cepekkolodziej 20.02.07, 16:41 www.goagil.com/albums/Scrapbook/naga_baba_raj_giri.sized.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant To z rodzinnego albumu?:))))) 20.02.07, 16:46 Podobny do mojego pradziadka:) Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: I co to ma byc? 20.02.07, 19:45 To ma być następny Naga Baba. On się modli za cały świat, żeby nie było nienawiści. www.goagil.com/albums/Scrapbook/BOM_SHANKAR_BABA.thumb.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: I co to ma byc? 20.02.07, 19:48 Tu lepiej: www.goagil.com/photogallery/Scrapbook/BOM_SHANKAR_BABA Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: I co to ma byc? 20.02.07, 20:21 nu, nie moge....... tzw. dowcip cepowatego indywiduum..... czyli cepowaty dowcip..... to indywiduum to zawsze sili sie na tego rodzaju dowcipy, ze nie wiadomo, kiedy sie smiac.... przewaznie nigdy, takie glupie... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: I co to ma byc? 20.02.07, 20:44 Stąd zbawienie. k53.pbase.com/o5/01/314601/1/69249784.iHNOBiH5.templeprsdurservoir.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: I co to ma byc? 20.02.07, 21:15 Zniesmaczyles mnie. Calkiem niepotrzebnie otarles sie poziomem o jotke. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: I co to ma byc? 20.02.07, 21:24 > Zniesmaczyles mnie. Trudno. Dla mnie odtrutka, na arapizmy, polanizmy i danaizmy. Wolę tysiąc razy to. Jeśli jesteś w stanie pojąć. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: I co to ma byc? 20.02.07, 21:28 oh gott, oh gott, oh gott...... jaka glebia.... odtrutka... jesli jestes w stanie pojac.... co za nuance filozoficzne.... nu, ubaw niesamowity... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: I co to ma byc? 20.02.07, 21:38 dana33 napisała: > nuance filozoficzne.... > nu, ubaw niesamowity... :)))) nu ubaf,ubaf ciotka tyle,ze ty nie nuans tu raczej niusens:) zawsze wtryniasz sie z nudow tam,gdzie cie nie chca i siedzisz calym wielkim cialem na kapeluszu tych,ktorzy wlasnie maja ochote juz w nim wyjsc.kiedy ty sie nauczysz nie wtryniac sie w kazdy watek z tymi samymi personalnymi bzdetami i dac ludziom porozmawiac na takie tematy na jakie maja ochote,a nie na takie tematy,ktore ty akurat im chcesz narzucic,plus pyskowy znudzonej przekupy . Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: I co to ma byc? 20.02.07, 21:46 rachelcia..... przestan mnie wychowywac... ja juz duza dziewczynka i wtryniam sie gdzie chce, farsztejst? git.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: I co to ma byc? 20.02.07, 21:38 cepekkolodziej napisał: > Dla mnie odtrutka, na arapizmy, polanizmy i danaizmy. Wolę tysiąc razy to. Zalezy jeszcze w jaki sposob - "wolisz" "to". W twoich pierwszych postach nie moge dopatrzyc sie ani respektu ani rzeczowosci. No chyba, ze rzeczywiscie czegos nie zrozumialem. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: I co to ma byc? 20.02.07, 21:40 Znasz opowieści o "pijanym Buddzie"? Mądrość przejawia się w wielu postaciach. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: I co to ma byc? 20.02.07, 21:46 Nie, tej nie znam. Obawiam sie tylko, ze nawet jesli nie miales zlych lub glupich intencji, to takie wejscie nie bylo taktycznie najlepsze - na tym forum szczegolnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: I co to ma byc? 20.02.07, 21:47 hahahaha...... nu, moze sie pojawia w wielu postaciach, ale napewno nie w cepowatej.... cepowate indywiduum wysila sie jak moze i na dowcip i na madrosc i przede wszystkim na wylacznosc... smiechu kupe mam.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: I co to ma byc? 20.02.07, 21:49 a tak... merytorycznie i z sensem, choc raz nie sprobowalabys? Odpowiedz Link Zgłoś