Dodaj do ulubionych

do szanownych adminów

15.10.05, 22:49
czy panowie, panie nie uważają że należy kasować wszystkie wątki, które
są 'nie w temacie', wszak raczej dyskusji forum.gazety.świat powinny podlegać
wydarzenia w świecie podane przez gazete.pl, a nie wymyślone przez jakiego
psychopate
jeśli sie myle, to proszę jakiego admina o oświecenie mnie

to wszystko.
Obserwuj wątek
    • grzegorz1948 Re: Podaj adres! 15.10.05, 22:52
      Posle ci biala weste! Nie rob wyglupow i nie graj swietego bo na oltarze cie i
      tak nie wyniosa
    • aaki jakieś tematy ci niewygodne ? 15.10.05, 22:53
      • genom3 idź sie utop aaki 15.10.05, 22:57
        • aaki a ty... 16.10.05, 00:05
          www.steakandcheese.com/downloads/Fuck%20You.jpg
    • marouder Pan Sulek juz, juz mial sie zblizyc do pani Elizy 15.10.05, 22:55
      gdy cisze rozdarl gwaltowny skowyt. Okazalo sie, ze glos wydobyl sie z gardzieli
      genoma, ktoremu wpadl do oka paproch podczas obserwacji samicy zajaca w rui:))

genom3 napisała:

> czy panowie, panie nie uważają że należy kasować wszystkie wątki, które
      > są 'nie w temacie', wszak raczej dyskusji forum.gazety.świat powinny podlegać
      > wydarzenia w świecie podane przez gazete.pl, a nie wymyślone przez jakiego
      > psychopate
      > jeśli sie myle, to proszę jakiego admina o oświecenie mnie
      >
      > to wszystko.
    • genom3 Re: do szanownych adminów..cd 15.10.05, 22:56
      bo czy ja musze czytać co krystian wczoraj oglądał na dyscovery
      jakim Dana jeździ samochodem w Izraelu
      o koszernych akrobacjach biednego goldmana
      albo jak i-love-2-bike przyprawia tupecik Buszowi???

takie tematy niezwiązane z informacjami zawartymi na stronie gazeta.pl powinny
      być kasowane bez podglądu

tera wszystko.
      • i-love-2-bike Re: do szanownych adminów..cd 15.10.05, 23:00
        nie nie musisz baranie czytac,zamiast tego zawsze proponowalam ci,zebys stanal
        przed lustrem i sie pocalowal,mozesz nam potem to opisac jako lech,gnom (widac
        masz kompleksy)arab,zyd,drwal,cukierek,czy inny nick przez ciebie stworzony.good
        luck.
        • genom3 czy ty nie widzisz kretynko w temacie...do adminów 15.10.05, 23:01
          • i-love-2-bike Re: czy ty nie widzisz kretynko w temacie...do ad 15.10.05, 23:03
            nie widze idiote gnoma i mnie cieszy jak skaczesz,jak mala,glupia pchla.
            • genom3 Re: czy ty nie widzisz kretynko w temacie...do ad 15.10.05, 23:10
              nic mi nie wiadomo abyś larwo administrowała te forum:)))))))
              ale że robisz tu za gwiazdę, cóż
              widać w życiu real nie masz okazji zabłysnąć:)))))

dzięki Bogu:)
              • i-love-2-bike Re: czy ty nie widzisz kretynko w temacie...do ad 15.10.05, 23:13
                genom3 napisała:

> nic mi nie wiadomo abyś larwo administrowała te forum:)))))))
                > ale że robisz tu za gwiazdę, cóż
                > widać w życiu real nie masz okazji zabłysnąć:)))))
                >
                >
                >
                > dzięki Bogu:)

zem nie gnomka,bo ani w realu a ni w zyciu,masz racje miniaturko,dzieki Bogu.
                • genom3 Re: czy ty nie widzisz kretynko w temacie...do ad 15.10.05, 23:25
                  że w realu nie istniejesz i tu się musisz wyżyć zwierzaku:))))))
                  tak napisałem i twoje poprawki to pobożne życzenia, hehe
        • dana33 Re: do szanownych adminów..cd 15.10.05, 23:17
          musze ci jeszcze raz powiedziec, pustemo, ze w zyciu jeszcze nie widzialam
          nikogo (a widzialam juz duzo) tak kompletnie wypranego z uprzejmosci,
          zyczliwosci, inteligencji, humoru i wiedzy jak ty. tu nawet nie chodzi o
          twoje "nauki" udzielane forumowiczom, ktorzy stoja po przeciwnej stronie niz
          ty. ty nie jestes w stanie normalnie, bez wyzywisk, inwektyw, ponizania napisac
          nawet do tych, ktorzy stoja po twojej stronie. jestes taka mala ohydka w
          ludzkiej postaci. obrzydliwosc....
          • grzegorz1948 Re: Danus 15.10.05, 23:35
            Wyczyscilas lustro bo tak trafnie opisalas swoje przywary,jak na spowiedzi z
            samokrytyka i z zalem.Jedno co mnie dziwi ze jestes jak stara plyta powtarzasz
            sie w kolko macieju.Dziewczyno ty jestes wzorem chamstwa i glupoty.Czy twoja
            rodzina tego nie widzi?
      • dana33 Re: do szanownych adminów..cd 15.10.05, 23:05
        szanowny genomie.
        rzeczywiscie, marka samochodu jakim jezdze nie jest wiadomoscia wazna.
        natomiast ja ciebie bardzo pardon, jaki tupecik pustema przyprawia bushowi jest
        wiadomoscia na skale swiatowa. wszystko, co pustema podaje do wiadomosci, jest
        na skale swiatowa. a juz do najwyzszes skali wiadomosci swiatowych nalezy sam
        fakt, ze pustema pisze. i ze wie co to tupecik. i ze wie, jaka lysina nalezy do
        busha. bede ci wdzieczna, jesli na przyszlosc nie bedziesz lekcewazyc
        wiadomosci podawanych przez pusteme. dostniesz w zeby od krystiana, rycerskiego
        obroncy pustemy i jej nadwornego security man.
        p.s. drzewiecki nie robi akrobacji. on po prostu pisze koszernie.......
    • dan34bratdany33 genom3 gnoma ma problemow wiecej 15.10.05, 23:08
      Sluszna uwaga i czy moglbys jeszcze prosic aby cie troche,powtarzam troche
      chociaz okrzesali bo przez ten FS zchamiales wbrew swojej woli.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=30421091&a=30484854
      • genom3 a co tam napisałem nie tak, jak inaczej określić a 15.10.05, 23:15
        autora wątku 'PO ERETZU BIEGA DANA', które jest wydarzeniem międzynarodowym
        zamieszczonym w informacjach gazety.pl jak się domyślam, a krzysiu prosi o
        skomentowanie podanej przez gazete pl informacji na tutejszym forum,świat?
        masz jakiś pomysł?
        • dana33 Re: a co tam napisałem nie tak, jak inaczej okreś 15.10.05, 23:24
          nu, genom, mozes go nazwac klamca, co on i tak juz jest. bo wiadomosc nie jest
          prawdziwa.... ja nie biegam po eretz, ja jezdze samochodem.....
          • dan34bratdany33 Re: a co tam napisałem nie tak, jak inaczej okreś 15.10.05, 23:27
            dana33 napisała:

> nu, genom, mozes go nazwac klamca, co on i tak juz jest. bo wiadomosc nie
            jest
            > prawdziwa.... ja nie biegam po eretz, ja jezdze samochodem.....
            Nu dana nareszcie piszesz obiektywnie.
            • antek_cukierman Zbudowaleś 15.10.05, 23:32
              już domek, pajacu?

totyle.
              • genom3 Re: Zbudowaleś 15.10.05, 23:38
                nie jeden i nie dwa

a ciebie nalezy wywalić na zbity pysk, za to, że używasz cudzego imienia i
                nazwiska

ale widac własnego nie masz
              • dana33 Re: Zbudowaleś 16.10.05, 00:40
                ten moj niby brat to tozero byle, antos???? nu, nu, niezle....
                • antek_cukierman Bez najmniejszej wątpliwości. 16.10.05, 00:48
                  Taki sam głupkowaty styl, wypady pod Twym adresem i żydowski monotematyzm.
                  W wolnej chwili wrzuć "aushwitz" do wyszukiwarki - 2005/2004.
                  On zdaje się z Arizony?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=30447526&a=30447526
          • genom3 Re: a co tam napisałem nie tak, jak inaczej okreś 15.10.05, 23:29
            no i to ich własnie boli, musisz zaczać chodzić pieszo:)
            niech najlepiej napiszą ci jak masz żyć, co jeść, i co tu pisać, zeby ich
            zadowolić, może wtedy zamkną dzioby:)))))

eee, ja tam myślę, że im za to płacą, albo przynajmniej mają obiecane NIEBO:)))
            • dana33 Re: a co tam napisałem nie tak, jak inaczej okreś 15.10.05, 23:32
              oj genom..... jak ty ich nie znasz..... nawet jak bym zrobila wszystko jak oni
              chca, jedzenie, pisanie, zycie i nawet myslenie, to daje ci glowe, ze
              znalezliby jeszcze cos, co im by u tej zydowki przeszkadzalo.... tak to jest z
              takimi.... jak to mowi moja siostra, zadowolnic ich nie mozna.
              p.s. ja tez nie chce... :))))
              • genom3 Re: a co tam napisałem nie tak, jak inaczej okreś 15.10.05, 23:36
                ludzie się w rózny sposób realizują
                popatrz na te biedną rachelkę:)))))))
                nic nie robi od rana tylko za wszelką cenę usiłuje zaistnieć, nieważne jak,
                byle być conajmniej tak ważną personą jak Busz:))))))
                chociaż wirtualnie

• pomruk Re: do szanownych adminów 15.10.05, 23:16
      ŚWIAT, prawda?
      • genom3 Re: do szanownych adminów 15.10.05, 23:31
        tak beł kocie świat, zapomniałeś forum.gazeta.świat
        czyli informacje jakie ukazują sie własnie na tym portalu

to nie bidul:)
        • pomruk Re: do szanownych adminów 16.10.05, 00:36
          Aha.
          • dana33 Re: do szanownych adminów 16.10.05, 00:41
            pomruczku, nie denerwuj sie.... :)))))
    • szyszkaaa racja admini są od tego by zamieszczane wątki 16.10.05, 00:25
      informacyjne pochodziły właśnie z portalu gazety a nie jakiś amerykańskich
      szmatławców jakimi nas tu obdarowuje jenifer, rachelka czy inni z tej koalicji
      • i-love-2-bike Re: racja admini są od tego by zamieszczane wątki 16.10.05, 02:17
        szyszkaaa napisała:

> informacyjne pochodziły właśnie z portalu gazety a nie jakiś amerykańskich
        > szmatławców jakimi nas tu obdarowuje jenifer, rachelka czy inni z tej koalicji

buhahaha szyszko,ales spadla,te szmatlawce to prozydowskie CNN,FOXnews,czy
        BBC,ktore GW przytacza co chwile. nie ma to jak koszerny pajac tepi innego
        koszernego pajaca:)))
        • krystian71 Re: racja admini są od tego by zamieszczane wątki 16.10.05, 08:45
          a co na to Dana z jej ulubionym Jebiot Jediosz ?
          ale do szyszki czuje sentyment, mialem kiedys suczke , foxterierke co sie
          Szyszka wabila.
    • manny_ramirez Szanowny/a genomie 3 16.10.05, 02:28
      Po przeczytaniu netykiety i regulaminu wychodzi ze watki na forum musza byc
      zwiazene z tematem forum, ale NIE musza pochodzic z informacji zamieszczaneych
      przez Gazete. Innymi slowy portal udostepnia forum do rozmowy o swiecie ale nie
      monopolizuje zrodel na ktorych opieraja sie watki ktore nie sa komentarzami do
      artykulow Gazety.
    • mamzerek Re: do szanownych adminów 16.10.05, 02:41
      o malo nie spadlem z krzesla ze smiechu.
      genomie, przeciez tu oprocz kpin, drwin, szydzen i wyzwisk nie ma niczego.
      przeciez to forum Gazety nieWybrednej.
      zagladamy tu dla smiechu i zeby sie ponabijac z tubylcow.
      Uklony, [:-P]
      mamzerek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka