Dodaj do ulubionych

prowokacja

10.03.06, 07:49
www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_po.htm#Main
Obserwuj wątek
    • antek_cukierman Istotnie, 10.03.06, 08:08
      tam się rozbił gość na paralotni. Podobno bezrobotny Polak, bo znaleźli tylko
      dowód osobisty wystawiony w Mszanie Dolnej i rozbitą butelkę po Wyborowej.
      • rumacz Re: Istotnie, 10.03.06, 08:42
        antek_cukierman napisał:

> Podobno bezrobotny Polak, bo znaleźli tylko
        > dowód osobisty wystawiony w Mszanie Dolnej i rozbitą butelkę po Wyborowej.

Tak podejżewałem
        • i-love-2-ski Re: Istotnie, 10.03.06, 19:00
          rumacz napisał:

> antek_cukierman napisał:
          >
          > > Podobno bezrobotny Polak, bo znaleźli tylko
          > > dowód osobisty wystawiony w Mszanie Dolnej i rozbitą butelkę po Wyborowej
          > .
          >
          > Tak podejżewałem

moze to byl pijany antos,on slabo zna Washington DC,a jeszcze mniej zna sie na
          nawigacji. u nas w telewizji tuz po ataku,rowniez podawali sprzeczne ze soba
          relacje,ktore juz w pare godzin zmienili na jedna-oficjalna. cala ta sprawa
          smierdzi,zwlaszcza jak sie pozniej to powiaze z rozpoczetymi wojanmi,ich
          powodami i oczywiscie polozeniem tych kraikow. znowu cudowne powiazania.
    • z_daleka Re: prowokacja 10.03.06, 08:56
      Na manhattanie to tez nie byly samoloty...przeciez nie znaleziono ani jednego
      ogona , baaa, nawet czapki pilota nie znaleziono. Imperialistyczny blef... i tyle.
      • jennifer5 Re: prowokacja 10.03.06, 09:14
        z_daleka napisał:

> Na manhattanie to tez nie byly samoloty...przeciez nie znaleziono ani jednego
        > ogona , baaa, nawet czapki pilota nie znaleziono. Imperialistyczny blef... i
        tyle.

---

o ile dobrze widze ten material omawia wydarzenia z Pentagonu. Czy Manhattan
        jest czescia Pentagonu?
        • z_daleka Re: prowokacja 10.03.06, 09:17
          a co to ma za znaczenie? Czyzby na manchattanie byly inne warunki poli-chemiczne?
          • jennifer5 Re: prowokacja 10.03.06, 09:25
            z_daleka napisał:

> a co to ma za znaczenie?

---

tylko takie ze chodzi >konkretnie< o to, co sie stalo w Pentagonie, nie na
            Manhattanie!!!
            • z_daleka Re: prowokacja 10.03.06, 09:41
              a mnie chodzi o argumentacje, miejsce natomiast...obojetne.
              • o_brother Re: prowokacja 10.03.06, 10:27
                A ja widzialem samolot ktory wlecial w Kneset.Sam Benio Laden kierowal.
                Nie wierzysz?.

z_daleka napisał:

> a mnie chodzi o argumentacje, miejsce natomiast...obojetne.
                • z_daleka Re: prowokacja 10.03.06, 11:27
                  o_brother napisał:
                  > A ja widzialem samolot ktory wlecial w Kneset.Sam Benio Laden kierowal.
                  > Nie wierzysz?.
                  ----------------------------------------------------------------------------
                  takie jest wlasnie twoje widzenie swiata...
                  • timor_mortis Re: prowokacja 10.03.06, 13:04
                    Na Manhattanie doszło do stopienia części budynku - wieżowce były metalowo-
                    szklane. Pentagon jest murowany i nie ma ponad stu pięter, które się zawaliły
                    grzebiąc wszystko.

• z_daleka Re: prowokacja 10.03.06, 14:15
                      a jak skondinad wiadomo ten pentagonski samolot byl calusienki murowany i za
                      cholere nie powinien sie stopic... jak te tandetne wiezowce na manhattanie...
                      • timor_mortis Jeśli chcesz polemizować na takim poziomie, nie 10.03.06, 18:18
                        widzę perspektyw.
                        • z_daleka Re: Jeśli chcesz polemizować na takim poziomie, n 10.03.06, 18:48
                          alez ja nie polemizuje...ja sie zwyczajnie nabijam...
                          Ps. nie spodobal ci sie pomysl z murowanym samolotem?
                          • timor_mortis Ja przedstawiłem fakty, ty jesteś zerem. 10.03.06, 18:52
                            • z_daleka Re: Ja przedstawiłem fakty, ty jesteś zerem. 10.03.06, 19:23
                              twoje fakty to zero...a wiec wszystko sie zgadza
                              • timor_mortis Bez odbioru 10.03.06, 19:33
                  • o_brother Re: prowokacja 10.03.06, 19:03
                    Benio wyszedl z tego calo,otrzepal szmaty i polecial jeszcze w tym dniu do
                    Afganistanu.Nie wierzysz?.

z_daleka napisał:

> o_brother napisał:
                    > > A ja widzialem samolot ktory wlecial w Kneset.Sam Benio Laden kierowal.
                    > > Nie wierzysz?.
                    > ----------------------------------------------------------------------------
                    > takie jest wlasnie twoje widzenie swiata...
      • szlomo.oberluft Re: prowokacja 10.03.06, 12:06
        z_daleka napisał:

> Na manhattanie to tez nie byly samoloty...przeciez nie znaleziono ani jednego
        > ogona , baaa, nawet czapki pilota nie znaleziono. Imperialistyczny blef... i
        ty
        > le.

znaleziono natomiast paszport jednego z "porywczy"
        • z_daleka Re: prowokacja 10.03.06, 12:19
          to oczywista imperialistyczna prowokacja...jak mogli znalezc paszport jednego z
          "porywaczy" jesli wogole nie bylo zadnych samolotow, zadnego ogona i zadnej czapki?
          • szlomo.oberluft Re: prowokacja 10.03.06, 12:38
            z_daleka napisał:

> to oczywista imperialistyczna prowokacja...jak mogli znalezc paszport jednego
            z
            > "porywaczy" jesli wogole nie bylo zadnych samolotow, zadnego ogona i zadnej
            cza
            > pki?

ten znaleziony swistek papieru ,NYPD nazwala paszportem
            i to jest szczera prawda jak i wszystko inne co nam oficjalnie podali
            masz jakies problemy??
            • z_daleka Re: prowokacja 10.03.06, 14:06
              Jedyny problem mam z tym swistkiem...paszportem znaczy sie. Bo on JEST JEDYNIE
              REALNY... reszta to wymysl i prowokacja...
    • rumacz Re: prowokacja 10.03.06, 10:41
      Misternie uszyta prowokacja !!!! mam namysli tą perfidną, wywodzącą się z
      rynsztoku manipulację zdjęciami, napewno przerobionymi komputerowo!!!

pentagon.hotnews.pl/
      • antys.bk Re: prowokacja 10.03.06, 11:45
        Piloci samolotów cywilnych mówili że prawdopodobieństwo udanego uderzenia w
        wieże WTC przez niedoświadczonego pilota wynosi jak 1 do 100 , tak więc udany
        atak na trzy obiekty wynosi jak 100 razy 100 razy sto czyli 1 do miliona , tak więc
        biorąc pod uwagę prawdopodobieństwo ta akcja miała bardzo znikomą szansę
        udania się .Nie dziwi was brak oficjalnych wypowiedzi pilotów komunikacyjnych na
        temat ataków z 11 9 2001?
        • z_daleka Re: prowokacja 10.03.06, 12:23
          wlasnie dlatego twierdze, ze nic tam nie bylo...zadnych samolotow, zadnych
          ogonow, czadnych czapek, no i oczywiscie zadnych terrorystow. Sam widzialem na
          wlasne oczy jak sie te chalupy ze starosci i imperialistycznej niewiedzy
          budowlanej rozsypaly.
          • rumacz Re: prowokacja 10.03.06, 12:28
            dokladnie, to wszystko to pieprzona imperialistyczna prowokacja. Wpisałem w
            google wtc rozsypują sie ze starośći i od razu kolejna prowokacja:)

wtc.hotnews.pl/
            • marouder Albo taki serwis np. 10.03.06, 14:38
              metroclub.civ.pl/atak.html
              rumacz napisał:

> dokladnie, to wszystko to pieprzona imperialistyczna prowokacja. Wpisałem w
              > google wtc rozsypują sie ze starośći i od razu kolejna prowokacja:)
              >
              > wtc.hotnews.pl/
              • marouder Re: Albo taki serwis np. 10.03.06, 14:47
                awww.google.pl/search?
                hl=pl&q=ZAMACH+NA+WTC+KATASTROFA+BUDOWLANA&btnG=Szukaj&lr=lbo taka mopnografia
                niejakiego dr.J. Pajaka

marouder napisał:

> metroclub.civ.pl/atak.html

> rumacz napisał:
                >
                > > dokladnie, to wszystko to pieprzona imperialistyczna prowokacja. Wpisałem
                > w
                > > google wtc rozsypują sie ze starośći i od razu kolejna prowokacja:)
                > >
                > > wtc.hotnews.pl/
                • marouder errata: Albo taki serwis np. 10.03.06, 14:50
                  powinno byc :

Albo taka monografia niejakiego dr. J. Pajaka:

www.google.pl/search?hl=pl&q=ZAMACH+NA+WTC+KATASTROFA+BUDOWLANA&btnG=Szukaj&lr=

ani chybi UFO sie wkurzylo przy okazji mojego poprzedniego postu:)
                  • z_daleka Re: errata: Albo taki serwis np. 10.03.06, 15:12
                    amerykanscy imperialisci sa nie tylko zli ale i wyjatkowo glupi...mogli walnac w
                    ten pentagon prawdziwym samolotem (jeden wiecej jeden mniej) i nie byloby calej
                    tej chryi. Gdyby jeszcze dolozyli pod biurkami pentagonskich urzednikow
                    paredziesiat ton prochu strzelniczego...nie byloby tez pentagonu...
            • silentnomore Serdeczne dzieki Rumacz 11.03.06, 02:56
              Dziekuje Ci Rumacz za wynalezienie tej strony, ktora powinna dac informacje dla
              osob nie znajacych angielskiego.Niestety do dzis wiele osob z tego forum jest
              po prostu oglupionych propaganda oficjalnych srodkow masowego przekazu.Teraz
              jest nadzieja, ze przynajmniej sie zastanowia nad innymi opcjami.Oprocz
              oczywiscie prowokatorow,ktorzy i tak znaja prawde, ale przekrecaja ja dla sobie
              znanych celow.
              • rumacz Re: Serdeczne dzieki Rumacz 11.03.06, 14:57
                poszę:)
        • markv501 Re: prowokacja 10.03.06, 23:52
          trafienie wolno poruszajaca sie kolubryna w WTC jest pestka, to tak jak
          trzymanie kursu podczas ladowania. Gdyyby niedoswiadczeni piloci mieli by z tym
          problem (kazdy byl kiedys niedoswiadczony) to w ogole nie byloby zadnych
          pilotow. nie wierze abys rozmawial z pilotami. pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka