Dodaj do ulubionych

Rosjanki odchodzą od aborcji

10.03.06, 16:47
Te wskaźniki są nadal ponad trzy razy wyższe niż np. w USA,

Tyle, że w USA wiele, coraz więcej aborcji przeprowadza się po cichu, ze
strachu przed zastrzeleniem lekarza przez wściekłych ewangelikanów. Mordy na
lekarzach i podpalanie szpitali to taki światły i nowoczesny folklor
aborcyjny w USA.
Czyli trup ściele się w USA podwójnie. O ile w Rosji ginie "tylko" płód o
tyle w USA jeszcze i lekarz na dokładkę.
Eee, nie ma to jak postęp...
Obserwuj wątek
    • jankowski1960 Re: Rosjanki odchodzą od aborcji 10.03.06, 16:56
      tam jest przynajmniej jakies zycie plciowe, nia jak w Najjasniejszej::))
      A jak jest w przyjaznej polsce Ukrainie...mysle , ze gozej niz w Rosji, ale to
      juz jest ok, bo polityka sie zgadza, co?
      • eva15 życie płciowe w spółce akcyjnej "Global happines" 11.03.06, 00:11
        jankowski1960 napisał:

> tam jest przynajmniej jakies zycie plciowe, nia jak w Najjasniejszej::))

Rozwój życia płciowego jest odwrotnie proporcjonalny do rozwoju
        liberalnego "kapitalizmu". Nie jest to żadna eksluzywnie polska cecha. Można
        nawet powiedzieć, że PL poznaje dopiero to, czego Zachód ma już "potąd". To
        zaklęty krąg zaelżności:

Zmęczenie-przepracowanie-stres-spadek libido- stymulowanie libido - biznes i
        kasa z tej stymulacji- wrost stymulacji-przesyt-znużenie-zanik libido- wzrost
        stymulacji jako reakcja- coraz większa dawka-coraz mniejszy efekt.
        Tzw. diabelski krąg zależności, trochę podobne do narkotyków czy alkoholu..
        • zigzaur Re: życie płciowe w spółce akcyjnej "Global happ 11.03.06, 10:42
          W komuniźmie być może jest podobnie:

1. 8 godzin pracy np. przy tokarce produkującej sworznie gąsienicowe do T-54
          2. Potem co najmniej godzina na pisanie donosów do UB.
          3. Potem partyjne zebranie o "pogłębianiu, umacnianiu, kierowniczej roli i
          imperialiźmie"
          4. Potem czyn społeczny
          5. Potem akademia albo pochód

Aha. I kasy brak...

I jeszcze do Janowskiego:

Życie płciowe w Najjaśniejszej to wielka okazja do pracy dla Rosjanek. Gdyby nie
          było popytu, nie byłoby podaży.
          • jankowski1960 Re: życie płciowe w spółce akcyjnej "Global happ 11.03.06, 15:32
            najwiecej prostytutek jest w Polsce z kraju - strategicznego partnera Polski -
            Ukrainy, a nie z Rosji.
            • meerkat1 Re: życie płciowe w spółce akcyjnej "Global happ 11.03.06, 16:52
              jankowski1960 napisał:

> najwiecej prostytutek jest w Polsce z kraju - strategicznego partnera Polski -

> Ukrainy, a nie z Rosji.

Dobrze, jankowski, ze podczas patroli paszporty sumiennie sprawdzacie.

Bo ta wiedza, to chyba nie- pozasluzbowa? :-)

• jankowski1960 Re: życie płciowe w spółce akcyjnej "Global happ 12.03.06, 07:29
                meerkat1 napisał:

> jankowski1960 napisał:
                >
                > > najwiecej prostytutek jest w Polsce z kraju - strategicznego partnera Pol
                > ski -
                >
                > > Ukrainy, a nie z Rosji.
                >
                >
                > Dobrze, jankowski, ze podczas patroli paszporty sumiennie sprawdzacie.
                >
                > Bo ta wiedza, to chyba nie- pozasluzbowa? :-)
                >
                >
                Facet znajacy 10 jezykow obcych nie chodzi na patrole:)
                • zigzaur Re: życie płciowe w spółce akcyjnej "Global happ 12.03.06, 10:34
                  No cóż, Rosjanie i Rosjanki z reguły występują za granicą na fałszywych dokumentach.

Znasz 10 języków, które są dla ciebie obce?
                  To znaczy, potrafisz wymienić znane ci 10 języków a wszystkie są dla ciebie obce.
                  • meerkat1 Re: życie płciowe w spółce akcyjnej "Global happ 14.03.06, 21:16
                    Pamietasz,zigzaur, te kwintesencje rosyjskiej urody Tamare Press, zwlaszcza jak
                    ramie do rzutu podnosila i te klaki pod pacha...
            • marouder Tak, tow. Jankowski, widac zescie kobyle spod.. 11.03.06, 17:01
              ogona nie wypadli!! Madrze prawicie, to bez te strategyczne partnerstwo z
              Ukraino sie burdel u nas zrobil niemozebny!!Dac Jankowskiemu wodki!!

jankowski1960 napisał:

> najwiecej prostytutek jest w Polsce z kraju - strategicznego partnera Polski -

• jankowski1960 Re: Tak, tow. Jankowski, widac zescie kobyle spod 12.03.06, 07:30
                marouder napisał:

> ogona nie wypadli!! Madrze prawicie, to bez te strategyczne partnerstwo z
                > Ukraino sie burdel u nas zrobil niemozebny!!Dac Jankowskiemu wodki!!
                >
                >
                > jankowski1960 napisał:
                >
                > > najwiecej prostytutek jest w Polsce z kraju - strategicznego partnera Pol
                > ski -
                >
                > > Ukrainy, a nie z Rosji.

Dzieki za checi::) , ale nie pije
            • eva15 Re: życie płciowe w spółce akcyjnej "Global happ 11.03.06, 23:57
              jankowski1960 napisał:

To prawda, widać to również w Niemczech. O ile Ukrainki stoją pod lasem za
              pąłdarmo, o tyle Rosjanki jeśli tu są, to na ogół na innych pozycjach.
              Wychodzą za mąż, szybko stają się samodzielne, załatwiaąją sobie oficjalne
              papiery i albo skubią mężów albo się rozwodzą i jeszcze bardziej ich skubią.

To różnica niczym między marnym detalem a dużym, solidnym hurtem.
          • meerkat1 Re: życie płciowe w spółce akcyjnej "Global happ 11.03.06, 16:51
            W PRL-u przez wiele lat, wzorem Kraju Rad, lansowano kobiety-tratorzystki.

Zaprzestano dopiero wtedy, kiedy sie okazalo ze traktorzystkom sie masowo od
            wstrzasow macice obsuwaja i w konsekwencji...:-(((
      • raffus Re: Rosjanki odchodzą od aborcji 11.03.06, 19:35
        u na nie ma pożycia ?

Jankowski współczuję ci jako mężczyzna. Może zainwestuj w Viagrę ?
        • jankowski1960 Re: Rosjanki odchodzą od aborcji 12.03.06, 07:33
          raffus napisał:

> u na nie ma pożycia ?
          >
          > Jankowski współczuję ci jako mężczyzna. Może zainwestuj w Viagrę ?

Dzieki za wsoplczucie i rade, ale ja nie potrzebuje viagry:), cigle jeszcze nie
          potrzebuje...
    • prosiak25 Re: Rosjanki odchodzą od aborcji 10.03.06, 17:11
      evo15 moze mi powiedziec skad masz informacje o szalonych ewangelikach?? bo ja
      szczerze mowiac nigdy o czym takim nie slyszalem a co do postepu "borcja
      powoduje co czwartą śmierć kobiety w ciąży oraz niechcianą trwałą bezpłodność co
      dziesiątej kobiety przerywającej ciążę." wiec jednak ten postep nie jest taki
      zly co??
      • calcinus Re: Rosjanki odchodzą od aborcji 10.03.06, 17:31
        Jak to skad? W Spieglu wyczytala :) W tym samym Spieglu ktory zalozyl Narodowy
        Socjalista :)
      • zigzaur Re: Rosjanki odchodzą od aborcji 10.03.06, 23:31
        Evcia nie pisała o ewangelikach lecz o ewangelikanach.

Chyba jest jakaś różnica!

Mniej więcej taka, jaka między Mahometem a Mahometanami.
        • eva15 Rydzyk, daj mi cierpliwość 10.03.06, 23:56
          zigzaur napisał:

> Evcia nie pisała o ewangelikach lecz o ewangelikanach.

świńskie móżdżki się przyrządza (ja nie lubię, ale są amatorzy), natomiast
          niesposób z nimi prowadzić dialog. Gdzieś są granice cierpliwości. Nawet dla
          mnie, mimo, iż na codzień kieruję się miłosierdziem bożym wg. Ojca Dyrektora.
          Nie ma takich głupków, którym bym (mniej lub bardziej) cierpliwie nie
          odpowiadała.

Na ogół.
          • zigzaur Re: Rydzyk, daj mi cierpliwość 11.03.06, 10:39
            Widzicie, jak fajnie zdenerwowałem evcię?

Od tej pory będziemy używać określenia:

eva15 = lewakanka
            • eva15 Rydzyk, daj mi cierpliwość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 11.03.06, 11:44
              zigzaur napisał:

> Widzicie, jak fajnie zdenerwowałem evcię?

Powiedz, ty NAPRAWDE NIC nie rozumiesz???? Przecież ten mój tekst był
              jednoznacznie ironią pod adresem prosiaka, piszę wszak "*świński móżdzek".
              Czemu sądzisz od razu, że to o twój mózg tu chodzi?

Napisałeś, słusznie, że prosiak nie umie odróżnić ewangelikanów od
              ewangelików.Na to ja, że z nim nie dyskutuję. No ale z mojego wywodu NIC nie
              pojąłeś.

GW i to forum uświadamiają mi często, jak różni są ludzie. W środowisku w
              którym się obracam, byłoby niemożliwe musieć coś po kilka razy tłumaczyć, co
              się miało na myśli..
              • zigzaur Re: Rydzyk, daj mi cierpliwość!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.03.06, 22:39
                No coż, każdy obraca się w swoich środowiskach. Zapewne moja rozmówczyni bywa w
                środowisku, w którym raz wydaje się polecenie i nie prowadzi dyskusji.

Przy okazji: gratuluję wyboru obiektu wierzeń religijnych. A nie lepszy byłby
                Maślaczek albo Purchaweczka?
                • eva15 Re: Rydzyk, daj mi cierpliwość!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.03.06, 00:02
                  zigzaur napisał:
                  > Przy okazji: gratuluję wyboru obiektu wierzeń religijnych. A nie lepszy byłby
                  > Maślaczek albo Purchaweczka?

Znów nic nie zrozumiałeś. Nie w wierzeniach pies pogrzebion. Rydzyk jest moim
                  niedościgłym ideałem w cierpliwości z jaką rozmawia z mądrymi inaczej...

No, inna rzecz, że on na tym zarabia, a co ja z tego mam??
                  • zigzaur Re: Rydzyk, daj mi cierpliwość!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.03.06, 10:29
                    No cóż, Rydzyk rozmawia z dobieranymi przez samego siebie. Albo nawet może z
                    samym sobą.

Evciu, publiczne narzekanie na własną sytuację materialną nie jest comme il faut.
    • wujcio44 Re: Rosjanki odchodzą od aborcji 10.03.06, 17:43
      eva15 napisała:

> Te wskaźniki są nadal ponad trzy razy wyższe niż np. w USA,
      > _______________
      >
      > Tyle, że w USA wiele, coraz więcej aborcji przeprowadza się po cichu, ze
      > strachu przed zastrzeleniem lekarza przez wściekłych ewangelikanów. Mordy na
      > lekarzach i podpalanie szpitali to taki światły i nowoczesny folklor
      > aborcyjny w USA.
      > Czyli trup ściele się w USA podwójnie. O ile w Rosji ginie "tylko" płód o
      > tyle w USA jeszcze i lekarz na dokładkę.
      > Eee, nie ma to jak postęp...

Ależ ona bredzi.
    • eva15 Głuptaki do gazet! 10.03.06, 17:51
      serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,865580.html
      serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,1849680.html
      Dalej sami sobie poszukajcie, jest pełno w necie..
      • warmi2 Re: Głuptaki do gazet! 11.03.06, 18:18
        Whoa ... w 300 milionowym kraju znalazl sie jeden osobnik ktory zdecydowal sie zabic aborcjoniste !!

Niesamowite !!
    • bart_canada Na szczescie evuniu, ty nie musisz sie martwic 10.03.06, 18:07
      Ani aborcja, ani srodki antykoncepcyjne nie sa juz przeciez twoim problemem (i
      pewnie nigdy nie byly).
      • eva15 Freud rzekłby: impotent odreagował i mu ulżyło 10.03.06, 18:10
        • timor_mortis A tobie pomógł? 10.03.06, 18:12
          • eva15 a na co impotent może pomóc, duraku? 11.03.06, 00:31
            podziel się swoimi doświadczeniami. Jeśli koniecznie musisz.
        • calcinus Re: Freud rzekłby: impotent odreagował i mu ulżył 10.03.06, 18:39
          Jesli chodzi o psychologie zatrzymalas sie na etapie Freuda? Gratuluje :)
        • bohemian1 Re: Freud rzekłby: impotent odreagował i mu ulżył 10.03.06, 22:03
          ...ahoy Evinko, ja se mas, wie geht´s? Evi, v PL (aborcja zakazana...) vladne
          stalinismus? (jeste nebo znovu?), cituji:"...po epoce pruderyjnego stalinismu
          (kiedy aborcja byla zakazana)..." PL je uz totalni taliban?
          • eva15 ahoj, Bohemian 10.03.06, 23:11
            Całkowity/prawie całkowity zakaz aborcji jest typowy dla krajów rozwiniętego
            terroryzmu, jak i dla krająw rozwijających się w tym zakresie.
            • freemason Re: ahoj, Bohemian 10.03.06, 23:19
              eva15 napisała:

> Całkowity/prawie całkowity zakaz aborcji jest typowy dla krajów rozwiniętego
              > terroryzmu, jak i dla krająw rozwijających się w tym zakresie.

Aha, czyli Irlandia, Portugalia i Malta są krajami "rozwiniętego terroryzmu"
              (na marginesie - co miałoby oznaczać to dziwaczne określenie?), a np. Białoruś,
              Rosja czy Chiny ostoją demokracji?

Czy istnieją gdzieś granice bredni?
              • eva15 Re: ahoj, Bohemian 11.03.06, 00:00
                freemason napisał:
                > Czy istnieją gdzieś granice bredni?

Najwyraźniej nie. Ale to ci, jak widać, nie psuje samopoczucia..
                • freemason Re: ahoj, Bohemian 11.03.06, 20:43
                  eva15 napisała:

> freemason napisał:
                  > > Czy istnieją gdzieś granice bredni?
                  >
                  > Najwyraźniej nie. Ale to ci, jak widać, nie psuje samopoczucia..

A może coś ad meritum?

Zresztą czego oczekiwać od osoby, która każdy swój post zaczyna od połajania
                  USA (to się jakoś nazywa w psychologii?)
                  Przypominasz Ewo tych polskich meneli, którzy nie przepuszczą okazji, by
                  dołożyć Żydom - sporo takich na tym forum.
              • okarol59 Re: ahoj, Bohemian 12.03.06, 10:13
                freemason napisał:
                > Aha, czyli Irlandia, Portugalia i Malta są krajami "rozwiniętego terroryzmu"
                > (na marginesie - co miałoby oznaczać to dziwaczne określenie?), a np.
                Białoruś,

owszem, terroryzm ten nosi nazwę KATOLICYZM.
          • aron2004 Re: Freud rzekłby: impotent odreagował i mu ulżył 11.03.06, 07:28
            bohemian1 napisał:

> ...ahoy Evinko, ja se mas, wie geht´s? Evi, v PL (aborcja zakazana...) vladne
            > stalinismus? (jeste nebo znovu?), cituji:"...po epoce pruderyjnego stalinismu
            > (kiedy aborcja byla zakazana)..." PL je uz totalni taliban?

A wy nie umiecie grać w hokeja :-)
    • timor_mortis Re: Rosjanki odchodzą od aborcji 10.03.06, 18:12
      Przestań już cmokać nad tą Rosją - bylem,, widziałem i nie mam czego zazdrościć.
      • jankowski1960 Re: Rosjanki odchodzą od aborcji 10.03.06, 18:59
        ale nie zaprzeczysz, gdy powiem , ze Rosjanki sa warte grzechu?:)
        • aron2004 Re: Rosjanki odchodzą od aborcji 10.03.06, 19:25
          Cerkiew też jest przeciwko aborcji? Jak miło.
          • timor_mortis Cerkiew jest przeciw. Alieksiej już to powiedział 10.03.06, 19:30
            aron2004 napisał:

> Cerkiew też jest przeciwko aborcji? Jak miło.
            • aron2004 Re: Cerkiew jest przeciw. Alieksiej już to powied 11.03.06, 07:28
              a co na to Wołodia? Jak Alieksiej przeciw to i Wołodia przeciw aborcji?
        • timor_mortis Re: Rosjanki odchodzą od aborcji 10.03.06, 19:29
          Nie wiem, jestem kobietą i w dodatku heteroseksualną.
        • zigzaur Re: Rosjanki odchodzą od aborcji 10.03.06, 23:33
          Jakiego to grzechu warte Rosjanki?

Myślą?
          Mową?

Ach, wiem!
          Zaniedbaniem!
          • xavras_wyzhryn Re: Rosjanki odchodzą od aborcji 11.03.06, 02:13
            zigzaur napisał:

> Jakiego to grzechu warte Rosjanki?
            >
            > Myślą?
            > Mową?
            >
            > Ach, wiem!
            > Zaniedbaniem!

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hahahahahahah

Nic dodac, nic ujac, przecudownie napisane :)
            • jankowski1960 Re: Rosjanki odchodzą od aborcji 11.03.06, 06:56
              Rosjanki sa najpiekniejsze na swiecie:)
              • nonieee Re: Rosjanki odchodzą od aborcji 11.03.06, 08:05
                jankowski1960 napisał:

> Rosjanki sa najpiekniejsze na swiecie:)

Bylem w Moskwie i jak chodzilem ulicami to czasem mi szczeka opadala. Tak wielu
                pieknych kobiet nie widzialem nigdzie. Ale jesli nie masz grubego portwela to
                zadna na Ciebie nie spojrzy. Niestety.
                • zigzaur A może to nie uroda Rosjanek? 12.03.06, 10:32
                  "Bylem w Moskwie i jak chodzilem ulicami to czasem mi szczeka opadala. Tak wielu
                  pieknych kobiet nie widzialem nigdzie. Ale jesli nie masz grubego portwela to
                  zadna na Ciebie nie spojrzy. Niestety." - tak napisał szanowny przedmówca

Zadziwiające są umiejętności maskowania czeczeńskich mudżahedinów. Doprawdy.
                  Imponuje nie tylko zdolność maskowania ale i liczba tychże.

Statystyczna rosyjska kobieta urodą przypomina Szamila Basajewa, raczej.

• zigzaur Re: Rosjanki odchodzą od aborcji 11.03.06, 10:43
                Widocznie nie widziałeś innych kobiet.
                • meerkat1 CZEMU Rosjanki odchodzą od aborcji ;-((( 11.03.06, 11:28
                  Bo kolejki sa zbyt dlugie, a i sterylnosc zabiegow pozostawia wiele do zyczenia.

Choc co prawda nie miazdzy sie forcepsami czaszek noworodkow jak w Chinach, do
                  ktorych Rosja niedlugo zreszta dolaczy w charakterze Republiki Autonomicznej.

Czyzby mialo to cos wspolnego z ujemnym przyrostem naturalnym w Fiedieracji?
                  --------------------------------------------------------------------------------
                  PUTIN I PUTINA - TO RUSKA RODZINA!
                  • eva15 Bo nie mają czasu na seks. 11.03.06, 11:53
                    meerkat1 napisał:

> Czyzby mialo to cos wspolnego z ujemnym przyrostem naturalnym w Fiedieracji?

Przyrost jest ujemny bo biedne Rosjanki nie mają czasu na seks. Rosjanie znają
                    się na złomie, właśnie swój wywalają z armii. Specjalistki z Rosji
                    przyjeżdzają do Polski na saksy remontować dzień i noc stary złom wojskowy,
                    który USA PL podrzucają, każąc sobie jeszcze za to płacić.

"37-LETNIE HERCULESY DO POWIDZA

(...)Samoloty dla Polski zostały wyprodukowane w 1970 (wcześniej proponowane
                    maszyny brytyjskie były jeszcze starsze, bo pochodziły z lat 1966/1967).
                    Pochodzą z nadwyżek sprzętu armii amerykańskiej (EDA, Excess Defense Articles)
                    (...)
                    Choroba zaawansowanego wieku

Mikropęknięcia w centropłatach (kesonach centropłatów) zostały wykryte i
                    opisane w biuletynach USAF i Lockheed Martina w lutym 2005. Dotyczą
                    najprawdopodobniej wszystkich C-130 w służbie na całym świecie. Do maja
                    potwierdzono występowanie mikropęknięć w co najmniej 90 samolotach USAF i ANG
                    (C-130E, C-130H, HC-130N/P)(...)

Warto dodać, że zgodnie z obecnym kontraktem, USA zapłacą za transport tylko
                    pierwszego C-130E. Pozostałe koszty będzie musiało ponieść MON, które opłaci
                    także VAT, ubezpieczenia i przygotowanie większości infrastruktury. Na razie
                    nie wiadomo, jakie to będą kwoty. Wraz z pięcioma C-130K Polska miała otrzymać
                    jeden egzemplarz na części zamienne. W nowej sytuacji wszelkie części, poza
                    zagwarantowanymi kontraktem, trzeba będzie kupować oddzielnie od Amerykanów. "

Warto dodać, że zgodnie z obecnym kontraktem, USA zapłacą za transport tylko
                    pierwszego C-130E. Pozostałe koszty będzie musiało ponieść MON, które opłaci
                    także VAT, ubezpieczenia i przygotowanie większości infrastruktury. Na razie
                    nie wiadomo, jakie to będą kwoty. Wraz z pięcioma C-130K Polska miała otrzymać
                    jeden egzemplarz na części zamienne. W nowej sytuacji wszelkie części, poza
                    zagwarantowanymi kontraktem, trzeba będzie kupować oddzielnie od Amerykanów.
                    (...)

www.altair.com.pl/files/sp/0206/her.htm

Mnie tam polish jokes w USA nie dziwią. Dziwne by było, jakby ich nie było....
                    I
                    • meerkat1 No no evuniu, tylko bez takich! :-) 11.03.06, 16:48
                      "Specjalistki z Rosji przyjeżdzają do Polski na saksy remontować dzień i noc
                      stary złom wojskowy".

Ladnie tak mowic o wysluzonych oficerach LWP?
                      • eva15 Re: No no evuniu, tylko bez takich! :-) 11.03.06, 17:52
                        meerkat1 napisał:

> "Specjalistki z Rosji przyjeżdzają do Polski na saksy remontować dzień i noc
                        > stary złom wojskowy".

> Ladnie tak mowic o wysluzonych oficerach LWP?

No tych to już nawet najlepsza rosyjska specjalistka nie postawi. Na nogi,
                        rzecz jasna.
    • zigzaur Jest też inne wytłumaczenie: 10.03.06, 23:29
      mianowicie, pogarszanie się potencji i płodności rosyjskich "mężczyzn".

Ciekawe, co tym razem próbuje się na Rosjanach?
      • jankowski1960 Re: Jest też inne wytłumaczenie: 11.03.06, 15:36
        mnie interesuja rosyjskie kobiety:), ale mysle , ze z facetami nie jest tak
        zle , jak chcieliby niektorzy ultraprawicowi w Polsce.
        Przyklad IO we Wloszech, Polska na poziomie zero, a Rosja na 4 miejscu w
        Swicie, a na letnich igrzyskach beda na 1-2 miescu jak zwykle.
        • kol.3 Re: Jest też inne wytłumaczenie: 11.03.06, 20:40
          Strasznie się martwicie o tę Rosję,zupełnie niepotrzebnie, o Polskę się
          martwcie
          • zigzaur Re: Jest też inne wytłumaczenie: 11.03.06, 22:42
            Ja się o Rosję nie martwię. Ja się z Rosji śmieję.
            • jankowski1960 Re: Jest też inne wytłumaczenie: 12.03.06, 07:26
              i kogos to obchodzi
    • urtic Re: Rosjanki odchodzą od aborcji 12.03.06, 08:43
      Nie wiadomo kto tu jest morderca, czy aby nie ten co morduje niewinne dzieci?
      Przewrotny swiat, w ktorym istnieja tak zwani legalni mordercy. Ci co to
      aprobuja sa takimi samymi mordercami, na czele z rzadami krajow ktorzy nic nie
      robia aby temu zapobiec.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka