brudnyarab 19.08.05, 12:21 niech sobie gada jedynie z "rownymi w geniuszu" rachelcia, wojcd itp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z_daleka Re: a moze by tak pasorzyta ignorowac? 19.08.05, 12:24 brudnyarab napisał: > niech sobie gada jedynie z "rownymi w geniuszu" rachelcia, wojcd itp? ------------------------------ A co zrobic z "brudnyarab"? Odpowiedz Link Zgłoś
dragger to samo? 19.08.05, 12:25 i bedzie spokoj - pogadamy w gronie ludzi edukowanych, idiotow ignorujac? :] Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: a moze by tak pasorzyta ignorowac? 19.08.05, 12:26 wykapac i rozwiesic na klamerkach Odpowiedz Link Zgłoś
dragger Re: a moze by tak pasorzyta ignorowac? 19.08.05, 12:28 > wykapac i rozwiesic na klamerkach ale wbrew jego woli nie mozesz tego robic, bo naruszysz jego swiete prawo do zycia w brudzie... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 a czy jak uciac draggera to naruszy sie jego 19.08.05, 13:25 swiete prawo do rozciagania sie i nudzenia? oraz bycia niezbyt madrym? Odpowiedz Link Zgłoś
dragger Re: a czy jak uciac draggera to naruszy sie jego 19.08.05, 13:30 A o cieciu w jakim znaczeniu piszesz Kochanie? :] Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 w znaczeniu prowokacyjnym 19.08.05, 13:32 podobnie jak caly sens istnienia biednego marcusika..:) Obawiam sie ze jednak biedak w zyciu nie trafil na islamiste, a buduje za to fanatykom cale rzesze sprzymierzencow.. Ale to typowe dla logiki tutejszych bywalcow.... Odpowiedz Link Zgłoś
dragger chyba sie pogubilem... 19.08.05, 13:51 bo skad nagle marcuss wpadl ci do glowy? Z reszta nieistotne - w jaki sposob jego "dzialalnosc" przysparza fanatykom sprzymierzencow? Czy jak przeczytasz na eurojihad artykul o "honorowym" zakatowaniu dzieczyny przez rodzinke to zyskujesz sympatii dla religii z ktorej taka "kultura" wyrasta? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: chyba sie pogubilem... 19.08.05, 14:01 alez oczywiscie dragger, biedronka ma racje. Przeciez dla kazdego wazny jest sposob przedstawiania informacji. Jesli zajmuje sie tym w tak prymitywny sposob osoba tak prymitywna jak markus, to naturalna koleja rzeczy jest wzrost uczucia sympatii do przedmiotu jego agresji. To naturalny w psychologii syndrom, ze stajemy byc moze nie czynnie, ale napewno psychicznie po stronie kopanych i opluwanych. Tak jest przynajmniej w Polsce i wszyscy bioracy udzial w kampaniach wyborczych musza to brac pod uwage. Jesli jestes wystarczajaco stary , powinienes ze szczegolami pamietac losy pierwszej kampanii prezydenckiej i trio-Walesa, Tyminski-Mazowiecki. Gazeta Wyborcza w swoim szczuciu przeciwko Tyminskiemu przesadzila,podawala klamliwe informacje o jego powiazaniach z Kadafim, UB, o tym ze bije zone. Narodek bez pudla zareagowal wrecz odwrotnie i Mazowiecki zostal umoczony. Informacje i tak okazaly sie klamliwe, gdybys nie wiedzial, Tyminski obecnie rowniez zglosil swa kandydature i zostal pozytywnie zweryfikowany i zlustrowany. Odpowiedz Link Zgłoś
dragger Re: chyba sie pogubilem... 19.08.05, 14:24 > alez oczywiscie dragger, biedronka ma racje. > Przeciez dla kazdego wazny jest sposob przedstawiania informacji. > Jesli zajmuje sie tym w tak prymitywny sposob osoba tak prymitywna jak markus, > to naturalna koleja rzeczy jest wzrost uczucia sympatii do przedmiotu jego > agresji. Ale chodzi Ci o eurojihad, o dzialalnosc MC na FS czy jedno i drugie? Z reszta: na czym polega prymitywizm przedstawiania faktow na eurojihad? ZWLASZCZA, ze ewidentnie artykuly tam sa podzielone - albo sa relacja z faktow (i pozbawione sa komentarza) albo sa publicystyka (i tutaj juz komentarze przedstawiajace poglady autora sa dozwolone). Przeciez samo pisanie o zbrodniach islamu i podstawach jakie islamskie barbazynstwo ma w koranie nie moze byc okreslone jako prymitywne/agresywne... No chyba, ze sa tam artykuly nieprawdziwe, stronnicze itd - tylko dlaczego NIGDY zaden z przeciwnikow MC nie podalo ani jednego przykladu takiego materialu? A co do dzialalnosci na Forum - co ma wieksza "sile przebicia"? Posty MC na FS czy relacje w telewizji pokazujace zakrwawione ofiary islamu w Londynie czy na irackim postoju autobusow? Nie sadze, zeby dzialalnosc MC byla na tyle efektywna w przysparzaniu zwolennikow islamistom, zeby przebic to, co islamisci robia sami na szkode swojego PR... Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko czy w tym detroit to wszyscy zagubieni?? 19.08.05, 14:49 dragger najwyzszy czas zebys sie odnalazl,jesli w jasiu(jk) widzisz nadzieje na to marne sa twoje szanse na........... Odpowiedz Link Zgłoś
dragger Re: czy w tym detroit to wszyscy zagubieni?? 19.08.05, 14:55 Rany, co Wy ludze... najpierw na pytanie o "ciecie" odpowiedz nt Marcussa. Teraz, gdy rozmawiamy o przyczynach niecheci do dzialalnosci MC - tekst o Detroit i JK... Naprawde - obawiam sie ze siegacie poziomow abstrakcji nieosiagalnych dla mnie na trzezwo... Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: czy w tym detroit to wszyscy zagubieni?? 19.08.05, 15:00 dragger napisał: > Rany, co Wy ludze... najpierw na pytanie o "ciecie" odpowiedz nt Marcussa. Tera > z, gdy rozmawiamy o przyczynach niecheci do dzialalnosci MC - tekst o Detroit i > JK... Naprawde - obawiam sie ze siegacie poziomow abstrakcji nieosiagalnych dl > a mnie na trzezwo... > pewny jestes ze czytasz na trzezwo?? napisales wyraznie ze sie zagubiles Odpowiedz Link Zgłoś
dragger Re: czy w tym detroit to wszyscy zagubieni?? 19.08.05, 15:02 > pewny jestes ze czytasz na trzezwo?? > napisales wyraznie ze sie zagubiles czy probujesz stwierdzic, ze na trzezwo kazdy belkot sie zrozumie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: czy w tym detroit to wszyscy zagubieni?? 19.08.05, 15:10 dragger napisał: > > pewny jestes ze czytasz na trzezwo?? > > napisales wyraznie ze sie zagubiles > czy probujesz stwierdzic, ze na trzezwo kazdy belkot sie zrozumie? ;-) > nie wiem ,sprobuj sam sobie odpowiedziec wracajac do sprawy czy pasorzyta nalezy ignorowac?? Odpowiedz Link Zgłoś
dragger Re: czy w tym detroit to wszyscy zagubieni?? 19.08.05, 15:35 > wracajac do sprawy czy pasorzyta nalezy ignorowac?? Zalezy... jezeli przytrafilby Ci sie taki "osobisty" - ja bym cos z tym zrobil. Natomiast tego na FS - nie bede Ci przeciez mowil co powinienes robic ;-) Ja go wrzucilem do kolekcji ignorowanych (ukrywanych przez Forum) nickow Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: czy w tym detroit to wszyscy zagubieni?? 19.08.05, 15:46 dragger napisał: > > wracajac do sprawy czy pasorzyta nalezy ignorowac?? > > Zalezy... jezeli przytrafilby Ci sie taki "osobisty" - ja bym cos z tym zrobil. > Natomiast tego na FS - nie bede Ci przeciez mowil co powinienes robic ;-) Ja g > o wrzucilem do kolekcji ignorowanych (ukrywanych przez Forum) nickow > hehe nie wierze i tak przeczytasz ja nikogo nie wygaszam czytam(jak mam czas) ekstreme z lewa i prawa i dlatego wylacznie zagladam fs zeby poznac wszystkie opinie to forum kiedys bylo super bez zadnej cenzury.......niestety minely jego najlepsze lata Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Re: czy w tym detroit to wszyscy zagubieni?? 19.08.05, 16:02 bam_buko napisał: > to forum kiedys bylo super bez zadnej cenzury.......niestety minely jego > najlepsze lata Nie zgadzam sie. Pod koniec dzialalnosci tego Hyde Parku, czesc dyskutantow tak rzucala miesiem, ze uszy wiedly. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: czy w tym detroit to wszyscy zagubieni?? 19.08.05, 16:09 iwona334 napisała: > bam_buko napisał: > > > to forum kiedys bylo super bez zadnej cenzury.......niestety minely jego > > > najlepsze lata > > Nie zgadzam sie. Pod koniec dzialalnosci tego Hyde Parku, czesc dyskutantow > tak rzucala miesiem, ze uszy wiedly. raz zwiedly i nie bylo problemu tak sie zlozylo ze dopiero teraz obejrzalem polski film e=mc/2 podobno nagrodzony, w sumie jednak kiepski,tam dopiero uszy wiedna....to nie przeszkadza?? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: chyba sie pogubilem... 19.08.05, 15:57 oczywiscie,ze o forum, eurojihadu nie czytam,po co wystarczy ,ze tu widze co soba autor reprezentuje. Ofiary, po obu stronach obekrze w telewizji, bez zboczonych komentarzy. Poza tym , z reguly staram siie unikac tekstow sponsorowanych Marcus spelnia swoja role.Gdy GW odkryla na nowo Walese, o Walesie zaczal pisac,gdy tworzyla swoja poroniona UD,czy jak tam sie to nazywa, juz policzyl, ze UD ma 20% -owe poparcie.Itd,itd, dziecinada Odpowiedz Link Zgłoś
dragger Re: chyba sie pogubilem... 19.08.05, 16:05 Abstrahujac od faktu, ze sie z Crassusem w wielu miejscach zgadzam (chociaz czasami inaczej bym to ujal niz on ;-)) i jestem zdecydowanie "antyislamski", to mimo wszystko nie wydaje mi sie, zeby dzialalnosc MC przysparzala islamistom zwolennikow. Albo przysparzala im sympatii. Jak ktos ich broni, to nie MC wina/zasluga... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: chyba sie pogubilem... 19.08.05, 16:56 no to pozostaniemy przy swoich zdaniach, coz nam wiecej pozostaje :) Wg mnie nieudolna propaganda jest gorsza niz jej brak Odpowiedz Link Zgłoś
j-k zapewne... 19.08.05, 17:05 krystian71 napisała: > Wg mnie nieudolna propaganda jest gorsza niz jej brak < Rozumiem, ze piszesz to z tkzw. "szczerej troski" o poziom portalu "Eurojihad"? Mnie np. nieudolna propaganda komunizmu przez Tomsona nieslychanie odpowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 komunizm najlepiej propaguje aktualnie GW 19.08.05, 17:08 a numery z tompsonem to tani chwyt - tu trzeba przyznac ci racje. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k wracajac do tematu... 19.08.05, 17:12 biedronka24 napisała: > a numery z tompsonem to tani chwyt - tu trzeba przyznac ci racje. Bardziej ciekawi mnie jednak tkzw. "szczera troska" Krystiana... Jezeli Crassus robi cos "nieudolnie" i osmiesza sam, co chcialby propagowac, to po co sie nim przejmowac? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 wlasnie Krystian jest na to najlepszym dowodem 19.08.05, 17:22 gluptasie. Wlasnie tak to dziala... Ale to za trudne dla ciebie... Poza tym wpadka Antosiowa przewazyla. Mam juz faktycznie dosc bajdurzenia z ´krolem medialnym´ w cudzyslowiu ale roszczeniowo- i cenzuralnie- naprawde III PRL. Szkoda mojego czasu i dobrego smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Czekam na podobne desinteressement Krystiana! 19.08.05, 17:26 biedronka24 napisała: > Mam juz faktycznie dosc bajdurzenia z ´krolem medialnym´ w cudzyslowiu ale > roszczeniowo- i cenzuralnie- naprawde III PRL. > Szkoda mojego czasu i dobrego smaku.< Ale Tobie tez gratuluje tej deklaracji.! I trzymam za slowo! Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 sadze ze sie nie doczekasz 19.08.05, 18:51 przynajmniej z jego strony. Bo wlasnie jego usilnie zacheca do aktywnosci Marcusik. Zreszta jesli jest z tego pokolenia co ja to jak na prawdziwego faceta przystalo ma pewno mocniejsze nerwy ode mnie... Ja nie jestem masochistka, a slowka wszechobecne w slowniku komuchowskich dinozaurow jak wykazuja ich nagrania telefoniczne nie figuruja w moim slowniku i zapotrzebowaniach codziennych. Dlatego pozostawiam cie w tym twoim raju z calkowita premedytacja... Pielgrzymki w Polsce byly od wiekow a one zdaje sie najbardziej tym twoim antosiowym kolegom przeszkadzaja.... Natomiast prezerwatyw w lasach jest coraz wiecej i nie widze potrzeby by do tego doszla jeszcze usankcjonowana i uswiecona aborcja ´zamiast´. Jezeli natomiast bedziesz atakowal ludzi wierzacych i tych ktorym kompletna degrengolada obyczajow i pustka emocjonalna przynoszona w prezencie od tych co dzielnie walcza w Polsce z ´powszechnym antysemityzmem´ to zapewniam cie ze napotkasz w realu na sciane tej inteligencji, ktora jednak przetrwala i odbijesz sie od niej niczym przyslowiowy groszek.... Adieu. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k stek bzdur , as usual.... 19.08.05, 21:07 biedronka24 napisała: > Jezeli natomiast bedziesz atakowal ludzi wierzacych i tych ktorym kompletna > degrengolada obyczajow i pustka emocjonalna przynoszona w prezencie od tych co > dzielnie walcza w Polsce z ´powszechnym antysemityzmem´ to zapewniam cie ze > napotkasz w realu na sciane tej inteligencji, ktora jednak przetrwala i odbijes > z > sie od niej niczym przyslowiowy groszek.... > > Adieu. jako przewodniczacy Solidarnosci w roku 1981, w jednym z duzych warszawskich przdsiebiorstw, atakowalem wtedy raczej komunistow, czyli niewierzacych... nie pomylilas mnie z kims? Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka Re: stek bzdur , as usual.... 19.08.05, 22:02 korzystasz z banu? Zreszta z przyczyn ktorych nie ujmuje regulamin tego forum? Mnie bardzo ciekawie jest. Wlasnie postanowilam ze korzystajac z okazji daruje sobie ostatecznie srodkowoeuropejska, a zajme sie polityka w praktyce w koncu to jednak chyba niejedyne zrodlo informacji Odpowiedz Link Zgłoś
j-k ??? 19.08.05, 22:22 tatonka napisał: > korzystasz z banu? Jako czlowiek walczacy cale zycie o WOLNOSC slowa nawet nie wiem, co to jest ban. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: wracajac do tematu... 19.08.05, 17:32 sluszna uwaga, tylko jest jedno ale. mnie tez miedzy innymi nie odpowiada wizja Polski jako poligonu dla jakich kolwiek swietych wojen, a skoro twierdze ,ze marcus swa nieudolna propaganda przysparza im tylko zwolennikow... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: wracajac do tematu... 19.08.05, 17:38 krystian71 napisała: a skoro twierdze ,ze marcus swa nieudolna propaganda > przysparza im tylko zwolennikow... To znaczy, ze jednak robi cos UDOLNIE?, prawda? Ciesze, sie, ze doszlismy do tej sentencji. 1. Przeceniasz znaczenie tego forum. 2. Osobiscie uwazam , ze robi to jednak calkiem udolnie. jezeli do swietych wojen kiedys na terenie Polski dojdzie, to raczej nie za przyczyna Crassusa. Ugrupowan typu LPR - Ci u nas dostatek, wiec zwyczajnie nie wierze w szczerosc Twojej deklaracji. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: wracajac do tematu... 19.08.05, 17:51 byc moze mieudolnie sformulowalem swoja mysl:) A ona jest taka,ze wbrew tym wszystkom polit-poprawnym nie uwazam, ze wszystkie religie sa tak samo prawdziwe,warte, etc.Sorry,ale sie spiesze. Prawdziwai najlepsza jest tylko moja:) W zwiazku z czym , zakladam, ze w razie koniecznosci , do takiej wojny religijnej moze dojsc.Tylko nie tu gdzie marcus widze ewentualnego wroga. Wiec po coz jeszcze przyspazac mu zwolennikow nieudolnym portalem??? pa, nara, jotka, bo mi sie kielbaska wysuszy. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: wracajac do tematu... 19.08.05, 21:11 hm... no to wlasnie chcialem uslyszec... oczywiscie doskonale, wiem, co myslisz, nie chcac tego wprost nazwac... spytaj Crassusa... a nie mnie... Ja tylko uwazam, ze w sytuacjach NIEJASNYCH, moralnie i politycznie WATPLIWYCH, tepienie wolnosci slowa nikomu na zdrowie nie wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dragger a mnie tornsona brakuje... 19.08.05, 17:17 bo smutno tu jakos bez jego kwiatkow... czyzby ten zadeklarowany komunista pojechal na wakacje, ktore mu tatus-kapitalista zafundowal? :D Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: a mnie tornsona brakuje... 19.08.05, 17:19 Przeciez pisze to samo. Tomson, to jedyny, gosc , ktory osczedzal czas na pisanie odpowiedzi. Wystarczylo go tylko poczytac i juz bylo wesolo. Odpowiedz Link Zgłoś
mamzerek Re: a moze by tak pasorzyta ignorowac? 19.08.05, 17:12 pasorzyd jest geniuszem! ciebie, syjamisto, nalezy ignorowac! Odpowiedz Link Zgłoś
dragger Re: a moze by tak pasorzyta ignorowac? 19.08.05, 17:14 > pasorzyd jest geniuszem! Dobrze masz czlowieku... Latwo zachwycic cie intelektem, skoro pasorzyt juz sobie zdarzyl zasluzyc na geniusza. My bedziemy musiec dalej zyc w naszym smutnym swiecie, gdzie jednak o geniusza troche trudniej :D Odpowiedz Link Zgłoś
mamzerek Re: a moze by tak pasorzyta ignorowac? 19.08.05, 17:39 przecietnie jeden geniusz na 11.000 osob www.geocities.com/rnseitz/Definition_of_IQ.html uklony dla pasorzda, syjamisto! dragger napisał: > > pasorzyd jest geniuszem! > > Dobrze masz czlowieku... Latwo zachwycic cie intelektem, skoro pasorzyt juz sob > ie zdarzyl zasluzyc na geniusza. My bedziemy musiec dalej zyc w naszym smutnym > swiecie, gdzie jednak o geniusza troche trudniej :D > Odpowiedz Link Zgłoś
dragger moglbys powiedziec, 19.08.05, 18:40 > przecietnie jeden geniusz na 11.000 osob > www.geocities.com/rnseitz/Definition_of_IQ.html > uklony dla pasorzda, syjamisto! co do ciezkiej cholery znaczy "syjamista" ?? Bo nie wiem czy sie obrazac, czy nie - slowniki i encyklopedie milcza na ten temat, erudyto :D Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: moglbys powiedziec, 19.08.05, 21:18 na pasorzyda mozesz sie obrazac lub nie nie przejdziesz kolo niego obojetnie Odpowiedz Link Zgłoś
j-k doprawdy? 19.08.05, 21:20 karbat napisał: > na pasorzyda mozesz sie obrazac lub nie > nie przejdziesz kolo niego obojetnie doprawdy? zapewniam, ze od jutra moge. nie jest ani zabawny ani obeznany z realiami polityki ani specjalnie pomyslo-tworczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: moglbys powiedziec, 19.08.05, 21:48 dragger napisał: > co do ciezkiej cholery znaczy "syjamista" ?? --------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: I co w koncu uradziliscie? :)))))))) 19.08.05, 22:28 pasorzyd byl, jest i bedzie problemem ( dla co niektorych) Odpowiedz Link Zgłoś
pasorzyd Re: I co w koncu uradziliscie? :)))))))) 19.08.05, 22:38 karbat napisał: > pasorzyd byl, jest i bedzie problemem ( dla co niektorych) .... koltunow. i dlatego mnie to cieszy :))) Odpowiedz Link Zgłoś