ghotir 18.09.06, 10:05 bez zadnych podstaw, przynajmniej Kropka nie jest w stanie ich przytoczyc, Kropka usunela moj watek o "liberaliznie". Domagam sie przywrocenia tego watku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Ghotir 18.09.06, 11:07 drogi kolego z West Coast. Walczysz niepotrzebnie z kropka. Chetnie zabiore merytoryczny glos na twoim watku. Wskaz mi na ktorym jest taka dyskusja i juz lece. I zapomnijmy juz o cenzurze, sowietach, komunie i innych ciezkich slowach. Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: Ghotir 19.09.06, 04:53 polski_francuz napisał: "Wskaz mi na ktorym jest taka dyskusja i juz lece." Merytoryczna dyskusja jest na tym, i wielu innych, ktore tutaj rozpoczalem w tej sprawie, watku. Kropka wyciela moj watek pomimo, ze on nikomu nie wadzil i nie naruszal zasad regulaminu GW. Zyczysz sobie pokazac, ze popierasz wolnosc wypowiedzi? No to odezwij sie na ktorymkolwiek z moich watkow. Nie ma znaczenia na ktorym, bo wszystkie dotycza protestu wobec akcji Kropki. "zapomnijmy juz o cenzurze, sowietach, komunie i innych ciezkich slowach". Dlaczego mamy o tym zapominac w czasach kiedy byly obronca wolnosci w sowieckim obozie (US) stosuje sowieckie metody w "twierdzy anty-sowietyzmu"? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Ghotir 19.09.06, 05:01 Zycze sobie pokazac moja sympatie i dlatego sie odezwalem na tym watku. Wolnosc jak i ty szanuje. Ale nie mysle, ze jej nam brakuje. Brak wolnosci to cmentarna cisza a my tu raczej targowisko mamy. Mam samolot dzisiaj rano i sie spiesze troche. Trzym sie PF Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Ghotir 19.09.06, 05:21 Ale ty chory mocno jesteś ghotir i upierdliwy. Popieram twoje wolności ale w tym wypadku twoje pretensje są nieuzasadnione. To jest prywatny serwis, usługa która GW oferuje. Zatem nie mogę poprzeć cie w walce z kropką gdyz obraziłbym tym moja własna inteligencje. Jak juz ci mówiłem, znajdź inny kibel i tam sie wysiusiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: Ghotir 19.09.06, 05:56 felusiak1 napisała: "twoje pretensje są nieuzasadnione" Prawo do pisania tego, co nie narusza ani regulaminu FS ani "przecietnych" wartosci jest "nieuzasadnione"? Prezentujesz tutaj tchorzostwo. To Twoja sprawa. Ale przestan odzywac sie w mojej sprawie bo wyglada na to, ze te Twoje wtracania maja cos wspolnego ze mna. One nie maja nic wspolnego ze mna. Jestes tchorzem na wlasny rachunek. Twoja uwaga o kiblu jest godna Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Ghotir 20.09.06, 04:23 widzisz ghotir, nie moge cie zostawic w spokoju z czystej przekory. Gdybyś pozostał anonimowy i nie chwalil sie fakultetami nie sprowokowałbyś mojej reakcji. Otóż te twoje fakultety możesz sobie wsadzić w d_pę, nie sa warte papiery, na którym je wykaligrafowano, albo jesli są go warte to ty jesteś mocno odkorowany. Jedno z dwojga. Zasatnawia mnie dlaczego człowiek z dyplomami pisze na poziomie drugiej klasy ogólniaka, prezentuje wywody "logiczne" rodem z końcówki podstawówki i nie potrafi zrozumieć, ze pisanie na forum nie jest jego prawem lecz przywilejem. Tak, przywilejem. GW nie ma obowiazku zamieszczania twoich bzdetów na swoim serwerze, tak jak nie ma takiego obowiazku wobec moich bzdetów. Konstytucyjny zapis o wolności wypowiedzi dotyczy jedynie władzy. jest to nałozone na nia ograniczenie. GW nie to niedotyczy. W dalszym ciagu twierdzę, żes moron i nie widze mozliwości aby ta opinia uległa zmianie, chyba, że wyzdrowiejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa Re: Ghotir 20.09.06, 04:35 felek masz duzo racji tym razem staje sie nudne to ciagle upominanie o.... co sie stalo z ghotir(em) wygladal na kumatego faceta Odpowiedz Link Zgłoś