Dodaj do ulubionych

czekolada dobra na wszystko

20.02.07, 15:49
czyli panowie i panie nie pieprzcie bez sensu na tym forum tylko idzcie do
sklepu kupic czekoladke i uzywajcie zycia pamietajac co mowilisci i do kogo:)
kto mieszka w Warsiawcie to niech do Wedla wpadnie,tam tez niezla pitna
jeszcza serwuja.
slodziutenko was pozdrawiam.
www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/c/a/2007/02/19/AAAS.TMP
Obserwuj wątek
    • explicit Re: czekolada dobra na wszystko 20.02.07, 16:22
      Lindt - Bittersweet, polana miodem, minimum pol tabliczki dziennie od lat,...

Nie trzymac w lodowce przed spozyciem ,... Jak ide w goscine gdzie wiem
      ze "polewaja" , zabieram z soba tabliczke na zagryche ,... Znam miejsce
      gdzie kupisz tabliczke za $ 0,99 ,...

Czasem kupuje funtowa sztabe , roztopie i zanurzam w niej pitted dry plums
      i jak ostygna mam polskie sliwki w czekoladzie ,... Pycha !!!
      ==============================================================================
      czyli panowie i panie nie pieprzcie bez sensu na tym forum tylko idzcie do
      sklepu kupic czekoladke i uzywajcie zycia pamietajac co mowilisci i do kogo:)
      • i-love-2-ski Re: czekolada dobra na wszystko 20.02.07, 16:35
        explicit napisał:

>
        > Czasem kupuje funtowa sztabe , roztopie i zanurzam w niej pitted dry plums
        > i jak ostygna mam polskie sliwki w czekoladzie ,... Pycha !!!
        >
        albo cherries,tez dobre. widze,ze sobie przyjemnosci nie odmawiasz,dlatego
        pamietasz co gadasz do felka:)
        • explicit Re: czekolada dobra na wszystko 20.02.07, 17:14
          Cherries w spirytusie :))) Kiedys wracajac z Glacier National Park wschodnim
          brzegiem Flathead Lake odkrylem przypadkowo Lambert cherries ,... Smakuja jak
          polskie wisnie - Rozgladaj sie za nimi na przelomie lipca-sierpnia - Czasem
          pokaza sie w puszkach w syropie to biore co na polce i chomikuje a kiedy mam
          spirytus a rodzinka czesto odwiedza Polske i wraca z moim zamowieniem otwieram
          puszke , wisienki dla dzieciakow a syrop na wisniowke ,...

waynesword.palomar.edu/ecoph17a.htm

==============================================================================

albo cherries,tez dobre.
          • i-love-2-ski Re: czekolada dobra na wszystko 20.02.07, 17:32
            explicit napisał:

> Cherries w spirytusie :))) Kiedys wracajac z Glacier National Park wschodnim
            > brzegiem Flathead Lake odkrylem przypadkowo Lambert cherries ,... Smakuja jak
            > polskie wisnie - Rozgladaj sie za nimi na przelomie lipca-sierpnia - Czasem
            > pokaza sie w puszkach w syropie to biore co na polce i chomikuje a kiedy mam
            > spirytus a rodzinka czesto odwiedza Polske i wraca z moim zamowieniem otwieram
            > puszke , wisienki dla dzieciakow a syrop na wisniowke ,...
            >
            > waynesword.palomar.edu/ecoph17a.htm
            >
            >
            e tam nie zaimponujesz mi bo w NYS pelno sadow,w tym wisniowych i
            czeresniowych,a my zbieramy je koszami i robimy dzemy. wisniowki nikt juz nie
            pije a szkoda,ale u mnie za malo kobiet w domu,ktore to cenia sobie nalewki:)
    • gosc88 A czy kto zna lepsze czekoladowe lody niz 21.02.07, 04:32
      "mayan chocolate" z Haagen-Dazs ?? (bo w/g mnie te sa w Kanadzie najlepsze).
    • moxey ale po co az do wwy 21.02.07, 07:01
      mam wyroby wedla (torciki wedlowskie, pierniczki alpejskie - ok, nie wiem czy to
      wedla, no i ptasie mleczko) w moim najblizszym sklepie no frills/superstore w
      toronto. czy to nie piekne? lubicie torciki i mleczko?
      • i-love-2-ski Re: ale po co az do wwy 21.02.07, 17:34
        moxey napisał:

> mam wyroby wedla (torciki wedlowskie, pierniczki alpejskie - ok, nie wiem czy t
        > o
        > wedla, no i ptasie mleczko) w moim najblizszym sklepie no frills/superstore w
        > toronto. czy to nie piekne? lubicie torciki i mleczko?

a my mamy tylko pierdniczki i krowki,ale nawet tych ostatnio malo. my niewiele
        jemy slodyczy,a dzieci wola te hamerykanskie swinstwa,bo na nich wyrosly.
        czekolada pitna u Wedla jest super dlatego polecam,zreszta sklep jest ladnie
        odnowiony i milo jest w srodku,a i Filharmonia tuz tuz:)
    • aaki fine,but what about constipation ? 21.02.07, 18:05
      ?
      • explicit Re: fine,but what about constipation ? 21.02.07, 18:21
        What constipation ? A co masz problemy ? Sprobuj sliwki w czekoladzie o ktorych
        wspominam wyzej :)))
        • i-love-2-ski Re: fine,but what about constipation ? 21.02.07, 19:14
          explicit napisał:

> What constipation ? A co masz problemy ? Sprobuj sliwki w czekoladzie o ktorych
          >
          > wspominam wyzej :)))

e tam sprobuj pic duzo wody i sie ruszac,to wystarczy+owoce:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka