wojciech_filozof 10.09.05, 22:56 ten sie smieje ostatni co najwolniej kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gocanowo ale przede wszystkim alkohol zwalnia 10.09.05, 23:03 tok myslenia, chociaz w nieduzych ilosciach rozluznia Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wymyslilem 11.09.05, 01:25 wojtus..... znow filozofujesz sam ze soba??? zapomniales o karetce? Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: wymyslilem 11.09.05, 01:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26875110&a=28880970 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wymyslilem 11.09.05, 01:39 mowisz, ze poslali nasrallego na osla? nu, po pierwsze to mu sie nalezy, bo kazdego terroryste trzeba posylac.... moze nie na osla, ale na szubienice, wiec nasz nasrallah jeszcze mial szczescie, ze skonczyl na oslej. po drugie nie jestem pewna, ze polecial na osla bo nazywa sie nasrallah, tylko chyba polecial na osla za to co gada/pisze, a to tez z racja, bo wszystko co gada nasrallah, po angielsku i po arabsku, trzeba posylac na osla, czyli do kosza. to wszystko wziete razem do kupy nie usprawiedliwia tego, ze gadasz sam do siebie uzywajac x nikow..... przypominam ci jeszcze raz karetke..... a teraz idz spac, wojtus, uspokoic sterane forum nerwy.... Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech do kpitana Kozuchy 11.09.05, 01:51 Pani kapitan Kozucha bredzi. Może to udar? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do kpitana Kozuchy 11.09.05, 01:57 nie bredze, wojtus i nie udar. ja probuje na twoj filozoficzny poziom sie znizyc i mozliwe ze mi nie bardzo sie udaje, ale ty farsztejst, tak nisko to ja sie nie moge nagiac... a teraz w tyl zwrot i marsz do lozka. Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: do kpitana Kozuchy 11.09.05, 02:02 Kozucho źle mi się Ciebie czyta. Muszę uruchamiać 2 przeglądarki. Już nie odpowiem Ci. Jesteś nadal u mnie zabanowana. Sorry. Jak się poprawisz i przestaniesz kłamać zdejmę bana. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do kpitana Kozuchy 11.09.05, 18:38 wojtus, ty mnie banuj ile chcesz.... my pleasure... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: wymyslilem 11.09.05, 04:32 wojciech_filozof napisał: > ten sie smieje ostatni co najwolniej kojarzy --------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech_filozof Re: wymyslilem 11.09.05, 04:37 kto rano wstaje temu pan bog rozum odbiera w_ojciech napisał: > wojciech_filozof napisał: > > ten sie smieje ostatni co najwolniej kojarzy > --------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wymyslilem 11.09.05, 18:40 oj wojtus..... tu to ja sie z toba nawet zgadzam.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wymyslilem 11.09.05, 18:39 wojtus, ja cie nie zabanowalam, wiec czytam. ty nie umiesz gadac z ludzmi? musisz sam ze soba??? Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech do Kozuchy 11.09.05, 19:19 Kozucho przeczytałem Twoje wpisy. Nic w nich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do Kozuchy 11.09.05, 19:54 widzisz jak to dziala??? pewnie, ze nic w nich nie ma, a mimo to je czytasz.. :)))) ja tu juz kiedys otworzylam watek, w ktorym napisalam, ze nic nie napisze, a nawet jeszcze mniej i bylam pewna, ze po 3 wpisie maximum watek spadnie, a tu sie rozwinal do ponad 50 wpisow..... nuuu???? powiedz pustemie... :)))) wojtus, ty nie masz zielonego pojecia, mimo twojej glebokiej filozofii, jak ja sie swietnie bawie... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech_filozof Re: do Kozuchy 11.09.05, 19:57 Lepszy wrobel w garsci niz skrzypek na dachu Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do Kozuchy 11.09.05, 19:58 nu, widzisz wojtusiu, lepsza kozucha niz pustema.... nareszcie to zrozumiales... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: do Kozuchy 11.09.05, 19:58 wojciech_filozof napisał: > Lepszy wrobel w garsci niz skrzypek na dachu ------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech_filozof Re: do Kozuchy 11.09.05, 20:53 trzy razy powachaj,zanim nasikasz :))))) w_ojciech napisał: > wojciech_filozof napisał: > > Lepszy wrobel w garsci niz skrzypek na dachu > ------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do Kozuchy 11.09.05, 21:06 widze wojtus, ze w koncu zdecydowales sie dac charfakter kazdemu twojemu nikowi.... niezle to wymysliles.... ganc filozoficznie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do Kozuchy 11.09.05, 21:05 wojtus...... nu..... ty juz widzisz koniec???? biedaku...... nu, nie martw sie.... jakos to bedzie po tamtej stronie.... ja jeszcze mam pare planow i konca zadnego nie widze.... Odpowiedz Link Zgłoś