Dodaj do ulubionych

Polska-Austria to mecz o honor i godność

03.09.05, 20:50
pewien piłkarz austriacki powiedział kilka dni temu
do piłkarza polskiego :
"śmierdzisz Polską"

informacja dla Polonusów na całym świecie:
nasi walczą jak lwy
pewnie rozwalą tych austriaków (oczywiście na sportowo)
po 18 minutach prowadzimy 1:0
mam nadzieję że będzie 4:0
Obserwuj wątek
    • sempiasty 23 minuta jest 2:0 03.09.05, 20:54
      • meerkat1 Re: 23 minuta jest 2:0 03.09.05, 20:57
        ewentualnom strate nadrobicie ambicjom i goddnosciom osobistom.
        • ben_shaprut My nie - powiedz to zbydlęconym rabusiom w 03.09.05, 22:50
          Nowym Orleanie...
    • grzegorz1948 Re: Polska-Austria to mecz o honor i godność 03.09.05, 21:00
      Sempek siedzisz juz na drzewie= Z Danka albo sam?
    • sempiasty takich dużych drzew to nie ma 03.09.05, 21:24
      Dana w/g mojej wiedzy mieszka w Jerozolimie
      a ja w Katowicach
      a na drzewie to chyba ty mieszkasz

w Polsce teraz wszyscy przed TV
      patrzą na mecz
      w wy smutasy
      w obcych landach
      już w ogóle nie czujecie chyba
      ducha narodu
      • syn_rydzyka Re: takich dużych drzew to nie ma 03.09.05, 23:39
        sempiasty napisał:

> w wy smutasy
        > w obcych landach
        > już w ogóle nie czujecie chyba
        > ducha narodu

Każdy chyba czuje ducha polskiego narodu:
        Raz, dwa, raz, dwa
        Wszyscy przed telewizor (trzy, cztery)
        A nagle w grudniu całe stado się zna
        (trzy, cztery)
        na skokach na nartach.
    • polski_francuz No sempiasty 03.09.05, 21:43
      beda z ciebie jeszcze ludzie. Co do twoich forumowych sojuszow to sie nie
      wypowiadam. Co do tego watku to i owszem: brawo!

PF
      • polski_francuz Re: No sempiasty 03.09.05, 22:29
        Sprawiedliwosci stalo sie zadosc, jak mawial Jan Ciszewski, 3:2 dla Polski.

PF
        • ben_shaprut :) 03.09.05, 22:51
          polski_francuz napisał:

> Sprawiedliwosci stalo sie zadosc, jak mawial Jan Ciszewski, 3:2 dla Polski.
          >
          > PF
        • i-love-2-bike Re: No sempiasty 03.09.05, 23:19
          polski_francuz napisał:

> Sprawiedliwosci stalo sie zadosc, jak mawial Jan Ciszewski, 3:2 dla Polski.
          >
          > PF

kolego kazdy pilkarz wie,ze pilka jest okragla:)) a wy zamiast siedziec i
          kibicowac to trenujcie jakas mloda druzyne dzieci szkolnych,tak tu w USA sie
          robi. ja bylam zawsze od pieczenia ciasteczek,dowozenia
          wody,pilek,chorogiewek,zapasowych kolcy,nagolennikow,skarpet etc nie mowiac juz
          o kibicowaniu,nu do roboty lenie.
          • ben_shaprut Rachel - austriackie zero wyzywało Polaka od 03.09.05, 23:28
            "śmierdzących Polakiem". To sprawa narodowa. Albo się popieramy na zewnątrz,
            albo nas będą szmacić. Tomek44 miał szczerą rację mówiąc, że trzeba być
            solidarnym wobec rodaków. Uczmy się od tych, którzy mają doświadczenie! A
            zwłaszcza wobec neofaszystów z marginalnego kraju, którzy marzą, że pierdnięcie
            Austrii (gdzie ten szajs leży?) zablokuje historyczne rozszerzenie UE. Nasi
            rozmówcy z Izraela mogą albo nie muszą się zgodzić, ale Izrael będzie w UE
            dopiero po dołączeniu Turcji (ukłony dla Z_daleka, z którym ongiś ten temat
            omawialiśmy - to była uczciwa rozmowa...)
            Wszystkich na forum przepraszam za wyjątkowo brutalną dyskusję z "i-love-china",
            ale za dużo wiem o tym biednym, zgwałconym kraju i obiecuję, że to ścierwo
            czerwone będę nadal gnoił tak chamsko, jak tylko potrafię.
            • skretynialy [...] 03.09.05, 23:33
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
              • i-love-2-bike [...] 03.09.05, 23:39
                • skretynialy [...] 03.09.05, 23:41
                  • ben_shaprut [...] 03.09.05, 23:42
                    • skretynialy [...] 03.09.05, 23:44
                      • ben_shaprut [...] 03.09.05, 23:46
                        • skretynialy [...] 03.09.05, 23:48
                          • ben_shaprut [...] 03.09.05, 23:50
                            • skretynialy [...] 03.09.05, 23:52
                              • ben_shaprut [...] 03.09.05, 23:58
                                • skretynialy [...] 04.09.05, 00:04
                                  • ben_shaprut [...] 04.09.05, 00:08
                                    • skretynialy [...] 04.09.05, 00:11
                                      • ben_shaprut [...] 04.09.05, 00:12
                                        • skretynialy [...] 04.09.05, 00:14
                                          • ben_shaprut [...] 04.09.05, 00:15
                                            • skretynialy [...] 04.09.05, 00:18
                                              • ben_shaprut To już znam twoje preferencje, zboczku - kołek 04.09.05, 00:21
                                                osikowy wystarczy?
                                                • i-love-2-bike Re: To już znam twoje preferencje, zboczku - kołe 04.09.05, 00:23
                                                  ben_shaprut napisał:

> osikowy wystarczy?

ale osika sie trzesie:))))
                                                  • ben_shaprut [...] 04.09.05, 00:23
                                                  • skretynialy Re: To już znam twoje preferencje, zboczku - kołe 04.09.05, 00:25
                                                    hehe chcialaby do raju:)))))

i-love-2-bike napisała:

> ben_shaprut napisał:
                                                    >
                                                    > > osikowy wystarczy?
                                                    >
                                                    > ale osika sie trzesie:))))
                                                  • ben_shaprut [...] 04.09.05, 00:26
                                                  • i-love-2-bike ben cut it out 04.09.05, 00:27
                                                    po co z tym dnem nadajesz?
                                                  • ben_shaprut [...] 04.09.05, 00:28
                                                  • i-love-2-bike [...] 04.09.05, 00:30
                                                  • skretynialy [...] 04.09.05, 00:31
                                                  • ben_shaprut [...] 04.09.05, 00:27
                                                  • skretynialy [...] 04.09.05, 00:28
                                                  • ben_shaprut [...] 04.09.05, 00:34
                                                • skretynialy [...] 04.09.05, 00:24
                                                  • ben_shaprut [...] 04.09.05, 00:25
                                                  • skretynialy [...] 04.09.05, 00:27
                                                  • ben_shaprut [...] 04.09.05, 00:28
                                                  • skretynialy [...] 04.09.05, 00:30
                                                  • ben_shaprut [...] 04.09.05, 00:34
                                                  • skretynialy [...] 04.09.05, 00:39
                                                  • ben_shaprut [...] 04.09.05, 00:41
                                            • i-love-2-bike Re: Wy może lubicie w Sawieckam Sajuzie - ja wolę 04.09.05, 00:18
                                              ben daj sobie spokoj z tym idiota,przeciez to jakis pieprzniety kapec,niech sobi
                                              poskacze do sufitu,to jedyne co umie. kazdy musi jak widac inaczej sie
                                              wyzywac,jedni robia to w sposob prymitywny,inni maja wybor czegos lepszego. olej
                                              trolla.
                • ben_shaprut [...] 03.09.05, 23:42
                  • i-love-2-bike Re: Oj, Rachel - skąd te prymitywy nauczyły się k 03.09.05, 23:47
                    ben_shaprut napisał:

> myszką? Dla mnie to niepojęte, stan ich umysłu nie wskazuje bowiem na nic ponad
                    > umiejętność defekacji pod siebie - a i tu nie jestem pewien...
                    > Pozdrowienia
                    > ben
                    no wiesz Ben niektorzy mjak tylko myszke , kompa i pustawa butelczyne do wyzycia
                    sie to widac. brawa dla Polakow i serdecznosci dla Ciebie:))
                    • ben_shaprut Przykre, ale aż zanadto prawdziwe... 03.09.05, 23:51
                      :)
            • i-love-2-bike Re: Rachel - austriackie zero wyzywało Polaka od 03.09.05, 23:38
              ben_shaprut napisał:

> "śmierdzących Polakiem". To sprawa narodowa. Albo się popieramy na zewnątrz,
              > albo nas będą szmacić. Tomek44 miał szczerą rację mówiąc, że trzeba być
              > solidarnym wobec rodaków. Uczmy się od tych, którzy mają doświadczenie! A
              > zwłaszcza wobec neofaszystów z marginalnego kraju, którzy marzą, że pierdnięcie
              > Austrii (gdzie ten szajs leży?) zablokuje historyczne rozszerzenie UE. Nasi
              > rozmówcy z Izraela mogą albo nie muszą się zgodzić, ale Izrael będzie w UE
              > dopiero po dołączeniu Turcji (ukłony dla Z_daleka, z którym ongiś ten temat
              > omawialiśmy - to była uczciwa rozmowa...)
              > Wszystkich na forum przepraszam za wyjątkowo brutalną dyskusję z "i-love-china"
              > ,
              > ale za dużo wiem o tym biednym, zgwałconym kraju i obiecuję, że to ścierwo
              > czerwone będę nadal gnoił tak chamsko, jak tylko potrafię.

ben to sa dwie rozne rzeczy,jakies sportowe macho glupole,ktore zawsze sobie
              dogaduja przed meczem pluja jak sie da. ja na to nie zwracam uwagi bo samam wiem
              jak dzieciaki zachowuja sie aby wygrac. wiadomo,ze to jakies cwoki i nie ma po
              co rozpetywac burzy na ten temat,bo i po co. co do prowokow jak i-love-china to
              masz racje,to czerwona gadzina i nalezy ja pedzic,a co do trzymania sie razem
              wzorem naszych braci, to mam swoje zdanie. ja trzymam sie z ludzmi,ktorzy sa
              tego warci a nie z kazdym,ktory mowi tym samym dialektem co ja,tak chyba wole.
              nie lubie slepego poddanstwa,ani slepego posluszenstwa,lubie walke o sluszna sprawe.
            • w_ojciech Re: Rachel - austriackie zero wyzywało Polaka od 04.09.05, 01:11
              ben_shaprut napisał:
              > "śmierdzących Polakiem". To sprawa narodowa. Albo się popieramy na zewnątrz,
              > albo nas będą szmacić.
              -----------------------------
          • polski_francuz Re: No sempiasty 04.09.05, 07:47
            Smiejesz sie Rachel, ale ja 10 lat temu trenowalem dzieci rzeczywiscie. Dawalem
            im lekcje tenisa. I moi uczniowie mnie lubili!
            Teraz na pocieche mi zostali studenci (w innych materiach) i coreczka w tenisa.
            Ale ona woli na koniu jezdzic.

PF
    • ben_shaprut Cieszę się, że te faszystowskie ścierwa, którym 03.09.05, 22:48
      Polak śmierdzi, już są w śmietniku Mundialu...
      Wiesenthal chyba dobrze wiedział, dlaczego w tym małym, pokręconym, zakłamanym i
      nazistowskim szajsie Centrum założył...
    • ulryk Re: Polska-Austria to mecz o honor i godność 04.09.05, 01:31
      Nie zapędzajcie się w ocenie sytuacji.Ja nie pouczam ,ja prosze.Znałem wielu
      Austriaków i nadal znam.Zawsze byli wobec mnie mili i sympatyczni .Szefowie
      pewnej firmy z Linzu ,w której pracowałem troszczyli sie o mnie jak
      rodzice.Austriaccy przyjaciele mojego kuzyna przyjeli mnie jak swojego.To są
      moje wrażenia ,którymi sie dziele aby nie być zaślepionym i nie dac sie
      zmanipulować.Gwizd na stadionie podczas hymnu Austrii odebrałem jak plunięcie w
      twarz.
    • w_ojciech No Kropka jesteś artystka 04.09.05, 01:41
      bardzo ładnie te słupki wyglądją.
      • i-love-2-bike Re: No Kropka jesteś artystka 04.09.05, 01:43
        w_ojciech napisał:

> bardzo ładnie te słupki wyglądją.

o kurcze a co ja zlego powiedzialam,no to juz przesadza. tu dwoch wspanialych
        sie po lbach bije,ja sie staram ich rozdzielic i tez zostaje pocieta. GW zwariowala.
      • polski_francuz Re: No Kropka jesteś artystka 04.09.05, 07:52
        "bardzo ładnie te słupki wyglądają".

Jak ja lubie ten sens of humor! Ale z duskusji rano to tylko slupki pozostaly:)

PF
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka