowadzimy w razie czego i moze jeszcze pare....
                    Nu wot wydaje mi sie, ze politycy kretyni oczy pozamykali i wszystko na rozhowo
                    chca widziec.... Prawda wied'? Nu wot!

• manny_ramirez Re: Privet Dannoczka.... 13.07.05, 20:58
                      :))
                      pisze sie na ochotnika;)
                    • chuchem Re: Privet Dannoczka.... 13.07.05, 20:58
                      nu niestety... ale ja chce, by jeszcze moje dzieci pamietaly Europe nie-
                      Islamska, tylko taka, ktora wyznaje pewne niezmienialne wartosci...

a i jeszcze Danusia moze nas wesprzec w walce... :)))
                      • dana33 Re: Privet Dannoczka.... 13.07.05, 21:07
                        ja posle simona i daniele, oni juz sie nauczyli... :))))
                      • moskowit Re: Privet Dannoczka.... 13.07.05, 21:07
                        Nu Ty Dannoczku ostaw w spokoju.... U nich i tak pelne rece roboty ze swoimi
                        wybuchowcami....

Mysmy tu sami nawarzyli piwa, to i wypic sami musimy.... Dziury tu trzeba
                        pozatykac, a tych co sie udalo przedostac na swoje piaski wyslac.... Prawda
                        wied'? Nu wot!

• dana33 Re: Privet Dannoczka.... 13.07.05, 21:45
                          uj, moskowit, duzo roboty macie... :(((((
                          • moskowit Re: Privet Dannoczka.... 13.07.05, 21:59
                            Nu a co, moze nie mam racji?

Pewnie, ze duzo roboty, nu ale bedzie jeszcze wiecej, jak sie bedzie to
                            sprzatanie odkladac.... Prawda wied'? Nu wot!

Sami tu nawpuszczalismy, nu to i sami musimy oczyscic od etogo gavna, by
                            uratowac to co pozostalo od starej Europy....

• dana33 wow, moskowit.... 13.07.05, 21:04
                  ale sie ciesze, ze znow jestes.... brakowalo mi ciebie tutaj i twojego nu,
                  wot...
                  wszystkiego naj dla ciebie i twojej zaklepanej... :)))
          • grzegorz1948 Re: a bardziej do tematu... 13.07.05, 20:57
            Danus tys ubrala swoje dzieci w mundurki ale robia to samo co "Ci terrorysci"
            tylko z innymi szmatkami na swoich gnatach!
            • chuchem Re: a bardziej do tematu... 13.07.05, 20:59
              gupis jest... ja moze mam lewackie poglady, ale potrafie rozpoznac terroryste
              od porzadnego czlowieka...
            • dana33 Re: a bardziej do tematu... 13.07.05, 21:08
              jasne, grzesiu, ty przeciez dokladnie wiesz co oni robia, nie? nu, spadaj,
              balwanie, bo gdzie nie jestes, tgo smiecisz glupota...
              • grzegorz1948 Re: A co Danusiu chcesz mnie wygryzc? 13.07.05, 21:51
                Dokladnie znam twoje poglady i ze ty wlasnie i balwana bys na pustynie poslala
                zeby tylko dokopac moslemom.
      • vico1 Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 20:34
        Jezeli Amerykanie sobie nie radza, to czego mozemy sie spodziewac po Europie?
        • chuchem Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 20:36
          wiedz mi, Europa sobie da rade... kiedys zobaczy, w jakim szambie sie znalazla
          i trzeba bedzie wyjsc z tego szamba i je wypompowac... ale sobie poradzi...
          wierze w Europe, bo ja kocham i mam nadzieje, ze nie bedziemy Islamaeurope...
        • dana33 Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 20:40
          bo nie uzywaja calej sily. i ciagle jeszcze daja im wizy wjazdowe. i ciagle
          jeszcze w przemowieniach nie slychac ostrego potepienia....
          • chuchem Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 20:47
            Danusiu... niestety tak jest, ale ja ciagle wierze w Europe... kiedys politycy
            beda musieli zdecydowac, czy pozostawic Europie temu losowi, czy zawalczyc o
            europejska Europe... i mam nadzieje, ze wybiora to drugie rozwiazanie... bedzie
            to moze dosyc niechlubny okres naszej historii, ale...
            • manny_ramirez nie wierze 13.07.05, 20:49
              any Europa byla zdolna do takiego wysilku. Historia ja niestety przygniata za
              bardzo. Ja raczej widze wieksze szanse ze powstanie ta synteza muzulmansko-
              chrzescijanska:((((
              • chuchem Re: nie wierze 13.07.05, 20:50
                nigdy w zyciu!!! taka synteza to bedzie wynaturzenie... religie musza istniec
                osobno... a Europa przez tyle wiekow bronila sie przed Islamem razem z
                chrzescijanstwem... nie mozna tego zaprzepascic...
                • manny_ramirez no ale u Ciebie w starym kraju juz sa 13.07.05, 20:53
                  tacy co o tym mysla niestety
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26220960&a=26221805
                  • chuchem Re: no ale u Ciebie w starym kraju juz sa 13.07.05, 20:55
                    wiem, ale ja sie i tak do GB wyprowadzam(nie od razu, ale w przyszlosci), a tam
                    to co dopiero wymyslaja... i ile radykalnych muslimow tam jest??? uuu rany...
                  • moskowit Re: no ale u Ciebie w starym kraju juz sa 13.07.05, 21:16
                    Manny drug Ty moj.... Nu niech sobie mysli, on durak wied'.... Inteligenta pod
                    stolem udaje....

• vico1 Re: nie wierze 13.07.05, 21:22
                Synteze to mamy teraz, wiadomo z jakim skutkiem. Gdyby mialo byc lepiej
                musialby islam przejsc rewolucje podobna do francuskiej, ale jakos sie na to
                nie zanosi ;)
                Islam mozna jednak probowac ucywilizowac chociazby przez wyrazne ustalenie co
                mozna, a co nie - w warunkach europejskich i rygorystyczne przestrzeganie tych
                zasad.
                Wydaje sie to oczywiste, ale wciaz dozwolone jest np rytualne zabijanie owiec.

• dana33 Re: nie wierze 13.07.05, 21:48
                  nu, sprobujcie, vic, to co ja widze, to ich coraz wieksze zadania, czytales o
                  nauczycielce w niemczech? o tym co chca od rzadu dunskiego? slyszales co mowia
                  ludzie ze szwecji? jak te rzady tego nie widza, albo raczej jak chowaja glowe w
                  piasek, to jest mi niezrozumiale.... a wydawanie corek za maz w wieku 12 lat
                  juz jest w europie.... wieden widzialam 3 tygodnie temu.... pol turecki juz...
                  ah, szkoda slow....
                  • vico1 Re: nie wierze 13.07.05, 22:08
                    Problem jest ten, ze tradycyjne partie nie chca widziec problemow z islamem.
                    Podejmowanie sie tych tematow uwaza sie tu (pisze z Belgii) za samobojstwo
                    polityczne. Partie, ktore podejmuja sie tematu sa skazywane za rasizm. To jest
                    interpretacja podstawowych praw EU. Nic wiecej. Ciekawe - mimo, ze te
                    dysydenckie partie sa coraz bardziej popularne, nie sa oficjalnie popierane
                    przez spolecznosc zydowska. W obecnej sytuacji zreszta zrozumiale, kto bedzie
                    pchal palce miedzy drzwi.
                    • dana33 Re: nie wierze 13.07.05, 22:14
                      uj vic, piszesz z belgii.... nu, ale z gini to ty nie masz nic wspolnego, na
                      szczescie... :)))

mysle, ze europejska spolecznosc zydowska ma ciagle jeszcze w sobie tego "zydka
                      w kapocie", takiego co sie przemyca gdzies pod sciana zeby go nikt nie
                      zauwazyl, takiego, ktorego motto brzmi "przepraszam ze zyje"... w israelu to
                      juz inaczej... tutaj majac za soba wlasne panstwo i rzad nie boisz sie, mowisz
                      co myslisz, i robisz, co najlepsze dla ciebie i narodu... nie jestes
                      mniejszoscia w obcym kraju, zwyczajnie tak...
                      • vico1 Re: nie wierze 14.07.05, 00:39
                        dana33 napisała:

> uj vic, piszesz z belgii.... nu, ale z gini to ty nie masz nic wspolnego, na
                        > szczescie... :)))

Jezeli gini od coca-coli to bije sie w piersi - mialem cos wspolnego :)

> mysle, ze europejska spolecznosc zydowska ma ciagle jeszcze w sobie
                        > tego "zydka w kapocie", takiego co sie przemyca gdzies pod sciana zeby go
                        > nikt nie zauwazyl, takiego, ktorego motto brzmi "przepraszam ze zyje"...

Moze tak, ale wszyscy zyjacy goscinnie, jezeli mamy troche madrosci, wiemy jak
                        osiagnac swoj cel. Nie my stawialismy te klocki i nie my bedziemy je
                        przestawiac. Poza tym mamy ten komfort psychiczny, ze caly obecny burdel
                        porobili inni.
                        Gdyby nie to, ze pozostawiamy po sobie dzieci - nie byloby problemu :(

> w israelu to juz inaczej...

Nie czaruj bo przyjade :)
                        • dana33 Re: nie wierze 14.07.05, 08:53
                          nu, naprawde.... przynajmniej ja to widze, u siebie a u moich spadkobiercow to
                          juz wogole ..... czasem to nawet lekko denerwuje, ta ich pewnosc siebie... :))

przyjezdzaj, piekny kraj i ludzie milsi jak belgowie... :)))
            • vico1 Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 21:02
              Europa boi sie religijnej konfrontacji, a kazda interwencja tylko w stosunku do
              muzulmanow jest interpretowana jako atak na islam. Dzisiejsze prawo nie pozwala
              na selektywne potraktowanie muzulmanow mimo, ze sposrod nich wywodzi sie
              wiekszosc terrorystow.
              Chcialbym tez wierzyc w Europe, ale obawiam sie, ze zrobienie porzadku to
              sprawa kilku pokolen, w najlepszym przypadku.
              • dana33 Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 21:11
                jesli europa dalej bedzie chowac glowe w piasek, to napewno masz racje. ale
                jesli natychmiast zacznie dzialac, to sa jeszcze szanse. europa nie boi sie
                religijnej konfrontacji, europa boi sie zamachow. tylko ze one przyjda w kazdym
                wypadku. tego jeszze europa nie rozumie, nie chce widziec. ale my juz wiemy, po
                50 latach to sie juz nie ma zadnych zludzen.
                • vico1 Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 21:42
                  Europa boi sie zamachow, bo nie ma na to lekarstwa. A kto ma?
                  Zamachy nieuchronnie prowadza do radykalizacji wsrod ludzi i wrogosci do
                  islamu, czego politycznie poprawna i laicka Europa chce uniknac.
                  Jakby nie patrzec czeka nas burzliwa przyszlosc.
                  • dana33 Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 21:50
                    jest jest lekarstwo.... ale ono drastyczne, nawet bardzo, zaraz monsieur le
                    chirac zacznie wrzeszczec.... a nasze splitomirmilki dolacza sie... nu, latwo
                    nie bedzie, to fakt...
                    • vico1 Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 22:12
                      Mur odpada w przedbiegach. Musialby przebiegac przez klatki schodowe :)
                      A w koncu kontrowersyjny mur okazal sie u was w miare skuteczny.
                      W ogole strukturalny apartheid jest tutaj nie do pomyslenia, chociaz socjalny
                      juz jest - z woli muzulmanow.
              • moskowit Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 21:20
                Nu vico drug.... Ty nie trac nadziei, bo to poczatek konca.... Prawda wied'? Nu
                wot! Wied' sam wiesz, ze to nie o religie chodzi, a wprowadzenie systemu,
                powrotu do sredniowiecza.... Mannego sie zapytaj, on historyk i wie....

• chuchem podrzutek chuchem podrzuca podrzucona odpowiedz :) 13.07.05, 20:08
      Danusiu... wiec napisalem do T. o naszym planowanym wyjezdzie... odpowiedzi
      jeszcze nie dostalem, gdyz zrobilem to pare minut temu... i czekam...

u nas leje strasznie mocno... burze przechodza... a mowili w pogodzie, ze nie
      bedzie ani kropli deszczu... tak to juz jest z meteorologami (nie
      wszystkimi;> )...

a co do odpowiedzi :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26341228&a=26350276
      "nie nie, chuchemciu, my sie nie wycofujemy z autonomii, bo nie ma nas tam, my
      wycofujemy sie z obszaru gazy i oddajemy go autonomii.... bedzie interesujaco,
      zapewniam cie... :)))"

to rozumiem, ze oddajecie terytorium... tyle, ze pisze o wycofywaniu sie z
      Autonomii, gdyz jestem juz przesiakniety ta europejska propaganda, ktora widac
      w moich wypowiedziach... straszne :(

nu, caluje...
      • dana33 Re: podrzutek chuchem podrzuca podrzucona odpowie 13.07.05, 20:09
        :))))
    • aaki ? ? ? 13.07.05, 20:11
      zamieniłaś się w kukułkę ?
      panzio.webpark.pl/grafika/kukulka/kuku1.jpg
      • chuchem Re: ? ? ? 13.07.05, 20:18
        a Ty chyba w szympansa...

www.zoo.wroclaw.pl/zwierzeta/ssaki/zdjecia/szympans.html?description=Szympans
        • aaki Re: ? ? ? 13.07.05, 20:19
          nie do ciebie mówię pacanie
          • dana33 Re: ? ? ? 13.07.05, 20:27
            nu, aki, ten szympansidlo bardzo sympatyczny i siedzi dokladnie tak jak ty:
            buzia zamknieta a uszy otwarte i sluchaja wszystkiego... :))))
          • manny_ramirez cos Ty taki nerwowy ostatnio 13.07.05, 20:46
            sasiedzie?
            • aaki Re: cos Ty taki nerwowy ostatnio 13.07.05, 20:48
              andropauza kolego :-(
              • manny_ramirez Re: cos Ty taki nerwowy ostatnio 13.07.05, 20:50
                no aaki, sa juz tabletki na to;)
                • aaki Re: cos Ty taki nerwowy ostatnio 13.07.05, 20:52
                  nie chcę tabletewk-wolę odreagowanie na forum :-P
                  • manny_ramirez Re: cos Ty taki nerwowy ostatnio 13.07.05, 20:54
                    Tobie moze i pomoze, ale czy zonie?
                    • aaki Re: cos Ty taki nerwowy ostatnio 13.07.05, 20:57
                      jestem starym kawalerem :-)
                      • manny_ramirez Re: cos Ty taki nerwowy ostatnio 13.07.05, 20:59
                        aaaaaaaaaaaaa
                        to juz cos zupelnie innego

to zwracam honr
                        wyzywaj sie ile chcesz:)))
              • dana33 Re: cos Ty taki nerwowy ostatnio 13.07.05, 21:14
                nu, aki, nie przesadzajmy jak powiedzial ogrodnik... mlody zdrowy facet, taki
                jak ty, pelen enrgii, ciekawosci swiata.... eeeee, gadasz tak sobie....
                • aaki Re: cos Ty taki nerwowy ostatnio 13.07.05, 21:27
                  ok -no to może mam klimakterium :-)
                  • dana33 Re: cos Ty taki nerwowy ostatnio 13.07.05, 21:51
                    nu, co mi tu podsuwasz maslo maslane? ja to umiem wprawdzie gotowac, ale tu i
                    tam sie osluchalam, mam psiapsiolke lepsza niz dochtor... :))))
                    • aaki Re: cos Ty taki nerwowy ostatnio 13.07.05, 21:56
                      no to więc mam atherosclerosis i mylę andropauzę z klimakterium
        • chuchem Re: ? ? ? 13.07.05, 20:20
          nie mam zamiaru nikogo obrazac, ale nick bardzo mi sie z tym zwierzeciem
          skojarzyl... :)

a poza tym ja kukulki lubie, bo mi ostatnio wykukala 87 lat zycia :)))
      • dana33 Re: ? ? ? 13.07.05, 20:26
        a bo co?
        a ta kukulka to moich rozmiarow, nie?
        • aaki Re: ? ? ? 13.07.05, 20:27
          a bo kukułka robi "podrzutki"
          • dana33 Re: ? ? ? 13.07.05, 20:30
            aaa, bo zawsze pisze "podrzucam wam", to teraz chcialam nie byc nudna i napisac
            ciut inaczej... :))) zapomnialam, ze ty lubisz zwierzaczki i zaraz
            mnie "zaklasujesz" do jakiejs tam grupy.... ona ma tez buzie otwarta do
            wrzasku tak jak ja.... masz zdolnosci porownawcze.... :))))
            • aaki Re: ? ? ? 13.07.05, 20:45
              wolę pająki-chyba tam jakieś fajne i duże u was żyją.powinny być solfugi i tarantule.szkoda,że nie mogłem pozaglądać pod kamienie :-(
              • dana33 Re: ? ? ? 13.07.05, 21:16
                pajaki sa, kiedys taki ogromniasty i czarny latal mi po mieszkaniu, az go
                wsadzilam pod szklanke i zdalam na smierc... bo zabic to sie brzydzilam.. :)))
            • aaki oooooooooooo :-) fajna stronka to jest to 13.07.05, 20:48
              www.nature-of-oz.com/Arachnida.htm
              • dana33 Re: oooooooooooo :-) fajna stronka to jest to 13.07.05, 21:17
                nu uzas......
                ty aki, ty czasem nie probujesz zmieniac tematu????
                co powiesz na podrzutke????
                • aaki kanikuły są nie chce mi sie na serio gadać 13.07.05, 21:27
                  :-)
                  • dana33 Re: kanikuły są nie chce mi sie na serio gadać 13.07.05, 21:52
                    :))))
                  • moskowit Re: kanikuły są nie chce mi sie na serio gadać 13.07.05, 22:04
                    Nu a przedtem nie chciales, bo byles zajety szkola/praca....? A?

• aaki bynajmniej... 13.07.05, 22:12
                      byłem zajęty drzemką poobiednią podówczas
    • vico1 Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 20:48
      Sa odwazni, ktorzy mowia prawde. Sa jednak ignorowani przez polityczny
      establishment i... "drobna" niewygoda - nie moga sie pokazac na ulicy bez
      obstawy.
      ayaanhirsiali.web-log.nl/categorie/46044
      • dana33 Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 21:20
        dokladnie tak, vic, dokladnie tak.... szkoda, nie?
    • chuchem Re: a tu znow mala podrzutka, dla zastanowienia s 13.07.05, 20:53
      a film Rashida na Ale kino ktos widzial... Nie dosc, ze zamachowcy chcieli
      wysadzic szkole pelna niewinnych dzieci... to juz zupelnie nie rozumiem celu
      istnienia tam partyzantki...
      • manny_ramirez to zadna partyzantka 13.07.05, 20:55
        to tak jakby AK wysadzala w czasie okupacji polskie dzieci i kobiety na szkode
        Niemcom:(((

zabijanie dla zabijania i zadnego szacunku dla ludzkiego zycia
        • chuchem Re: to zadna partyzantka 13.07.05, 21:00
          trzeba powylapywac i za j...ja wieszac...
    • antek_cukierman Dano, zaznaczam swoją przelotną obecność 13.07.05, 22:05
      i sympatię do Ciebie (tudzież Was, tu będących); podrzucę jutro nieco materiału
      "w temacie", jak mawiał Pan Prezydęt. Jutro, bo dziś mamy sądny dzień....
      Z przyjaźnią pozdrawiam,

Antek Sacharyna
      • dana33 Re: Dano, zaznaczam swoją przelotną obecność 13.07.05, 22:10
        sadny ale ok?
        pozdrowienia i ciagle trzymam.... :)))
    • krystian71 PODZYTKA OD ZYDKA 14.07.05, 10:32

• dana33 Re: PODZYTKA OD ZYDKA 14.07.05, 13:11
        od zydowki, krystianku, od zydowki,. i to dumnej. bardzo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka