felusiak1 08.08.06, 20:29 i nie przyjęli was do szpitala? Tego co tu wypacacie nie da sie czytać. Same bzdury. Bzdura na bzdurze. Dyrdymały i orkiestra dęta no i oczywiście sieczka z otrebami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: Czy wy wszyscy chorzy jesteście 08.08.06, 20:34 a co czego ty pijesz felusiak? jesli do mnie, to zamknij jedno oko, co? przeciez sam rozumiesz, ze nie mozna tych wiesz skad brac na serio, nie? :))) a marudzinski wprawdzie folksdojcz i zyd, ale smiejemy sie razem pierwsza klasa, ja cie zapewniam... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Czy wy wszyscy chorzy jesteście 08.08.06, 20:35 dana33 napisała: > a co czego ty pijesz felusiak? jesli do mnie, to zamknij jedno oko, co? > przeciez sam rozumiesz, ze nie mozna tych wiesz skad brac na serio, nie? :))) > a marudzinski wprawdzie folksdojcz i zyd, ale smiejemy sie razem pierwsza > klasa, ja cie zapewniam... :)))) Dana33, z czego ty się właściwie śmiejesz? Chyba nie z tego, że twój brak znajomości hebrajskiego nie pozwolił ci przeżywać wraz z innymi Izraelczykami wprowadzania jednej z najbardziej fundamentalnych reform izraelskiego prawa? ;) Nehemiasz Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Czy wy wszyscy chorzy jesteście 08.08.06, 20:42 dokladnie z tego siem smieje, blazerczik, ale zakamuflowanie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
blazare [...] 08.08.06, 20:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Czy wy wszyscy chorzy jesteście 08.08.06, 20:49 ty sie mnie nie pytaj blazerczik, co ja bym zrobila bez tego forum. ty sie mnie zapytaj blazerczik, co to forum zrobiloby beze mnie.. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Czy wy wszyscy chorzy jesteście 08.08.06, 20:35 Taki, ze tak powiem nie urazajac kobiet, okres:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Czy wy wszyscy chorzy jesteście 08.08.06, 20:43 ja nie kobieta, marudzinski, ja sjonistka. wiec siem nie obrazam.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Czy wy wszyscy chorzy jesteście 08.08.06, 20:53 Przyszedl mi do glowy pewien pomysl..za pare dni dam ci znac na priv jesli cus z tej przesmiewczej idei sie urodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Czy wy wszyscy chorzy jesteście 08.08.06, 21:41 przezornie rzadko tu ostatnio zaglądam i leżę na swojej domowej kanapie. Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech sanacja forum 08.08.06, 23:03 Powiedz nam Felusiak co mamy pisać byś był zadowolony. Obiecujemy poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: sanacja forum 09.08.06, 02:13 Piszcie sobie co ślina na mózg rzuci a ten na tece przełozy. Stukajcie paluszkami. Wam juz nic nie pomoże, nie ma najmniejszej nadziej na jakoakolwiek racjonalna dyskusję. Wszystko co od was wychodzi to idiotyzmy a którymi na dobra sprawę nie można dyskutować. Ciagle chcecie wmawiać ludziom, że złoto można wyprodukowac w laboratorium ale najpierw trzeba rozgryźć kwadrature koła. Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Felusiak byles juz dzisiaj w Belleview na wizycie? 09.08.06, 02:19 Robisz za meerkata pod jego nieobecnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re: Nie ma takiego szpitala. 09.08.06, 15:58 Belleview, Bellevue, wariatkowo. Jak ci pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re: Czy wy wszyscy chorzy jesteście 08.08.06, 23:37 Dziekujemy, ze oswieciles nas niegodnych. Powiedz mi, czy to nie ty przypadkiem w starozytnej Grecji odrabiales dniowki w Delfach? Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Rzucam ci felusiak cos sensownego 09.08.06, 03:07 pisze to zydowka, a ze wy to rasa wybrana, wiec.... www.commondreams.org/views06/0807-29.htm NASZA RASA TO RASA PANOW. JESTESMY BOGAMI NA TEJ PLANECIE. MY TAK ROZNIMY SIE OD GORSZYCH RAS, JAK ONE OD INSEKTOW, FAKTYCZNIE W POROWNANIU DO NASZEJ RASY INNE RASY TO ZWIERZETA, CO NAJWYZEJ BYDLO.. INNE RASY UWAZAM ZA LUDZKIE GOWNO. NASZYM PRZEZNACZENIEM JEST RZADZIC GORSZYMI RASAMI. NASZE ZIEMSKIE KROLESTWO BEDZIE RZADZONE PRZEZ NASZEGO WODZA ZE STALOWYM PRETEM W REKU. MASY BEDA LIZAC NASZE STOPY, I SLUZYC NAM JAKO NIEWOLNICY. MENACHEM BEGIN. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Rzucam ci felusiak cos sensownego 09.08.06, 04:04 Przecież to jest wymyślony "cytat". Nie wstydzisz się dymić jak parowóz? Z takimi rewelacjami idź robic wode z mózgu przedszkolakom. Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: Rzucam ci felusiak cos sensownego 09.08.06, 04:12 rebbe felusiak, czy ty naprawde chcialbyc deprawowac przedszkolaki wynurzeniami koprofila Begina?... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Rzucam ci felusiak cos sensownego 09.08.06, 04:12 felusiak1 napisała: > Przecież to jest wymyślony "cytat". Nie wstydzisz się dymić jak parowóz? > Z takimi rewelacjami idź robic wode z mózgu przedszkolakom. say it in esperanto felusiak,you may kill the beast this time around. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Rzucam ci felusiak cos sensownego 09.08.06, 05:00 A gdzie i kiedy Begin powiedział to co "powiedział"? Czy ktoś z was, mądrych i prawych potrafi wskazać mi poważnie źródło? Oczywiście, że nie bo cytat wymyslil kaznodzieja Texe Marrs. en.wikipedia.org/wiki/Texe_Marrs Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: Rzucam ci felusiak cos sensownego 09.08.06, 05:49 "Our race (the Jews) is the Master Race. We are divine gods on this planet. We are as different from the inferior races as they are from insects. In fact, compared to our race, other races are beasts and animals, cattle at best. Other races are considered as human excrement. Our destiny is to rule over the inferior races. Our earthly kingdom will be ruled by our leader with a rod of iron. The masses will lick our feet and serve us as our slaves." Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: Rzucam ci felusiak cos sensownego 09.08.06, 06:10 "I want to tell you something very clear: Don´t worry about American pressure on Israel. We, the Jewish people, control America, and the Americans know it." ~ Israeli Prime Minister, Ariel Sharon speaking to Shimon Peres, October 3, 2001 Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: Rzucam ci felusiak cos sensownego 09.08.06, 06:13 www.randycrow.com/platform.htm Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Rzucam ci felusiak cos sensownego 09.08.06, 07:50 boker tov, zafajd..... coraz gorzej z twoimi zrodlami i linkami..... randy crow?????? nu, nu.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Rzucam ci felusiak cos sensownego 09.08.06, 07:41 zafajd uwielbia zmyslone cytaty.... ma ich cala kolekcje i na kazda okazje i zawsze, ale to zawsze sa to cytaty "zydow" albo "zxydowek"..... jak oni lubia marnowac czas na tworzenie klamstw.... Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: Rzucam ci felusiak cos sensownego 09.08.06, 08:35 zafajd uwielbia zmyslone cytaty.... ma ich cala kolekcje i na kazda okazje i > zawsze, ale to zawsze sa to cytaty "zydow" albo "zxydowek"..... jak oni lubia > marnowac czas na tworzenie klamstw.... Z wami wogole nie da sie dyskutowac we wlasnym imieniu bo na kazdego natychmiast wylewacie wiadra pomyj. Jedyne co mozna to przedstawic wypowiedz jakiegos zyda, bo przynajmniej poza wrzaskiem "antysemici' (na ktory zreszta juz nikt nie reaguje) odpowiedzi sie nie dostanie. W koncu Szaron to zyd wiec o co ci chodzi? Begin tez, wiec jedyne co mozesz mi zarzucic to to ze ja te wypowiedzi przytaczam. Skopiuj pierwsza linijke wypowiedzi Szarona, wejdz do google, wpisz ja i zobaczysz w ilu miejscach i u kogo ta wypowiedz jest przytoczona. I pamietaj, to nie ja "tworze klamstwa". . Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Rzucam ci ten link Dana, abys wiedziala ze cos tak 09.08.06, 08:41 iego rzeczywiscie mialo miejsce. www.mediamonitors.net/khodr49.html Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: Rzucam ci ten link Dana, abys wiedziala ze co 09.08.06, 08:44 www.fpp.co.uk/online/01/10/Sharon3.html Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Rzucam ci felusiak cos sensownego 09.08.06, 08:44 alez zafajd.... gdzie ja powyzej wyalam pomyje i napisalam, ze ty antysemita? to napisalam juz pare lat temu, a ze nic sie nie zmienilo, to przeciez nie musze nic prostowac, a powtarzac tez nie musze, pradwa? to fakt i nie ma na ten temat zadej dyskusji ani zadnych pomyj. ja ci zafajd nic nie zarzucam, moze jedynie twoja glupote, ze cytujesz takie brednie i sie tego nie tylko nie wstydzisz, ale jeszcze oczekujesz ode mnie reakcji. wiesz, jest opcja bycia madrym antysemita... dlaczego nie korzystasz z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany danale 09.08.06, 09:02 Tutaj masz cala mase wypowiedzi twich "fodzow", a co do tego stwierdzenia Begina, to wprawdzie je podaja, ale nie recza za wiarygodnosc (za reszte pozostalych recza). Czy ty naprawde nie jestes w stanie uzywac google ? www.progressiveindependent.com/dc/dcboard.php?az=show_topic&forum=104&topic_id=36148&mesg_id=36148 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 zafajdale.... 09.08.06, 09:34 ty naprawde nie masz zadnego normalnego linku na potwierdzenie twojego potwierdzenia? ciagle te same idiotyzmy? przeciez wiesz, slodkosci, ze takie wypowiedzi kazdy z nas moze tam zamiescic... :)))) widze, ze tragiczna smierc generalissimo, ktory byl tak przez ciebie kochany i idealizowany, odbila sie ciezko na twoim mysleniu... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Motek szeli 09.08.06, 09:41 przeciez ja ci poslalem link ktory podwaza prawdziwosc tej wypowiedzi. Oj cos zaczyna trzeszczec www.haaretz.com/hasen/spages/748266.html Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Motek zupelnie nie szeli 09.08.06, 10:40 jesli uwazasz, ze zaczyna trzeszczec, to tylko dajesz znow dowod, ze nie masz pojecia o zydach i israelu. ty moze lepiej idz spac, zamiast sie po nocach snuc smetnie po forum i szukac na sile dyskusji ze mna... laila tov, zafajd... Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re: Czy wy wszyscy chorzy jesteście 09.08.06, 15:57 Belleview, Bellevue, wariatkowo. Jak ci pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś