Dodaj do ulubionych

wczoraj, palestynska rakieta

04.08.05, 08:34
wystrzelona na sderot trafila w dziecko palestynskie.....
bedzie one napewno dolaczone do listy ofiar, ktore zabil israel, jak wiele
innych....

www.nypost.com/news/worldnews/51401.htm
Obserwuj wątek
    • antek_cukierman Dana - donos 06.08.05, 22:15
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=27401552&a=27415228
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=27371786&a=27417462
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=27408729&a=27416620
      • dana33 Re: Dana - donos 06.08.05, 22:38
        ale fajne, antos..... zaraz tam pojde i poogladam, tylko ze nie wszystko
        oczywiscie zobacze.... ale to co tu dales w drugim linku, perelka naszego
        wojtusia filozofa od siedmiu bolesci, to pieeeeeeeeeeeeekne....
        co za zdolnosc porownania tych obu przypadkow..... jestem po prostu oczarowana..

p.s. nie uwazasz antos, ze nasi rabini rozumieja dusze kobiety, dajac im te
        strone ulicy, gdzie jest wiecej sklepow????
        • antek_cukierman Kobieta idealna by wojtuś de. 07.08.05, 08:15
          Fragment książki "Przygotowanie do życia w rodzinie", z najnowszego podręcznika
          zaaprobowanego przez MEN:

"Jestem kobietą szczęśliwą. Rano wstaje razem z moim mężem i gdy on goli się w
          łazience, przygotowuje mu pożywne kanapki do pracy. Potem, gdy całuje mnie w
          czoło i wychodzi, budzę naszą piątkę dzieciaczków, jedno po drugim, robię im
          zdrowe śniadanie i głaszcząc po główkach żegnam w progu, gdy idą do szkoły.
          Zaczynam sprzątanie. Odkurzam, podlewam kwiatki, nucąc wesołe piosenki. Piorę
          skarpetki i gatki mojego męża w najlepszym proszku, na który stać nas dzięki
          pracy mojego męża, i rozwieszam je na sznurku na balkonie. W międzyczasie
          dzwoni często mamusia mojego męża i pyta o zdrowie swojego dziubdziusia.
          Teściowa jest kobietą pobożną i katoliczką, znalazłyśmy więc wspólny punkt
          widzenia. Po miłej rozmowie, jeśli już skończyłam pranie i sprzątanie, które
          dają mi tyle radości i poczucie spełnienia się w obowiązkach, idę do kuchni i
          przygotowuję smaczny obiad dla naszego pracującego męża i ojca, który jest
          podporą naszej rodziny, i dla naszych pięciu pociech. Kiedy już garnki wesoło
          pyrkoczą na gazie, a mieszkanie jest czyste, pozwalam sobie na chwilę relaksu
          przy płycie z Ojcem Świętym i robię na drutach sweterek i śpioszki dla naszej
          szóstej pociechy, która jest już w drodze, a którą Pan Bóg pobłogosławił nas
          mimo przestrzeganego kalendarzyka, co jest jawnym znakiem Jego woli. Nie
          włączam telewizji, ponieważ płynący z niej jad i bezeceństwo mogłyby zatruć
          wspaniałą atmosferę naszej katolickiej rodziny. Czasami haftuję, tak, jak
          nauczyłam się z kolorowego pisma dla katolickich pań domu, albowiem kobieta nie
          umiejąca haftować nie może się w pełni spełnić życiowo. Kiedy moje dzieci
          wracają ze szkoły radośnie świergocząc, wysłuchuję z uśmiechem, czego dziś
          nauczyły się w szkole. Opowiadają mi o lekcjach przygotowania do życia w
          rodzinie, których udziela im bardzo miła pani z przykościelnego kółka
          różańcowego. Córeczki proszą, abym nauczyła je szyć, ponieważ chcą być
          prawdziwymi kobietami, nie zaś wynaturzonymi grzesznicami z okładek magazynów,
          chłopcy natomiast szepczą na ucho, że na pewno nigdy nie popełnią tego
          strasznego grzechu, który polega na dotykaniu samych siebie, ani nie będą
          oglądać zdjęć podsuniętych przez samego Szatana. Karcę ich lekko za wspominanie
          o rzeczach obrzydliwych, lecz jestem szczęśliwa, że wczesne ostrzeżenie uchroni
          moich dzielnych chłopców przed zboczeniem i abominacją. Mój mąż wraca z pracy
          po południu. Witamy go wszyscy w progu, po czym myje on ręce i zasiada do
          posiłku, a ja podsuwam mu najlepsze kąski, aby zachował siły do pracy. Potem
          mój mąż włącza telewizor i zasiada przed nim w poszukiwaniu relaksu, a ja
          zmywam talerze i garnki i zabieram jego skarpetki do cerowania, słuchając z
          uśmiechem odgłosów meczu sportowego w telewizji. Wieczorem kąpie nasze pociechy
          i kładę je spać. Kiedy wykąpiemy się wszyscy, mój mąż szybko spełnia obowiązek
          małżeński, ja zaś przeczekuję to w milczeniu, ze spokojem i godnością
          prawdziwej katoliczki, modląc się w myśli o zbawienie tych nieszczęsnych istot,
          które urodziły się kobietami, ale którym lubieżność Szatana rzuciła się na mózg
          i które w obowiązku szukają wstrętnych i grzesznych przyjemności. Zasypiam po
          długiej modlitwie i tak mija kolejny szczęśliwy dzień mojego życia."

[Powyższy tekst jest oczywiście parodią, choć oddającą całą mentalność
          katolickiego oglądu powyższych kwestii - w sposób jaskrawy i bez sofistyki]

www.racjonalista.pl/kk.php/s,1867
          • dana33 Re: Kobieta idealna by wojtuś de. 07.08.05, 09:10
            ale sie usmialam, antos, od samego rana.... :)))
          • i-love-2-bike Re: Kobieta idealna by wojtuś de. 07.08.05, 17:08
            antos walnij podobny tekst o hasydkach,te w wieku 15 lat gola na zero i do
            roboty,uszczesliwiac kowbojow.
      • samsone Re: Dana - donos, specjalnosc rodziny Antka. 07.08.05, 17:02
        W czasie wojny jego ojciec, dziadek za pieniadze do SS donosil, nie wane na
        kogo-smalez byl smalcem i tak rodzinie inni smalcownicy w roku 1954 amnestje dali.
        • abigeil4 o to , to raz sie samsonu slowo prawdy trafilo 07.08.05, 18:15
          hi,hi,hi
          Bo ci donosiciele oficjalni to juz wymarly gatunek
    • zbik Allach tak chcial moze sie nudzi z tyloma dzikusa 06.08.05, 22:28
      dzikusami samobojcami islamskimi co tylko hurysy chca ???
    • olewin Re: wczoraj, palestynska rakieta 06.08.05, 22:31
      Teraz napewno zlinczowany morderca będzie zaliczony na listę ofiar
      palestyńskiej Intifady ..
      • dana33 Re: wczoraj, palestynska rakieta 06.08.05, 22:40
        ty, olewajski, nalezysz do uczniow naszego wojtusia? bo taki sam wysoko
        filozoficzny sposob myslenia i porownywania masz.... nie mowiac juz o prawdzie
        przebijajacej z kazdego twojego slowa.....
        • abigeil4 Re: wczoraj, palestynska rakieta 06.08.05, 22:43
          juz ci chcialm danuska z litosci podbic watek, bo to wstyd,zeby od rana dwa
          wpisy byly, ale widze,ze cos sie ruszylo.
          Antosiowi,sie tego dziecka zal zrobilo,czy co?
        • olewin Re: wczoraj, palestynska rakieta 07.08.05, 00:50
          >>ty, olewajski, nalezysz do uczniow naszego wojtusia? bo taki sam wysoko
          >>filozoficzny sposob myslenia i porownywania masz....
          Wojtuś ?? a kto to ?? Mam innego rabbiego a po części jestem free lancerem :)

>>nie mowiac juz o prawdzie przebijajacej z kazdego twojego slowa.....
          Rozumiem że od dzisiaj jestem twoim guru ...

:PPPP

• dana33 Re: wczoraj, palestynska rakieta 07.08.05, 09:12
            wotus to taki forumowy pajac.... ale nie zwykly pajac, tylko pajac
            filozoficzny, wiedziales wogole ze cos takiego istnieje? a istnieje....

co znaczy jestes moim guru.... oczywiscie ze jestes, guru z samych gurowic...
    • mirmat1 Co za strata, Palestynczyk nigdy sie nie rozerwie 07.08.05, 03:09
      ...w Izraelskiej dyskotece. A jego ojciec nie dostanie od Hamasu szmalu na
      wyremontowanie przybudowki. Czy wiesz ile wysilku kosztuje palestynskich
      rodzicow by wychowac dzieciaka na samobojcza bombe? A tu zboczona rakieta
      zniwelowala cala inwestycje Araba.
      • olewin Re: Co za strata, Palestynczyk nigdy sie nie roze 07.08.05, 03:52
        a im więcej zamachów tym więcej szmalcu ciągnie z usa izrael

zatem chyba już wiemy kto na tym wszystkim zarabia a kto traci ..
        • mirmat1 Jedyna gotowke widze w rekach Arabstwa 07.08.05, 04:03
          Badz powazny. Izrael dostaje okolo $4 miliardow za stracone dochody z pol
          naftowych na Synaju. Teraz Izrael by mial duzo wiecej z tej nafty, gdyby nie
          ten idiotyczny "deal" piss for land. Egipt dostaje tyle samo ($4miliardy) za
          to, ze....raczyl wziasc te pola naftowe!!!!!!
          ZSRE (UE) dawal pol miliarda euro dla Arafata, ktory na szczescie wiekszosc
          ukradl i schowal w Szwajcarii ale czesc poszla bezposrednio dla terorystow. No
          i nasz Sadamek Husejnek!!!! Bohater wszyskich sierotek po ZSRR i
          poniedouczonych absolwentach Uniwersytetu im Lumumby. Ten mial chojna reke choc
          ponoc "nie wspomagal teroryzmu", ha, ha, ha. No tak ale on placil za mordowanie
          podludzi czyli zydow. Chyba, ze podludziami byli tez Kurdowie, Szyici czy
          Iranczycy.
          • antek_cukierman Im ( to znaczy) tym wszystkim olewinom 07.08.05, 07:19
            et consortes do główki nie przychodzi, że porównywalna kwotę otrzymuje Egipt.
            I że jest to cena za względny spokój w regionie. A jeśli ten fakt doprowadzisz
            do ewentualnej świadomości olewinów, to Ci odpowiedzą, że Egipt w takim razie
            dostaje za 5 razy za mało, bo ma 50mln mieszkańców.
            • krystian71 Liczyc , to ty tylko posty potrafisz 07.08.05, 10:07
              Egipcjan jest 10 razy wiecej, powinni dostawac proporcjonalnie nie 5 , a 10 x
              tyle co Israel
              • antek_cukierman Nuuudzisz mnie, abigeil4 07.08.05, 10:16
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=27401552&a=27415228
                • krystian71 zapomnialem sie, juz przestaje 07.08.05, 13:22
                  zapomnialem sie ,ze z takim jak ty nikt powazny nie rozmawia.
                  Chwila zaciemnienia...
              • mirmat1 Za co??? Ze wzieli Synaj z poalmi naftowymi?? 07.08.05, 17:10
                krystian71 napisała:
                > Egipcjan jest 10 razy wiecej, powinni dostawac proporcjonalnie nie 5 , a 10 x
                > tyle co Israel
                Oczywiscie kazdy scambag opluwajacy Amerykanow spodziewa sie ze to USA
                potrzasie kasa.

• krystian71 ?????????????????? 07.08.05, 18:21
                  nie wiem za co tonal amerykanski m/s Liberty
                  Na pewno nie za to, by Israelici sobie wzieli egipski Plw.Synaj
                  • mirmat1 Kazdy wie, ze z nafta na Synaju Izrael nie potrzeb 07.08.05, 22:12
                    ....pomocy. Co bylo $4 miliardy w 80-tych to dzis przynajmniej $6 miliardow.
                    Izrael sie zblaznil oddajac Synaj nie mowiac o kanale Sueskim. Taki jest
                    rezultat polityki PISS for LAND.
      • zbik Re: Co za strata,--------------EU wyzywi nastepne 07.08.05, 08:11
        mirmat1 napisał:

> ...w Izraelskiej dyskotece. A jego ojciec nie dostanie od Hamasu szmalu na
        > wyremontowanie przybudowki. Czy wiesz ile wysilku kosztuje palestynskich
        > rodzicow by wychowac dzieciaka na samobojcza bombe? A tu zboczona rakieta
        > zniwelowala cala inwestycje Araba.

25 000$ przemknelo arabowi kolo nosa...nic zrobi jeszcze 15 bekartow a EU je
        wyzywi
    • chuchem a masz watpliwosci Danusiu??? 07.08.05, 15:48
      dana33 napisała:

> wystrzelona na sderot trafila w dziecko palestynskie.....
      > bedzie one napewno dolaczone do listy ofiar, ktore zabil israel, jak wiele
      > innych....
      >
      > www.nypost.com/news/worldnews/51401.htm

Nie liczy sie w koncu sprawca, ale ofiara... Nikt nie bedzie pamietal, kto to
      zrobil!
    • samsone A gdyby tak wszystkich Arabow w Gazie 07.08.05, 17:41
      zyjacych zlinczowac?
      • krystian71 Re: A gdyby tak wszystkich Arabow w Gazie 07.08.05, 18:25
        marzenia zydowskiego zboczenca.
        A gdyby tak? A czy ty juz nie powinienes jakiejs ziemianki wykopywac?
        Jakis paszportow sobie zalatwiac?
        Znasz historie, wiesz , ze Armageddon moze przyjsc nie zapowiedziany
      • nowymail Re: A gdyby tak wszystkich Arabow w Gazie 07.08.05, 18:36

A dlaczego tylko żyjących w Gazie ?
        • samsone Re: A gdyby tak wszystkich Arabow w Gazie 07.08.05, 22:02
          bo w iraqu ich tam juz nogami do przodu, prawdziwi gospodarze tego kraju wywioza.
          W Libanie tez juz ich powoli w strone Mekki ukierunkowali, w Sudanie juz sie na
          nich poznali, tylko 2, 5 miliona ofiar udalo sie tym naziarabskim mordercom zrobic.
      • samsone Bo my nie wiemy za co, ale oni 07.08.05, 21:59
        to doskonale wiedza, tych potomkow naziislamskich najezdzcow.
        Albo jeszcze lepiej jak sie sami miedzy soba zlinczuja, bo oni do linczazy tak
        wspaniali sa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka