Dodaj do ulubionych

Arabizm- nowoczesny totarizm.

IP: *.fastres.net 24.05.03, 21:32
Czy ktos zauwazyl, ze Arabizm podparty Islamem bardzo przypomoia Leninizm,Stalilizm podparty kommunizmem, Hitlerizm podparty Nazizmem.
éPrzyklad.
Jezeli np 50 Polakow. 30 Wlochow, 40 Wegrow, 50 Hiszpanow zyje w jakoms miescie w Europie zachodniej i choc wszyscy sa katolikami ,ktorzy maja tylko jednego papieza , ale kazda z tych grup bardzo sobie ceni miec wlasny maly kosciol i nie chce sie mieszac do spraw innych katolikow,i jeszcze tym bardziej do religii wiekszosci w tym miescie.
Ale jezeli w tym samym miescie mamy do czynienia z 50 Marokanczykami, 50 Algierczykami, 30 Tunisczynkami, 30 Egipcjanami, 50 Prawdziwymi Arabami to oni zaraz chca budowac duzy minaret, gdzie wszyscy sa razem i sluchaja jednego Immama (wodza), nagle zanikaja roznice miedzy nimi i zaczynaja zadac od wladz miejskich rzeczy , ktore innym nie weszlo by do glowy.
A potem nagle jak sie mowi o Israelu to wylania sie z tej masy jednolitej Narod , ktory sie nazywa Palestynczycy.
Czy to nie jest bardzo podobne do czlowieka sowieckiego, ktorego probowali stworzyc Lenin, Stalin, Chruszczow, Brezniew i inni ...
Czy ich dzialanie nie jest podobne do tego "wielkiego" Fuehrera, ktory glosno wolal " Jeden wodz, jeden narod, jedna przyszlosc"
Obserwuj wątek
    • bimi Czy nie było by nietaktem... 24.05.03, 21:39
      Czy nie było by nietaktem gdybym, ze szczerogo serca, poradził Ci, abyś
      odwiedził psychiatrę? Ewentulanie innego duchownego - wszystko jedno jakiej
      religii. Bo wiesz, odnoszę wrażenie, że zawładnęła Tobą jakaś obsesja...
      Boisz się czegoś może? Tak - to typowe...
      • Gość: jarek Moze pojde do ciebie, ty wygladasz na czysciciela. IP: *.fastres.net 24.05.03, 21:43
        mozgow.
        • bimi Re: Moze pojde do ciebie, ty wygladasz na czyscic 24.05.03, 21:57
          Gość portalu: jarek napisał(a):

> mozgow.

Twój problem nie leży w konkretnym lekarzu, lecz w jego braku - idź do
          specjalisty. Ja nie jestem lekarzem - mogę jedynie stwierdzić, że coś jest z
          tobą nie tak od strony emocjonalno-społecznej. Leczyć z tego nie potrafię...
      • brennton BIMI, skarbie, 24.05.03, 21:47
        dawno cie nie widzialem i nie slyszalem.
        jak tam Twoje UFO z Marsa, lata?

A nie wiesz, co z Pacyfista.?
        Slyszalem, ze pojechal na demonstracje pod Bialy Dom ,
        ale nie wiem, czy wrocil zdrowy.?
        • bimi Re: BIMI, skarbie, 24.05.03, 21:55
          brennton napisał:

> dawno cie nie widzialem i nie slyszalem.
          > jak tam Twoje UFO z Marsa, lata?

Ufo z Marsa? Pierwsze słysze? A co, ty też miewasz lęki...?

> A nie wiesz, co z Pacyfista.?
          > Slyszalem, ze pojechal na demonstracje pod Bialy Dom ,
          > ale nie wiem, czy wrocil zdrowy.?

No, jak pod Biały Dom, to pewnie teraz siedzi w pace... ;-))
    • kyle_broflovski sezon ogorkowy sie zaczal 24.05.03, 21:58
      jeszce nie tak dawno z wydumanych powodow US podbilo Irak (kogo to dzis jeszcze obchodzi). broni masowego razenia nie znaleziono , sankcje zniesiono , zacznie sie pompowac rope iracka i placic nia za "odbudowe" Iraku.

zyjemy w swiecie tworzonym pod totalitarna kontrola mediow. dlatego radze , wylacz tv , nie kupuj gazet a raczej zajmij sie soba, bo czas ucieka i szkoda go tracic na zycie narzucanymi nam iluzjami
    • Gość: jarek Re: Arabizm- nowoczesny totarizm. IP: *.fastres.net 24.05.03, 22:05
      Zanim mi Mirmil zarzuci , ze klamie i ze nigdy tam nie bylem, i zanim opowie ci mi sie zdarzylo w Oranie( Algieri), w octobrze roku 1988, opisze jak wyglada Oran, miasto gdzie przy porcie jest duzy ladny bulwar z drzewami, idac tym bulwarem , dochodzi sie do glownej ulicy, na zachod po 2 km ulica poprzeczna w jednym kierunku przechodzac przez typowa biedna dzielnice, mozna dojsc do starego zamku hiszpanskiego ( obszar wojskowy), a w drugim kierunku po moze 500 metrach do doskonalej restauracji mauretanskiej,Kiedys po pracy wstapilismy do malego baru, gdzie tylko byli mezczyzni i poprosilismy o herbate, po wypiciu herbaty, zwrocilem uwage ,ze wlasciciel wyrzucil szklanki do smietnika, mirmil odpowie ,ze zydzi tak samo robili 2000 lat temu...
    • czikago Bimi ja z wami Arabami i z Sadamem Wspanialym 24.05.03, 22:11
      Wy swinki , u nas w Chicago moi arabscy chlopcy sa tacy bruuutalni ,
      whow its beautiful shukra shukra

• bimi Kolejne nawiedzone biedaczysko? 24.05.03, 22:26
        Skąd was aż tylu? I jak wy wszyscy trafiliście na to forum?
        • Gość: jarek Kto cie wybral na sedziego tego watku-samozwaniec IP: *.fastres.net 24.05.03, 22:55
          • bimi Nie jestem sędzią, lecz postronnym obserwatorem 24.05.03, 23:03
            • Gość: jarek Na ktorej stronie stoisz? IP: *.fastres.net 24.05.03, 23:06
              • bimi A jakie mam do wyboru? 24.05.03, 23:07
                • czikago Bimi bracie w Allachu,olej tych niewiernych uha 24.05.03, 23:11
                  My gora oni w odwrocie , Sadam , Sadam duchem i krwia oswobodzimy
                  ciebie
                  Bimi niech Allach natchnie ciebie do ataku na niewiernych , jalla
                  jalla
                  • bimi Bardzo pragnę Cię zrozumieć... 24.05.03, 23:17
                    Ale niestety nie potrafię. Ale mówię Ci - idź do doktora. Jestem pewien, że
                    dla niego takie przypadki będą na porządku dziennym... W końcu doznasz
                    zrozumienia.
                    • Gość: jarek Bimi-reprezentant doktorow. IP: *.fastres.net 24.05.03, 23:25
                      On wszystkich, inaczej myslacych wysyla do doktora ( ktos juz tak to robil masowo przed nim ) ,ale moze on ma udzialy w jakiejs klinice prywatnej, i chce z nas zrobic waryjatow.
                      • bimi Re: Bimi-reprezentant doktorow. 24.05.03, 23:30

> On wszystkich, inaczej myslacych wysyla do doktora ( ktos juz tak to robil
                        > masowo przed nim ) ,ale moze on ma udzialy w jakiejs klinice prywatnej, i
                        > chce z nas zrobic waryjatow.

Nie - jedynie wszystkich wyglądających mi na chorych.
                        Poza tym ja wam to radzę, a nie nakazuję - nie chcecie, to nie idźcie. Ale nie
                        wińcie Arabów za to, że jesteście chorzy. Bo to naprawdę nie ich wina. Nawet,
                        jeśli są lekarzami...
                    • czikago Bardzo pragnę Cię zrozumieć...A ja ciebie rozumie 24.05.03, 23:27
                      Dobra Bimi , rozumie nie chcesz sie dekonspirowac , ok
                      Cicho sza , nic nie powiedzialem
                      Allach Ahbar (tak mowia moi koledzy).

bimi napisał:

> Ale niestety nie potrafię. Ale mówię Ci - idź do doktora. Jestem pewien, że
                      > dla niego takie przypadki będą na porządku dziennym... W końcu doznasz
                      > zrozumienia.
                      • bimi Re: Bardzo pragnę Cię zrozumieć...A ja ciebie roz 24.05.03, 23:34
                        czikago napisał:

> Dobra Bimi , rozumie nie chcesz sie dekonspirowac , ok
                        > Cicho sza , nic nie powiedzialem
                        > Allach Ahbar (tak mowia moi koledzy).

Dekonspirować przed kim? Chcesz mi wmówić, że jestem Arabem? :)
                        Proszę bardzo - mogę być. Jestem Arabem ateistą.

I co teraz?
                        • Gość: jarek Jako Arab chyba znasz taktyke przeciwko ateistach IP: *.fastres.net 24.05.03, 23:41
                          W koncu zglosil sie ktos . co nam to wytlumaczy, to jest zrozumaile, ze nas najpierw chcial poslac do lekarza, moze jego wyjasnienie jest za okrutne dla naszych slabych nerwow, dziekujemu za humanizm, mam nadziej , ze ten pana wylklad o nowoczesnym sposobie islamizacji, bedzie krotszy od przemowien Fidela Castro. Czy Pan zacznie z prologiem, albo my zaczniemy z pytaniami?
                          • bimi Re: Jako Arab chyba znasz taktyke przeciwko ateis 24.05.03, 23:43

> W koncu zglosil sie ktos . co nam to wytlumaczy, to jest zrozumaile, ze nas
                            naj
                            > pierw chcial poslac do lekarza, moze jego wyjasnienie jest za okrutne dla
                            naszy
                            > ch slabych nerwow, dziekujemu za humanizm, mam nadziej , ze ten pana wylklad
                            o
                            > nowoczesnym sposobie islamizacji, bedzie krotszy od przemowien Fidela
                            Castro. C
                            > zy Pan zacznie z prologiem, albo my zaczniemy z pytaniami?

A prologiem do czego? Jak masz jakieś pytanie to wal śmiało - chętnie spróbuję
                            odpowiedzieć. Byle szybko, bo zaraz idę spać.
              • Gość: zyz Re: Na ktorej stronie stoisz? IP: *.home.cgocable.net 22.07.03, 17:30
                po swojej
    • Gość: jarek Czekam w dalszym ciagu na odpowiedz.. IP: *.fastres.net 24.05.03, 23:27
      Czemu musulmanie maja obowiazek budowac wielki minaret, zamiast kilku malych skromnych? Stalin tez budowal palace kultury.
      • bimi Pokuszę się więc o nią 24.05.03, 23:33

> Czemu musulmanie maja obowiazek budowac wielki minaret, zamiast kilku malych
        > skromnych? Stalin tez budowal palace kultury.

Może lubią wysokie budynki?
        Nie ma w tym chyba nic złego...

Stalin zbudował wieżę Eifela? :)
        • Gość: jarek Dobra opdpowiedz zdrowego BIMI-na IP: *.fastres.net 24.05.03, 23:35
          Ale sie wysilil.
          • bimi Re: Dobra opdpowiedz zdrowego BIMI-na 24.05.03, 23:37

> Ale sie wysilil.

Chodzi ci o to, że za krótko? A ile zdań byś chciał?
            • Gość: jarek Bylo latwiej odpowiedziec, IP: *.fastres.net 24.05.03, 23:43
              Allah jest wielki i tak jest napisane. Przeciez to Wasza opowiedz na wszystkie watpliwosci.
              • bimi Re: Bylo latwiej odpowiedziec, 24.05.03, 23:45

> Allah jest wielki i tak jest napisane. Przeciez to Wasza opowiedz na
                > wszystkie watpliwosci.

Jak już pójdziesz do tego doktora, to możesz mu dać mojego emaila - chętnie
                pomogę w opisaniu objawów. :)
            • Gość: jarek Moze zle widze? IP: *.fastres.net 24.05.03, 23:49
              Czyzby minaret w Rzymie ,nie byl wiekszy od San Pietro, czyzby musulmanie w Lodi nie zarzadali od Burmistrza ziemi pod minaret dla 8000 wiernych, choc ich teraz tam jest tylko 3200, mysla na przyszlosc, dla mianretu w Genowie chca 10 hektarow za darmo od lewicowego Burmistrza. Ja niewiem jak jest w Krakowie , ale jezeli jest ich 500, to chca wybudowac minaret dla 10 tys. musulmanow, w koncu ich na pewno bedzie wiecej.
              • bimi Nie wiem do czego zmierzasz... 24.05.03, 23:51

> Czyzby minaret w Rzymie ,nie byl wiekszy od San Pietro, czyzby musulmanie w
                Lod
                > i nie zarzadali od Burmistrza ziemi pod minaret dla 8000 wiernych, choc ich
                ter
                > az tam jest tylko 3200, mysla na przyszlosc, dla mianretu w Genowie chca 10
                hek
                > tarow za darmo od lewicowego Burmistrza. Ja niewiem jak jest w Krakowie ,
                ale j
                > ezeli jest ich 500, to chca wybudowac minaret dla 10 tys. musulmanow, w
                koncu i
                > ch na pewno bedzie wiecej.

Mam wrażenie, że zazdrościsz im ich minaretów. Myślisz, że oni też ich sobie
                zazdroszą, między sobą? Znaczy się my - Arabowie. Bo ja niestety nie wiem,
                więc się pytam. Mi tam ryba; minaret czy inna bazylika - obie budowle równie
                bezsensowne, choć niezbędne.
              • puls Moze zle widze? Dobrze widzisz karaluchy atakuja 24.05.03, 23:52
                Te arabskie karaluchy buduja wszedzie swoje centra V kolumny (meczety),
                Szwecja usiana nimi.
                Zobacz najblizzszy na poludniu w Malmo , k..wa krew mnie zalewa.
                Gnidziaki w Krakowie juz sie zbieraja , Bimi mam na ciebie oko arabku .

Lod
                ter
                hek
                > tarow za darmo od lewicowego Burmistrza. Ja niewiem jak jest w Krakowie ,
                ale j
                > ezeli jest ich 500, to chca wybudowac minaret dla 10 tys. musulmanow, w
                koncu i
                • bimi Re: Moze zle widze? Dobrze widzisz karaluchy atak 24.05.03, 23:56
                  puls napisał:

> Bimi mam na ciebie oko arabku.

Hehe. Widzę, że się jakaś niezła jata szykuje. Już nie mogę się doczekać. Też
                  sobie sprzęcik na was przygotowałem. I oglądamy z kolegami antysemickie
                  filmy... :)
                  Więc też uważaj, bo po tym co ostatnio zrobiły nasze "elity" jesteśmy naprawdę
                  zdeterminowani do walki. I zaufaj mi - jest nas więcej. :)
                  • puls Re: Moze zle widze? Dobrze widzisz karaluchy atak 25.05.03, 00:03
                    bimi napisał:

> puls napisał:
                    >
                    > > Bimi mam na ciebie oko arabku.
                    >
                    > Hehe. Widzę, że się jakaś niezła jata szykuje. Już nie mogę się doczekać.
                    Też
                    > sobie sprzęcik na was przygotowałem. I oglądamy z kolegami antysemickie
                    > filmy... :)
                    > Więc też uważaj, bo po tym co ostatnio zrobiły nasze "elity" jesteśmy
                    naprawdę
                    > zdeterminowani do walki. I zaufaj mi - jest nas więcej. :)

Wiecej ? Ale jestescie glupsi.
                    Widziales kiedys , zeby karaluchy wygraly ?
                    Nie.
                    Jesli nie wierzysz , to przypomnij sobie jak Irak i twoj ukochany
                    Sadam dostali w d...e
                    Bylo fajnie , mialem duza frajde .
                    • bimi Re: Moze zle widze? Dobrze widzisz karaluchy atak 25.05.03, 00:09
                      puls napisał:

> Wiecej ? Ale jestescie glupsi.

Nie - to wy jesteście głupsi. Tylko o wiele bardziej pazerni, więc dziś macie
                      więcej forsy, a tym samym władzy. Ale władza bywa ulotna. Tak samo jak forsa,
                      która jest przecież niczym.

> Widziales kiedys , zeby karaluchy wygraly ?

Karaluchy są małe. My jesteśmy takich samych rozmiarów. Poza tym też wydajecie
                      się nam łatwym wrogiem :)

> Jesli nie wierzysz , to przypomnij sobie jak Irak i twoj ukochany
                      > Sadam dostali w d...e
                      > Bylo fajnie , mialem duza frajde .

Saddam nie dostał w dupę. Stracił tylko władzę w Iraku. Krążą zreszą pogłoski,
                      że sam się jej zrzekł, bo było mu to na rękę.
                      Poza tym taki sam z niego mój ukochany jak z Busha czy Sharona - dwóch innych
                      wieprzy, których ty z kolei opiewasz.
                • Gość: m Re: Moze zle widze? Dobrze widzisz karaluchy atak IP: *.nowysacz.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 12:47
                  puls napisał:

> Te arabskie karaluchy buduja wszedzie swoje centra V kolumny (meczety),
                  > Szwecja usiana nimi.
                  > Zobacz najblizzszy na poludniu w Malmo , k..wa krew mnie zalewa.
                  > Gnidziaki w Krakowie juz sie zbieraja , Bimi mam na ciebie oko
                  arabku .
                  >
                  > Gość portalu: jarek napisał(a):
                  >
                  > > Czyzby minaret w Rzymie ,nie byl wiekszy od San Pietro, czyzby musulmanie
                  > w
                  > Lod
                  > > i nie zarzadali od Burmistrza ziemi pod minaret dla 8000 wiernych, choc ic
                  > h
                  > ter
                  > > az tam jest tylko 3200, mysla na przyszlosc, dla mianretu w Genowie chca 1
                  > 0
                  > hek
                  > > tarow za darmo od lewicowego Burmistrza. Ja niewiem jak jest w Krakowie ,
                  > ale j
                  > > ezeli jest ich 500, to chca wybudowac minaret dla 10 tys. musulmanow, w
                  > koncu i
                  > > ch na pewno bedzie wiecej.
              • Gość: mirmil ha ha - znawca kultury arabskiej: co to minaret??? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 25.05.03, 02:49

Lod
                ter
                hek
                > tarow za darmo od lewicowego Burmistrza. Ja niewiem jak jest w Krakowie , ale
                j
                > ezeli jest ich 500, to chca wybudowac minaret dla 10 tys. musulmanow, w koncu
                i

czy ty wiesz wogole o czym piszesz? minaret na 8000 wiernych? minaret
                wybudowany na 10 ha? specjalista od kultury i religii islamskiej, ktory nie
                wie, co to minaret...

no ale, ale. nie zajmuj sie szczegolami. lepiej od razu przejdz do meritum
                sprawy i objasnij nam wszystkim, na czym polega istota religii muzulmanskiej,
                ktora czyni ja tozsama z totalitaryzmem, hahahahahahaha :-)))))))

p.s.
                w polsce tylu mamy katolikow, to dzwonnice musza byc niesamowicie obszerne,
                zeby wszystkich wiernych pomiescic. hahahahahahahaa
                • Gość: jarek Mozesz nazywac to Moschea? IP: *.fastres.net 26.05.03, 10:47
                • Gość: jarek HA,Ha -nareszczie mnie zlapal IP: *.fastres.net 26.05.03, 10:49
                  W moim jezyku to sie nazywa Moschea, myslalem , ze po Polsku Minaret, to moze mi powiesz jak sie nazywa Moschea po Polsku, bo niestety jeszcze nie wiem, to w przyszlosci nie bede sie mylil.
                  • Gość: mirmil minaret i meczet IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.05.03, 12:17
                    nie trzeba byc arabem, zeby wiedziec, ze meczet to jak kosciol, a minaret cos
                    takiego jak dzwonnica.

w polsce sie tego uczy na lekcjach historii!
                    • Gość: jarek Dziekuje. IP: *.fastres.net 26.05.03, 17:22
                      Mozesz teraz mi wytlumaczysz , dlaczego sa meczety z 4 minaretami ( nie sa dzwonnicami, tylko miejsce z ktorego Immam ( tez nie wiem polskiego slowa) nawoluje do modlitwy i tez tylko z jednym. Pozatym moze tez wytlumaczysz jak jest w srodku, bo nam niewiernym ,aby to zobaczyc jest zabronione, tak jest tez zabronione udac sie do Mecci( grozi kara smierci).
    • old.european Re: Arabizm- nowoczesny totarizm. 24.05.03, 23:47
      Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Czy ktos zauwazyl, ze Arabizm podparty Islamem bardzo przypomoia
      Leninizm,Stali
      > lizm podparty kommunizmem, Hitlerizm podparty Nazizmem.
      > éPrzyklad.
      > Jezeli np 50 Polakow. 30 Wlochow, 40 Wegrow, 50 Hiszpanow zyje w jakoms
      miesci
      > e w Europie zachodniej i choc wszyscy sa katolikami ,ktorzy maja tylko
      jednego
      > papieza , ale kazda z tych grup bardzo sobie ceni miec wlasny maly kosciol i
      ni
      > e chce sie mieszac do spraw innych katolikow,i jeszcze tym bardziej do
      religii
      > wiekszosci w tym miescie.
      > Ale jezeli w tym samym miescie mamy do czynienia z 50 Marokanczykami, 50
      Algier
      > czykami, 30 Tunisczynkami, 30 Egipcjanami, 50 Prawdziwymi Arabami to oni
      zaraz
      > chca budowac duzy minaret, gdzie wszyscy sa razem i sluchaja jednego Immama
      (wo
      > dza), nagle zanikaja roznice miedzy nimi i zaczynaja zadac od wladz miejskich
      r
      > zeczy , ktore innym nie weszlo by do glowy.

Absurd.

OE
      • Gość: jarek Re: Arabizm- nowoczesny totarizm. IP: *.fastres.net 24.05.03, 23:50
        Gdzie jest absurd, daj mi przyklady. Moze wezmiemy Malmoe w Szwcji.
        • Gość: mirmil a moze wezmiemy jakis przyklad z krajow arabskich? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 25.05.03, 03:03
          1. rozumiem, ze idac twoim tokiem myslenia, jesli uda nam sie znalezc takie
          miasto, gdzie wszyscy katolicy roznych narodowosci maja swoj jeden kosciol, to
          to bedzie dowodem, ze chrzescijanstwo jest totalitaryzmem?

2. bedzie jeszcze gorzej, jesli sie okaze, ze kosciol ten goruje nad miastem,
          ktore jest muzulmanskie?

3. tak, taka jest zasada? czy moze nie ma zasady i to samo jest zle w przypadku
          arabow, ale za to dobrze w przypadku innych religii? nie zdziwilbym sie wcale,
          gdybys uwazal, ze katolicyzm to tez totalitaryzm, bo swietnie pamietam, jak
          zniewazales Papieza.

no nic, odpowiedz na pytania nr 1 i 2.

> Gdzie jest absurd, daj mi przyklady. Moze wezmiemy Malmoe w Szwcji.
          • Gość: jarek Lenin , Stalin juz wzieli, nie mowiac o Adolfie. IP: *.fastres.net 26.05.03, 09:48
            • Gość: mirmil PROSZE JAK ZMIENIAMY NIEWYGODNY TEMAT :-)))))))))) IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.05.03, 11:37
              cale twoje bledne rozumowanie sie opiera na kilku przykladach, ktore mozna
              rowniez znalezc dla innych religii, bo jest dosc czestym przypadkiem, ze
              chrzescijanie, choc pochodza z roznych krajow, buduja sobie jeden kosciol i
              chodza na wspolne msze. czy to czyni z chrzescijanstwa religie totalitarna?

ale lepiej zmienic temat, jak juz sie nie ma argumentow, co?

szkoda, ze porownujesz kraje islamskie to rezimow totalitarnych, a potem
              oburzasz sie na podobne porownania wzgledem izraela. :-)

• Gość: ??????????? Re: Arabizm- nowoczesny totarizm. IP: *.home.cgocable.net 22.07.03, 17:35
          Up totarizm czy to nowomowa?
    • Gość: Tomson Re: Arabizm- nowoczesny totarizm. IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.05.03, 00:25
      Czy teraz my jako pachołki wielkiego amerykańskiego brata będziemy w imię
      demokracji mordować Arabów, jak kiedyś w imię nazizmu mordowano Żydów???
      • bimi Re: Arabizm- nowoczesny totarizm. 25.05.03, 11:17
        Gość portalu: Tomson napisał(a):

> Czy teraz my jako pachołki wielkiego amerykańskiego brata będziemy w imię
        > demokracji mordować Arabów, jak kiedyś w imię nazizmu mordowano Żydów???

Każdy z nas ma wolną wolę. Ja nie będę. Ty zamierzasz?
        Za to, bardzo chętnie, skopał bym jakiegoś syjoniste. Na przykład Millera czy
        Kwacha... :)
        • czikago Arabizm- totarizm.Bimi ty moja arabska mordko cmok 25.05.03, 11:30
          bimi napisał:

> Gość portalu: Tomson napisał(a):
          >
          > > Czy teraz my jako pachołki wielkiego amerykańskiego brata będziemy w imię
          > > demokracji mordować Arabów, jak kiedyś w imię nazizmu mordowano Żydów???
          >
          > Każdy z nas ma wolną wolę. Ja nie będę. Ty zamierzasz?
          > Za to, bardzo chętnie, skopał bym jakiegoś syjoniste. Na przykład Millera
          czy
          > Kwacha... :)

Jak ty mi sie podobasz , masz taki "wybuchowy" temperament , tak sie
          cudnie zaperzasz cmok moj ty hamudi budi ,nic sie nie martw Sadam
          zyje. To ja ci Czikago mowie , mam swoje kanaly w kebabowniach .
          Moi slodki Mustafa tez mi to szepce na ucho.
          • bimi Czikago, która tam u ciebie godzina? 25.05.03, 11:41
            Rozumiem, że bezsenność też cię nie opuszcza...

Lęk, majaki i bezsenność - myślę, że masz naprawde poważny problem z własną
            psychiką.
          • pro+se Re: Arabizm- totarizm.Bimi ty moja arabska mordko 31.05.03, 23:19
            czikago napisał:

> bimi napisał:
            >
            > > Gość portalu: Tomson napisał(a):
            > >
            > > > Czy teraz my jako pachołki wielkiego amerykańskiego brata będziemy w
            > imię
            > > > demokracji mordować Arabów, jak kiedyś w imię nazizmu mordowano Żydów
            > ???
            > >
            > > Każdy z nas ma wolną wolę. Ja nie będę. Ty zamierzasz?
            > > Za to, bardzo chętnie, skopał bym jakiegoś syjoniste. Na przykład Millera
            > czy
            > > Kwacha... :)
            >
            > Jak ty mi sie podobasz , masz taki "wybuchowy" temperament , tak sie
            > cudnie zaperzasz cmok moj ty hamudi budi ,nic sie nie martw Sadam
            > zyje. To ja ci Czikago mowie , mam swoje kanaly w kebabowniach .
            > Moi slodki Mustafa tez mi to szepce na ucho.
    • wojo!!!! Re: Arabizm- nowoczesny totarizm.-faszyzm 25.05.03, 22:24
      tygodnikforum.onet.pl/1120353,0,5064,924,artykul.html
      INSTRUKCJA ZABIJANIA

Siatka pod sztandarem proroka

Francuscy islamiści uzyskują wpływy w ośrodkach władzy, w partiach
      politycznych oraz na uczelniach. Ich misterny, utrzymywany w ścisłej tajemnicy
      plan odkryli dziennikarze tygodnika "L'Express".

JEAN-MARIE AMAT, YVES BENOIT

17.04.2003

Czarująca Carla Bruni nawet nie przypuszczała, że została wykorzystana jako
      pośredniczka przez neoislamistyczną organizację pod kryptonimem "Veni, vidi,
      vici". Jej nagraniami posługiwano się, przekazując tajne wskazówki dla
      członków grupy. Ta muzułmańska siatka ma swoich ludzi w całej Francji: w
      Lille, Strasburgu, Lyonie, Marsylii, Montpellier, Tuluzie i Bordeaux. Wszystko
      to są osoby młode, inteligentne i cyniczne - jeszcze studenci albo już
      posiadacze dyplomów uniwersyteckich. Zajmują ważne stanowiska w Unii
      Organizacji Muzułmańskich we Francji (UOIF) albo Muzułmańskim Stowarzyszeniu
      Studentów we Francji (EMF).

Islam zaszyfrowany

W imię Allaha grupa postanowiła przeniknąć do francuskich ośrodków władzy i
      wpływów. Działano w najgłębszej tajemnicy. Dzięki pracy świetnych informatyków
      wskazówki o charakterze strategicznym i taktycznym zakodowano na pirackich
      płytach CD-ROM z albumem Carli Bruni "Quelqu'un m'a dit", które nie mogły
      budzić żadnych podejrzeń. Wytyczne zawarto w 70 supertajnych tekstach,
      dokładnie opisujących sposoby walki.

Dostęp do tych danych mieli jedynie najbardziej zaufani członkowie siatki.
      Wcześniej przekazano im klucze służące do odszyfrowania zawartości płyty - to
      osiem słów, które należy odszukać w jednym z wydań powieści Emila
      Zoli "Paryż". Dziennikarze "L'Express" zdobyli te tajne informacje i poznali
      tajniki strategii neoislamistów.

"Program dydaktyczny" ukryty na płycie Carli Bruni jest prezentowany
      jako "zbiór doświadczeń" mający stanowić pomoc dla aktywistów
      zaangażowanych "w tę wojnę, jaką prowadzimy z licznymi przeciwnikami".

Determinacja tych młodych ludzi jest ogromna: "Każdą porażkę można przekuć w
      zwycięstwo, a każdy sukces może potencjalnie oznaczać klęskę. Zachowajcie
      pokorę i dyskrecję, a wtedy osiągniemy nasze cele". Zmiany układu sił
      zachodzące na scenie politycznej wydają się korzystne. Grupa chwali się, że
      podczas wyborów prezydenckich udało się jej "wpłynąć na zmianę stanowiska
      części środowisk muzułmańskich". Czytamy tu: "Jeśli zdobyliśmy jakiś wpływ na
      opinię muzułmańską, to dlatego że w końcu zyskała ona świadomość swojego
      politycznego potencjału - po latach oszustw, manipulacji i rasizmu ze strony
      przywódców Partii Socjalistycznej".

itd........V kolumna islamska w Europie
      • zbik Arabizm- nowoczesny ----faszyzm to jasne 22.07.03, 15:04
        Oprocz mordowania lubia trzymac niewolnikow wg koranu .
    • Gość: jarek Re: Arabizm- nowoczesny totarizm.-zacznijmy IP: *.fastres.net 26.05.03, 11:36
      Czy mozna mowic ze np. musulman z Maroka jest Arabem, chyba nie, tak samo by mozna bylo mowic , ze kammunista z PRL byl Sowietykiem, tak samo jak Lenin, Stalin i inni dorzyli do przekonania podbitych przez nich narodow, ze nie ma innej religii jak Kommunizm tak samo Arabowie po podbiciu innych krajow , krorre przed tym podbiciem z nimi nie mialy nic wspolnego, wykorzystujac slabosc Cesarstwa Bizantyjskiego, Cesarstwa Perskiego ( wojna miedzy tymi dwoma Cesarstwami), prawie calkowicie zniszczenie poludniowej Europy po wojnach Gotyckich, Wojny Cesarstwa Bisantyjskiego z krolestwami Gotyckimi w Afryce Polnocnej ( Przejencie wladzy przez Lenina po I WS, dalsza ekspansja Kommunizmu wykorzystujac II WS ), i nie majac prawde mowiac w tych latach powaznego przeciwnika i bedac nieliczni numerycznie mogli oni zniesc czesc podatkow i zmienic system podatkowy w ten sposob, ze wszystkie podatki byli zmuszeni placic nie musulmani, co im tez pozwolilo za pomoca systemu " musztardy w tylku" , duzo ludzi przekonac do ich ideologi, a poniewaz nie mozna odstepic od Islamu bez stracenia zycia ( ten sam sposob w Unii Sowieckiej), bardzo trudni bylo wrocic tym islamizowanym spowrotem. A jak potrafilem przeczytac , sama islamizacja Maroka trwala 80 lat i dopiero po zdobyciu Hiszpani wziela rozmach, bo byly lupy do dzielenia.... no to jestesmy kolo roku 800.
    • fredzio54 Re: Arabizm- nowoczesny totarizm. 26.05.03, 12:47
      Ja apeluja dla himanym Transferu Arabow do Saud zamorowac ich i nalac wode !!
      Swiat bedzie piekny bez arabow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka