entr00pik 04.11.06, 13:56 ... będę bronił Izraela i Żydów "na próbę". Chcę samemu doświadczyć, jak to jest. Jak mi się znudzi, to przejdę w tryb standardowego dokopowanie raz jednej i raz drugiej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 04.11.06, 13:58 Sancta Maria mater Dei ora pro nobis peccatoribus:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
entr00pik Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 04.11.06, 13:59 absztyfikant napisał: > Sancta Maria mater Dei ora pro nobis peccatoribus:(((((( Nie przemuj się. W chamstwie i zamordyzmie nie przebiję polani ani arapa1.. Będę się autentycznie starał.. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 05.11.06, 00:29 entr00pik napisał: > ... będę bronił Izraela i Żydów "na próbę". Chcę samemu doświadczyć, jak to > jest. Jak mi się znudzi, to przejdę w tryb standardowego dokopowanie raz > jednej i raz drugiej stronie. > NO, ZOBACZYMY JAK WYGLADA TWOJA SEZONOWA ZMIENNOSC... NIGDY NIE MIALES AKTORSKICH ASPIRACJI? PYTAM BO TY MI WYGLADASZ NA WRODZONEGO AKTORA... Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir entr00pik 05.11.06, 00:32 Zdecyduj sie na cos: chcesz bronic Izraela czy Zydow? Wbrew propagandzie izraelskiej, Zydzi i Izrael to dwie rozne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder entr00pik to dawniejszy blazare/maimonides etc.:)) 05.11.06, 00:42 Spodziewanie sie po tym czlowieku, ze przyjmie jedna postawe i przy niej wytrwa jest naiwnoscia ghotir. Odpowiedz Link Zgłoś
gdotb Re: entr00pik to dawniejszy blazare/maimonides et 06.11.06, 07:59 otoz to, on nawet przy jednym nick'u nie moze pozostac. Odpowiedz Link Zgłoś
entr00pik Re: entr00pik to dawniejszy blazare/maimonides et 06.11.06, 09:46 Ludzie przewidywalni i określeni są strasznie nudni.. Nie po to wymyślono Internet, by każdy był sobą jak w realu.. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: entr00pik to dawniejszy blazare/maimonides et 06.11.06, 10:11 Myslisz, ze zajarzyl?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets do: ghotir 06.11.06, 08:37 > Wbrew propagandzie izraelskiej, Zydzi i Izrael to dwie rozne sprawy. tj, w Twoim mniemaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant [off topic] 05.11.06, 00:47 Opowieść pewnego emigranta - Nie bój się, nie zabraknie. To krajowa czysta. Ja, widzisz, przed wojną byłem komunista, Bo ja chciałem być kimś, bo ja byłem Żyd, A jak Żyd nie był kimś, to ten Żyd był nikt. Może stąd dla świata tyle z nas pożytku, Że bankierom i skrzypkom nie mówią - ty żydku! Ja bankierem nie byłem, ani wirtuozem, Wojnę w Rosji przeżyłem, oswoiłem się z mrozem I na własnych nogach przekroczyłem Bug Razem z Armią Czerwoną, jako Politruk. Ja byłem jak Mojżesz, niosłem Prawa Nowe, Na których się miało oprzeć Odbudowę. A potem mnie - lojalnego komunistę Przekwalifikowali na manikiurzystę. Ja kocham Mozarta, Bóg - to dla mnie Bach, A tam, gdzie pracowałem - tylko krew i strach. Spałem dobrze - przez ścianę słysząc ludzkie krzyki A usnąć nie mogłem przy dźwiękach muzyki. W następstwie Października tak zwanych "wydarzeń" Już nie byłem w Urzędzie, byłem dziennikarzem. Ja znałem języki, nie mnie uczyć jak Pisać wprost, to, co łatwiej można pisać wspak. Wtedy myśl się zrodziła - niechcący być może, Żem się z krajem tym związał - jak mogłem najgorzej. Za tę hańbę zasługi - Warszawa czy Kraków - Gomułka nam powiedział - Polska dla Polaków. Już nie dla przybłędów Pospolita Rzecz - Wiesław, jak Faraon, popędził nas precz. I szli profesorowie, uczeni, pisarze, Pracownicy Urzędu, szli i dziennikarze. W Tel-Awiwie właśnie, zza rogu, z rozpędu Wpadłem na byłego kolegę z Urzędu, I pod Ścianę Płaczu iść mi było wstyd - Czy ja komunista, czy Polak, czy Żyd? Nie umiałem jak on, chwały czerpać teraz, Z tego, że się z bankruta robi bohatera. Wyjechałem. Przeniosłem się tutaj, do Stanów. Mówią - czym jest komunizm - ucz Amerykanów. Powiedz im co wiesz, co na sumieniu masz, A odkupisz grzechy i odzyskasz twarz. A ja przecież nie umiem nawet ująć w słowa Jak wygląda to, com - niszcząc - budował. I tak sam sobie zgotowałem zgubę: Meloman - nie skrzypek, nie bankier - a ubek, Oficer polityczny - nie russkij gieroj. Ani Syjonista, ani też i goj! Jak ja powiem Jehowie - Za mną, Jahwe stań Z tą Polską związanym pępowiną hańb! Jacek Kaczmarski 5.4.1987 Odpowiedz Link Zgłoś
entr00pik Re: [off topic] 06.11.06, 07:47 absztyfikant napisał: > Oficer polityczny - nie russkij gieroj. > Ani Syjonista, ani też i goj! Czyli "ni w pizdę ni w oko".. Słynny dylemat Żydów przybywających do Izraela w pierwszych alijach po wojnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: [off topic] 06.11.06, 07:58 hahaha...... nu blazerski, nic nie zrozumiales.... a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
entr00pik Re: [off topic] 06.11.06, 08:00 dana33 napisała: > hahaha...... nu blazerski, nic nie zrozumiales.... a szkoda... Zrozumiałem wystarczająco dużo, by zrozumieć, dlaczego ty nie chciałaś tego zrozumieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: [off topic] 06.11.06, 08:07 Ten utwor Jacka nalezy czytac jak tekst historyczny. Nie zrozumiales jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
entr00pik Re: [off topic] 06.11.06, 08:09 absztyfikant napisał: > Ten utwor Jacka nalezy czytac jak tekst historyczny. A o czym ja mówiłem, jeśli nie o pierwszych alijach po wojnie? Będziesz szedł w zaparta, Absztyś, żeby tylko uwiarygodnić swoją koleżankę Danę? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: [off topic] 06.11.06, 08:13 ja nie jestem kolezanka absztyfikanta. ja jestem jego babcia. nic nie rozumiesz, blazerski. za duzo myslisz, kiedy jaki nik uzyc i jak czesto dziennie zmieniac kostium. Odpowiedz Link Zgłoś
xmirex Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 08:53 bla bla bla :) ...albo jest sie zyjonista albo sie nim nie jest. Edeukacja w tej dziedzinie zaczyna sie bardzo wczesnie, jak zaczeles juz chodzic na wlasnych nogach i nikt cie nie nauczyl przez nastepne miesiace jak pluc czy rzucac kamienie na arabow... zapomnij! nie masz szans:) www.telrumeidaproject.org/media/settlerboys_stone_abu_aisha_home-1.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 08:56 aha... mozisz tak, an podstawie wlasnego doswiadczenia w byciu antysemita... Gratulacje!! :)) Idzie ci niezle... :))) Szkoda tylko, ze nie placa za to... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
xmirex Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 09:14 tut_ets napisała: > aha... mozisz tak, an podstawie wlasnego doswiadczenia w byciu antysemita... > Gratulacje!! :)) > Idzie ci niezle... :))) Szkoda tylko, ze nie placa za to... :))) aaa:) to znaczy ze szkolenie wlasnych dzieci na antysemitow w Izraelu jest dochodowe?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 09:16 nie mam dzieci, niestety... Ale w Palestynie - jasne... Takie zajecie jest bardzo dochodowe. Chcesz bilet?? Odpowiedz Link Zgłoś
xmirex Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 09:35 tut_ets napisała: > nie mam dzieci, niestety... Ale w Palestynie - jasne... Takie zajecie jest > bardzo dochodowe. Chcesz bilet?? Palestyna to jest region a Izrael to nowy kraj ktory tworzy sie z "wypychania" rodowitych mieszkancow. Czy Zydom izraelskim oplaca sie finansowo prac mozgi swoim bejbika?... o tym nie pomyslalem ale dzieki ci za sugestie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 09:38 > Palestyna to jest region a Izrael to nowy kraj ktory tworzy sie z "wypychania" > rodowitych mieszkancow. Takiego pal.a.nta jeszcze nie widzialam... I.d.i.o.t.a z ciebie kompletnty... Ale jak sie z palestynczykami identyfikujesz, zapraszam na ichniejsze obozy przetrwania :) Wyylaja do najlepszych izraelskich dyskotek. Mozna sie niezle rozerwac. :)) Bombowa zabawa gwarantowana... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
xmirex Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 09:52 Przyznaj sie smyku :) ile lat miales jak pierwszego kamienia na araba rzuciles? :) Odpowiedz Link Zgłoś
entr00pik Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 09:52 xmirex napisał: > Przyznaj sie smyku :) ile lat miales jak pierwszego kamienia na araba rzuciles? tut_ets to kobieta.. Odpowiedz Link Zgłoś
entr00pik Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 09:53 entr00pik napisał: > tut_ets to kobieta.. ... i kibucniczka.. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 10:09 Coz, chlopak nie potrafi czytac ze zrozumieniem... ;) Co zapewne sam zauwazyles... :) Gdyby czytal moje posty uwazniej, a nie jedynie wybieral z nich pojedyncze zdania, sam by na to wpadl. Poza tym, widac chlopak nie ma pojecia, ze kibucnicy to lewica, stojaca murem za pokojem i przyjaznia pro-palestynska... :))) Eh! Uczyc takich... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
entr00pik Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 10:10 tut_ets napisała: > pokojem i przyjaznia pro-palestynska... :))) Hahahahahaha!!! No teraz to mnie rozśmieszyłaś do łez ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 10:14 Kibucnicy?? Ty tez nie wiedziales?? No, to pieknie... Skad wy pobieracie informacje?? Z Arutz 7?? To skrajna prawica i przeciwnicy pokoju; guru osadnikow... Odpowiedz Link Zgłoś
entr00pik Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 10:16 tut_ets napisała: > Kibucnicy?? Ty tez nie wiedziales?? No, to pieknie... Wybacz, ale kibucnicny jakoś nie kojarzą mi się z pokojowym nastawieniem do Palestyńczyków, ani z rzecznikami palestyńsko-izraelskiego pojednania.. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 10:22 Zapraszam zatem do mojego kibucu. Mamy czolowo bojownczke o prawa dla palestynczykow... I wszyscy moga ci poswiadczyc, ze OD LAT znaja kolesia (spod Jeninu), ktorego syn wysadzil sie w kwietnoiu w Tel Awiwie... JA tez go znam... Odpowiedz Link Zgłoś
xmirex Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 09:57 entr00pik napisał: > xmirex napisał: > Przyznaj sie smyku :) ile lat miales jak pierwszego kamienia na araba rzu > ciles? > tut_ets to kobieta.. a to jest jakas roznica dla IDF? Odpowiedz Link Zgłoś
entr00pik Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 10:01 xmirex napisał: > a to jest jakas roznica dla IDF? Kluczowa, zwłaszcza dla tych, którzy są wysoko postawieni w wojskowej hierarchii.. Właściwie to głównie oni korzystają z "równouprawnienia płci" w wojsku ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
xmirex Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 10:08 entr00pik napisał: > xmirex napisał: > > a to jest jakas roznica dla IDF? > Kluczowa, zwłaszcza dla tych, którzy są wysoko postawieni w wojskowej > hierarchii.. Właściwie to głównie oni korzystają z "równouprawnienia płci" w > wojsku ;)) czy to znaczy ze tut_ets jako brygadowa Q miala by u mnie miec jakies specialne wzgledy przez to z nie ma penisa? Odpowiedz Link Zgłoś
entr00pik Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 10:09 xmirex napisał: > wzgledy przez to z nie ma penisa? Penisa może i nie ma, ale za to pewnie ma tzw. kohones ;) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 10:22 Cojones - to po hiszpansku. Innymi slowy jajca:) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 10:24 Po polsku sie mowi "kobieta z ikra"... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 10:17 U ciebie zadna kobieta sluzyc by nie chciala, zboczencu!! Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 10:23 To nie pralnia. Tutaj sie brudow nie pierze... Blazare... No, nie badz swin(ia)tuchem... Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 10:05 One wszystkie takie baba-chlop ? Przypomina dane ,... ============================================================================== tut_ets to kobieta.. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 10:11 Zapomniales, ze Palestynki sa babo-chlopami. I ze zdarzaja sie im obojnaki... :))) A ci leca jako pierwsi szkolic sie na samobojcow, bo przynajmniej tak moga "zmyc" z siebie hanbe... Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 10:06 Kochasiu, wojsko mnie niestety ominelo... A szkoda... Bo bym chetnie sie przeszkolla jak zatykac za jednym zamachem morde takim id.io.to.m jak ty... :) Odpowiedz Link Zgłoś
entr00pik Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 10:08 tut_ets napisała: > Kochasiu, wojsko mnie niestety ominelo... A szkoda... Bo bym chetnie sie > przeszkolla jak zatykac za jednym zamachem morde takim id.io.to.m jak ty... :) Powiedz to po hebrajsku.. Podnieca mnie to... Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 10:16 Ale to nie bylo do ciebie... tylko do niekumajacego po hebrajsku kolegi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
entr00pik Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 10:17 tut_ets napisała: > Ale to nie bylo do ciebie... tylko do niekumajacego po hebrajsku kolegi... :) Nie trzeba rozumieć.. Wystarczy sam dźwięk głosu rozzłoszczonej Żydówki, żeby się podniecić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Od dzisiaj jestem syjonistą... 06.11.06, 10:08 Niestety nie zdarzylam... jego syn sie wysadzil w powietrze wczesniej... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 nie wpychaj dlugiego nosa miedzy drzwi 06.11.06, 09:26 blazerskiej glowie dosc dwie slowie Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: nie wpychaj dlugiego nosa miedzy drzwi 06.11.06, 09:40 Ty uwazaj, aby swojego "skarbu" rozporkiem nie przyciac... Bo potem tylko "operacja" ci zostanie... :)) Jak na notorycznego roznosiciela klamst - musisz miec wyjatkowo dlugi nos... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nie wpychaj dlugiego nosa miedzy drzwi 06.11.06, 10:02 tutets...... olewaj go...... to forumowy cham z pierwszej ligii... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 i pogadaly sobie dwie zydowki 06.11.06, 10:23 a to wszystko, przypominam, z powodumojego wpisu: e tam, oddzisiaj ...:) he,he prosba o niewtykanie nosa ,ciebie Dana tez dotyczy, Blasare wie,o co biega,a JA mam ten internetowy komfort,ze sobie sam dyskutantow dobieram. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: i pogadaly sobie dwie zydowki 06.11.06, 10:26 Czyzby?? Cwaniaku... :) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: i pogadaly sobie dwie zydowki 06.11.06, 10:27 I jeden Ab...orygen:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: nie wpychaj dlugiego nosa miedzy drzwi 06.11.06, 10:27 Wiem, ze mej uwagi nie godzien... :) Zaczynamy zatem LAC na niego... :))) Odpowiedz Link Zgłoś