Gość: _helga IP: *.proxy.aol.com 11.08.02, 04:17 no i co z tego . ? Moge czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MeF Re: ja tez zydowica jestem IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.02, 12:10 Gość portalu: _helga napisał(a): > no i co z tego . ? Moge czy nie ? Żydówka ? Pewnie że możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRR A co szdzisz o molestowaniu sexualnym dzieci IP: *.client.attbi.com 11.08.02, 12:19 Jaki zydowscy pedeofile tzw zezacy dokonuja na malych chlopcach. Czy ty swoje dziecko (urodzone nie porwane) dalabys na taki eksperyment? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszatek Re: A co szdzisz o molestowaniu sexualnym dzieci IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 11.08.02, 22:14 matko, czy ktos sie moze zatroszczyc o tego goscia, moze jakas szkola, troche seksu albo dieta niskokaloryczna? Odpowiedz Link Zgłoś
pro_wok No i co ? 11.08.02, 12:50 Gość portalu: _helga napisał(a): > no i co z tego . ? Moge czy nie ? Tobie akurat chyba z tym do twarzy, mimo ze jak sama twierdzisz, masz maczuge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: ja tez zydowica jestem IP: *.gis.net 11.08.02, 19:37 Gość portalu: _helga napisał(a): > no i co z tego . ? Moge czy nie ? Czy mozesz?Alez osciwiscie,siur,ze tak.Wiecej takich zydowic,jak Ty i w Polsce bedzie lepiej. Dubeltowe Shalom. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga To oczywiscie Bezimienny Matol napisal:) 11.08.02, 19:58 Gdyby ktos tego jeszcze nie wiedzial, ja sie zawsze loguje:) Matol wchodzi na forum przez AOL lub marketscore.com Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Wlasnie skopalam Bezimiennego Matola w tylek 11.08.02, 22:21 Wnerwiales mnie koles od dluzszego czasu. Uznaj to za ostrzezenie. Dalej sie podszywaj pod joja i wkladaj mu w usta tego czego nie powiedzial, a wnerwisz mnie bardziej. Zeby bylo jasne. Tzw. "language of hatred" bardzo mnie wnerwia, obojetnie pod jakim adresem. Czy Polakow, czy Zydow. A juz szczegolnie mi sie nie podoba, kiedy tego rodzaju gnioty podpisujesz nickami moich kumpli. Jesli nie przestaniesz, nastepny etap to bedzie marketscore. Ja im potrafie udowodnic, ze przez takich klientow jak ty oni moga stracic kase. Amerykanskie firmy sa w takich przypadkach bardzo stanowcze:) Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Wlasnie skopalam Bezimiennego Matola w tylek 11.08.02, 22:22 _helga napisała: > Wnerwiales mnie koles od dluzszego czasu. Uznaj to za ostrzezenie. Dalej sie > podszywaj pod joja i wkladaj mu w usta tego czego nie powiedzial, a wnerwisz > mnie bardziej. Zeby bylo jasne. Tzw. "language of hatred" bardzo mnie wnerwia, > obojetnie pod jakim adresem. Czy Polakow, czy Zydow. A juz szczegolnie mi sie > nie podoba, kiedy tego rodzaju gnioty podpisujesz nickami moich kumpli. Jesli > nie przestaniesz, nastepny etap to bedzie marketscore. Ja im potrafie > udowodnic, ze przez takich klientow jak ty oni moga stracic kase. Amerykanskie > firmy sa w takich przypadkach bardzo stanowcze:) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Helgełe nawiązuje do tradycji rodzinnych? 11.08.02, 22:37 Ave, Pradziadek Helgełe donosił Ochranie, dziadek NKWD, tata SB, a Helgełe nie miała komu? Helgełe, donosicielstwo jest czymś obrzydliwym. T. _helga napisała: > Wnerwiales mnie koles od dluzszego czasu. Uznaj to za ostrzezenie. Dalej sie > podszywaj pod joja i wkladaj mu w usta tego czego nie powiedzial, a wnerwisz > mnie bardziej. Zeby bylo jasne. Tzw. "language of hatred" bardzo mnie wnerwia, > obojetnie pod jakim adresem. Czy Polakow, czy Zydow. A juz szczegolnie mi sie > nie podoba, kiedy tego rodzaju gnioty podpisujesz nickami moich kumpli. Jesli > nie przestaniesz, nastepny etap to bedzie marketscore. Ja im potrafie > udowodnic, ze przez takich klientow jak ty oni moga stracic kase. Amerykanskie > firmy sa w takich przypadkach bardzo stanowcze:) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Helgełe nawiązuje do tradycji rodzinnych? 11.08.02, 22:46 titus_flavius napisał: > Ave, > Pradziadek Helgełe donosił Ochranie, dziadek NKWD, tata SB, a Helgełe nie miała > > komu? > Helgełe, donosicielstwo jest czymś obrzydliwym. > T. > > Ty mnie nie wnerwiasz. Pisujesz pod wlasnym nickiem, co prawda teksty straszne, ale czytac ich nie musze. Bezimienny Matol przegrzal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _helga Re: ja tez zydowica jestem IP: *.proxy.aol.com 11.08.02, 23:08 hihi,ale was w konia zrobilam,od dawna z proxy.AOL nadawalam i nie zwracaliscie na to uwagi.Teraz wojowac zaczynacie,kiedy wam oczy zamydlilam.gloptasy jestescie nudne. _helga Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: ja tez zydowica jestem 11.08.02, 23:14 Gość portalu: _helga napisał(a): > hihi,ale was w konia zrobilam,od dawna z proxy.AOL nadawalam i nie zwracaliscie > > na to uwagi.Teraz wojowac zaczynacie,kiedy wam oczy zamydlilam.gloptasy > jestescie nudne. _helga Mozesz sie podpisywac helga, czemu nie. To mnie nie wnerwia, kazdy odrozni mnie od ciebie bo ja sie loguje. Ale pod ludzi z AOL lepiej sie nie podszywaj, dobrze radze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _helga Re: ja tez zydowica jestem IP: *.proxy.aol.com 11.08.02, 23:19 _helga napisała: > Gość portalu: _helga napisał(a): > > > hihi,ale was w konia zrobilam,od dawna z proxy.AOL nadawalam i nie > zwracaliscie > > > > na to uwagi.Teraz wojowac zaczynacie,kiedy wam oczy zamydlilam.gloptasy > > jestescie nudne. _helga > > Mozesz sie podpisywac helga, czemu nie. To mnie nie wnerwia, kazdy odrozni mnie > > od ciebie bo ja sie loguje. Ale pod ludzi z AOL lepiej sie nie podszywaj, > dobrze radze. > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: ja tez zydowica jestem 11.08.02, 23:30 Gość portalu: _helga napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: _helga napisał(a): > > > > > hihi,ale was w konia zrobilam,od dawna z proxy.AOL nadawalam i nie > > zwracaliscie > > > > > > na to uwagi.Teraz wojowac zaczynacie,kiedy wam oczy zamydlilam.glopta > sy > > > jestescie nudne. _helga > > > > Mozesz sie podpisywac helga, czemu nie. To mnie nie wnerwia, kazdy odrozni > > mnie > > > > od ciebie bo ja sie loguje. Ale pod ludzi z AOL lepiej sie nie podszywaj, > > dobrze radze. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titus_flavius Re: ja tez zydowica jestem IP: *.proxy.aol.com 11.08.02, 23:36 _helga napisała: > Gość portalu: _helga napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: _helga napisał(a): > > > > > > > hihi,ale was w konia zrobilam,od dawna z proxy.AOL nadawalam i n > ie > > > zwracaliscie > > > > > > > > na to uwagi.Teraz wojowac zaczynacie,kiedy wam oczy zamydlilam.g > lopta > > sy > > > > jestescie nudne. _helga > > > > > > Mozesz sie podpisywac helga, czemu nie. To mnie nie wnerwia, kazdy od > rozni > > > > mnie > > > > > > od ciebie bo ja sie loguje. Ale pod ludzi z AOL lepiej sie nie podszy > waj, > > > dobrze radze. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: ja tez zydowica jestem 11.08.02, 23:54 Gość portalu: titus_flavius napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: _helga napisał(a): > > > > > _helga napisała: > > > > > > > Gość portalu: _helga napisał(a): > > > > > > > > > hihi,ale was w konia zrobilam,od dawna z proxy.AOL nadawala > m i n > > ie > > > > zwracaliscie > > > > > > > > > > na to uwagi.Teraz wojowac zaczynacie,kiedy wam oczy zamydli > lam.g > > lopta > > > sy > > > > > jestescie nudne. _helga > > > > > > > > Mozesz sie podpisywac helga, czemu nie. To mnie nie wnerwia, kaz > dy od > > rozni > > > > > > mnie > > > > > > > > od ciebie bo ja sie loguje. Ale pod ludzi z AOL lepiej sie nie p > odszy > > waj, > > > > dobrze radze. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titus_flavius Re: ja tez zydowica jestem IP: *.proxy.aol.com 12.08.02, 00:04 _helga napisała: > Gość portalu: titus_flavius napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: _helga napisał(a): > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: _helga napisał(a): > > > > > > > > > > > hihi,ale was w konia zrobilam,od dawna z proxy.AOL nad > awala > > m i n > > > ie > > > > > zwracaliscie > > > > > > > > > > > > na to uwagi.Teraz wojowac zaczynacie,kiedy wam oczy za > mydli > > lam.g > > > lopta > > > > sy > > > > > > jestescie nudne. _helga > > > > > > > > > > Mozesz sie podpisywac helga, czemu nie. To mnie nie wnerwia > , kaz > > dy od > > > rozni > > > > > > > > mnie > > > > > > > > > > od ciebie bo ja sie loguje. Ale pod ludzi z AOL lepiej sie > nie p > > odszy > > > waj, > > > > > dobrze radze. > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś