rumacz 10.03.06, 07:49 www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_po.htm#Main Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antek_cukierman Istotnie, 10.03.06, 08:08 tam się rozbił gość na paralotni. Podobno bezrobotny Polak, bo znaleźli tylko dowód osobisty wystawiony w Mszanie Dolnej i rozbitą butelkę po Wyborowej. Odpowiedz Link Zgłoś
rumacz Re: Istotnie, 10.03.06, 08:42 antek_cukierman napisał: > Podobno bezrobotny Polak, bo znaleźli tylko > dowód osobisty wystawiony w Mszanie Dolnej i rozbitą butelkę po Wyborowej. Tak podejżewałem Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Istotnie, 10.03.06, 19:00 rumacz napisał: > antek_cukierman napisał: > > > Podobno bezrobotny Polak, bo znaleźli tylko > > dowód osobisty wystawiony w Mszanie Dolnej i rozbitą butelkę po Wyborowej > . > > Tak podejżewałem moze to byl pijany antos,on slabo zna Washington DC,a jeszcze mniej zna sie na nawigacji. u nas w telewizji tuz po ataku,rowniez podawali sprzeczne ze soba relacje,ktore juz w pare godzin zmienili na jedna-oficjalna. cala ta sprawa smierdzi,zwlaszcza jak sie pozniej to powiaze z rozpoczetymi wojanmi,ich powodami i oczywiscie polozeniem tych kraikow. znowu cudowne powiazania. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: prowokacja 10.03.06, 08:56 Na manhattanie to tez nie byly samoloty...przeciez nie znaleziono ani jednego ogona , baaa, nawet czapki pilota nie znaleziono. Imperialistyczny blef... i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Re: prowokacja 10.03.06, 09:14 z_daleka napisał: > Na manhattanie to tez nie byly samoloty...przeciez nie znaleziono ani jednego > ogona , baaa, nawet czapki pilota nie znaleziono. Imperialistyczny blef... i tyle. --- o ile dobrze widze ten material omawia wydarzenia z Pentagonu. Czy Manhattan jest czescia Pentagonu? Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: prowokacja 10.03.06, 09:17 a co to ma za znaczenie? Czyzby na manchattanie byly inne warunki poli-chemiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Re: prowokacja 10.03.06, 09:25 z_daleka napisał: > a co to ma za znaczenie? --- tylko takie ze chodzi >konkretnie< o to, co sie stalo w Pentagonie, nie na Manhattanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: prowokacja 10.03.06, 09:41 a mnie chodzi o argumentacje, miejsce natomiast...obojetne. Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother Re: prowokacja 10.03.06, 10:27 A ja widzialem samolot ktory wlecial w Kneset.Sam Benio Laden kierowal. Nie wierzysz?. z_daleka napisał: > a mnie chodzi o argumentacje, miejsce natomiast...obojetne. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: prowokacja 10.03.06, 11:27 o_brother napisał: > A ja widzialem samolot ktory wlecial w Kneset.Sam Benio Laden kierowal. > Nie wierzysz?. ---------------------------------------------------------------------------- takie jest wlasnie twoje widzenie swiata... Odpowiedz Link Zgłoś
timor_mortis Re: prowokacja 10.03.06, 13:04 Na Manhattanie doszło do stopienia części budynku - wieżowce były metalowo- szklane. Pentagon jest murowany i nie ma ponad stu pięter, które się zawaliły grzebiąc wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: prowokacja 10.03.06, 14:15 a jak skondinad wiadomo ten pentagonski samolot byl calusienki murowany i za cholere nie powinien sie stopic... jak te tandetne wiezowce na manhattanie... Odpowiedz Link Zgłoś
timor_mortis Jeśli chcesz polemizować na takim poziomie, nie 10.03.06, 18:18 widzę perspektyw. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Jeśli chcesz polemizować na takim poziomie, n 10.03.06, 18:48 alez ja nie polemizuje...ja sie zwyczajnie nabijam... Ps. nie spodobal ci sie pomysl z murowanym samolotem? Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Ja przedstawiłem fakty, ty jesteś zerem. 10.03.06, 19:23 twoje fakty to zero...a wiec wszystko sie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother Re: prowokacja 10.03.06, 19:03 Benio wyszedl z tego calo,otrzepal szmaty i polecial jeszcze w tym dniu do Afganistanu.Nie wierzysz?. z_daleka napisał: > o_brother napisał: > > A ja widzialem samolot ktory wlecial w Kneset.Sam Benio Laden kierowal. > > Nie wierzysz?. > ---------------------------------------------------------------------------- > takie jest wlasnie twoje widzenie swiata... Odpowiedz Link Zgłoś
szlomo.oberluft Re: prowokacja 10.03.06, 12:06 z_daleka napisał: > Na manhattanie to tez nie byly samoloty...przeciez nie znaleziono ani jednego > ogona , baaa, nawet czapki pilota nie znaleziono. Imperialistyczny blef... i ty > le. znaleziono natomiast paszport jednego z "porywczy" Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: prowokacja 10.03.06, 12:19 to oczywista imperialistyczna prowokacja...jak mogli znalezc paszport jednego z "porywaczy" jesli wogole nie bylo zadnych samolotow, zadnego ogona i zadnej czapki? Odpowiedz Link Zgłoś
szlomo.oberluft Re: prowokacja 10.03.06, 12:38 z_daleka napisał: > to oczywista imperialistyczna prowokacja...jak mogli znalezc paszport jednego z > "porywaczy" jesli wogole nie bylo zadnych samolotow, zadnego ogona i zadnej cza > pki? ten znaleziony swistek papieru ,NYPD nazwala paszportem i to jest szczera prawda jak i wszystko inne co nam oficjalnie podali masz jakies problemy?? Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: prowokacja 10.03.06, 14:06 Jedyny problem mam z tym swistkiem...paszportem znaczy sie. Bo on JEST JEDYNIE REALNY... reszta to wymysl i prowokacja... Odpowiedz Link Zgłoś
rumacz Re: prowokacja 10.03.06, 10:41 Misternie uszyta prowokacja !!!! mam namysli tą perfidną, wywodzącą się z rynsztoku manipulację zdjęciami, napewno przerobionymi komputerowo!!! pentagon.hotnews.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
antys.bk Re: prowokacja 10.03.06, 11:45 Piloci samolotów cywilnych mówili że prawdopodobieństwo udanego uderzenia w wieże WTC przez niedoświadczonego pilota wynosi jak 1 do 100 , tak więc udany atak na trzy obiekty wynosi jak 100 razy 100 razy sto czyli 1 do miliona , tak więc biorąc pod uwagę prawdopodobieństwo ta akcja miała bardzo znikomą szansę udania się .Nie dziwi was brak oficjalnych wypowiedzi pilotów komunikacyjnych na temat ataków z 11 9 2001? Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: prowokacja 10.03.06, 12:23 wlasnie dlatego twierdze, ze nic tam nie bylo...zadnych samolotow, zadnych ogonow, czadnych czapek, no i oczywiscie zadnych terrorystow. Sam widzialem na wlasne oczy jak sie te chalupy ze starosci i imperialistycznej niewiedzy budowlanej rozsypaly. Odpowiedz Link Zgłoś
rumacz Re: prowokacja 10.03.06, 12:28 dokladnie, to wszystko to pieprzona imperialistyczna prowokacja. Wpisałem w google wtc rozsypują sie ze starośći i od razu kolejna prowokacja:) wtc.hotnews.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Albo taki serwis np. 10.03.06, 14:38 metroclub.civ.pl/atak.html rumacz napisał: > dokladnie, to wszystko to pieprzona imperialistyczna prowokacja. Wpisałem w > google wtc rozsypują sie ze starośći i od razu kolejna prowokacja:) > > wtc.hotnews.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Albo taki serwis np. 10.03.06, 14:47 awww.google.pl/search? hl=pl&q=ZAMACH+NA+WTC+KATASTROFA+BUDOWLANA&btnG=Szukaj&lr=lbo taka mopnografia niejakiego dr.J. Pajaka marouder napisał: > metroclub.civ.pl/atak.html > rumacz napisał: > > > dokladnie, to wszystko to pieprzona imperialistyczna prowokacja. Wpisałem > w > > google wtc rozsypują sie ze starośći i od razu kolejna prowokacja:) > > > > wtc.hotnews.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
marouder errata: Albo taki serwis np. 10.03.06, 14:50 powinno byc : Albo taka monografia niejakiego dr. J. Pajaka: www.google.pl/search?hl=pl&q=ZAMACH+NA+WTC+KATASTROFA+BUDOWLANA&btnG=Szukaj&lr= ani chybi UFO sie wkurzylo przy okazji mojego poprzedniego postu:) Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: errata: Albo taki serwis np. 10.03.06, 15:12 amerykanscy imperialisci sa nie tylko zli ale i wyjatkowo glupi...mogli walnac w ten pentagon prawdziwym samolotem (jeden wiecej jeden mniej) i nie byloby calej tej chryi. Gdyby jeszcze dolozyli pod biurkami pentagonskich urzednikow paredziesiat ton prochu strzelniczego...nie byloby tez pentagonu... Odpowiedz Link Zgłoś
silentnomore Serdeczne dzieki Rumacz 11.03.06, 02:56 Dziekuje Ci Rumacz za wynalezienie tej strony, ktora powinna dac informacje dla osob nie znajacych angielskiego.Niestety do dzis wiele osob z tego forum jest po prostu oglupionych propaganda oficjalnych srodkow masowego przekazu.Teraz jest nadzieja, ze przynajmniej sie zastanowia nad innymi opcjami.Oprocz oczywiscie prowokatorow,ktorzy i tak znaja prawde, ale przekrecaja ja dla sobie znanych celow. Odpowiedz Link Zgłoś
markv501 Re: prowokacja 10.03.06, 23:52 trafienie wolno poruszajaca sie kolubryna w WTC jest pestka, to tak jak trzymanie kursu podczas ladowania. Gdyyby niedoswiadczeni piloci mieli by z tym problem (kazdy byl kiedys niedoswiadczony) to w ogole nie byloby zadnych pilotow. nie wierze abys rozmawial z pilotami. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś