Gość: PULS IP: *.tnt2.northbrook.il.da.uu.net 06.02.03, 16:03 Oj dana dana nie ma szatana a Swiat realny jest pogrzebany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek44 Re: bolkotowac dana33 IP: 213.8.97.* 06.02.03, 17:05 Gość portalu: PULS napisał(a): > Oj dana dana > nie ma szatana > a Swiat realny > jest pogrzebany Jestem w Tobie, nu zakochany Choc jeszcze Ci nie znany nasza ty slodka Danuska zebys nam byla zdrowiuska Oj Dana Dana Dana padnijcie przed nia na kolana nu nu nu pgrozcie paluszkiem a ona wam odplaci caluskiem a najbardziej lubi Plusika co to ma takiego zdrowego bzika ze nie mozna sie nie usmiechac i przegudeszek z nim zaniechac Oj Dana Dana Dana padnijcie przed nia na kolana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: bolkotowac dana33 IP: 213.8.97.* 06.02.03, 17:08 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > Oj dana dana > > nie ma szatana > > a Swiat realny > > jest pogrzebany > > Jestem w Tobie, nu zakochany > Choc jeszcze Ci nie znany > nasza ty slodka Danuska > zebys nam byla zdrowiuska > Oj Dana Dana Dana > padnijcie przed nia na kolana > nu nu nu pgrozcie paluszkiem > a ona wam odplaci caluskiem > a najbardziej lubi Plusika ) > co to ma takiego zdrowego bzika > ze nie mozna sie nie usmiechac > i przegudeszek z nim zaniechac > Oj Dana Dana Dana > padnijcie przed nia na kolana Poprawka, bo wkradl sie blad. Mialo byc Pulsika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: bolkotowac dana33 IP: *.acn.waw.pl 06.02.03, 18:10 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > Poprawka, bo wkradl sie blad. Mialo byc Pulsika. Ha, ha. Freudian slip. Zważywszy, jak ponoć wygląda znak plus w Izraelu. C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: bolkotowac dana33 IP: proxy / 213.8.97.* 06.02.03, 18:17 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > Poprawka, bo wkradl sie blad. Mialo byc Pulsika. > > Ha, ha. > > Freudian slip. > > Zważywszy, jak ponoć wygląda > znak plus w Izraelu. > > > C. To zalezy gdzie. W podrecznikach w szkole, w komputerze czy w zyciu? Oprocz tego zalezy jaki plus masz na mysli: matematyczny, czy w pojeciu abstrakcyjnym. N.p plusem Danki jest to, ze pisze na forum. Mamy rozne plusy. Dlatego precyzuj pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: bolkotowac dana33 IP: *.acn.waw.pl 06.02.03, 18:25 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > > > > Poprawka, bo wkradl sie blad. Mialo byc Pulsika. > > > > Ha, ha. > > > > Freudian slip. > > > > Zważywszy, jak ponoć wygląda > > znak plus w Izraelu. > > > > > > C. > > To zalezy gdzie. W podrecznikach w szkole, w komputerze czy w zyciu? > Oprocz tego zalezy jaki plus masz na mysli: matematyczny, czy w pojeciu > abstrakcyjnym. N.p plusem Danki jest to, ze pisze na forum. > Mamy rozne plusy. Dlatego precyzuj pytanie. No to, Tomku, powiedz co tam było z tym znakiem plusa w IL? CZy to prawda, że komuś nie podobał się + , bo to niby przypomina krzyż, i że wobec tego przyjęto w IL w podręcznikach arytmetyki inny znak, zredukowany do poziomej kreski i drugiej, prostopadłej, stykającej się z poziomą, ale jej nie przecinającej? Bo jeśli tak, to rzeczywiście masz w plusie ładny symbol. Nie powiem czego.... A Dana33 to też ziółko niczego sobie. Piszę to z podziwem, in plus. Ten niezredukowany. C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: bolkotowac dana33 IP: proxy / 213.8.97.* 06.02.03, 18:33 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > > > > > > > Poprawka, bo wkradl sie blad. Mialo byc Pulsika. > > > > > > Ha, ha. > > > > > > Freudian slip. > > > > > > Zważywszy, jak ponoć wygląda > > > znak plus w Izraelu. > > > > > > > > > C. > > > > To zalezy gdzie. W podrecznikach w szkole, w komputerze czy w zyciu? > > Oprocz tego zalezy jaki plus masz na mysli: matematyczny, czy w pojeciu > > abstrakcyjnym. N.p plusem Danki jest to, ze pisze na forum. > > Mamy rozne plusy. Dlatego precyzuj pytanie. > > No to, Tomku, powiedz co tam było z tym znakiem plusa > w IL? > > CZy to prawda, że komuś nie podobał się + , bo to niby > przypomina krzyż, i że wobec tego przyjęto w IL w > podręcznikach arytmetyki inny znak, zredukowany do > poziomej kreski i drugiej, prostopadłej, stykającej się > z poziomą, ale jej nie przecinającej? > > Bo jeśli tak, to rzeczywiście masz w plusie ładny > symbol. > > Nie powiem czego.... > > A Dana33 to też ziółko niczego sobie. Piszę to z > podziwem, in plus. Ten niezredukowany. > > C. > > Nie moge ci napisac jak wyglada nasz plus bo w komputerze uzywa sie ogolnoswiatowego.Nie wiem jak pisza Chinczycy. Ale to nie tak jak myslisz. Reszta to prawda i ma dosc zlozona historie. Jak cie interesuja rozne historie zydoskie bez wyglupow to chetnie ci opowiem. Pod warunkiem, ze pytania maja charakter powazny, a nie osmieszajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: bolkotowac dana33 IP: *.acn.waw.pl 06.02.03, 18:39 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > Poprawka, bo wkradl sie blad. Mialo byc Pulsika. > > > > > > > > Ha, ha. > > > > > > > > Freudian slip. > > > > > > > > Zważywszy, jak ponoć wygląda > > > > znak plus w Izraelu. > > > > > > > > > > > > C. > > > > > > To zalezy gdzie. W podrecznikach w szkole, w komputerze czy w zyciu? > > > Oprocz tego zalezy jaki plus masz na mysli: matematyczny, czy w poje > ciu > > > abstrakcyjnym. N.p plusem Danki jest to, ze pisze na forum. > > > Mamy rozne plusy. Dlatego precyzuj pytanie. > > > > No to, Tomku, powiedz co tam było z tym znakiem plusa > > w IL? > > > > CZy to prawda, że komuś nie podobał się + , bo to niby > > przypomina krzyż, i że wobec tego przyjęto w IL w > > podręcznikach arytmetyki inny znak, zredukowany do > > poziomej kreski i drugiej, prostopadłej, stykającej się > > z poziomą, ale jej nie przecinającej? > > > > Bo jeśli tak, to rzeczywiście masz w plusie ładny > > symbol. > > > > Nie powiem czego.... > > > > A Dana33 to też ziółko niczego sobie. Piszę to z > > podziwem, in plus. Ten niezredukowany. > > > > C. > > > > > Nie moge ci napisac jak wyglada nasz plus bo w komputerze uzywa sie > ogolnoswiatowego.Nie wiem jak pisza Chinczycy. Ale to nie tak jak myslisz. > Reszta to prawda i ma dosc zlozona historie. > Jak cie interesuja rozne historie zydoskie bez wyglupow to chetnie ci opowiem. > Pod warunkiem, ze pytania maja charakter powazny, a nie osmieszajacy. Nie no, Tomek, po prostu opisz ten znak. A co do tzw. omyłki frojdowskiej, to się nie obrażaj. Każdemu się przydarza. A już zwłaszcza w obecności takich silnych osobowości jak Dany33 mozna oczekiwać wielu ciekawych wpadek. Ja na ten przykład wyobrażam sobie Danę jako postawną blondynę. Przy takich język mi się zawsze plącze i wygaduje różne głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: bolkotowac dana33 IP: proxy / 213.8.97.* 06.02.03, 18:42 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > Poprawka, bo wkradl sie blad. Mialo byc Pulsika. > > > > > > > > > > Ha, ha. > > > > > > > > > > Freudian slip. > > > > > > > > > > Zważywszy, jak ponoć wygląda > > > > > znak plus w Izraelu. > > > > > > > > > > > > > > > C. > > > > > > > > To zalezy gdzie. W podrecznikach w szkole, w komputerze czy w zy > ciu? > > > > Oprocz tego zalezy jaki plus masz na mysli: matematyczny, czy w > poje > > ciu > > > > abstrakcyjnym. N.p plusem Danki jest to, ze pisze na forum. > > > > Mamy rozne plusy. Dlatego precyzuj pytanie. > > > > > > No to, Tomku, powiedz co tam było z tym znakiem plusa > > > w IL? > > > > > > CZy to prawda, że komuś nie podobał się + , bo to niby > > > przypomina krzyż, i że wobec tego przyjęto w IL w > > > podręcznikach arytmetyki inny znak, zredukowany do > > > poziomej kreski i drugiej, prostopadłej, stykającej się > > > z poziomą, ale jej nie przecinającej? > > > > > > Bo jeśli tak, to rzeczywiście masz w plusie ładny > > > symbol. > > > > > > Nie powiem czego.... > > > > > > A Dana33 to też ziółko niczego sobie. Piszę to z > > > podziwem, in plus. Ten niezredukowany. > > > > > > C. > > > > > > > > Nie moge ci napisac jak wyglada nasz plus bo w komputerze uzywa sie > > ogolnoswiatowego.Nie wiem jak pisza Chinczycy. Ale to nie tak jak myslisz. > > > Reszta to prawda i ma dosc zlozona historie. > > Jak cie interesuja rozne historie zydoskie bez wyglupow to chetnie ci opow > iem. > > Pod warunkiem, ze pytania maja charakter powazny, a nie osmieszajacy. > > Nie no, Tomek, po prostu opisz ten znak. > > A co do tzw. omyłki frojdowskiej, to się nie obrażaj. Każdemu się przydarza. A > już zwłaszcza w obecności > takich silnych osobowości jak Dany33 mozna oczekiwać > wielu ciekawych wpadek. > > Ja na ten przykład wyobrażam sobie Danę jako postawną > blondynę. Przy takich język mi się zawsze plącze i > wygaduje różne głupoty. Wiesz co to ufoludki. Maja na glowie takie nasze plusiki. To cie zadawala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: bolkotowac dana33 IP: *.acn.waw.pl 06.02.03, 18:47 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Poprawka, bo wkradl sie blad. Mialo byc Pulsika. > > > > > > > > > > > > Ha, ha. > > > > > > > > > > > > Freudian slip. > > > > > > > > > > > > Zważywszy, jak ponoć wygląda > > > > > > znak plus w Izraelu. > > > > > > > > > > > > > > > > > > C. > > > > > > > > > > To zalezy gdzie. W podrecznikach w szkole, w komputerze czy > w zy > > ciu? > > > > > Oprocz tego zalezy jaki plus masz na mysli: matematyczny, c > zy w > > poje > > > ciu > > > > > abstrakcyjnym. N.p plusem Danki jest to, ze pisze na forum. > > > > > Mamy rozne plusy. Dlatego precyzuj pytanie. > > > > > > > > No to, Tomku, powiedz co tam było z tym znakiem plusa > > > > w IL? > > > > > > > > CZy to prawda, że komuś nie podobał się + , bo to niby > > > > przypomina krzyż, i że wobec tego przyjęto w IL w > > > > podręcznikach arytmetyki inny znak, zredukowany do > > > > poziomej kreski i drugiej, prostopadłej, stykającej się > > > > z poziomą, ale jej nie przecinającej? > > > > > > > > Bo jeśli tak, to rzeczywiście masz w plusie ładny > > > > symbol. > > > > > > > > Nie powiem czego.... > > > > > > > > A Dana33 to też ziółko niczego sobie. Piszę to z > > > > podziwem, in plus. Ten niezredukowany. > > > > > > > > C. > > > > > > > > > > > Nie moge ci napisac jak wyglada nasz plus bo w komputerze uzywa sie > > > ogolnoswiatowego.Nie wiem jak pisza Chinczycy. Ale to nie tak jak mys > lisz. > > > > > Reszta to prawda i ma dosc zlozona historie. > > > Jak cie interesuja rozne historie zydoskie bez wyglupow to chetnie ci > opow > > iem. > > > Pod warunkiem, ze pytania maja charakter powazny, a nie osmieszajacy. > > > > Nie no, Tomek, po prostu opisz ten znak. > > > > A co do tzw. omyłki frojdowskiej, to się nie obrażaj. Każdemu się przydarz > a. > A > > już zwłaszcza w obecności > > takich silnych osobowości jak Dany33 mozna oczekiwać > > wielu ciekawych wpadek. > > > > Ja na ten przykład wyobrażam sobie Danę jako postawną > > blondynę. Przy takich język mi się zawsze plącze i > > wygaduje różne głupoty. > > Wiesz co to ufoludki. Maja na glowie takie nasze plusiki. To cie zadawala? Kurcze, Tomek, nie znam żadnego ufoludka. Czy mój opis jest OK? "pozioma kreska i druga, prostopadła do niej, stykająca się z nią, ale jej nie przecinająca". Potraktuj to pytanie poważnie, dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: bolkotowac dana33 IP: proxy / 213.8.97.* 06.02.03, 18:55 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Poprawka, bo wkradl sie blad. Mialo byc Pulsika. > > > > > > > > > > > > Ha, ha. > > > > > > > > > > > > Freudian slip. > > > > > > > > > > > > Zważywszy, jak ponoć wygląda > > > > > > znak plus w Izraelu. > > > > > > > > > > > > > > > > > > C. > > > > > > > > > > To zalezy gdzie. W podrecznikach w szkole, w komputerze czy > w zy > > ciu? > > > > > Oprocz tego zalezy jaki plus masz na mysli: matematyczny, c > zy w > > poje > > > ciu > > > > > abstrakcyjnym. N.p plusem Danki jest to, ze pisze na forum. > > > > > Mamy rozne plusy. Dlatego precyzuj pytanie. > > > > > > > > No to, Tomku, powiedz co tam było z tym znakiem plusa > > > > w IL? > > > > > > > > CZy to prawda, że komuś nie podobał się + , bo to niby > > > > przypomina krzyż, i że wobec tego przyjęto w IL w > > > > podręcznikach arytmetyki inny znak, zredukowany do > > > > poziomej kreski i drugiej, prostopadłej, stykającej się > > > > z poziomą, ale jej nie przecinającej? > > > > > > > > Bo jeśli tak, to rzeczywiście masz w plusie ładny > > > > symbol. > > > > > > > > Nie powiem czego.... > > > > > > > > A Dana33 to też ziółko niczego sobie. Piszę to z > > > > podziwem, in plus. Ten niezredukowany. > > > > > > > > C. > > > > > > > > > > > Nie moge ci napisac jak wyglada nasz plus bo w komputerze uzywa sie > > > ogolnoswiatowego.Nie wiem jak pisza Chinczycy. Ale to nie tak jak mys > lisz. > > > > > Reszta to prawda i ma dosc zlozona historie. > > > Jak cie interesuja rozne historie zydoskie bez wyglupow to chetnie ci > opow > > iem. > > > Pod warunkiem, ze pytania maja charakter powazny, a nie osmieszajacy. > > > > Nie no, Tomek, po prostu opisz ten znak. > > > > A co do tzw. omyłki frojdowskiej, to się nie obrażaj. Każdemu się przydarz > a. > A > > już zwłaszcza w obecności > > takich silnych osobowości jak Dany33 mozna oczekiwać > > wielu ciekawych wpadek. > > > > Ja na ten przykład wyobrażam sobie Danę jako postawną > > blondynę. Przy takich język mi się zawsze plącze i > > wygaduje różne głupoty. > > Wiesz co to ufoludki. Maja na glowie takie nasze plusiki. To cie zadawala? Ten plus kiedys byl na poziomie przedszkola ( polskiej zerowki )i nie wyzej, a dzisiaj juz prawie nie istnieje. Poza tym masz racje co do ksztaltu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: bolkotowac dana33 IP: proxy / *.j1.actcom.co.il 06.02.03, 19:27 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > Ja na ten przykład wyobrażam sobie Danę jako postawną > > blondynę. Przy takich język mi się zawsze plącze i > > wygaduje różne głupoty. > > Wiesz co to ufoludki. Maja na glowie takie nasze plusiki. To cie zadawala? nu, tomek, teraz wychodzi prawda z ciebie, to tak mnie widzisz, ty, ty, ty taki, taki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: bolkotowac dana33 IP: *.acn.waw.pl 06.02.03, 18:53 Gość portalu: CCCP napisał(a): > > Ja na ten przykład wyobrażam sobie Danę jako postawną > blondynę. Przy takich język mi się zawsze plącze i > wygaduje różne głupoty. Po namyśle - postawny rudzielec. Też mi się plącze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: bolkotowac dana33 IP: proxy / *.j1.actcom.co.il 06.02.03, 19:28 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > Ja na ten przykład wyobrażam sobie Danę jako postawną > > blondynę. Przy takich język mi się zawsze plącze i > > wygaduje różne głupoty. > > > Po namyśle - postawny rudzielec. Też mi się plącze. nu, najmilszy, moge sie przefarbowac ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: bolkotowac dana33 IP: proxy / *.j1.actcom.co.il 06.02.03, 19:25 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > A co do tzw. omyłki frojdowskiej, to się nie obrażaj. Każdemu się przydarza. A > już zwłaszcza w obecności > takich silnych osobowości jak Dany33 mozna oczekiwać > wielu ciekawych wpadek. > > Ja na ten przykład wyobrażam sobie Danę jako postawną > blondynę. Przy takich język mi się zawsze plącze i > wygaduje różne głupoty. nu, cccp, pozostawie cie z takim moim obrazkiem.... podoba mi sie twoja wizja z placzacym sie jezykiem i roznymi glupotami..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: bolkotowac dana33 IP: *.acn.waw.pl 06.02.03, 19:57 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > A co do tzw. omyłki frojdowskiej, to się nie obrażaj. Każdemu się przydarz > a. > A > > już zwłaszcza w obecności > > takich silnych osobowości jak Dany33 mozna oczekiwać > > wielu ciekawych wpadek. > > > > Ja na ten przykład wyobrażam sobie Danę jako postawną > > blondynę. Przy takich język mi się zawsze plącze i > > wygaduje różne głupoty. > > nu, cccp, pozostawie cie z takim moim obrazkiem.... podoba mi sie twoja wizja > z placzacym sie jezykiem i roznymi glupotami..... Powiem Ci szczerze, jak na spowiedzi. W życiu nie spotkałem Danki brunetki. W większości blondynki, niektóre rude. I w większości raczej szczupławe. Ale Ciebie wybrażam sobie jako postawną, bo czytałem tu i ówdzie, że cenisz sobie dobre jadełko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: bolkotowac dana33 IP: proxy / *.j1.actcom.co.il 06.02.03, 20:38 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > > > A co do tzw. omyłki frojdowskiej, to się nie obrażaj. Każdemu się prz > ydarz > > a. > > A > > > już zwłaszcza w obecności > > > takich silnych osobowości jak Dany33 mozna oczekiwać > > > wielu ciekawych wpadek. > > > > > > Ja na ten przykład wyobrażam sobie Danę jako postawną > > > blondynę. Przy takich język mi się zawsze plącze i > > > wygaduje różne głupoty. > > > > nu, cccp, pozostawie cie z takim moim obrazkiem.... podoba mi sie twoja w > izja > > z placzacym sie jezykiem i roznymi glupotami..... > > Powiem Ci szczerze, jak na spowiedzi. > > W życiu nie spotkałem Danki brunetki. W większości > blondynki, niektóre rude. I w większości raczej > szczupławe. > > Ale Ciebie wybrażam sobie jako postawną, bo czytałem tu > i ówdzie, że cenisz sobie dobre jadełko. > nu, cccp, zdradze ci prawde, szatynka, niebieskie, (lekko wyplowiale) oczka, postawna? nu, jestes naprawde dobrze wychowany, mezusio mowi "soczysta"... Odpowiedz Link Zgłoś
_fuego Re: bolkotowac dana33 06.02.03, 20:26 Gość portalu: CCCP napisał(a): >> > Ja na ten przykład wyobrażam sobie Danę jako postawną > blondynę. Przy takich język mi się zawsze plącze i > wygaduje różne głupoty. Nie pomyliles sie chyba www.polonium.de/docs/humor/erotyczny/05/ciezary.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: bolkotowac dana33 IP: proxy / *.j1.actcom.co.il 06.02.03, 20:44 _fuego napisała: > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > >> > > Ja na ten przykład wyobrażam sobie Danę jako postawną > > blondynę. Przy takich język mi się zawsze plącze i > > wygaduje różne głupoty. > > > Nie pomyliles sie chyba nu, fuego, jak wiedzialas? bull, to ja! tylko co ten facet takie chuchro..... > > <a href="www.polonium.de/docs/humor/erotyczny/05/ciezary.gif"target="_bl > ank">www.polonium.de/docs/humor/erotyczny/05/ciezary.gif</a> Odpowiedz Link Zgłoś
_fuego Re: bolkotowac dana33 06.02.03, 21:47 Gość portalu: dana33 napisał(a): > _fuego napisała: > > nu, fuego, jak wiedzialas? bull, to ja! tylko co ten facet takie chuchro..... Przy Tobie prawie wszyscy wygladaja cieniutko. Sylwetka ma oczywiscie zwiazek wylacznie z ciezarem gatunkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: bolkotowac dana33 IP: proxy / *.j1.actcom.co.il 06.02.03, 23:07 _fuego napisała: > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > _fuego napisała: > > > > nu, fuego, jak wiedzialas? bull, to ja! tylko co ten facet takie chuchro.. > ... > > > > Przy Tobie prawie wszyscy wygladaja cieniutko. > > Sylwetka ma oczywiscie zwiazek wylacznie z ciezarem gatunkowym. nu, to sobie zapisze czerwonym olowkiem, to cos dla mnie, slicznie dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: bolkotowac dana33 IP: proxy / *.j1.actcom.co.il 06.02.03, 19:20 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > > > > > > > Poprawka, bo wkradl sie blad. Mialo byc Pulsika. > > > > > > Ha, ha. > > > > > > Freudian slip. > > > > > > Zważywszy, jak ponoć wygląda > > > znak plus w Izraelu. > > > > > > > > > C. > > > > To zalezy gdzie. W podrecznikach w szkole, w komputerze czy w zyciu? > > Oprocz tego zalezy jaki plus masz na mysli: matematyczny, czy w pojeciu > > abstrakcyjnym. N.p plusem Danki jest to, ze pisze na forum. > > Mamy rozne plusy. Dlatego precyzuj pytanie. > > No to, Tomku, powiedz co tam było z tym znakiem plusa > w IL? > > CZy to prawda, że komuś nie podobał się + , bo to niby > przypomina krzyż, i że wobec tego przyjęto w IL w > podręcznikach arytmetyki inny znak, zredukowany do > poziomej kreski i drugiej, prostopadłej, stykającej się > z poziomą, ale jej nie przecinającej? > > Bo jeśli tak, to rzeczywiście masz w plusie ładny > symbol. > > Nie powiem czego.... > > A Dana33 to też ziółko niczego sobie. Piszę to z > podziwem, in plus. Ten niezredukowany. > > C. > nu, cccp, to prawda, taki wlasnie plusik mamy. kiedys to bylo powszechnie przyjete, dzisiaj pisze sie plusik i po israelsku i po "normalnemu". nu, i bardzo spodobalo mi sie "ziolko", juz bylam wszelkim mozliwym, nawet "zdziebelkiem" (w w-wie w restauracji szatniarz mnie tak nazwal, ironista jeden), ale ziolko to robisz premiere.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: bolkotowac dana33 IP: proxy / *.j1.actcom.co.il 06.02.03, 19:16 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > Poprawka, bo wkradl sie blad. Mialo byc Pulsika. > > Ha, ha. > > Freudian slip. > > Zważywszy, jak ponoć wygląda > znak plus w Izraelu. > > > C. nu, cccp, nie rozczarowales mnie, natychmiast glebsze mysli....i dajesz mi zyda jako dowod...nu... pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: bolkotowac dana33 IP: proxy / *.j1.actcom.co.il 06.02.03, 19:14 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > Oj dana dana > > nie ma szatana > > a Swiat realny > > jest pogrzebany > > Jestem w Tobie, nu zakochany > Choc jeszcze Ci nie znany > nasza ty slodka Danuska > zebys nam byla zdrowiuska > Oj Dana Dana Dana > padnijcie przed nia na kolana > nu nu nu pgrozcie paluszkiem > a ona wam odplaci caluskiem > a najbardziej lubi Plusika > co to ma takiego zdrowego bzika > ze nie mozna sie nie usmiechac > i przegudeszek z nim zaniechac > Oj Dana Dana Dana > padnijcie przed nia na kolana nu, tomeczku, mowie juz od wiekow, ze masz swoje dziela wydac!!! jak zwykle, usmialam sie, caluska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: bolkotowac dana33 IP: proxy / *.j1.actcom.co.il 06.02.03, 19:12 Gość portalu: PULS napisał(a): > Oj dana dana > nie ma szatana > a Swiat realny > jest pogrzebany nu, pulsiku, nie rymuje sie, bede plakac, szybko poprawka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba durne PULS napisało: IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 20:02 BOLKOTOWAĆ dana33. Qrde, jak się BOLKOTUJE kogokolwiek??? ********************************************************* Gość portalu: PULS napisał(a): > Oj dana dana > nie ma szatana > a Swiat realny > jest pogrzebany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Re: durne PULS napisało: IP: *.acn.waw.pl 06.02.03, 20:05 Gość portalu: babariba napisał(a): > BOLKOTOWAĆ dana33. Qrde, jak się BOLKOTUJE kogokolwiek??? > ********************************************************* > > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > Oj dana dana > > nie ma szatana > > a Swiat realny > > jest pogrzebany To juz chyba bełkotuje, no nie? Jeden moj znajomu Gej, taki Ben-Hure, to zawsz e mówi że po pijaku ma takie migoty bełkoty. Ten Puls też jesr Gej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: durne PULS napisało: IP: proxy / *.j1.actcom.co.il 06.02.03, 20:48 Gość portalu: Fląder napisał(a): > Gość portalu: babariba napisał(a): > > > BOLKOTOWAĆ dana33. Qrde, jak się BOLKOTUJE kogokolwiek??? > > ********************************************************* > > > > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > > > Oj dana dana > > > nie ma szatana > > > a Swiat realny > > > jest pogrzebany > > > To juz chyba bełkotuje, no nie? > > Jeden moj znajomu Gej, taki Ben-Hure, to zawsz e mówi > że po pijaku ma takie migoty bełkoty. > > Ten Puls też jesr Gej? nu, fladrus, przeciez nie moze byc..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: durne PULS napisało: IP: proxy / *.j1.actcom.co.il 06.02.03, 20:46 Gość portalu: babariba napisał(a): > BOLKOTOWAĆ dana33. Qrde, jak się BOLKOTUJE kogokolwiek??? > ********************************************************* > > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > Oj dana dana > > nie ma szatana > > a Swiat realny > > jest pogrzebany nu, babariba, co sie denerwujesz? bo nie wiesz jak? nu, pech gehabt, pulsik i ja wiemy..... Odpowiedz Link Zgłoś
ethanol Re: durne PULS napisało: 06.02.03, 22:10 danka- to jakas glupia zydowka z prowincjonalnego miasteczka co to po polskiemu ni hu hu Taka z tych zydow zydlaczacych tfuj - najgorsza zaraza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: durne PULS napisało: IP: *.acn.waw.pl 06.02.03, 22:20 ethanol napisał: > danka- to jakas glupia zydowka z prowincjonalnego > miasteczka co to po polskiemu ni hu hu > Taka z tych zydow zydlaczacych > > tfuj - najgorsza zaraza Wystawiłeś łeb z szamba? Uważaj, żebyś się nie zatruł świezym powietrzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 do bolkotujacych... IP: proxy / *.j1.actcom.co.il 06.02.03, 23:22 nu, u mnie juz noc i musze isc spac, bo te nauczyciele w szkole mojej corci wymyslili na swiety szabes wycieczke dla dzieciatek, ktore maja byc w punkcie zbornym o jakiejs antysemickiej godzinie 3:30 NAD RANEM!!! nu, a ja szofer prywatny, wiec jutro poczytam dalej, co mi wszyscy mnie bolkotujacy napisaly. mnie bylo baaardzo przyjemnie i wesolo, tak ze zrobiliscie mycwe i pan bog wam wynagrodzi. a jak saddamek zacznie na nas rakietki rzucac dla swojej rozrywki, nu, to jak to idzie z internetem? to to pracuje, czy strace pare dni rozrywki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: durne PULS napisało: IP: proxy / *.j1.actcom.co.il 06.02.03, 23:13 ethanol napisał: > danka- to jakas glupia zydowka z prowincjonalnego > miasteczka co to po polskiemu ni hu hu > Taka z tych zydow zydlaczacych > > tfuj - najgorsza zaraza nu, masz trafno/trefny nik...nu, a ty mi powiedz, bo ja musze wiedziec, a jest wogole zyd co nie zydlaczy? bo ja mysle, ze nie ma... a tfuj, to skad u ciebie? a ty z "naszych"? a ci powiem, zydlaczyc to fajnie, mozna sie posmiac z samego siebie, my co zydlaczymy, to umiemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: durne PULS napisało: 06.02.03, 23:16 spierdalaj z tym "nu" parszywo-koszernym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: durne PULS napisało: IP: proxy / *.j1.actcom.co.il 06.02.03, 23:32 wesoly3 napisał: > spierdalaj z tym "nu" parszywo-koszernym nu, chcialbys....a ja nie Odpowiedz Link Zgłoś
ethanol Re: durne PULS napisało: 07.02.03, 00:53 bos durna , brudna, malomiasteczkowa zydowka tatko - sledziami handlowal ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: durne PULS napisało: IP: *.jazo.org.il 07.02.03, 07:48 ethanol napisał: > bos durna , brudna, malomiasteczkowa zydowka > tatko - sledziami handlowal ??? nu, jerozolima to takie male miasteczko? a co masz do sledzi? Odpowiedz Link Zgłoś