nicolas1981 21.12.05, 23:45 Dzialalnosc przyjazn Polsko Koreanska Zapraszam na ten link bocki.500lecie.w.interia.pl/news.htm Pan Guzowski jest szefem tego kola i prezyduje prezidium Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hamhung Re: Przyjazn Polsko Koreanska 22.12.05, 10:16 Jeśli Pan Sławoj jest Wiceprzewodniczacym Towarzystwa, to kto w takim razie jest jego przewodniczącym? p.s ciekawe zdjęcia, na jednym mam wrażenie że przedstawiciel ambasady coś wpina w "pierś" uczestnika, czyżby wiadomy znaczek? na innym zaś widzę coś co przypomina opłatek. Czy się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: Przyjazn Polsko Koreanska 22.12.05, 10:42 Przedwczoraj rozmawiałem z Panem Guzowskim i powiedzial mi ze jest szefem Koła. Noszą znaczek masz racje ale nie ciągle, nie warto sie ciepić Odpowiedz Link Zgłoś
hamhung Re: Przyjazn Polsko Koreanska 22.12.05, 11:00 Dziękuję za odpowiedź na moje pytanie. Czy Pan Guzowski jest wstanie podać terminarz spotkań, jeśli nie chce tego robić publicznie to moze tę informację rozsyłać mailem (coś w rodzaju newsletera). Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: Przyjazn Polsko Koreanska 22.12.05, 11:32 Odpowiem na twoje pytanie po moim spotkaniu z Panem Guzowskim. Mam sie widziec z nim za pare dni. Odpowiedz Link Zgłoś
kim_bar_tek Re: Przyjazn Polsko Koreanska 22.12.05, 13:01 to nie jest znaczek z Kim Il Sungiem, ale znaczek Towarzystwa Przyjaźni, kompozycja flag Polski i Korei Północnej Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 dodatek 25.12.05, 16:57 ambasada krld w Warszawie nie była ciągle na Bobrowieckiej ale wczesniej na Alejach Ujazdowskich, w pałacyku Ostrowskich. Odpowiedz Link Zgłoś