Dodaj do ulubionych

a moze by tak pasorzyta ignorowac?

19.08.05, 12:21
niech sobie gada jedynie z "rownymi w geniuszu" rachelcia, wojcd itp?
Obserwuj wątek
    • z_daleka Re: a moze by tak pasorzyta ignorowac? 19.08.05, 12:24
      brudnyarab napisał:

> niech sobie gada jedynie z "rownymi w geniuszu" rachelcia, wojcd itp?
      ------------------------------
      A co zrobic z "brudnyarab"?
      • dragger to samo? 19.08.05, 12:25
        i bedzie spokoj - pogadamy w gronie ludzi edukowanych, idiotow ignorujac? :]
      • krystian71 Re: a moze by tak pasorzyta ignorowac? 19.08.05, 12:26
        wykapac i rozwiesic na klamerkach
        • dragger Re: a moze by tak pasorzyta ignorowac? 19.08.05, 12:28
          > wykapac i rozwiesic na klamerkach

ale wbrew jego woli nie mozesz tego robic, bo naruszysz jego swiete prawo do zycia w brudzie...
          • biedronka24 a czy jak uciac draggera to naruszy sie jego 19.08.05, 13:25
            swiete prawo do rozciagania sie i nudzenia? oraz bycia niezbyt madrym?
            • dragger Re: a czy jak uciac draggera to naruszy sie jego 19.08.05, 13:30
              A o cieciu w jakim znaczeniu piszesz Kochanie? :]
              • biedronka24 w znaczeniu prowokacyjnym 19.08.05, 13:32
                podobnie jak caly sens istnienia biednego marcusika..:)
                Obawiam sie ze jednak biedak w zyciu nie trafil na islamiste, a buduje za to
                fanatykom cale rzesze sprzymierzencow.. Ale to typowe dla logiki tutejszych
                bywalcow....
                • dragger chyba sie pogubilem... 19.08.05, 13:51
                  bo skad nagle marcuss wpadl ci do glowy? Z reszta nieistotne - w jaki sposob jego "dzialalnosc" przysparza fanatykom sprzymierzencow? Czy jak przeczytasz na eurojihad artykul o "honorowym" zakatowaniu dzieczyny przez rodzinke to zyskujesz sympatii dla religii z ktorej taka "kultura" wyrasta?
                  • krystian71 Re: chyba sie pogubilem... 19.08.05, 14:01
                    alez oczywiscie dragger, biedronka ma racje.
                    Przeciez dla kazdego wazny jest sposob przedstawiania informacji.
                    Jesli zajmuje sie tym w tak prymitywny sposob osoba tak prymitywna jak markus,
                    to naturalna koleja rzeczy jest wzrost uczucia sympatii do przedmiotu jego
                    agresji.
                    To naturalny w psychologii syndrom, ze stajemy byc moze nie czynnie, ale
                    napewno psychicznie po stronie kopanych i opluwanych.
                    Tak jest przynajmniej w Polsce i wszyscy bioracy udzial w kampaniach wyborczych
                    musza to brac pod uwage.
                    Jesli jestes wystarczajaco stary , powinienes ze szczegolami pamietac losy
                    pierwszej kampanii prezydenckiej i trio-Walesa, Tyminski-Mazowiecki.
                    Gazeta Wyborcza w swoim szczuciu przeciwko Tyminskiemu przesadzila,podawala
                    klamliwe informacje o jego powiazaniach z Kadafim, UB, o tym ze bije zone.
                    Narodek bez pudla zareagowal wrecz odwrotnie i Mazowiecki zostal umoczony.
                    Informacje i tak okazaly sie klamliwe, gdybys nie wiedzial, Tyminski obecnie
                    rowniez zglosil swa kandydature i zostal pozytywnie zweryfikowany i zlustrowany.
                    • dragger Re: chyba sie pogubilem... 19.08.05, 14:24
                      > alez oczywiscie dragger, biedronka ma racje.
                      > Przeciez dla kazdego wazny jest sposob przedstawiania informacji.
                      > Jesli zajmuje sie tym w tak prymitywny sposob osoba tak prymitywna jak markus,
                      > to naturalna koleja rzeczy jest wzrost uczucia sympatii do przedmiotu jego
                      > agresji.

Ale chodzi Ci o eurojihad, o dzialalnosc MC na FS czy jedno i drugie? Z reszta:

na czym polega prymitywizm przedstawiania faktow na eurojihad? ZWLASZCZA, ze ewidentnie artykuly tam sa podzielone - albo sa relacja z faktow (i pozbawione sa komentarza) albo sa publicystyka (i tutaj juz komentarze przedstawiajace poglady autora sa dozwolone). Przeciez samo pisanie o zbrodniach islamu i podstawach jakie islamskie barbazynstwo ma w koranie nie moze byc okreslone jako prymitywne/agresywne...

No chyba, ze sa tam artykuly nieprawdziwe, stronnicze itd - tylko dlaczego NIGDY zaden z przeciwnikow MC nie podalo ani jednego przykladu takiego materialu?

A co do dzialalnosci na Forum - co ma wieksza "sile przebicia"? Posty MC na FS czy relacje w telewizji pokazujace zakrwawione ofiary islamu w Londynie czy na irackim postoju autobusow? Nie sadze, zeby dzialalnosc MC byla na tyle efektywna w przysparzaniu zwolennikow islamistom, zeby przebic to, co islamisci robia sami na szkode swojego PR...
                      • bam_buko czy w tym detroit to wszyscy zagubieni?? 19.08.05, 14:49
                        dragger najwyzszy czas zebys sie odnalazl,jesli w jasiu(jk) widzisz nadzieje na
                        to marne sa twoje szanse na...........
                        • dragger Re: czy w tym detroit to wszyscy zagubieni?? 19.08.05, 14:55
                          Rany, co Wy ludze... najpierw na pytanie o "ciecie" odpowiedz nt Marcussa. Teraz, gdy rozmawiamy o przyczynach niecheci do dzialalnosci MC - tekst o Detroit i JK... Naprawde - obawiam sie ze siegacie poziomow abstrakcji nieosiagalnych dla mnie na trzezwo...
                          • dragger sygnaturka sie zwalila :D 19.08.05, 14:56
                            teraz dobrze ;-)
                          • bam_buko Re: czy w tym detroit to wszyscy zagubieni?? 19.08.05, 15:00
                            dragger napisał:

> Rany, co Wy ludze... najpierw na pytanie o "ciecie" odpowiedz nt Marcussa.
                            Tera
                            > z, gdy rozmawiamy o przyczynach niecheci do dzialalnosci MC - tekst o Detroit
                            i
                            > JK... Naprawde - obawiam sie ze siegacie poziomow abstrakcji nieosiagalnych
                            dl
                            > a mnie na trzezwo...
                            >
                            pewny jestes ze czytasz na trzezwo??
                            napisales wyraznie ze sie zagubiles
                            • dragger Re: czy w tym detroit to wszyscy zagubieni?? 19.08.05, 15:02
                              > pewny jestes ze czytasz na trzezwo??
                              > napisales wyraznie ze sie zagubiles

czy probujesz stwierdzic, ze na trzezwo kazdy belkot sie zrozumie? ;-)
                              • bam_buko Re: czy w tym detroit to wszyscy zagubieni?? 19.08.05, 15:10
                                dragger napisał:

> > pewny jestes ze czytasz na trzezwo??
                                > > napisales wyraznie ze sie zagubiles

> czy probujesz stwierdzic, ze na trzezwo kazdy belkot sie zrozumie? ;-)
                                >
                                nie wiem ,sprobuj sam sobie odpowiedziec

wracajac do sprawy czy pasorzyta nalezy ignorowac??
                                • dragger Re: czy w tym detroit to wszyscy zagubieni?? 19.08.05, 15:35
                                  > wracajac do sprawy czy pasorzyta nalezy ignorowac??

Zalezy... jezeli przytrafilby Ci sie taki "osobisty" - ja bym cos z tym zrobil. Natomiast tego na FS - nie bede Ci przeciez mowil co powinienes robic ;-) Ja go wrzucilem do kolekcji ignorowanych (ukrywanych przez Forum) nickow
                                  • bam_buko Re: czy w tym detroit to wszyscy zagubieni?? 19.08.05, 15:46
                                    dragger napisał:

> > wracajac do sprawy czy pasorzyta nalezy ignorowac??
                                    >
                                    > Zalezy... jezeli przytrafilby Ci sie taki "osobisty" - ja bym cos z tym
                                    zrobil.
                                    > Natomiast tego na FS - nie bede Ci przeciez mowil co powinienes robic ;-) Ja
                                    g
                                    > o wrzucilem do kolekcji ignorowanych (ukrywanych przez Forum) nickow
                                    >
                                    hehe nie wierze i tak przeczytasz
                                    ja nikogo nie wygaszam czytam(jak mam czas) ekstreme z lewa i prawa i dlatego
                                    wylacznie zagladam fs zeby poznac wszystkie opinie

to forum kiedys bylo super bez zadnej cenzury.......niestety minely jego
                                    najlepsze lata
                                    • iwona334 Re: czy w tym detroit to wszyscy zagubieni?? 19.08.05, 16:02
                                      bam_buko napisał:

> to forum kiedys bylo super bez zadnej cenzury.......niestety minely jego
                                      > najlepsze lata

Nie zgadzam sie. Pod koniec dzialalnosci tego Hyde Parku, czesc dyskutantow
                                      tak rzucala miesiem, ze uszy wiedly.
                                      • bam_buko Re: czy w tym detroit to wszyscy zagubieni?? 19.08.05, 16:09
                                        iwona334 napisała:

> bam_buko napisał:
                                        >
                                        > > to forum kiedys bylo super bez zadnej cenzury.......niestety minely jego
                                        >
                                        > > najlepsze lata
                                        >
                                        > Nie zgadzam sie. Pod koniec dzialalnosci tego Hyde Parku, czesc dyskutantow
                                        > tak rzucala miesiem, ze uszy wiedly.

raz zwiedly i nie bylo problemu
                                        tak sie zlozylo ze dopiero teraz obejrzalem polski film e=mc/2 podobno
                                        nagrodzony, w sumie jednak kiepski,tam dopiero uszy wiedna....to nie
                                        przeszkadza??
                      • krystian71 Re: chyba sie pogubilem... 19.08.05, 15:57
                        oczywiscie,ze o forum, eurojihadu nie czytam,po co wystarczy ,ze tu widze co
                        soba autor reprezentuje.
                        Ofiary, po obu stronach obekrze w telewizji, bez zboczonych komentarzy.
                        Poza tym , z reguly staram siie unikac tekstow sponsorowanych
                        Marcus spelnia swoja role.Gdy GW odkryla na nowo Walese, o Walesie zaczal
                        pisac,gdy tworzyla swoja poroniona UD,czy jak tam sie to nazywa, juz policzyl,
                        ze UD ma 20% -owe poparcie.Itd,itd, dziecinada
                        • dragger Re: chyba sie pogubilem... 19.08.05, 16:05
                          Abstrahujac od faktu, ze sie z Crassusem w wielu miejscach zgadzam (chociaz czasami inaczej bym to ujal niz on ;-)) i jestem zdecydowanie "antyislamski", to mimo wszystko nie wydaje mi sie, zeby dzialalnosc MC przysparzala islamistom zwolennikow. Albo przysparzala im sympatii. Jak ktos ich broni, to nie MC wina/zasluga...
                          • krystian71 Re: chyba sie pogubilem... 19.08.05, 16:56
                            no to pozostaniemy przy swoich zdaniach, coz nam wiecej pozostaje :)
                            Wg mnie nieudolna propaganda jest gorsza niz jej brak
                            • j-k zapewne... 19.08.05, 17:05
                              krystian71 napisała:

> Wg mnie nieudolna propaganda jest gorsza niz jej brak <

Rozumiem, ze piszesz to z tkzw. "szczerej troski" o poziom portalu "Eurojihad"?

Mnie np. nieudolna propaganda komunizmu przez Tomsona nieslychanie odpowiada...
                              • biedronka24 komunizm najlepiej propaguje aktualnie GW 19.08.05, 17:08
                                a numery z tompsonem to tani chwyt - tu trzeba przyznac ci racje.
                                • j-k wracajac do tematu... 19.08.05, 17:12
                                  biedronka24 napisała:

> a numery z tompsonem to tani chwyt - tu trzeba przyznac ci racje.

Bardziej ciekawi mnie jednak tkzw. "szczera troska" Krystiana...

Jezeli Crassus robi cos "nieudolnie" i osmiesza sam, co chcialby propagowac,
                                  to po co sie nim przejmowac?

• biedronka24 wlasnie Krystian jest na to najlepszym dowodem 19.08.05, 17:22
                                    gluptasie.
                                    Wlasnie tak to dziala...
                                    Ale to za trudne dla ciebie...
                                    Poza tym wpadka Antosiowa przewazyla.
                                    Mam juz faktycznie dosc bajdurzenia z ´krolem medialnym´ w cudzyslowiu ale
                                    roszczeniowo- i cenzuralnie- naprawde III PRL.
                                    Szkoda mojego czasu i dobrego smaku.
                                    • j-k Czekam na podobne desinteressement Krystiana! 19.08.05, 17:26
                                      biedronka24 napisała:

> Mam juz faktycznie dosc bajdurzenia z ´krolem medialnym´ w cudzyslowiu ale
                                      > roszczeniowo- i cenzuralnie- naprawde III PRL.
                                      > Szkoda mojego czasu i dobrego smaku.<

Ale Tobie tez gratuluje tej deklaracji.!
                                      I trzymam za slowo!
                                      • biedronka24 sadze ze sie nie doczekasz 19.08.05, 18:51
                                        przynajmniej z jego strony. Bo wlasnie jego usilnie zacheca do aktywnosci Marcusik.

Zreszta jesli jest z tego pokolenia co ja to jak na prawdziwego faceta przystalo
                                        ma pewno mocniejsze nerwy ode mnie...

Ja nie jestem masochistka, a slowka wszechobecne w slowniku komuchowskich
                                        dinozaurow jak wykazuja ich nagrania telefoniczne nie figuruja w moim slowniku i
                                        zapotrzebowaniach codziennych.
                                        Dlatego pozostawiam cie w tym twoim raju z calkowita premedytacja...

Pielgrzymki w Polsce byly od wiekow a one zdaje sie najbardziej tym twoim
                                        antosiowym kolegom przeszkadzaja....
                                        Natomiast prezerwatyw w lasach jest coraz wiecej i nie widze potrzeby by do tego
                                        doszla jeszcze usankcjonowana i uswiecona aborcja ´zamiast´.

Jezeli natomiast bedziesz atakowal ludzi wierzacych i tych ktorym kompletna
                                        degrengolada obyczajow i pustka emocjonalna przynoszona w prezencie od tych co
                                        dzielnie walcza w Polsce z ´powszechnym antysemityzmem´ to zapewniam cie ze
                                        napotkasz w realu na sciane tej inteligencji, ktora jednak przetrwala i odbijesz
                                        sie od niej niczym przyslowiowy groszek....

Adieu.
                                        • j-k stek bzdur , as usual.... 19.08.05, 21:07
                                          biedronka24 napisała:
                                          > Jezeli natomiast bedziesz atakowal ludzi wierzacych i tych ktorym kompletna
                                          > degrengolada obyczajow i pustka emocjonalna przynoszona w prezencie od tych co
                                          > dzielnie walcza w Polsce z ´powszechnym antysemityzmem´ to zapewniam cie ze
                                          > napotkasz w realu na sciane tej inteligencji, ktora jednak przetrwala i
                                          odbijes
                                          > z
                                          > sie od niej niczym przyslowiowy groszek....
                                          >
                                          > Adieu.

jako przewodniczacy Solidarnosci w roku 1981, w jednym z duzych warszawskich
                                          przdsiebiorstw, atakowalem wtedy raczej komunistow, czyli niewierzacych...
                                          nie pomylilas mnie z kims?

Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K.
                                          • tatonka Re: stek bzdur , as usual.... 19.08.05, 22:02
                                            korzystasz z banu?
                                            Zreszta z przyczyn ktorych nie ujmuje regulamin tego forum?
                                            Mnie bardzo ciekawie jest.
                                            Wlasnie postanowilam ze korzystajac z okazji daruje sobie ostatecznie
                                            srodkowoeuropejska, a zajme sie polityka w praktyce w koncu to jednak chyba
                                            niejedyne zrodlo informacji
                                            • j-k ??? 19.08.05, 22:22
                                              tatonka napisał:

> korzystasz z banu?

Jako czlowiek walczacy cale zycie o WOLNOSC slowa
                                              nawet nie wiem, co to jest ban.
                                  • krystian71 Re: wracajac do tematu... 19.08.05, 17:32
                                    sluszna uwaga, tylko jest jedno ale.
                                    mnie tez miedzy innymi nie odpowiada wizja Polski jako poligonu dla jakich
                                    kolwiek swietych wojen, a skoro twierdze ,ze marcus swa nieudolna propaganda
                                    przysparza im tylko zwolennikow...
                                    • j-k Re: wracajac do tematu... 19.08.05, 17:38
                                      krystian71 napisała:

a skoro twierdze ,ze marcus swa nieudolna propaganda
                                      > przysparza im tylko zwolennikow...

To znaczy, ze jednak robi cos UDOLNIE?, prawda?

Ciesze, sie, ze doszlismy do tej sentencji.

1. Przeceniasz znaczenie tego forum.
                                      2. Osobiscie uwazam , ze robi to jednak calkiem udolnie.
                                      jezeli do swietych wojen kiedys na terenie Polski dojdzie,
                                      to raczej nie za przyczyna Crassusa.

Ugrupowan typu LPR - Ci u nas dostatek, wiec zwyczajnie nie wierze w szczerosc
                                      Twojej deklaracji.
                                      • krystian71 Re: wracajac do tematu... 19.08.05, 17:51
                                        byc moze mieudolnie sformulowalem swoja mysl:)
                                        A ona jest taka,ze wbrew tym wszystkom polit-poprawnym nie uwazam, ze wszystkie
                                        religie sa tak samo prawdziwe,warte, etc.Sorry,ale sie spiesze.

Prawdziwai najlepsza jest tylko moja:)
                                        W zwiazku z czym , zakladam, ze w razie koniecznosci , do takiej wojny
                                        religijnej moze dojsc.Tylko nie tu gdzie marcus widze ewentualnego wroga.
                                        Wiec po coz jeszcze przyspazac mu zwolennikow nieudolnym portalem???
                                        pa, nara, jotka, bo mi sie kielbaska wysuszy.
                                        • j-k Re: wracajac do tematu... 19.08.05, 21:11
                                          hm... no to wlasnie chcialem uslyszec...
                                          oczywiscie doskonale, wiem, co myslisz, nie chcac tego wprost nazwac...

spytaj Crassusa... a nie mnie...

Ja tylko uwazam, ze w sytuacjach NIEJASNYCH, moralnie i politycznie
                                          WATPLIWYCH, tepienie wolnosci slowa nikomu na zdrowie nie wyjdzie.
                                • dragger a mnie tornsona brakuje... 19.08.05, 17:17
                                  bo smutno tu jakos bez jego kwiatkow... czyzby ten zadeklarowany komunista pojechal na wakacje, ktore mu tatus-kapitalista zafundowal? :D
                                  • j-k Re: a mnie tornsona brakuje... 19.08.05, 17:19
                                    Przeciez pisze to samo.
                                    Tomson, to jedyny, gosc , ktory osczedzal czas na pisanie odpowiedzi.
                                    Wystarczylo go tylko poczytac i juz bylo wesolo.
    • mamzerek Re: a moze by tak pasorzyta ignorowac? 19.08.05, 17:12
      pasorzyd jest geniuszem!
      ciebie, syjamisto, nalezy ignorowac!
      • dragger Re: a moze by tak pasorzyta ignorowac? 19.08.05, 17:14
        > pasorzyd jest geniuszem!

Dobrze masz czlowieku... Latwo zachwycic cie intelektem, skoro pasorzyt juz sobie zdarzyl zasluzyc na geniusza. My bedziemy musiec dalej zyc w naszym smutnym swiecie, gdzie jednak o geniusza troche trudniej :D
        • mamzerek Re: a moze by tak pasorzyta ignorowac? 19.08.05, 17:39
          przecietnie jeden geniusz na 11.000 osob
          www.geocities.com/rnseitz/Definition_of_IQ.html
          uklony dla pasorzda, syjamisto!

dragger napisał:

> > pasorzyd jest geniuszem!
          >
          > Dobrze masz czlowieku... Latwo zachwycic cie intelektem, skoro pasorzyt juz
          sob
          > ie zdarzyl zasluzyc na geniusza. My bedziemy musiec dalej zyc w naszym
          smutnym
          > swiecie, gdzie jednak o geniusza troche trudniej :D
          >
          • dragger moglbys powiedziec, 19.08.05, 18:40
            > przecietnie jeden geniusz na 11.000 osob
            > www.geocities.com/rnseitz/Definition_of_IQ.html
            > uklony dla pasorzda, syjamisto!

co do ciezkiej cholery znaczy "syjamista" ?? Bo nie wiem czy sie obrazac, czy nie - slowniki i encyklopedie milcza na ten temat, erudyto :D
            • karbat Re: moglbys powiedziec, 19.08.05, 21:18
              na pasorzyda mozesz sie obrazac lub nie
              nie przejdziesz kolo niego obojetnie
              • j-k doprawdy? 19.08.05, 21:20
                karbat napisał:

> na pasorzyda mozesz sie obrazac lub nie
                > nie przejdziesz kolo niego obojetnie

doprawdy?
                zapewniam, ze od jutra moge.
                nie jest ani zabawny
                ani obeznany z realiami polityki
                ani specjalnie pomyslo-tworczy.
            • wojcd Re: moglbys powiedziec, 19.08.05, 21:48
              dragger napisał:
              > co do ciezkiej cholery znaczy "syjamista" ??
              ---------------------------------------------
    • pasorzyd I co w koncu uradziliscie? :)))))))) 19.08.05, 22:19
      • karbat Re: I co w koncu uradziliscie? :)))))))) 19.08.05, 22:28
        pasorzyd byl, jest i bedzie problemem ( dla co niektorych)
        • pasorzyd Re: I co w koncu uradziliscie? :)))))))) 19.08.05, 22:38
          karbat napisał:

> pasorzyd byl, jest i bedzie problemem ( dla co niektorych)
          .... koltunow. i dlatego mnie to cieszy :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka