krystian71 12.07.06, 14:57 udaja sie w kierunku swoich jednostek. Na forum jak zwykle dekuje sie tylko stary arap i pluje sobie w brode,ze pozalowal tych paru szekli na polski paszport. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dupiasty_krystek Re: Pelna mobilizacja w Israelu, wszyscy rezerwis 12.07.06, 15:16 ciebie dziadu niedlugo wyniosa nogami do przodu niemasz szans na nic Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 nie wsciekaj sie qrna dana, tylko przyszywaj guzik 12.07.06, 15:20 i szykuj suchy prowiant Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: nie wsciekaj sie qrna dana, tylko przyszywaj + 12.07.06, 17:15 A kiedy za wolnosc nasza i wasza ty sie do jednostki zglosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: 1jaja przepraszam ALE! 12.07.06, 20:56 Proteze zalozyli a wiec pakuj czemodan i zaiwaniaj bronic SWOJEGO KRAJU. Najpierw walcz ty za swoja wolnosc a potem pymyslimy czy za wasza "wdziecznosc" do NARODU POLSKIEGO oplaci sie wstawac z lozka. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Okupacyjne i rasistowskie to sa Chiny 12.07.06, 18:56 (okupuja Tybet i Kraj ujgorow i niszcza ich kulture...) I nikogo to nie przejmuje ...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 bo te ujgury to islamusy 12.07.06, 19:00 i Busz mowi,ze udzielaja gosciny Bin Ladenowi Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Mnie to obchodzi, znam trochę sprawę. Niemniej 12.07.06, 19:00 pisząc tak jak piszesz, stawiasz znak równości, miom zdaniem zreszta słusznie, międzyu Izraelem i Chinami. Ot po prostu dwa statystyczne azjatyckie kraje w których europejskie normy nigdy nie zapanują. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie stawiam znaku rownosci 12.07.06, 19:04 Chnczycy okupuja nie swoje Ziemie. Zydzi sa u siebie - mieszkaja nieprzrwanie w tej Swietej Ziemi od 30-tu wiekow, gdy tymczasem islamuski tylko od 13-tu. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Negujesz prawde historyczna... 12.07.06, 19:08 powtaram wiec: nieprzerwana, historycznie potwierdzona obecnosc Zydow w Ziemi Swietej datuje sie od PONAD TRZYDZIESTU wiekow. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Negujesz prawde historyczna... 12.07.06, 19:10 nie liczac tego drobiazdzku, niewoli babilonskiej i tego,ze jak ich Rzym po Massadzie pogonil to wrocili na bagnetach ONZ-tu po 1900-ciuset latach Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: Negujesz prawde historyczna... 12.07.06, 19:12 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=45115489&a=45129710 Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Negujesz prawde historyczna... 12.07.06, 22:49 czytac nie umiesz... naucz sie huistori.. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Sluchaj, dla grzecznych, to ja mam w rece Pismo 12.07.06, 19:20 ale jak bedziesz chcial byc niegrzeczny, to w drugiej mam meczete... nauczylem sie tej metody od islamuskow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: nie stawiam znaku rownosci 12.07.06, 19:08 jak to jotka qrna nieprzerwanie? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Nieprzerwanie 12.07.06, 19:12 krystian71 napisała: > jak to jotka qrna nieprzerwanie? Nawet w najgorszych okresach historycznych, pod tureckim i arabskim panowaniem bylo w Ziemi Swietej zawsze conajmniej KILKADZIESIAT tysiecy Zydow. Formalnie wiec, Zydzi maja prawo mowic o CIAGLOSCI mieszkania tam. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 eee,tam jotka,wiecej mieszkalo nieprzerwanie w 12.07.06, 19:14 Będzinie od czasow Boleslawa Wstydliwego. I teraz juz wiesz,ze on byl po to wstydliwy,by jego malzonke Kinge KK mogl oglosic swieta Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Sluchaj, Mirmilek podal tu 10.433 rezolucji ONZ 12.07.06, 19:17 w/s Izraela - bez ZADNEGO politycznego znaczenia... To Zydzi nie moga sie powolac na swoje prawdy historyczne ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Sluchaj, Mirmilek podal tu 10.433 rezolucji O 12.07.06, 20:02 eee tam, ty dalej nie rozumiesz historykow. Rezolucje mmoze sa bez znaczenia , ale autentyczne,zydowska historia nieautentyczna, choc dla zydow i tylko dla nich ma znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
j-k kupa smiechu ... 12.07.06, 21:07 krystian71 napisała: zydowska historia nieautentyczna, choc dla zydow i tylko dla nich ma znaczenie jak pokazuje bieg historii od 1947 - NIE TYLKO. snij dobrze, tylko potem nie placz, jak mustafa, ze znowu Zydzi zasluzenie islamuskow leja, a swiat bezczynnie sie temu przyglada :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 historia zmienia sie na naszych oczach i przyspies 12.07.06, 21:22 za zobacz tylko tu: ]wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3479004.html 6 miesiecy temu zydziaki ostro protestowaly, terza maja od dawna wieksze problemy Odpowiedz Link Zgłoś
j-k zarty na bok. 12.07.06, 23:15 przyznaje szczerze, ze gdy islamska holota forumowa strzela w powietrze, to to rozumiem, wydaje im sie, ze zapalkami mozna swiat podpalic... Twoje (pseudo-)naiwnosci - sa zwyczajnie niewiarygodne. Przyznaj sie, ze lubisz sie odreagowac za te Kielce i Jedwabne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Doktorze, wiec jest pan milosnikiem kultury... 12.07.06, 23:28 ...ujgurskiej? Uj, to nie dobrze, to bardzo nie dobrze. Ostatnio, gdy byl pan milosnikiem klasycznego baletu mongolskiego musiano pana hospitalizowac. j-k napisał: > (okupuja Tybet i Kraj ujgorow i niszcza ich kulture...) > > I nikogo to nie przejmuje ...:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
j-k hlopcze, jestem milosnikiem kultury zachodniej 12.07.06, 23:35 a wiec: 1. Kazachstan powinien pozostac w obrebie Rosji i uczyc sie wartosci zachodnich 2. Mongolia powinna pozostac wolna (Rosja jej nie chce, a Chinom od niej wara...!!!) 2. Kraj Ujgurow - powinien pozostac chinski, gdyz nie lubie, gdy islamuski (jak np. Czeczenia) mieliby biegac wolno... 3. Jedynie TYBET trzeba od chinskiej zarazy uwolnic - gdyz to wspaniala i NIEISLAMSKA kultura - przewyzszajaca chinska... Dziekuje Ci hloopcze za uwage i zrozumienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder A teraz z innej beczki.. 12.07.06, 23:57 Pisal pan, ze Zydzi chetnie powoluja sie na historie w ten sposob dowodzac swojego prawa do ziemi. Nie do konca jest to prawda. Do lat 90-tych ubieglego wieku bylo w Iraelu ponad 40 stanowisk archeologicznych, teraz sa jedynie 4 (slownie cztery), naukowscy zas (izraelscy rowniez) skarza sie na utrudnienia w pracy i naciski polityczne przy opracowywaniu z trudem zdobytego materialu. Czy czyta mnie pan z uwaga i zapamietuje? j-k napisał: > a wiec: > > 1. Kazachstan powinien pozostac w obrebie Rosji i uczyc sie wartosci zachodnich > 2. Mongolia powinna pozostac wolna (Rosja jej nie chce, a Chinom od niej > wara...!!!) > 2. Kraj Ujgurow - powinien pozostac chinski, gdyz nie lubie, gdy islamuski > (jak np. Czeczenia) mieliby biegac wolno... > 3. Jedynie TYBET trzeba od chinskiej zarazy uwolnic - gdyz to wspaniala > i NIEISLAMSKA kultura - przewyzszajaca chinska... > > Dziekuje Ci hloopcze za uwage i zrozumienie :) > Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Dana pielęgniarka, obawiam się, spowoduje 12.07.06, 17:52 wśród rannych wojaków IDF większe straty, niż Hesboillah i Dżihad razem wzięte. Jedną ręką stukając w klawiaturę, wpatrzona w ekran, a tylko drugą ręką, nawet nie patrząc na rannego, bedzie robiła mu zastrzyk i zamiast w rękę trafi w oko. Zamiast dać kroplówkę, podłączy komuś tle, zamiast tlenu, eter. Nie zazdroszczę ideefowcom którzy trafia pod jej opiekę. Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Pelna mobilizacja w Israelu, wszyscy rezerwis 12.07.06, 18:35 krystian71 napisała: > udaja sie w kierunku swoich jednostek. > Na forum jak zwykle dekuje sie tylko stary arap i pluje sobie w brode,ze > pozalowal tych paru szekli na polski paszport Odpowiedz Link Zgłoś
j-k cieszy mnie, Krystian, ze przyznajesz 12.07.06, 18:45 krystian71 napisał: > zolnierze udaja sie w kierunku swoich jednostek. Ze na poludniu Libanu trzeba porzadnie z islamskiego bandyctwa z hisbollahu pozamiatac :))) jak myslisz - ilu tych islamkich bandytow Armia Izraelska usunie? 100 - 200 ??? Ciekaw jestem Twego zdania w tej materii... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: cieszy mnie, Krystian, ze przyznajesz 12.07.06, 18:51 do poludnia rezultat byl malo korzystny dla IDF-u, siedmiu zabitych i dwoch porwanych,TVN pokazywal dymy nad Ziemia Swieta i bezladnie ostrzeliwujace sie oddzialy,choc wroga nie bylo widac,obawiam sie,ze duza czesc tych poleglych to z friendly fajeru. Po tamtej stronie dwoch cywilow i trzy kozy,co nie usluchaly wezwania do poddania Po poludniu przelaczylem kanal,bo byly ciekawsze wiesci,rzad formuje rzad, Zyta wymusila na sadzie lustracje,lepper jedzie do Kaczki,a Giertych robi sobie jaja ze wszystkich www.fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news/Kto_si%EA_czubi...,769812 Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: cieszy mnie, Krystian, ze przyznajesz 12.07.06, 18:54 Zle wiesci glosisz... Chyba bedzie trzeba na pomoc slabnacym Izraelczykom jakas brygade polskich Leopardow podeslac ? :) W koncu co sie nie robi dla przyjaciol... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: cieszy mnie, Krystian, ze przyznajesz 12.07.06, 18:58 kontygent juz jest na miejscu , stacjonuje w Libanie 200 chlopa od logistyki, juz rano dostali rozkaz zejscia do schronow i teraz rzna w karty. Z moich wlasnych przeciekow wynika,ze polskie dowodstwo obawialo sie skandalu miedzynarodowego,gdyby chlopaki zaczeli strzelac w pilit-niepoprawnym kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: cieszy mnie, Krystian, ze przyznajesz 12.07.06, 19:06 krystian71 napisała: > kontygent juz jest na miejscu , stacjonuje w Libanie 200 chlopa od logistyki, > juz rano dostali rozkaz zejscia do schronow i teraz rzna w karty. Mimo to, lubie takie wojsko. Jak jest pokoj to sie prezentuje gotowosc do wojny... A jak jest wojna, no to kryc sie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: cieszy mnie, Krystian, ze przyznajesz 12.07.06, 19:12 one tam nie poszly na wojne.Zbyt duze maja kwalifikacje na zydowskie mieso armatnie.Na to najlepiej nadaja sie rezerwistki Logistyka to wyzszy cel. Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Pelna mobilizacja w Israelu, wszyscy rezerwis 12.07.06, 18:59 krystian71 napisała: > udaja sie w kierunku swoich jednostek. > Na forum jak zwykle dekuje sie tylko stary arap i pluje sobie w brode,ze > pozalowal tych paru szekli na polski paszport. jaswoje odwalczylem kryst71..:-)) na przykladzie karabinu snajperskiego zostalo mnie troche miejsca na kreski..nawet w 60 lat umiem strzelac..do staruszkow wiec sie niezaliczam...co do paszportu polskiego zrezygnowalem z waszego obywatelstwa....trzeba ci bylo widziec morde waszego ambasadora kiedy zwrocilem jemu ten dowod....i pismo zrzeczenia Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Pelna mobilizacja w Israelu, wszyscy rezerwis 12.07.06, 19:05 to ja akurat wiem, i wszyscy wiedza > nawet w 60 lat umiem strzelac..do staruszkow jak dana tych staruszkow dobrze przywiaze i umocuje, to nawet trafiasz. Z ambasadorem to nie bujaj, ja mam lepsze przecieki, zazadal od ciebie 12 euro i pozalowales, a teraz ci zal,bo juz nie ma odwrotu.Nawet ambasadora wymienili, jak kazdy esbek czy agent musial opuscic stolek _____________ "łapać żebraka"! dla niepoznaki glośno krzyczały inne żebraki Odpowiedz Link Zgłoś
aaki brawo arap !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.07.06, 20:44 swietnie ze sie zrzekłes polskiego obywatelstwa. postawie ci za to piwo Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: brawo arap !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.07.06, 20:46 A ja juz myslalem, ze za to: "nawet w 60 lat umiem strzelac..do staruszkow" Odpowiedz Link Zgłoś
aaki jesli sie dowiem 12.07.06, 20:50 że zabronił swoim dzieciom i wnukom starania sie o polski paszport to stawiam mu skrzynke piwa Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: jesli sie dowiem 12.07.06, 21:18 Ale koniecznie niemieckiego! Wiesz, oni uwielbiaja wszystko co niemieckie... "the germans never massacred jews after the holocaust-the poles were still at it afterwards" "YOU SAY POLAND IS NOT FOR JEWS BUT I SUPPOSE GERMANY IS !!!!! GERMANY IS NOW OK WITH JEWS" Odpowiedz Link Zgłoś
reb-beka Re: aa ki pies ci to powie 12.07.06, 23:05 aaki napisała: > że zabronił swoim dzieciom i wnukom starania sie o polski paszport to stawiam m > u skrzynke piwa Odpowiedz Link Zgłoś