besciak 11.07.03, 01:54 Naprawde warto zobaczyc, smiechu co niemiara homepage.mac.com/cfj/.Movies/yaser.wmv Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A.D> He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 11.07.03, 02:08 besciak napisał: > Naprawde warto zobaczyc, smiechu co niemiara > > homepage.mac.com/cfj/.Movies/yaser.wmv >> Jak moga ci brzydcy zydzi narzekac na Arafata? Widac jaki to uczuciowy i serdeczny czlowiek!! Wyslaliby Jemu taka dane 33, co to meza ma wojskowego i o ktorym nie wiadomo czy czasem...'klejnotow rodzinnych' nie utracil w walce z Palestynczykami, to by zaraz sytuacja miedzy tymi dwoma narodami sie poprawila... Odpowiedz Link Zgłoś
besciak Re: He,he... 11.07.03, 02:17 Najlepiej sam do niego pojedz i doznaj jego uczuc. Tylko uwazaj bo jak cie polubi to juz cie nie pusci spowrotem do twojego mlodego meza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re: niezly ubaw IP: 193.188.161.* 11.07.03, 07:17 Naprawde warto zobaczyc, smiechu co niemiara www.coxar.pwp.blueyonder.co.uk/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: niezly ubaw IP: 213.8.97.* 11.07.03, 13:23 besciak, kol hakawod. Odpowiedz Link Zgłoś
besciak Re: niezly ubaw 11.07.03, 13:54 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > besciak, kol hakawod. Tomku co znaczy kol hakawod? Jezeli jest to pozdrowienie to pozdrawiam spowrotem :) Arafat ma to do siebie ze on z wszystkimi tak sie lize. Niezle intymne powitanie mial z O. Palme. Musze kiedys ta perelke znalesc na necie. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: niezly ubaw 11.07.03, 14:00 besciak napisał: > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > besciak, kol hakawod. > > Tomku co znaczy kol hakawod? > > Jezeli jest to pozdrowienie to pozdrawiam spowrotem :) > > Arafat ma to do siebie ze on z wszystkimi tak sie lize. Niezle intymne > powitanie mial z O. Palme. > > Musze kiedys ta perelke znalesc na necie. "Kol hakawod" to tyle co "wielkie uznanie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: niezly ubaw IP: *.skane.se 11.07.03, 14:02 besciak napisał: > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > besciak, kol hakawod. > > Tomku co znaczy kol hakawod? > > Jezeli jest to pozdrowienie to pozdrawiam spowrotem :) > > Arafat ma to do siebie ze on z wszystkimi tak sie lize. Niezle intymne > powitanie mial z O. Palme. > > Musze kiedys ta perelke znalesc na necie. tjena, besciak! to tak mniej wiecej jak chapeux bas! czyli very well done indeed. sprzedalem linka dalej, ku wielkiej wszystkich uciesze. a pozdrowionka swoja droga ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
besciak Re: niezly ubaw 11.07.03, 14:11 Gość portalu: oko napisał(a): > tjena, besciak! to tak mniej wiecej jak chapeux bas! czyli very well done > indeed. sprzedalem linka dalej, ku wielkiej wszystkich uciesze. a pozdrowionka > swoja droga ode mnie. ........ Tjabba ögat :) Dziekuje slicznie, czyli tack så duzo :) Mam nadzieje ze znajde Arafata w ramionach Olofa hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: niezly ubaw IP: *.adsl.actcom.co.il 11.07.03, 15:23 besciak napisał: > Gość portalu: oko napisał(a): > > > tjena, besciak! to tak mniej wiecej jak chapeux bas! czyli very well done > > indeed. sprzedalem linka dalej, ku wielkiej wszystkich uciesze. a > pozdrowionka > > swoja droga ode mnie. > > ........ > Tjabba ögat :) > > > Dziekuje slicznie, czyli tack så duzo :) > > Mam nadzieje ze znajde Arafata w ramionach Olofa hehehe nu, a ja jeszcze znajdziesz arafatka w ramionach ad (moze byc tez odwrotnie), nu, besciak, to ja ci powiem kol hakavod we wszystkich jezykach tego swiata :) Odpowiedz Link Zgłoś
besciak Dano 11.07.03, 15:56 Ahmed z Damaszku to prawdziwy macho. On bez wstepnych pieszczot milosci uprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Dano IP: *.adsl.actcom.co.il 11.07.03, 16:41 besciak napisał: > Ahmed z Damaszku to prawdziwy macho. On bez wstepnych pieszczot milosci uprawia > . :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia FREJERZY, dajecie sie nabrac na dywersje Mossadu IP: *.mad.east.verizon.net 11.07.03, 15:37 besciak napisał: > Naprawde warto zobaczyc, smiechu co niemiara > > homepage.mac.com/cfj/.Movies/yaser.wmv Przeciez widac, ze to NIE Yasir, a duzo mlodsza osoba. Ale to juz Polaczkom do glowy nie przyjdzie, i wio dyskutowac Yasira. Odpowiedz Link Zgłoś
besciak Ojca nie poznajesz? 11.07.03, 15:54 Gość portalu: basia napisał(a): > Przeciez widac, ze to NIE Yasir, a duzo mlodsza osoba. > Ale to juz Polaczkom do glowy nie przyjdzie, i wio dyskutowac Yasira. Odpowiedz Link Zgłoś
stammbaum Re: niezly ubaw 11.07.03, 15:38 besciak napisał: > Naprawde warto zobaczyc, smiechu co niemiara To koniecznie trzeba uczcic !! www.cs.vu.nl/~peter/ftp/photo/OUDenNIEUW/champagne.JPG Oder ?? Odpowiedz Link Zgłoś
galgenbaum Re: niezly ubaw 11.07.03, 16:05 besciak napisał: > Naprawde warto zobaczyc, smiechu co niemiara > > homepage.mac.com/cfj/.Movies/yaser.wmv www.phys.uni.torun.pl/~duch/Wyklady/kog-m/04smiech.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: PS IP: *.skane.se 11.07.03, 16:12 galgenbaum napisał: > SSW 3-4 4 0.8-1.2m VSV 5-9 wieczorem SV 9 Odpowiedz Link Zgłoś