polski_francuz 09.05.06, 19:32 Z tym: serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,3326455.html czy raczej z tym? gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3333060.html PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yann17 Re: Z kim zostac na bezludnej wyspie? 09.05.06, 19:39 ani z tym ani z tamtym ja to bym został na bezludnej wyspie z .... Sophie Marceau Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Z kim zostac na bezludnej wyspie? 09.05.06, 19:56 To by bylo za latwe. Ona zreszta juz jednogo Polaka zostawila (Andrzeja Zulawskiego) i nie wiem czy na innego by poleciala:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Z kim zostac na bezludnej wyspie? 09.05.06, 20:20 wiem ale chcieć można ! -------------------- PS: przypomniał mi się w tym womencie taki wic Pan do Pani: chciałbym się z Panią jeszcze raz przespać Pani do Pana: wypraszam sobie, ja z Panem nie spałam Pan do Pani: ale ja już raz chciałem Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Z kim zostac na bezludnej wyspie? 09.05.06, 20:47 absolutnie i w zadnym wypadku z czlowiekiem,ktory razem ze swoja rodzina sie cieszyl, ze jak to nazwal ideowa KPP zostala po pazdzierniku zrehabilitowana. Moze w oczach komunistow, na pewno nie w oczach Polakow, dla ktorych zawsze , zgodnie z rozporzadzeniem przedwojennego rzadu zostala zdelegalizowana zazdrade polskich ointeresow i dazenie do wcielenia Polski w ramy ZSRR. Lepper jak widze podpowiada polskim rolnikom, zeby spieszyli sie z wysylaniem wnioskow na doplaty. Co z toba pf? Busola ci sie urwala Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Krystek 09.05.06, 20:53 pomysl troche. Co ci z busoli ideowej na bezludnej wyspie. Warto czyms zapelnic dlugie wieczory. Ja bym wolal, takiego z ciekawymi historiami do opowiedzenia. Z tym drugim, mam podobne hobby - gimanstyke. I obawiam sie, ze dosc podobny charakter: nieustepliwy. Boje sie, ze bysmy sie pobili o to kto jest szefem:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Krystek 09.05.06, 21:12 a jesli o to chodzi i stracha dostales, to rzeczywiscie. Zapomnij o gimnastyce, Lepper uprawial box , do dzisiaj lubi sie fotografowac w rekawicach Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Krystek 09.05.06, 21:14 Widzielem go, gruby i nieruchawy. Gra w tenisa chociaz? PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Z kim zostac na bezludnej wyspie? 09.05.06, 20:54 no z paroma takimi,u nas pelno ich i chetne:) www.fazed.com/lifestyle/cheerleaders.html Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Z kim zostac na bezludnej wyspie? 09.05.06, 21:04 -love-2-bike napisała: > no z paroma takimi,u nas pelno ich i chetne:) > www.fazed.com/lifestyle/cheerleaders.html ------------------------------ e-tam jakaś plastikowa ona jest, jakby z Baywatch Patrol, jesli już z panienką a nie politykiem, jak sugeruje PF, to jak wyżej napisałem - SOPHIE MARCEAU Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Z kim zostac na bezludnej wyspie? 09.05.06, 21:07 images.google.com/imgres? imgurl=www.fuxyz.com/mundo/sophie2j.jpg&imgrefurl=http://www.fuxyz.com/mu ndo/marceau.htm&h=773&w=449&sz=68&tbnid=yeHNWhwO1o_NOM:&tbnh=141&tbnw=81&hl=pl&s tart=1&prev=/images%3Fq%3DSophie%2BMarceau%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26lr%3D%26rls% 3DGGLG,GGLG:2006-17,GGLG:en%26sa%3DN Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Z kim zostac na bezludnej wyspie? 09.05.06, 21:07 yann17 napisał: > ------------------------------ > e-tam jakaś plastikowa ona jest, jakby z Baywatch Patrol, jesli już z panienką > a nie politykiem, jak sugeruje PF, to jak wyżej napisałem - SOPHIE MARCEAU jaka plastykowa szowinisto europejski,bryle sobie popraw. dziewczyny wysportowane jak ta lala,kuda tam tym europejskim do tych. sorry ale musze troche pobronic te nasze wysportowane dziewczyny,lepsze tylko widzialam w RPA. Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Z kim zostac na bezludnej wyspie? 09.05.06, 21:23 > jaka plastykowa szowinisto europejski,bryle sobie popraw. dziewczyny > wysportowane jak ta lala,kuda tam tym europejskim do tych. sorry ale musze > troche pobronic te nasze wysportowane dziewczyny,lepsze tylko widzialam w RPA. ------------- bryle poprawiłem, no to teraz masz, ale pamiętaj sama się prosiłaś !!!! carcino.gen.nz/images/index.php/00b9a680/66490086 Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Z kim zostac na bezludnej wyspie? 09.05.06, 21:25 yann17 napisał: > > ------------- > bryle poprawiłem, no to teraz masz, ale pamiętaj sama się prosiłaś !!!! > > > carcino.gen.nz/images/index.php/00b9a680/66490086 e tam mloda dane sfotografowali i podaja za nasza,to juz stare zdjecie;) a to moja faworytka,wspaniala dziewczyna,ale jak wiesz ja lubie sportsmenki,te mamy tu wspaniale:) www.womensoccer.com/biogs/hamm.html Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Z kim zostac na bezludnej wyspie? 09.05.06, 21:38 No to a propos sportsmenek, tu masz moją faworytke, ona jest na 100% naturalna i spełnia kryteria PF-a Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: tu link 09.05.06, 21:38 www.sharapova.org.uk/graphics/maria_sharapova_nude_navel.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: tu link 09.05.06, 21:44 yann17 napisał: > www.sharapova.org.uk/graphics/maria_sharapova_nude_navel.jpg tia znamy ja,pozuje do reklam. oprocz niej jest jeszcze pare ladnych tenisistek,no a ja lubie plywaczki i narciarki:) Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: tu link 09.05.06, 22:01 -love-2-bike napisała: > yann17 napisał: > > > www.sharapova.org.uk/graphics/maria_sharapova_nude_navel.jpg > > tia znamy ja,pozuje do reklam. oprocz niej jest jeszcze pare ladnych > tenisistek,no a ja lubie plywaczki i narciarki:) ---------------------------- Narciarki też lubię ze względu na zamiłowanie do tego sportu, są to przesympatyczne dziewczyny, ale niestety mało urodziwe i napakowane strasznie, szczególnie uda ( ło boże w łózku to musi być imadło !!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: tu link 09.05.06, 22:03 yann17 napisał: > ---------------------------- > Narciarki też lubię ze względu na zamiłowanie do tego sportu, są to > przesympatyczne dziewczyny, ale niestety mało urodziwe i napakowane strasznie, > szczególnie uda ( ło boże w łózku to musi być imadło !!! ) > > > widocznie znales brzydkie imadla:)he,he nie ma to jak wysluchac meskie rozmowy na temat plci przeciwnej,dobrze,ze ja dzisiaj skromna bo zmeczona,ale co sie odwlecze... > Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: tu link 09.05.06, 21:48 Szarapowa mojego wzrostu. A jak zalozy szpilki dostane kompleksu nizszosci. Poza tym za mloda. I za ambitna. PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Z kim zostac na bezludnej wyspie? 09.05.06, 21:15 Troche, tego, jakby to powiedziec, hm, z oddechem kiepsko... PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Z kim zostac na bezludnej wyspie? 09.05.06, 21:20 polski_francuz napisał: > Troche, tego, jakby to powiedziec, hm, z oddechem kiepsko... > > PF kiepsko jak kiepsko,widac dziewczyna all natural,a nie plastykowa,poza tym sama jest szczupla i wysportowana,czyli yann sie znowu pomylil. pf ty chyba nie jestes jeszcze w wieku,gdzie niczego nie dowidzisz to wszystko musi byc duze i tluste:) Odpowiedz Link Zgłoś
picard2 Re: Z kim zostac na bezludnej wyspie? 09.05.06, 22:45 i-love-2-bike napisała: > no z paroma takimi,u nas pelno ich i chetne:) > www.fazed.com/lifestyle/cheerleaders.html Czegos tutaj nie zrozumialem.Ty bys chciala zostac z nia na bezludnej wyspie. Bez slubu? To bardzo nieprzyzwoicie u nas we Francji cos takiego jest nie do pomyslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Z kim zostac na bezludnej wyspie? 09.05.06, 22:49 picard2 napisał: > > > Czegos tutaj nie zrozumialem.Ty bys chciala zostac z nia na bezludnej wyspie. > Bez slubu? To bardzo nieprzyzwoicie u nas we Francji cos takiego jest nie > do pomyslenia. e tam picard,ja wiem,ze ty masz umysl scisly i jezyk polski jest twoim drugim jezykiem,wiec ci wspanialomyslnie wybaczam dzisiaj:) ja raczej wole plec przeciwna,a co do slubu to chyba jakis rozdzalow w waszej historii nie doczytales,no nie bede tu swintuszyc,bo jeszcze jakis podejzany typ sie przyblaka;) Odpowiedz Link Zgłoś