Gość: gh IP: *.man.polbox.pl 24.09.02, 08:59 Napisz Wojo!! jak wyjechać do Izraela i zaciągnąć się do armii.Albo jakie są procedury,żeby tam się osiedlić.Bo wiesz,zamiast bogatej Arabii Saudyjskiej wolę niebezpieczny Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bimi Re: do wojo!! 24.09.02, 17:17 Gość portalu: gh napisał(a): > Napisz Wojo!! jak wyjechać do Izraela i zaciągnąć się do armii.Albo jakie są > procedury,żeby tam się osiedlić.Bo wiesz,zamiast bogatej Arabii Saudyjskiej > wolę niebezpieczny Izrael. Wystarczy, że postarasz się o obywatelstwo - jeśli jesteś młody to dostaniesz powołanie. Nawet jak jesteś kobietą - tylko wtedy pamiętaj, żeby uważać, jak śpisz z facetami, bo jeśli będąc w wojsku zajdzisz w ciążę, to niestety, ale będziesz musiała odpowiedzieć za zniszczenie "mienia wojskowego". :) Na serio! Tak to już jest w jedynej demokracji na Bliskim Wschodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
bimi A ty wojo byłeś już w wojsku? 24.09.02, 17:59 Rozumiem, że ten uraz to na skutek jakiegoś wybuchu? Odpowiedz Link Zgłoś
wojo!!!! A ty wojo byłeś w wojsku? A ty Bimi u arabow byles 24.09.02, 19:28 bimi napisał: > Rozumiem, że ten uraz to na skutek jakiegoś wybuchu? Widzisz arabku (z tatusia "studenta " terorysty) ,bylem w polskim. Do izraelskiego Polakow nie biora. Ale pomoge im ile bede mogl ,badz pewny. Urazu nie mam do nikogo oprocz terorystow co chca zaprowadzic Islam i lewakow -oszolomow (takich jak Czerwone Brygady n.p.) . 11.09.01 to wasza robota arabki ,chociaz Bimi ,viri i inne arabstwo + oszolomy typu jewhater i Czikago wmawiaja nam ,ze to ????Izrael. Trzeba byc niezlym czubkiem ,zeby to twierdzic. Prawda Bimi ??? Bimi pisze ,ze nic mu nie wiadomo o mordowaniu arabow przez arabow (Sadam ,Arafat ) ,przypomina mi sie ze Niemcy tez nic nie wiedzieli ,ze Hitler mordowal . Nic ,a nic nie wiedzieli ,tak jak ty Bimi. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: A ty wojo byłeś w wojsku? A ty Bimi u arabow 25.09.02, 11:16 wojo!!!! napisał: > bimi napisał: > > > Rozumiem, że ten uraz to na skutek jakiegoś wybuchu? > > Widzisz arabku (z tatusia "studenta " terorysty) ,bylem w polskim. Nie żartuj. Gdybyś był w polskim to przynajmniej byś po polsku gadać normalnie potrafił. Chyba, że byłeś szpiegować. :) > Do izraelskiego Polakow nie biora. To spoko, bo już się bałem ;) > Ale pomoge im ile bede mogl ,badz pewny. > Urazu nie mam do nikogo oprocz terorystow co chca zaprowadzic Islam i > lewakow -oszolomow (takich jak Czerwone Brygady n.p.) . Izrael to największy terrorysta! Nawet taki prymityw jak ty musi sobie zdawać z tego sprawę. > 11.09.01 to wasza robota arabki ,chociaz Bimi ,viri i inne arabstwo + > oszolomy typu jewhater i Czikago wmawiaja nam ,ze to ????Izrael. > Trzeba byc niezlym czubkiem ,zeby to twierdzic. :) Wiesz dobrze, że to ja mam rację. Nawet jeśli kłamiesz i się tego wypierasz, to zarównmo ja, jak i ty wiemy że 11.09.01 to robota Izraela! Oszczędź więc sobie podobnych tekstów w stosunku do mnie, bo dla mnie tylko się ośmieszasz. > Bimi pisze ,ze nic mu nie wiadomo o mordowaniu arabow przez arabow > (Sadam ,Arafat ) ,przypomina mi sie ze Niemcy tez nic nie > wiedzieli ,ze Hitler mordowal . > Nic ,a nic nie wiedzieli ,tak jak ty Bimi. Napisałem tyko, że nic mi nie wiadmo o tym, zeby Arafat mordował swoich. Naucz się czytać, chłopcze! :) Poza tym zobacz, Bush też swoich morduje... :) Taki sam skurwiel jak Saddam, a do tego dużo bardziej perfidny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sensei Re: A ty wojo byłeś w wojsku? A ty Bimi u arabow IP: *.mofnet.gov.pl 25.09.02, 12:39 Ty biedny kretynie Bimi, nie wiadomo czy się śmiać czy płakać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: A ty wojo byłeś w wojsku? A ty Bimi u arabow IP: 5.2.1R2D* / 80.230.201.* 25.09.02, 12:41 Gość portalu: sensei napisał(a): > Ty biedny kretynie Bimi, nie wiadomo czy się śmiać czy płakać Ten kretyn nadal twierdzi ,ze to Izrael zrobil 11.09.01 ,ot arabska mentalnosc w calej rozciaglosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jude Re: A ty wojo byłeś w wojsku? A ty Bimi u arabow IP: *.25.193.196.Dial1.Chicago1.Level3.net 25.09.02, 13:50 Gość portalu: Rex napisał(a): > Gość portalu: sensei napisał(a): > > > Ty biedny kretynie Bimi, nie wiadomo czy się śmiać czy płakać > > Ten kretyn nadal twierdzi ,ze to Izrael zrobil 11.09.01 ,ot arabska > mentalnosc w calej rozciaglosci. Czy ty o tym wiesz ze Bimi jest jednym z milionow ktorzy wiedza ze to Izrael zrobil?. Poczytaj sobie nie zydowskie zrodla.Jak wiesz propaganda jest w rekach zydow. Prawda jest w rekach calej reszty. Czy ty tez pierdolony zydek klamca? Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: A ty wojo byłeś w wojsku? A ty Bimi u arabow 25.09.02, 14:21 Gość portalu: Rex napisał(a): > Gość portalu: sensei napisał(a): > > > Ty biedny kretynie Bimi, nie wiadomo czy się śmiać czy płakać > > Ten kretyn nadal twierdzi ,ze to Izrael zrobil 11.09.01 ,ot arabska > mentalnosc w calej rozciaglosci. Ja nie twierdzę, ja to wiem. Za ty ty twierdzisz, że tak nie było, choć doskonale wiesz, że kłamiesz. To też wiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: A ty wojo byłeś w wojsku? A ty Bimi u arabow 25.09.02, 14:09 Gość portalu: sensei napisał(a): > Ty biedny kretynie Bimi, nie wiadomo czy się śmiać czy płakać Nad tobą, doku to można już tylko płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jude Re: A ty wojo byłeś w wojsku? A ty Bimi u arabow IP: *.25.193.196.Dial1.Chicago1.Level3.net 25.09.02, 13:43 wojo!!!! napisał: > bimi napisał: > > > Rozumiem, że ten uraz to na skutek jakiegoś wybuchu? > > Widzisz arabku (z tatusia "studenta " terorysty) ,bylem w polskim. > Do izraelskiego Polakow nie biora. > Ale pomoge im ile bede mogl ,badz pewny. > Urazu nie mam do nikogo oprocz terorystow co chca zaprowadzic Islam i > lewakow -oszolomow (takich jak Czerwone Brygady n.p.) . > 11.09.01 to wasza robota arabki ,chociaz Bimi ,viri i inne arabstwo + > oszolomy typu jewhater i Czikago wmawiaja nam ,ze to ????Izrael. > Trzeba byc niezlym czubkiem ,zeby to twierdzic. > Prawda Bimi ??? > Bimi pisze ,ze nic mu nie wiadomo o mordowaniu arabow przez arabow > (Sadam ,Arafat ) ,przypomina mi sie ze Niemcy tez nic nie > wiedzieli ,ze Hitler mordowal . > Nic ,a nic nie wiedzieli ,tak jak ty Bimi. wojo-ty capie zafajdany,klamco,-jednym slowem bucu. Odpowiedz Link Zgłoś