Gość: Tomek44 Re: Do Tomka44-dlaczego jesteś uczulony na Polakó IP: *.inter.net.il 16.07.03, 23:32 Poniewaz poswiecilem swoje najlepsze lata walczac o Polske. Jestem Zydem polskiego pochodzenia lub jak kto woli Polakiem zydowskiego pochodzenia i mam dwa paszporty. I jeszcze dodatkowo, poniewaz wszystko co wiaze sie z Polska jest mi bliskie i nie znosze jak taki ktos jak min. AD robi posmiewisko z Polakow. Bo niestety "jak nas widza, tak nas pisza." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 17.07.03, 00:30 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Poniewaz poswiecilem swoje najlepsze lata walczac o Polske. Jestem Zydem > polskiego pochodzenia lub jak kto woli Polakiem zydowskiego pochodzenia i mam > dwa paszporty. > I jeszcze dodatkowo, poniewaz wszystko co wiaze sie z Polska jest mi bliskie i > nie znosze jak taki ktos jak min. AD robi posmiewisko z Polakow. > Bo niestety "jak nas widza, tak nas pisza." >>... oklaski!!! Jak tysiace twoich wspoltowarzyszy z bezpieki i poza, tez walczaca o...zydo-Polske. Bez Polakow, oczywiscie! Lub tez w roli Palestynczykow.... Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Re: He,he...AD 17.07.03, 00:39 Gość portalu: A.D. napisał(a): > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > Poniewaz poswiecilem swoje najlepsze lata walczac o Polske. Jestem Zydem > > polskiego pochodzenia lub jak kto woli Polakiem zydowskiego pochodzenia i > mam > > dwa paszporty. > > I jeszcze dodatkowo, poniewaz wszystko co wiaze sie z Polska jest mi blisk > ie > i > > nie znosze jak taki ktos jak min. AD robi posmiewisko z Polakow. > > Bo niestety "jak nas widza, tak nas pisza." > > > > >>... oklaski!!! Jak tysiace twoich wspoltowarzyszy z bezpieki i poza, te > z > walczaca o...zydo-Polske. Bez Polakow, oczywiscie! Lub tez w roli > Palestynczykow.... Odpowiedz Link Zgłoś
net4 do fagaska bnadema 17.07.03, 00:19 dlaczego arabku mieszasz nienawisc miedzy polakami a polakami zydami?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil o jaka ty polske, czlowieku, walczyles? IP: *.man.polbox.pl 17.07.03, 00:50 o nasza III najjasniejsza? bo przeciez napisales: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6942983&a=6946370 Szulamit Aloni (babsztyl, ktory powinien siedziec w kryminale, bo podobnie szkodzi jak Arafat) w swietle tych twoich slow i metod jakich, ufam, nie dane ci jest stosowac, ale ktore najwyrazniej pochwalasz w "kontaktach" z osobami nie podzielajacymi twoich (delikatnie mowiac) nie demokratycznych pogladow, wiec w swietle tego wszystkiego smiem podejrzewac, zes tomeczku walczyl o wolny PRL. mam nadzieje, ze wielu "wrogow narodu" nie udalo ci sie wpakowac do kryminalu za poglady... dziekujmy tez Bogu, ze nie zyjemy w wymarzonym przez ciebie systemie, bo byc moze wielu z nas by ta twoja wolna polske ogladalo zza krat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: o jaka ty polske, czlowieku, walczyles? IP: *.mco.bellsouth.net 17.07.03, 00:59 Gość portalu: mirmil napisał(a): > o nasza III najjasniejsza? bo przeciez napisales: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6942983&a=6946370 > Szulamit Aloni (babsztyl, ktory powinien siedziec w > kryminale, bo > podobnie szkodzi jak Arafat) > > w swietle tych twoich slow i metod jakich, ufam, nie dane > ci jest stosowac, ale ktore najwyrazniej pochwalasz w > "kontaktach" z osobami nie podzielajacymi twoich > (delikatnie mowiac) nie demokratycznych pogladow, wiec w > swietle tego wszystkiego smiem podejrzewac, zes tomeczku > walczyl o wolny PRL. mam nadzieje, ze wielu "wrogow > narodu" nie udalo ci sie wpakowac do kryminalu za poglady... > > dziekujmy tez Bogu, ze nie zyjemy w wymarzonym przez > ciebie systemie, bo byc moze wielu z nas by ta twoja > wolna polske ogladalo zza krat... >> On walczyl o...swoja Polske. Gdzie zydzi przeksztalcic chcieliby bezpieke w partie. No i to jeden z tych co uparcie 'budowali socjalizm' na swoj, zydowski sposob. No a ze darli koty pomiedzy soba to w 68 roku jedni zydzi wywalili drugich na zbity zydowski pysk i mieli powod do narzekania ze w Polsce panowal...'antysemityzm'. Tomek 44 walczyl o Polske wizji Shlomo Morela, Pinka i innych zydowskich katow Polskiego Narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
net4 tak to wygladalo dla tych co sluzyli w UB? 17.07.03, 01:14 Gość portalu: A.D. napisał(a): > Gość portalu: mirmil napisał(a): > > > o nasza III najjasniejsza? bo przeciez napisales: > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6942983&a=6946370 > > Szulamit Aloni (babsztyl, ktory powinien siedziec w > > kryminale, bo > > podobnie szkodzi jak Arafat) > > > > w swietle tych twoich slow i metod jakich, ufam, nie dane > > ci jest stosowac, ale ktore najwyrazniej pochwalasz w > > "kontaktach" z osobami nie podzielajacymi twoich > > (delikatnie mowiac) nie demokratycznych pogladow, wiec w > > swietle tego wszystkiego smiem podejrzewac, zes tomeczku > > walczyl o wolny PRL. mam nadzieje, ze wielu "wrogow > > narodu" nie udalo ci sie wpakowac do kryminalu za poglady... > > > > dziekujmy tez Bogu, ze nie zyjemy w wymarzonym przez > > ciebie systemie, bo byc moze wielu z nas by ta twoja > > wolna polske ogladalo zza krat... > > > >> On walczyl o...swoja Polske. Gdzie zydzi przeksztalcic chcieliby bezpi > eke w > partie. No i to jeden z tych co uparcie 'budowali socjalizm' na swoj, zydowski > sposob. No a ze darli koty pomiedzy soba to w 68 roku jedni zydzi wywalili > drugich na zbity zydowski pysk i mieli powod do narzekania ze w Polsce > panowal...'antysemityzm'. Tomek 44 walczyl o Polske wizji Shlomo Morela, Pinka > i innych zydowskich katow Polskiego Narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 do Ad & company IP: 213.8.97.* 17.07.03, 10:50 W zwlaszcza w dzisiejszej Polsce nie musze wstydzic sie swojej przeszlosci. Odwrotnie, wielu zrobilo polityczne kariery jako przesladowani przez rzad PRL. Nie mam zamiaru dyskutowac z takimi jak wy, co prawdopodobnie przelewacie wlasne zycie na innych. To sa wasze zyciorysy, a nie moje i dlatego nie mam sie czego wstydzic i tez nie zamierzam sie przed wami tlumaczyc. To tak jakby zwierzac sie jakiemus wariatowi w szpitalu dla psychicznie chorych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil no to chyba jasne IP: *.man.polbox.pl 17.07.03, 10:51 ty nie lubisz dyskutowac. ty bys chetnie zamykal... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6942983&a=6946370 Szulamit Aloni (babsztyl, ktory powinien siedziec w kryminale, bo podobnie szkodzi jak Arafat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 17.07.03, 15:54 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > W zwlaszcza w dzisiejszej Polsce nie musze wstydzic sie swojej przeszlosci. > Odwrotnie, wielu zrobilo polityczne kariery jako przesladowani przez rzad PRL. > Nie mam zamiaru dyskutowac z takimi jak wy, co prawdopodobnie przelewacie > wlasne zycie na innych. To sa wasze zyciorysy, a nie moje i dlatego nie mam > sie czego wstydzic i tez nie zamierzam sie przed wami tlumaczyc. > To tak jakby zwierzac sie jakiemus wariatowi w szpitalu dla psychicznie > chorych. >> Wierze na slowo. Gdyby jakikolwiek zyd mial to, co u normalnych ludzi nazywa sie 'sumieniem', to zydzi nie mieliby ani lozek, ani sypialni. No bo z gryzacym sumieniem jakze mogliby spac po tych wszystkich swoich zbrodniach dokonywanych od 5 tysiecy lat? Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Do Tomka44-dlaczego jesteś uczulony na Polakó 18.07.03, 18:00 Od kiedy to on jest uczulony na Polaków? I co może na ten temat powiedzieć podobnie zakłamany tępak jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś