Dodaj do ulubionych

Swiat i zydzi

IP: 209.2.60.* 12.10.02, 19:26
Ameryka nie jest w stanie kontynuowac poparcia dla Izraela w postaci wielu
milardow dolarow rocznie, utrzymac porzadek w rejonie kosztem wielu miliardow
dla Egiptu, Turcji, kontrolowac Irak, Iran i caly bliski wschod. Izrael nie
jest w stanie finansowac swoja egzystencje przez oskarzania calej Europy o
spowodwanie Holokaustu. Dlatego:
Izrael wspolnie z USA zdecydowal na:
1. znisczenie W.T.C.. To umozliwilo rozwiazanie strategiczne (wojenne)
przyszlosci Izraela i swiata. Pierwsza byla okupacja Afganistanu i kontrola
Pakistanu i krajow posowieckiej Azji naftowej, okrazenie polwyspu arabskiego
wraz z Irakiem i Iranem i wreszcie wypowiedzenoie ultimatum wojennego
Iranowi. W momencie calkowitek kontroli nafty arabskiej USA ( czyli Izrael)
bedzie w stanie podporzadkowac sobie wszystkie kraje Europejskie i Japonie.
Nastepnie wystosuja podobne ultimatum do Rosji i Chin. Pomyslny wynik tych
manipulacji oznacza rozpoczecie ery judeofaszyszmu w skali nieznanej dotad w
histori. Rzezie stalinowskie i maoistowskie beda niczym w porownaniu do
przyszlych ekscesow emperium zydowskiego. Mesjasz bedzie uzbrojony we
wszystkie mozliwe bronie masowej zaglady! Ludnosc swiata bedzie
zdziesiatkowana przez AIDS, i inne bronie bakteriologiczne wymyslone przez
zwolennikow Scharona. Ci co przezyja, beda niewolnikami systemu i powolnymi
narzedziami ich rozkazow.
Wariantem tego moze byc odpowiedz zbrojna Chin, Rosji, wojna miedzy India i
sasiadami islamskimi, objecie wladzy w USA przez elementy antyjudaistyczne.
Dlatego Izrael dazyc bedzie do unicestwienie wszystkich innych ideologi i
religi. Chrzescijanstwo i Katolicyzm sa wrogiem Zydow numer jeden.

Zyjemy w trudnych czasach, czasach ostatecznej wojny mmiedzy dobrem i zlem.
Obserwuj wątek
    • Gość: baba na "uczelni" rydzyka studiujesz? IP: *.rdu.bellsouth.net 12.10.02, 19:45
      czy azbest wdychasz zawodowo w USA?
      Gość portalu: Manetekelfares napisał(a):

> Ameryka nie jest w stanie kontynuowac poparcia dla Izraela w postaci wielu
      > milardow dolarow rocznie, utrzymac porzadek w rejonie kosztem wielu
      miliardow
      > dla Egiptu, Turcji, kontrolowac Irak, Iran i caly bliski wschod. Izrael nie
      > jest w stanie finansowac swoja egzystencje przez oskarzania calej Europy o
      > spowodwanie Holokaustu. Dlatego:
      > Izrael wspolnie z USA zdecydowal na:
      > 1. znisczenie W.T.C.. To umozliwilo rozwiazanie strategiczne (wojenne)
      > przyszlosci Izraela i swiata. Pierwsza byla okupacja Afganistanu i kontrola
      > Pakistanu i krajow posowieckiej Azji naftowej, okrazenie polwyspu arabskiego
      > wraz z Irakiem i Iranem i wreszcie wypowiedzenoie ultimatum wojennego
      > Iranowi. W momencie calkowitek kontroli nafty arabskiej USA ( czyli Izrael)
      > bedzie w stanie podporzadkowac sobie wszystkie kraje Europejskie i Japonie.
      > Nastepnie wystosuja podobne ultimatum do Rosji i Chin. Pomyslny wynik tych
      > manipulacji oznacza rozpoczecie ery judeofaszyszmu w skali nieznanej dotad w
      > histori. Rzezie stalinowskie i maoistowskie beda niczym w porownaniu do
      > przyszlych ekscesow emperium zydowskiego. Mesjasz bedzie uzbrojony we
      > wszystkie mozliwe bronie masowej zaglady! Ludnosc swiata bedzie
      > zdziesiatkowana przez AIDS, i inne bronie bakteriologiczne wymyslone przez
      > zwolennikow Scharona. Ci co przezyja, beda niewolnikami systemu i powolnymi
      > narzedziami ich rozkazow.
      > Wariantem tego moze byc odpowiedz zbrojna Chin, Rosji, wojna miedzy India i
      > sasiadami islamskimi, objecie wladzy w USA przez elementy antyjudaistyczne.
      > Dlatego Izrael dazyc bedzie do unicestwienie wszystkich innych ideologi i
      > religi. Chrzescijanstwo i Katolicyzm sa wrogiem Zydow numer jeden.
      >
      > Zyjemy w trudnych czasach, czasach ostatecznej wojny mmiedzy dobrem i zlem.
    • Gość: AP IRACKA OPOZYCJA NIE POPIERA PLANOW USA IP: 168.103.126.* 13.10.02, 02:07
      AP. 12 October 2002. Iraqi dissidents dismayed at reports of postwar plans for
      Iraq. [Alternative title: No honor among thieves.]

CAIRO
      • Gość: prorok Re: zaglada swiata w imie judaizmu IP: 209.2.60.* 13.10.02, 20:32
        Az dziwne ze zydzi sa zdolni wymanipulowac caly swiat do wojny, ktorej nikt nie
        chce. Czy Judaizm jest w stanie unicestwic cale chrzescijanstwo i islam w imie
        swojego Talmudu i wyimaginowanego prawa do rzadzenia swiatem? Dzieki Islamowi
        mpze ludzkosc sie obudzi! Moze nastapi porozumienie miedzy wszystkimi religiami
        w obronie przed ludobojczym judaizmem kierowanym talmudem. A moze Zydzi
        zrozumia ze nie sa narodem wybranym, a satana sie rowni wobec Boga i odrzuca
        caly talmud jako poprostu rasizm i stana sie poprostu jednymi z nas. Ich rasizm
        spotka sie napewno z odpowiedzia rownie nieludzka wobec nich samych. Czyz nie
        rozumia ze Talmud nie prowadzi ich do kleski.
        • Gość: Fatima Re: zaglada swiata w imie judaizmu IP: 209.2.60.* 13.10.02, 20:37
          5. Tak mówi Pan Bóg: Oto jest Jerozolima, którą umieściłem między poganami,
          otoczona obcymi krajami 7. Dlatego tak mówi Pan Bóg: Ponieważ byliście
          bardziej zbuntowani niż poganie, którzy was otaczają, i nie postępowaliście
          według moich ustaw, i nie strzegliście moich praw (...) - 8. dlatego tak mówi
          Pan Bóg: Oto i Ja występuję przeciwko tobie i na oczach pogan wykonam na tobie
          wyrok. 9. Z powodu twoich obrzydliwości dokonam na tobie tego, czegom nigdy
          nie czynił i już nigdy nie uczynię. 11. (...) Oświadczam, ponieważ świątynię
          moją splugawiłaś wszystkimi twoimi ohydami i wszystkimi twymi obrzydliwościami,
          Ja także odrzucę bez oglądania się na litość i Ja także nie będę oszczędzał.
          12. Jedna trzecia twoja pomrze od zarazy i zginie pośrodku ciebie od głodu;
          jedna trzecia padnie wokół ciebie od miecza, a jedną trzecią rozpędzę na
          wszystkie wiatry, nadto miecza nad nimi dobędę. 13. Wtedy uśmierzy się mój
          gniew. Uspokoję na nich moją zapalczywość i zaniecham gniewu. Potem poznają, że
          Ja, Pan, przemówiłem w mojej zapalczywości, gdy dałem upust mojemu gniewowi na
          nich. 14. Zrobię z ciebie pustynię i pośmiewisko narodów, które cię otaczają,
          na oczach wszystkich przechodniów. 15. Staniesz się przedmiotem pośmiewiska i
          szyderstwa, ostrzeżeniem i postrachem dla narodów, które cię otaczają, gdy
          wykonam na tobie wszystkie sądy w gniewie i zapalczywości, i srogich karach.
          Ja, Pan, powiedziałem. - Księga Ezehiela, rozdział5

10. I poznają, że Ja jestem Pan i że nie na próżno mówiłem, iż na nich
          sprowadzę to nieszczęście. 11. Tak mówi Pan: (...) Biada z powodu wszystkich
          obrzydliwości domu Izraela, który padnie od miecza, głodu i zarazy. 12. Ten,
          co jest daleko, umrze od zarazy; ten, co jest blisko, polegnie od miecza, a
          ten, co pozostanie i będzie oblężony, umrze z głodu. I tak uśmierzę na nich mój
          gniew. 13. Poznacie, że Ja jestem Pan, gdy wasi zabici będą leżeli pokotem u
          stóp swoich bożków, wokół ich ołtarzy, na każdym pagórku, na wszystkich
          szczytach gór, (...) 14. Wyciągnę rękę przeciwko nim i zamienię kraj ten w
          ziemię pustą i dziką, (...) wszędzie, gdzie mieszkają, i poznają, że Ja jestem
          Pan. - Księga Ezehiela 6

1. Biada beztroskim na Syjonie... 8. Poprzysiągł Pan Bóg na swoje życie -
          wyrocznia Pana, Boga Zastępów: Brzydzę się pychą Jakuba i nienawidzę jego
          pałaców, wydam więc wrogom miasto i to, co się w nim znajduje. 14. Lecz oto Ja
          wzbudzę przeciwko wam, domu Izraela, - wyrocznia Pana, Boga Zastępów - naród,
          który was uciemięży od Wejścia do Chamat aż do potoku A r a b y. - Księga
          Amosa rozdział 6

38. (...) Wydam cię krwawemu gniewowi i zazdrości. 39. Wydam cię w ich ręce
          (...) 40. Zwołają przeciwko tobie zgromadzenie, ukamienują cię i mieczami
          poćwiartują na części. 41. Następnie domy twoje spalą w ogniu i wykonają na
          tobie wyrok na oczach wielu kobiet. Oto tak położę kres twemu nierządowi (...)
          42. I tak uśmierzę mój gniew na ciebie i odstąpi od ciebie moja
          zapalczywość... - Księga Ezehiela 16

3. (...) Tak mówi Pan Bóg: O miasto, które przelewasz własną krew, aby przez
          to sprowadzić nadejście swej godziny, (...) 4. (...) tyś sprowadziło
          przybliżenie twoich dni, tyś doszło do kresu swoich lat. Dlatego uczynię z
          ciebie przedmiot hańby przed narodami i pośmiewisko wobec wszystkich krajów.
          5. Sąsiedzi i ci, którzy daleko od ciebie mieszkają, będą się z ciebie
          naśmiewać: ty o niesławnym imieniu i pełne swarów! - Ezehiel 22

16. Wszyscy będą jęczeć, każdy z powodu swej niegodziwości. 18. Przywdzieją
          wory, okryje ich strach, na wszystkich twarzach pojawi się wstyd i na
          wszystkich głowach łysina. 21. Wydam je w ręce cudzoziemców na łup, a
          miejscowym złoczyńcom na grabież, aby je zbezcześcili. 24. Sprowadzę
          najokrutniejsze narody, aby zajęły ich domy. Położę kres pysze możnych, a
          świętości ich zostaną zbezczeszczone. 25. Nadchodzi groza. Będą szukać
          ratunku, a nie znajdą go. 26. Klęska za klęską spada, wieść okrutna nadchodzi
          jedna za drugą - Ezehiel 7

5. Ocknijcie się, pijani, a płaczcie! Narzekajcie wszyscy, co pijecie wino.
          6. Nadciągnął bowiem naród przeciw mojemu krajowi, mocny i niezliczony, zęby
          jego jak zęby lwa, a zęby trzonowe ma jak lwica. 7. Winnicę moją uczynił
          pustkowiem, a moje drzewo figowe połupał: obnażył je zupełnie i porzucił, tak
          że gałęzie ich pobielały. 9. Okryjcie się żałobą, kapłani, słudzy Pańscy !
          10. Spustoszone jest pole, w żałobie jest ziemia, bo spustoszone jest zboże,
          wysechł moszcz, zwiędło drzewo oliwne. 11. (...) znikło żniwo polne. 12.
          Uschła winna latorośl i zwiędło drzewo figowe, (itd...) I zniknęła radość
          spośród synów ludzkich. 15. Ach, biada! Co za dzień! Bliski jest dzień Pański,
          a przyjdzie on jako spustoszenie od Wszechmogącego. 16. Czyż na naszych
          oczach nie znika żywność, a z domu Boga naszego - radość i wesele? 19. O
          Panie, do Ciebie wołam, bo ogień pożarł pastwiska stepowe, a płomień spalił
          wszystkie drzewa polne. 20. (...) wyschły również strumienie wody, a ogień
          pochłonął pastwiska stepowe - Księga Joela, rozdział 1

"Będzie [wtedy] bowiem wielki ucisk na ziemi i gniew na ten naród: jedni
          polegną od miecza, a drugich zapędzą w niewolę między wszystkie narody. A
          Jerozolima będzie deptana przez pogan, aż czasy pogan przeminą." - Ewangelia
          wg. Łukasza 21, 23-24

"...Owszem to miasto i tą świątynię skazi lud wodza przyszłego,(...) i aż do
          skończenia wojny będzie ustawicznie pustoszone. (...) A przez wojsko obrzydliwe
          pustoszyciel przyjdzie, i aż do skończenia naznaczonego wyleje się spustoszenie
          na tego, który ma być spustoszony." - Księga Daniela

Zdobycie Izraela jako istotny epizod wojny kończącej świat zostało również
          wyrażone w przepowiedni Sybilli:
          "Nad miastem Bożym i nad innymi świętymi miejscami będzie cesarz pogański
          panował i przez wiele czasu w rękach swoich trzymał, aż się będzie zbliżało dwa
          tysiące lat od śmierci Messyasza."
          "Cesarzem pogańskim" może W odpowiedzi być właśnie Mahdi. Czas, w którym będzie
          on panował nad "miastem Bożym i nad innymi świętymi miejscami" został określony
          jako "zbliżające się dwa tysiące lat od śmierci Messyasza", więc czas
          poprzedzający rok +/- 2033. Czasem, w którym panował będzie nad Izraelem, może
          (choć nie musi) być to równie rok 2000 (w końcu poprzedza rok 2033).

Mahdi nie tylko splugawi Ziemię Świętą. Podporządkuje sobie również kraje
          graniczące z Izraelem. W 21 i 25 rozdziale Księgi Ezehiela w ten sposób zostało
          opisane zdobycie Jordanii:
          33. ty, synu człowieczy, prorokuj i mów: Tak mówi Pan Bóg: W sprawie
          Ammonitów* i ich zniewagi powiedz: Miecz, miecz został wydobyty ku mordowaniu,
          wyostrzony, aby dokonać zagłady i lśnić - 34. (...) - aby go spuścić na kark
          złoczyńców bezbożnych, których dzień nadszedł z ostatnim ich występkiem. 36.
          Wyleję na ciebie mój gniew, rozniecę przeciwko tobie ogień mojej zapalczywości
          i wydam cię w ręce ludzi dzikich, sprawców zniszczenia. 37. Staniesz się
          strawą dla ognia, krew twoja będzie płynąć w środku kraju i nie pozostawisz po
          sobie wspomnienia - ponieważ Ja, Pan, tak powiedziałem.
          1. Pan skierował do mnie te słowa: 2. Synu człowieczy, zwróć się ku
          Ammonitom* i prorokuj przeciwko nim. 3. Powiedz Ammonitom: Słuchajcie słowa
          Pana Boga! Tak mówi Pan Bóg: (...) - 4. oto (...) wydam cię w posiadanie s y
          n o m W s c h o d u. Rozbiją u ciebie swoje namioty i przygotują sobie u
          ciebie mieszkania. Oni będą spożywali twoje plony i będą pili twoje mleko. 7.
          (...) wyciągam rękę przeciwko tobie; wydam cię na łup narodów, wyplenię cię
          spośród ludów, wyniszczę cię spośród krajów, unicestwię cię! - i poznasz, że Ja
          jestem Pan.

*Nazwa ta pochodzi od miasta Amman, które dzisiaj jest stolicą Jordanii (a
          jutro może być zdobyte przez Mahdiego).

Od miecza Mahdiego padną też inne krainy przyległe do Izraela:
          8. Tak mówi Pan Bóg:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka