z_daleka 08.12.06, 16:34 zabierz tego chama...niech choc naczynia po obiedzie pozmywa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: J O L K A !!! 08.12.06, 16:35 Pani Jolu - pani mezowi mozna jeszcze chyba pomoc: www.parpa.pl/ Mam nadzieje, ze nie jest za pozno... Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: J O L K A !!! ty z szlachcicow...a on... 08.12.06, 16:37 paskudniak chlop z pipiduwy Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Jolu, Krystianie obiecany erotyk! 08.12.06, 16:59 Jolu, ach Jolu spiewam piesn smutna O twoim mezu niebogo, Ktory zaprzedal dusze swa butna Milosci a nie chcial drogo! I Zeby zaraz wsio bylo jasne Krystian nie do cie nia palal Tylko do Danki wzdechy swe przasne Kierowal i sie zapalal. Jaki poczatek byl tej lubowii Ktorz zgadnie, ktorz sie domysli? Maz twoj Jolanto wierny slubowi, W marzeniach zechcial ja ziscic! Wiec marzyl skrycie o pewnej damie, Na co dzien zas jej uragal. Zwyczajne u tych, co w kazdej sprawie Tylko puszczaja baka. A poza tem droga urocza Jolu Krystek slal listy milosne O swych przwagach w domu i w polu Oraz, ze rosnie na wiosne! Czy byly prawda sama ocenisz, Bo wiesz o nim szczegolowo. Krystka, jak go juz zdzielisz Potraktuj bardziej rzeczowo! Niech ci pozmywa, niech ci posprzata, Niech tez raz w tydzien sie myje, Inaczej znowu wlezie do kata Z butelka, co to z niej pije(circa 3.5 butelka, nawet niezadrogo). Bylo, nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
dodo12 Re: J O L K A !!!..to nie scierpi Kryst 08.12.06, 17:06 komu wstaje temu Bog daje..:-))to nie dla ciebie modlitwa poranna..:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 a moja Jolka ma do mnie pretensje 08.12.06, 17:46 ze sie z tymchamstwem zydowskim zadaje, i czas na nich marnuje,ktory moglbym poswiecic domowi i jej. Dzieki ci, przyglupi z daleka, dzieki tobie moja Jolka przynajmniej wie,ze moja obecnosc na tym forum ma jakikolwiek sens. Skoro tak glupame israelity uwazaja ,ze moga oddac tu glos. I przestraszone na smierc , zastraszone ze wszelkich stron, juz nie wiedza jakiego argumentu sie chwycic. (OK, jolka? o to ci mniej wiecej chodzilo?OK) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: a moja Jolka ma do mnie pretensje 08.12.06, 17:52 A jak ta twoja Jolka ma na nazwisko? Gif, Bmp czy Jpg?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Czy moglbys sie odniesc do zamowionego erotyku? 08.12.06, 17:54 Zamawiales? Masz. Podoba sie? Odpowiedz Link Zgłoś
dirty.mouse Re: Czy moglbys sie odniesc do zamowionego erotyk 08.12.06, 17:58 Jolka przynajmniej wie,ze moja obecnosc na tym forum ma jakikolwiek sens. Udowodnij ! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 a to co za nick, nieprzelogowany? 08.12.06, 18:02 komu tu niby moja jolcia , jakiemu zydostwu i po co ,ma cos udowadniac Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: a to co za nick, nieprzelogowany? 08.12.06, 18:10 Nie Jolka, ale ty i nie zydostwu ale Jolce masz dowiesc swojej czystosci wiarolomco!! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a to co za nick, nieprzelogowany? 08.12.06, 18:15 kurrrka, marudzinski...... krystek nawet nie umie docenic twojej literackiej wizji...... jego tate i mame powinni zazadac spowrotem pieniedzy od ministerstwa oswiaty... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
demagok Re: a to co za nick, nieprzelogowany? 08.12.06, 18:21 Danusiu !!!! Piszemy z powrotem nie spowrotem. I kto tu musi komu zwracać ? Odpowiedz Link Zgłoś
demagok Re: a to co za nick, nieprzelogowany? 08.12.06, 18:23 Danka , podałaś kiedyś tu na forum przepis na wieprzowine po żydowsku. Możesz go powtórzyć. Gdzieś mi się zapodział. Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: a to co za nick, nieprzelogowany? 08.12.06, 18:29 demagok napisała: > Danka , podałaś kiedyś tu na forum przepis na wieprzowine po żydowsku. Możesz > go powtórzyć. Gdzieś mi się zapodział. jest taka..prosta...kupuje sie swinine koszerna z kibutz Mizra...lepsza od waszej trefnej...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
demagok Re: a to co za nick, nieprzelogowany? 08.12.06, 18:31 Nu, ale co dalej ? arap ? Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: a to co za nick, nieprzelogowany? 08.12.06, 18:39 demagok napisała: > Nu, ale co dalej ? arap ? Nu...i co dalej...dalej to kulinaryja na mangalu...ta sama procedura zalana pejsachowka albo jak wolisz...albo ty masz w poprzek ??glupie pytania zadajesz,czy masz inna recepte..po zydowsku??? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: a to co za nick, nieprzelogowany? 08.12.06, 18:32 Ja sie tu kurna produkuje bardzo grzecznie i statecznie droga Danko, moglbym duuuzo ostrzej, ale adresta mojej tworczosc cus nielaskawy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a to co za nick, nieprzelogowany? 08.12.06, 19:26 jolki siem boi, marudzinski, ja ciebie to mowie... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dirty.mouse Re: a to co za nick, nieprzelogowany? 08.12.06, 18:12 krystian71 napisała: > komu tu niby moja jolcia , jakiemu zydostwu i po co ,ma cos udowadniac Udowodnij, że twoja obecność na tym forum ma jakiś sens . Odpowiedz Link Zgłoś
dirty.mouse Re: komu?Tobie?podpisz sie prawdziwym nickiem 08.12.06, 18:19 krystian71 napisała: > nie denerwuj sie krystianno :) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Mozna to troszke zmienic? 08.12.06, 18:38 Zamiast krystianno (wg. mnie za ladnie) moglo by byc Kryst Janino? dirty.mouse napisała: > > > nie denerwuj sie krystianno :) Odpowiedz Link Zgłoś
fijola3 Re: a moja Jolka ma do mnie pretensje 08.12.06, 18:20 twoja Jolka krystian ma rację, ale musisz jej wyjaśnić, że twoje życie bez tych Żydów nie miało by sensu. Że zapiłbyś się na śmierć, że gdyby zabroniła ci kontaktu z tym forum oberwałaby w najlepszym wypadku w pysk, a może nawet rozwiódłbyś sie z nią, porzucił rodzinę i całymi dniami do utraty przytomności przesiadtwałbyś w kafejkach internetowych. bowiem antysemita bez Żyda jest nikim, a ty przecież chcesz być KIMŚ!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: a moja Jolka ma do mnie pretensje 08.12.06, 18:26 A..To FRAJDA....tsza krysta troche podpuscic,,,,odzywa sie krwew jentelegenta z pipiduwy...chalop zawsze chalop...nawet malpa ma swoj honor..:- )..griobanyj..krystjanin...ha,,ha,,ha Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 co tam w israelu sie belkoce?Przepusc to przez 08.12.06, 18:29 dekoder dla normalnych, inaczej nikt tego nie zrozumie . Ostatecznie tu Europa,a nie pipidowa z BW Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: co tam w israelu sie belkoce?Przepusc to prze 08.12.06, 18:33 krystian71 napisała: > dekoder dla normalnych, inaczej nikt tego nie zrozumie . > Ostatecznie tu Europa,a nie pipidowa z BW e....tam kryst ....jestes dziad prymitywny..z zascianka Polski...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
demagok Re: co tam w israelu sie belkoce?Przepusc to prze 08.12.06, 18:34 arap kacapie rzeczywiście mógłbyś sie bardziej postarać. Tu jest polskojęzyczne forum a nie jakieś... kacapowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 a ta tutka po co sie znowu przyssala??? 08.12.06, 18:27 i tak kazdy wie,zem antysemita, dumny jestm z tego, tym bardziej ,ze z tego powodu moja jolka za chwile mnie przyholubi. Bo jest normalna i jak kazdy w Polsce mysli to samo co ja , i sie tym cudacznym,koczowniczym plemieniem brzydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: a ta tutka po co sie znowu przyssala??? 08.12.06, 18:42 czy jolka ...pusciala cie kantem w mlodosci kryst...z zydem??/ Odpowiedz Link Zgłoś
demagok Re: a ta tutka po co sie znowu przyssala??? 08.12.06, 18:43 arap teraz wiem na pewno. W tobie płynie germańska krew ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: a ta tutka po co sie znowu przyssala??? 08.12.06, 18:48 demagok napisała: > arap teraz wiem na pewno. W tobie płynie germańska krew ;) ty co oh..al...ja slowianin na 50%...germanska to u Krysta :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
demagok Re: a ta tutka po co sie znowu przyssala??? 08.12.06, 18:51 Na pewno germańska. Musisz podpytać swoja matkę. Pustak z ciebie jak waimarski feldfebel. Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: a ta tutka po co sie znowu przyssala??? 08.12.06, 18:53 demagok napisała: > Na pewno germańska. Musisz podpytać swoja matkę. Pustak z ciebie jak waimarski > feldfebel. a czy jestes pewny w swojej mamie??/albinosie..:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 mame,tylko dla zydow liczy sie.I wiedza,co robia. 08.12.06, 18:57 Mame tak sie puszcza,ze nie ma sensu jej pytac,kto byl ojcem,bo i tak nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: mame,tylko dla zydow liczy sie.I wiedza,co ro 08.12.06, 19:28 co znaczy nie wie....... wie, wie..... przeciez oglaszaja ci to w kosciele z ambony co niedziele...... duch swienty, krystek.... duch.... (on przyszedl do niej w przescieradle bialem czy bez?) Odpowiedz Link Zgłoś
fijola3 Re: mame,tylko dla zydow liczy sie.I wiedza,co ro 08.12.06, 19:34 facet bez jaj, za to z dwoma zwiastujacymi kobitkami u boku i jedną na ścianie:) tej na ścianie do dzisiaj zwisają nogi Odpowiedz Link Zgłoś
jolka.krostkowa Re: krystusie koncz juz 08.12.06, 20:32 jesli w ciagu pieciu minut nie wilaczysz tego talatajstwa to masz szlaban na caly tydzien. Wiesz na co? Odpowiedz Link Zgłoś
jolka.krostkowa Re: to zalezy. 08.12.06, 20:51 Czy jestes politycznie i religijnie niezdominowany? Odpowiedz Link Zgłoś
dirty.mouse Re: to zalezy. 08.12.06, 20:54 jolka.krostkowa napisała: > Czy jestes politycznie i religijnie niezdominowany? a ty ospe masz krostkowa? a pódziesz ty stąd ! Odpowiedz Link Zgłoś
dirty.mouse Re: to zalezy. 08.12.06, 20:59 jolka.krostkowa napisała: > na brudne mysze to mam trutke. A na te ospe coś masz , bo jak nam krystka zarazisz to !!!!!!!!!! noo chyba że to tylko trypel jaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
jolka.krostkowa Re: to zalezy. 08.12.06, 21:05 on jest zdrowy chlop, nie wmawjaj mu choroby w bok. Na zyda uczulony, to prawda, ale sprawdzalismy i na to nie ma lekarstwa. Znaczy sie, ze nieuleczalne. Nawet ziol na to ni ma. Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: to zalezy. 08.12.06, 21:07 jolka.krostkowa napisała: > on jest zdrowy chlop, nie wmawjaj mu choroby w bok. Na zyda uczulony, to prawda > , > ale sprawdzalismy i na to nie ma lekarstwa. Znaczy sie, ze nieuleczalne. Nawet > ziol na to ni ma. jola nic sie nie przejmuj, choroba krystka wcale nam nie przeszkadza, ba, nawet nas nie obchodzi, ty jestes piekna kobitka:) Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: to zalezy. 08.12.06, 21:16 jolka.krostkowa napisała: > tak to lubiem. padam do twych stopek:) Odpowiedz Link Zgłoś
dirty.mouse Re: to zalezy. 08.12.06, 21:26 genom3 napisała: > jolka.krostkowa napisała: > > > tak to lubiem. > > padam do twych stopek:) tak sie nie zbliżajta za bardzo, bo mezalians jaki z tego będzie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: to zalezy. 08.12.06, 21:34 dirty.mouse napisała: > tak sie nie zbliżajta za bardzo, bo mezalians jaki z tego będzie:)))) ee tam zara mezalians;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dirty.mouse Re: to zalezy. 08.12.06, 21:08 jolka.krostkowa napisała: > on jest zdrowy chlop, nie wmawjaj mu choroby w bok. Na zyda uczulony, to prawda > , > ale sprawdzalismy i na to nie ma lekarstwa. Znaczy sie, ze nieuleczalne. Nawet > ziol na to ni ma. nima ? a szkoda może jednak są , bo pisze jakby sie szaleju ochlał. Acha i nie kupuj mu tego ruskiego spirytu , najwidoczniej mu szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: to zalezy. 08.12.06, 21:02 jolka.krostkowa napisała: > Czy jestes politycznie i religijnie niezdominowany? tak! tak! tak! i wszystko mam na miejscu;-) no chodz, co ci zalezy:) Odpowiedz Link Zgłoś
jolka.krostkowa Re: to zalezy. 08.12.06, 21:07 "tak! tak! tak!" - a jak przydzie co do czego, to tez pod lozkiem zyda bedziesz szukal. Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: to zalezy. 08.12.06, 21:08 jolka.krostkowa napisała: > "tak! tak! tak!" - a jak przydzie co do czego, to tez pod lozkiem zyda bedziesz > szukal. pod lozkiem? gwarantuje ci zyda w lozku!:) no nie daj sie dluzej prosic:) Odpowiedz Link Zgłoś
jolka.krostkowa Re: to zalezy. 08.12.06, 21:13 zyda w lozku??? Krystek by sie obwiesil. Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: to zalezy. 08.12.06, 21:16 jolka.krostkowa napisała: > zyda w lozku??? > Krystek by sie obwiesil. nic mu nie powiemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
jolka.krostkowa Re: Wyniucha. 08.12.06, 21:18 On zyda wyczuje na 600 km. Tak sam twierdzi. Ja wiem ze sie przechwala. Najwyzej na 300 wyniucha. Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: Wyniucha. 08.12.06, 21:32 jolka.krostkowa napisała: > On zyda wyczuje na 600 km. Tak sam twierdzi. Ja wiem ze sie przechwala. > Najwyzej na 300 wyniucha. wyniucha tylko diora, powiemy mu w razie czego, zes zwiastowala, ok?:) Odpowiedz Link Zgłoś
dirty.mouse Re: krystusie koncz juz 08.12.06, 20:53 jolka.krostkowa napisała: > jesli w ciagu pieciu minut nie wilaczysz tego talatajstwa to masz szlaban na > caly tydzien. > Wiesz na co? na jolcynom doope? eee stara , paskudna ,łony na to nie pójdzie. Woli wio koniku :) Odpowiedz Link Zgłoś
dirty.mouse Re: krystusie koncz juz 08.12.06, 21:02 jolka.krostkowa napisała: > swinia. ja o koniku a ty o świni :)) no i co! Odpowiedz Link Zgłoś
dirty.mouse Re: /hej pani jolu 08.12.06, 21:10 tym konikiem tak panią zatkao :) Dobra z pani kobitka :) Odpowiedz Link Zgłoś
jolka.krostkowa Re:? 08.12.06, 21:10 o jakim znow koniu? Swinio, powiedziales, ze jestem paskudna, a nawet na oczy mnie nie widziales. Odpowiedz Link Zgłoś
dirty.mouse Re:? 08.12.06, 21:23 jolka.krostkowa napisała: > o jakim znow koniu? Swinio, powiedziales, ze jestem paskudna, a nawet na oczy > mnie nie widziales. no dobra , odwołuje:) nie gniewaj się jolka, jesteś najpiękniejsza we wsi :) Odpowiedz Link Zgłoś
jolka.krostkowa Re:? 08.12.06, 21:29 Nie podlizuj sie, wiem przeciez, ze masz do mnie jakis zberezny interes. Nie dam sie nabrac. Wy chlopy to o niczym innym potrafic nie myslicie. Albio Bog , albo ojczyzna i zawsze na babie sie konczy. Swintuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
jolka.krostkowa escape 08.12.06, 21:33 krystus wrocil. Trza mu zarcie podac, bo zly jakis. Pewnie go znow nie wybrali. Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: escape 08.12.06, 21:35 jolka.krostkowa napisała: > krystus wrocil. Trza mu zarcie podac, bo zly jakis. Pewnie go znow nie wybrali. dosyp mu cos do zarcia i wracaj tu do nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re:? 08.12.06, 21:34 jolka.krostkowa napisała: > Nie podlizuj sie, wiem przeciez, ze masz do mnie jakis zberezny interes. Nie da > m > sie nabrac. Wy chlopy to o niczym innym potrafic nie myslicie. Albio Bog , albo > ojczyzna i zawsze na babie sie konczy. Swintuchy. nieprawda! nieprawda! Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Oj Krystian 09.12.06, 03:36 Ale cie pchly obsiadly!Nie masz jeszcze w domu DDT n z UNRA paketu? Moze ci cos podeslac? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 he.he dzieki Grzesiu 09.12.06, 09:22 chyba przespalem ten atak i nawet nie pamietam,bym sie drapal przez sen. Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: he.he dzieki Grzesiu 09.12.06, 09:41 krystian71 napisała: > chyba przespalem ten atak i nawet nie pamietam,bym sie drapal przez sen. > czy masz za co sie drapac krzysiu??:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: he.he dzieki Grzesiu 09.12.06, 09:47 jak ktos lapie pchly albo parchy ma. Nie za co,a po czym Odpowiedz Link Zgłoś