Dodaj do ulubionych

w co sie bawic

01.02.07, 19:20
w co sie bawic jak wszystkie mozliwosci wyczerpiemy ciurkiem...

od usmiercania do ustawiania pulapek na antysemitow,no nie jest zle ale bedzie
gorzej. dobrze,ze niektorzy maja slonce i snieg za oknem,tyle,ze zawsze zadaje
sobie pytanie :czy ci ludzie tak juz maja,czy to po prostu wina zlego
odzywiania i braku uprawiania sportow w mlodosci,a moze tradzik mlodzienczy
zniszczyl im skore i padlo im na banie:)))

cudo niech no te antysemity wystapia z szeregu coby nas GW mogla odstrzelic
,nawet poza sezonem lowieckim.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=56565388
pif paf
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: w co sie bawic 01.02.07, 19:26
      Jan Pawel II antysemityzm nazwal ciezkim grzechem. Ty zdaje sie katoliczka?
      Pamietam jak wzruszyla cie smierc papieza. Zastanow sie czasem nad soba. Tym
      razem pisze powaznie.

2 zdjecia:
      www.newsday.com/media/photo/2002-04/2667566.jpg
      web.israelinsider.com/Static/Binaries/Article/popeatwall_0.jpg
    • superspec Skromna propozycja. 01.02.07, 20:00
      Może w cuś takiego?
      www.youtube.com/watch?v=4xWLKkPxT74
      • i-love-2-ski Re: Skromna propozycja. 01.02.07, 20:07
        e tam my mamy snowball fights:) a poza tym dla tych natchnionych weszycieli
        antysemityzmu w GW i ja mam propozycje:)

take a jumbo (albo i cus mniejszego)
        cross the water.....

www.youtube.com/watch?v=Jh2TJ2DAy_o
        to see the girls in California:))))

to wam od razu przejdzie...
        • superspec Ukryje się tu bo na kraju znika.:) 01.02.07, 20:12
          W dniu 31 stycznia 2007 r. prokurator Oddziałowej Komisji Ścigania Zbrodni przeciwko Narodowi Polskiemu w Gdańsku skierował akt oskarżenia przeciwko Romanowi J., Mieczysławowi K., Henrykowi Z. byłym funkcjonariuszom Służby Bezpieczeństwa Wojewódzkiego Urzędu Spraw Wewnętrznych w Toruniu , którym zarzuca się, że w okresie od 10 do 12 czerwca 1984 r. w Toruniu jako funkcjonariusze państwa komunistycznego działając wspólnie i w porozumieniu w toku prowadzonego postępowania przygotowawczego stosowali represje w postaci fizycznego i psychicznego znęcania się nad zatrzymanym Andrzejem Z. polegające na tym , że : popychali go , uderzyli ręką w kark , nie pozwolili mu pić , jeść , korzystać z toalety i spać - zmuszając do stania , grozili pobiciem, oskarżeniem o rzekome szpiegostwo i skazaniem za to na karę długoletniego pozbawienia wolności lub karę śmierci , odebraniem praw rodzicielskich, przedstawieniem kompromitujących materiałów jego żonie, zamknięciem w metalowej szafie , a nadto używali wobec niego słów wulgarnych uznanych powszechnie za obelżywe w celu uzyskania określonych wyjaśnień.
          www.ipn.gov.pl/portal/pl/245/4541/
          • i-love-2-ski Re: Ukryje się tu bo na kraju znika.:) 01.02.07, 20:27
            o jesli juz o ukrycie chodzi to jesli jestes starym hippie,podrozujacym w VW
            busie to polecam "land down under",tylko musisz byc 6'4 tall and full o muscles
            i jesc vegeminte:))))

www.youtube.com/watch?v=kU_QlMmfFJ8
            nie spotkasz ci tam zadnego pismaka z GW:))
            • moxey vegamite 01.02.07, 23:10
              jadlas to swinstwo kiedys? pasta w sloiczku, cos nieprawdopodobnie slonego i
              ohydnego.
              ale z bulek i vegamite skladaly sie lunche na kursie pletwonurkowania,
              wiec zeby przezyc jadlem. wstyd przyznac.
              • moxey vegemite 01.02.07, 23:13
                rdfweb.org/people/danbri/2001/09/cam/danbri-vegemite.1000843912.jpg
                i to jeszcze ciemnobrazowe..
              • i-love-2-ski Re: vegamite 02.02.07, 01:08
                moxey napisał:

> jadlas to swinstwo kiedys? pasta w sloiczku, cos nieprawdopodobnie slonego i
                > ohydnego.
                > ale z bulek i vegamite skladaly sie lunche na kursie pletwonurkowania,
                > wiec zeby przezyc jadlem. wstyd przyznac.

no pewnie,ze jadlam. masz racje slone i smierdzi rybami,ale ponoc zdrowe. raz mi
                starczylo,tak jak peanut butter jelly sandwich:)
                gdzie nurkowales?
    • puls w co sie bawic z tym wibrato.....pyta love to 01.02.07, 20:16

Re: Uwaga dyskutujecie z kims ........
      Autor: i-love-2-bike
      Data: 26.08.06, 22:10

spie####j onanisto,kup sobie lustro aby sie wyzyc,a nie przylaz na cudze
      watki,bo nikt z toba rozmawiac plugawcze nie bedzie. won

he,he
      Autor: i-love-2-ski
      Data: 13.01.07, 19:52

a ten kojot oblechuj,ktory chyba suche bulki zre 3 razy dzienne ,bo kto
      przyglupim kapusiom po zawodowce wiecej moze dac niz pare groszy,ten chyba
      mieszka na wycierace u absztyfa i od niedzieli dostanie pewnie wibratorek for
      free,aby choc raz w tygodniu sobie ulzyc:)
      gotowa papka co dzien ta sama,nie musisz starymi szczekami ruszac aby ja wypocic.
      --
    • gosc88 ajlof2ski222 !!! Powiedz mi i-love-2-ski czy znasz 01.02.07, 21:06
      White face stoki ?? Mlody stazem ze mnie narciaz, ale chcialbym sie tam wkrotce
      wybrac. Czy polecasz to miejsce ??
      • i-love-2-ski Re: ajlof2ski222 !!! Powiedz mi i-love-2-ski czy 01.02.07, 21:20
        gosc88 napisał:

> White face stoki ?? Mlody stazem ze mnie narciaz, ale chcialbym sie tam wkrotce
        >
        > wybrac. Czy polecasz to miejsce ??

no ja nie jestem takim pro jak me dzieci,ale akurat na Whiteface bylam w zeszlym
        roku pare dni. No coz to podobno najlepsze miejsce w NYS na narty,ale zarowno w
        zeszlym roku jak i w tym ciezko z tym sniegiem. Co prawda tam sa znacznie wyzsze
        gory niz w mojej okolicy,a wiec i o snieg latwiej i trasy sa dluzsze. To co mi
        sie podobalo to piekne widoki i sporo tras do wyboru,ale musze powiedziec,ze nie
        byly one dobrze utrzymane i nie mialy nocnych zjazdow ,moze zreszta i dobrze bo
        bylo sporo lodu a wiec i za dnia na wielu trasach bylo ciezko. Ostatnio bylam w
        Colorado na nartach i po tamtych gorach juz nic mi sie nie podoba,poza tym tam
        maja i wspaniale wyciagi (szybkie)i mnostwo sniegu. Jesli mialbyc kiedys czas i
        ochote to lepiej pojechac do Vermont,oni sa bardziej na pln i maja lepszy
        snieg,a jesli jeszcze dalej to polecam Quebec's Mont Tremblant,tam snieg lezy do
        kwietnia. Narty gdziekolwiek bys nie pojechal sa fajne a poza tym dobre na
        kondycje a wiec gdziekolwiek nie bedziesz rozgrzej sie na oslych
        laczkach,przejedz przez zielone (latwiejsze) trasy i sprobuj swych sil na...
        muldach:)))
        • gosc88 Re: ajlof2ski222 !!! Powiedz mi i-love-2-ski czy 01.02.07, 21:33
          W Colorado jeszcze nie bylem ... ale z Twego opisu widze, ze warto. W Mont
          Tremblant bylem juz kilka razy (niedaleko mieszkam). Pamietam ostatnim razem
          bylo tam wiecej us-narciarzy i europiejcow niz zwykle - bo jak trwoga to Kanady
          (przynajmniej na snieg).
          • i-love-2-ski Re: ajlof2ski222 !!! Powiedz mi i-love-2-ski czy 01.02.07, 21:42
            gosc88 napisał:

> W Colorado jeszcze nie bylem ... ale z Twego opisu widze, ze warto. W Mont
            > Tremblant bylem juz kilka razy (niedaleko mieszkam). Pamietam ostatnim razem
            > bylo tam wiecej us-narciarzy i europiejcow niz zwykle - bo jak trwoga to Kanady
            >
            > (przynajmniej na snieg).

jesli tam niedaleko mieszkasz to chyba Vermont (Killington) lepszy od
            Whiteface,maja lepiej utrzymane trasy i wiecej sniegu tyle,ze Lake Placid warto
            raz zobaczyc,a Colorado jest super. Ja zjezdzalam z Keystone,ale tam trzeba sie
            przyzwyczaic i do elewacji,poza tym jak tam pada to lepiej uwazac,ale trasy i
            widoki sa super. to juz sa ogromne gory,ale piekne,no i co tu mowic dosc
            kosztowne. Najlepiej jest sobie zabukowac jakis package z parodniowym ski
            pass,bo wtedy to sie bardziej kalkuluje,ale skoro jezdzisz sam to pewnie
            wiesz,inaczej mozna sie niezle splukac:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka