aaki 21.01.06, 19:47 www.bridgesforpeace.com/modules.php?name=News&file=article&sid=2490 hm... sam nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Re: tel aviv stolicą.... 21.01.06, 19:53 Split o damie co sie z 13 zolnierzami puscila, ty o pedalach w Tel Avivie...czyzby dekadencja zawitala do Izraela? PF Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: tel aviv stolicą.... 21.01.06, 20:40 a masz jakis lepszy pomysl na turystyke , ktora zupelnie siadla, nawet jak ci podsuna statystyki wzmozonego ruchu, ktory jest tulko odzwierciedleniem wyjazdow i wjazdow zydow do eretza Gaye to i tak grupa podwyzszonego ryzyka, co im szkodzi ustanowic swoja stolice w Tel Awiwie? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: tel aviv stolicą.... 21.01.06, 22:40 krystek.... spoko..... masz przestarzale wiadomosci.... turystyka w israel siadla, to prawda, z powodu kretyna generalissimo, siadla u nas i siadla u nich. ale generalissimo juz u allaha.... turystyka w israelu wlasnie w pelnym biegu do przeintifadowych rekordow..... hotele pelne, moj wczoraj wlasnie przyjmowal 3 ogromny grupy chinczykow.... wszystko ok.... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki cieszę się,że 21.01.06, 22:44 przyczybiłem się do polepszenia ubiegłorocznej statystyki Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: cieszę się,że 21.01.06, 22:57 kto mowi o zeszlorocznej..... jeszcze kulala, chociaz oczywiscie ty zrobiles duza roznice.... ale tegoroczna..... pierwsza klasa.... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki mini israel w tarapatach ;-) 21.01.06, 23:02 jscms.jrn.columbia.edu/cns/2005-04-19/yogis-miniisrael Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: mini israel w tarapatach ;-) 21.01.06, 23:13 nu, zycze wszystkim takich taraptow.... wszedzie znajdziesz idiotow.... u nas tez... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki no gnom -nie wiadomo 22.01.06, 01:36 cóż za problem.bilety samolotowe drogie nie są Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Re: tel aviv stolicą.... terazx rozumiem wszystko 21.01.06, 22:50 teraz rozumie dlaczego araby sie tam pchaja i ze szczescia ze przybyli rozrywaja ( bombami ). A ty aaki tez podobno tam sie wybierasz.. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: tel aviv stolicą.... terazx rozumiem wszystk 21.01.06, 22:56 nie, tam nie.tel aviv nie jest ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: tel aviv stolicą.... terazx rozumiem wszystk 22.01.06, 01:40 aaki kreci wschod, hehe dopoki mu jakis Arab palca w dupe nie wsadzi Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: tel aviv stolicą.... terazx rozumiem wszystk 22.01.06, 01:36 Lechu, zwyczajnie Arabowie nie maja gdzie sobie kolka walnac niemoty, odkad im Izrael szalety ustawione pod sciana placzu rozebral w '67 Odpowiedz Link Zgłoś
aaki przepraszam-nie będę rżnął głupa 22.01.06, 01:35 tam pisze,że światową stolicą pedałów Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: przepraszam-nie będę rżnął głupa 22.01.06, 01:39 nic nie mam do kochajacych sie inaczej natomiast do twoich prowokacyjnych wpisow wiele Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: przepraszam-nie będę rżnął głupa 22.01.06, 01:40 nie, nie krępuj się swoją orientacją. też nie mam nic przeciwko niej Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: przepraszam-nie będę rżnął głupa 22.01.06, 01:43 mojo orientacjo? a uj ci do tego Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: przepraszam-nie będę rżnął głupa 22.01.06, 01:48 a uj? no wiem co lubisz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: przepraszam-nie będę rżnął głupa 22.01.06, 01:52 wali mnie to co wiesz a tym bardziej co lubisz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: przepraszam-nie będę rżnął głupa 22.01.06, 01:58 lubisz uja i coś cię wali :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 a a ki edy do nas przylecisz?wysle kogos by cie p 22.01.06, 01:42 przywital, tak jak na to zaslugujesz Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: a a ki edy do nas przylecisz?wysle kogos by c 22.01.06, 01:49 możesz sam przyjsc Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: a a ki edy do nas przylecisz?wysle kogos by c 22.01.06, 01:51 a po co myslisz ze jestes taki interesujacy?;-) co za skromnosc Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: a a ki edy do nas przylecisz?wysle kogos by c 22.01.06, 13:25 a kogo przyslesz? starszego brata? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: tel aviv stolicą.... 22.01.06, 01:52 yo man nareszcie dobra wiadomosc z tamtych ponurych okolic. juz widze dancie paradujaca w neglizu reka w reke z tymi cudakami skapo ubranymi w piorka:)) ps.czy ich tez do armii przyjmuja? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki :-) 22.01.06, 01:57 nie dosc ,że w negliżu to jeszcze protestują przeciwko... www.chroniscope.com/critique_10_126.html Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: :-) 22.01.06, 02:07 aaki napisała: > nie dosc ,że w negliżu to jeszcze protestują przeciwko... > he,he moze byc reka w reke z rozneglizownanym,wypiorkowanym na rozowo arapem:))oj wej na reszcie by troche sie rozruszali. Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: :-) 22.01.06, 02:15 rozruchala sie ta ruchelcia wiem ze prowokujesz abym sie wpisywal..... a maszsz niemoto, bedzie miala kropka co robic wiedz jednak ze nie jestes taka sprytna jak ci sie wydaje, a to czy kropka skasuje moje wpisy czy nie to mi zwisa i powiewa durnoto plasajaca Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: tel aviv stolicą.... 22.01.06, 01:58 to ty jeszcze zyjesz ruchelka, a piorko w dupe se wsadz i paraduj jak chcesz, moze jakis Arab chociaz kamieniem w ciebie rzuci albo i nie, we zwloki sie nie rzuca Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 no i sie rozpadlo prochno.moze lustro na drodze st 22.01.06, 02:07 stanelo i sama siebie sie przestraszyla, ruchelcia ja sobiem zartowal, nie umieraj bo jeszcze krystus za toba zejdzie i wnuczek dziadka nie pozna niewiele straci Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: no i sie rozpadlo prochno.moze lustro na drod 22.01.06, 13:28 a fuj genom, coz to za orgia zydowskich przeklenstw.? Przeciez wiesz, ze dzialaja tylko na szarona... Gdyby mialy wieksza moc, juz dawno caly Zwiazek Radziecki by do was nalezal... Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 lec do kropki bo Dana jutro przeczyta i usmieje si 22.01.06, 02:11 sie, a przeciez nie o to chodzi aby Danie przyjemnosc zrobic, a przykrosc co nie? no lec tylko sobie okno otworz szkoda szkla Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: lec do kropki bo Dana jutro przeczyta i usmie 22.01.06, 02:23 wlasnie skonczylam przyszywanie guzikow i skladanie mundurow syncia i innych jego rzeczy, zeby bylo gotowe na jutro rano do wojska i postanowilam zobaczyc co sie dzialo na forum w ciagu tych ostatnich godzin..... no i zdazylam poczytac zanim kropka wytnie i oczywiscie posmialam sie niezle... z toba to ja sie swietnie bawie, genom... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: :-) 22.01.06, 02:29 tobie za to aaki jezyka brakuje co? knujesz, spiskujesz i podkladasz swinie oby tylko kulturalnie to robic, tez mi kultura a ja wprost i po imieniu bo co to za jastrzab co udaje skowronka Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: :-) 22.01.06, 02:33 zacisnij posladki i zalegnij w koncu zycze ci abym ci sie przysnil i tak kazdej nocki zebys milo zasypial Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: :-) 22.01.06, 02:41 mam już pewien staż na forum i wiem czyje posty lubisz Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: lec do kropki bo Dana jutro przeczyta i usmie 22.01.06, 02:32 > zanim kropka wytnie i oczywiscie posmialam sie niezle... > z toba to ja sie swietnie bawie, genom... :)))) ale jak sie aaki tym zmartwil, widzialas? nie wytrzymal, zwieracze puscily, a ma cos do homo, sam zaciskaj posladki bo ci jeszcze jakas uwaga wyplynie Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: lec do kropki bo Dana jutro przeczyta i usmie 22.01.06, 02:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=35389567&a=35405616 Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: lec do kropki bo Dana jutro przeczyta i usmie 22.01.06, 02:35 nie pij juz Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: lec do kropki bo Dana jutro przeczyta i usmie 22.01.06, 02:36 no i zdazylam poczytac i oczywiscie posmialam sie niezle... z toba to ja sie swietnie bawie, genom... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: lec do kropki bo Dana jutro przeczyta i usmie 22.01.06, 02:38 wez proszek Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: lec do kropki bo Dana jutro przeczyta i usmie 22.01.06, 02:43 aki, ja wiem, zes ty powazny czlowiek, ale co ci sie nie podoba, jak sie inni smieja i dobrze bawia???? a wogole to dlaczego nie spisz o tej porze nocy??? tez skladales mundurki wojskowe???? idem spac, rebiatka.... pozwolilam sobie dzisiaj, bo jutro niedziela, wprawdzie u zydow to dzien pracy, ale ja akurat nie.... to siem wyspie i wyleze w cieplym lozeczku.... zapowiadaja nam snieg na srode albo czwartek..... wtedy tez wolne od pracy, bo w israelu nikt nie jezdzi w sniegu.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: lec do kropki bo Dana jutro przeczyta i usmie 22.01.06, 13:31 kurcze blade dana, ty ciagle po nocach guziki przyszywasz, co oni z tymi guzikami robia? Do automatow z coca-cola je wpychaja? Wszyla bys raz zamki blyskawiczne i byloby po klopocie... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: lec do kropki bo Dana jutro przeczyta i usmie 22.01.06, 17:29 nu, guziki maja to w naturze, ze sie odrywaja, krystek..... tak samo jak niemowlaki maja w naturze wrzeszczec.... poczekaj, jeszcze sie przekonasz... :))) jakie zamki blyskawiczne... wszystko zapiete na guziki, jak trza... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: tel aviv stolicą.... 22.01.06, 21:27 Ciezko powiedziec. Ja w dalszym ciagu uwazam, ze i Izraelczycy i Palestynczycy moga wspolnie dzielic sie Jerozolima jako stolica. Bo niby dlaczego nie byloby to mozliwe? Tel Aviv jako zastepcza stolica jest OK ale z tego co wiem to sami ludzie na bliskim wschodzie raczej chca Jerozolimy. Odpowiedz Link Zgłoś