Dodaj do ulubionych

wybory we Włoszech

IP: *.cpu-zeto.com.pl 14.05.01, 07:38
Przegraną centrolewicy we Włoszech można sprowadzić w uproszczeniu do 2 powodów.
Po pierwsze zła organizacja wyborów i wściekłość wielu Włochów z powodu
konieczności stania w upale w długich kolejkach po drugie i zapewne ważniejsze
to prowadzona kampania negatywna. Nasze doświadczenie także uczy Wybory
prezydenckie z 1995r i przegrana Wałęsy) , że ten kto prowadzi kampanię
negatywną często przegrywa.
Obserwuj wątek
    • Gość: UNO Re: wybory we Włoszech IP: *.uni.opole.pl 14.05.01, 15:41
      Brawo Forza Italia
      • Gość: Wlodek Re: wybory we Włoszech IP: *.unigre.it 14.05.01, 16:18
        Panowie!

Ster prawo na burt! A lewica - za burte!
        • Gość: Wl_Rzym Re: wybory we Włoszech IP: *.unigre.it 14.05.01, 16:30
          To jeszcze ja...

... W europejskim konwoju prawicy czeka na nas miejsce, Rodacy! Ida juz pelna
          para Hiszpanie, wlasnie dolaczyli Wlosi. Slyszy sie, ze grzeja w kotlach
          Francuzi i Niemcy. Polacy, lapcie wiatr w zagle! Panowie na prawicy, laczcie
          sie! Jak to powiadal ojciec tych "ktorym serce bije z lewej": "nie mamy nic do
          stracenia, do wygrania wszystko!" wlodzimierz (gregorian university) rome
          • Gość: Kwasek Re: wybory we Włoszech IP: *.se.com.pl 15.05.01, 15:31
            Gość portalu: Wl_Rzym napisał(a):

> To jeszcze ja...
            >
            > ... W europejskim konwoju prawicy czeka na nas miejsce, Rodacy! Ida juz pelna
            > para Hiszpanie, wlasnie dolaczyli Wlosi. Slyszy sie, ze grzeja w kotlach
            > Francuzi i Niemcy. Polacy, lapcie wiatr w zagle! Panowie na prawicy, laczcie
            > sie! Jak to powiadal ojciec tych "ktorym serce bije z lewej": "nie mamy nic do
            > stracenia, do wygrania wszystko!" wlodzimierz (gregorian university) rome
            Tylko że Berlusconni(chyba dobrze napisałem) to prawdziwa prawica, a nie jakieś
            związkowe hybrydy.
          • Gość: anita Re: wybory we Włoszech IP: 192.168.1.* / 212.171.48.* 28.05.01, 18:33
            Gość portalu: Wl_Rzym napisał(a):

> To jeszcze ja...
            >
            > ... W europejskim konwoju prawicy czeka na nas miejsce, Rodacy! Ida juz pelna
            > para Hiszpanie, wlasnie dolaczyli Wlosi. Slyszy sie, ze grzeja w kotlach
            > Francuzi i Niemcy. Polacy, lapcie wiatr w zagle! Panowie na prawicy, laczcie
            > sie! Jak to powiadal ojciec tych "ktorym serce bije z lewej": "nie mamy nic do
            > stracenia, do wygrania wszystko!" wlodzimierz (gregorian university) rome

Chyba sie pan ucieszyl, ze dwa dini po wyborach ta wspaniala prawica z wloskiego
            kotla jest przeciwna wejsciu Polski do Wspolnoty Europejskiej?

• Gość: el-Hakim Re: wybory we Włoszech IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.01, 22:09
      Nie rozumiem jak Włosi wytłumaczyli sobie, że głosowanie na człowieka, który
      jest oskarżony w 7 procesach jest tym czego chcą. Berlusconi jest wybitną
      osobą, ale niestety swoje umiejętności wykorzystuje niezgodnie z normami
      moralnymi, które powinien prezydent kraju.
      Mówiąc krótko, wstyd dla całej Europy. Ile zarobi w trakcie
      kadencji....pomyślcie o tym
      Czy prawica, czy lewica, nic mnie to nie obchodzi.
      • Gość: Gramsci Re: wybory we Włoszech IP: *.ib.amwaw.edu.pl 16.05.01, 14:34
        Viva Partito della Rifondazione Comunista & I'Ulivo !!!
    • border Re: wybory we Włoszech 05.05.02, 11:22

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka