norma_dd 07.09.07, 10:10 pisalam juz jakis czas temu do nich maila na adres: dprkemb_pl@hotmail.com, ale nie dostalam odpowiedzi, moze nalezy do nich pisac po angielsku, albo mam nieaktualnego maila? pisal juz ktos z was na maila ambasady? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicolas1981 Re: mail do ambasady KRLD 10.09.07, 21:10 Mi odpisali Mozesz po Polsku pisac, dyplomaci mowia w naszym jezyku. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_dd Re: mail do ambasady KRLD 10.09.07, 23:26 dostalam mail zwrotny ze ten adres nie istnieje :/ ps. dyplomaci nie zawsze mowia w naszym jezyku np: rosyjski konsul w krakowie, niektorzy koreanczycy poludniowi dyplomaci w warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: mail do ambasady KRLD 11.09.07, 07:52 to prawda mail nie istniej, maja nowego maila. Co do jezyka nie mowie o konsul ale przestawiciel danego kraju w stolicy danego kraju. Konsul z Krakowa wiec zrozumiale. Nie powiedzialem ze kazdy mowi ale pare tak mowia a nawet lepiej ode mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_dd Re: mail do ambasady KRLD 13.09.07, 18:27 dzwonilam do ambasady krld i po polsku sie nie dogadalam :/ jaki jest ich nowy mail? Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: mail do ambasady KRLD 13.09.07, 20:12 Poprosz o attache Culturel Imie i nazwisko i mail znajdziesz na www.msz.gov.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bugsior Re: mail do ambasady KRLD 11.09.07, 19:16 Ambasada KRLD ma maila na HOTMAILU???????????????????????????????? BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
bugsior Re: mail do ambasady KRLD 11.09.07, 23:09 To jest po prostu smiechu warte. Ambasada kraju komunistycznego, skrajnie anty-amerykanskiego, ma oficjalnego maila na amerykanskim darmowym serwisie kont HOTMAIL. Na tym samy gdzie jakas glupia amerykanska high-school blondynka zaklada sobie maila: blond_hot_chick69@hotmail.com. Panowie w ambasadzie Odpowiedz Link Zgłoś
perfuma Re: mail do ambasady KRLD 12.09.07, 12:57 :D ja pitole.. absurd goni absurd;] Odpowiedz Link Zgłoś